С 12 гласа "за" подкрепиха Красимир Влахов за конституционен съдия

Кандидатът на левицата Янаки Стоилов се отказа да участва в надпреварата

Обратно в новината

Коментари - С 12 гласа "за" подкрепиха Красимир Влахов за конституционен съдия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е в мутробулгаристан:(((( ""Избор'' само от един наложен от властващите кандидат дето сам си призна че се е поблазнил:(((( Докато ''изборите'' у нас се правят само с един ''срещу'' себе си нещата няма как да се променят, защото ако няма конкуренция на идеи и професионализъм си е чиста диктатура на властимащия.

Той бил Красимир Влахов, а аз чета Красимир Балъков и си викам "Бах ма'а му!" :)

Краси жизнения ти опит достатъчен ли е да бъдеш един от мъдреците на държавата? Жълтото около човката ти все още не е изчезнало за да кацаш в гнездото на лешоядите. Защо ти трябваше да се подлагаш на Цветанов.

Един министър хубаво беше казал''щом аз съм министър...." т а и това щома са ни ''мъдреците'' змачи сме под дъното на блатото.. Високоплатени подлоги избирани от няколко души работещи по един два казуса на година и то с предизвестен край ...

Извън залата Красимир Влахов обясни, че не е очаквал подобна покана на този етап от своето професионално развитие, но е приел, защото това било най-голямото професионално предизвикателство и затова се "изкушил". "Ами то аз не съм гинеколог, ама дай да погледна." Гербавите вече и КС почнаха да пълнят с калинки...!