РЗИ поиска незабавно да спрат "лечебната" вода на зографницата до "Царевец": Опасна е за здравето

Отклоненията са по показател Ешерихия коли, колиформи, Ентерококи и нитрати, заяви директорът на здравната инспекция д-р Евгения Недева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък лелко, думата в кави в заглавието е с правописна грешка.

Вие не разбирате. Посирането и повръщането е от детокса, който тази вода активира. Спирането на чошмата е заговор на big pharma и точка от плана Ран-Ът. Тази вода действа и срещу chem trails.

Напаст Божия Тоя проблем със суеверията и "въл;шебните извори и кладенци" не е от вчера Ама трябва някой да си замине та да се вдигне шум и да го затворят 21 век сме бре Стига с тез суеверия Че и се плаща Кукичка за наивници

Означава, че първо ще те облъчи и после ще те еб...не. :)

Днес като папагал ще повтарям - след като се знае, че от години тази вода се !!!!продава!!! като цяр, защо не е изследвана? РЗИ Велико Търново да си понесе последствията! И как така вода, извираща от земята, ще се продава, че било то и от църквата? Нали всички естествени водоизточници са изключителна държавна собственост, едва след това продадени или отдадени под някаква форма? Или не? Тези имат ли документ?

Отишъл един човечец в една църква да снима стенописа "Исус Христос изгонва търговците от храма". И го спрели, защото не си е платил таксата за снимане в църквата.

Взе ли си доларите за този пост, троле?

Прочети какво е "ирония"

E. coli и Ентерококи ще рече, че във водата има .....лайна. Сигуурно затов е толкова лечебна.

За жалост виждам търговско дружество, маскирано като манастир, всяка седмица. Разходката е приятна, когато поповете не са ми пред очите.

Наблизо има тоалетна, значи....

Според Тери Пратчет в "Музика на душата": "Стибънс прекара седмици наред да мели лещи и да духа стъкло, и накрая изобрети устройство, което показа цялото огромно разнообразие от миниатюрни животинки, които се съдържаха в една капка вода от река Анкх. Главният Ректор беше хвърлил един поглед, след което отбеляза, че нещо, в което може да съществува толкова много живот, трябва да е здравословно."

Мале, баба ми, гледала за този извор от телевизията и ме крънкаше да отида и аз да взема от тази вода. Добре, че прочетох статията иначе до дни щях да съм там, а жената щях да и помогна да се излекува към един друг свят.

Ама много заблуден народа бре... лекувала била всички болести... И моята сонда на село вади лековита вода, сега чакам да се редят на опашка с по 5 лева за шише - който разбира, тук се спира!

Не знам дали е лековита или не, но със сигурност и не вярвам на РЗИ. Държавна институция, която изпълнява само политически поръчки. Не мисля, че се интересува от здравето на хората. Колкото БАБХ се интересува какво консумираме ( не мога да напиша храна, защото това означава да ни храни, а не да се наяждаме).

Да, изследвана е! Има над 500 микро елемента! Излекувала е нелечимо болни, рак, левкемия, очни заболявания и редица други! Кво се прайте на компетентни и разбиращи! Със сигурност сте и ваксинирани против Ковиттт! Абичиии!

Послушай баба си , Тъпчо!

Ходи пий тогава вода пълна с бацили, като не вярваш на изследвания. На бай Ганьо все някой му прави някаква конспирация...

разбрах, ще си купя от магазина

едни кози трябваше отдавна да са умрели. Е, умряха. От старост

Нитрати, ентерококи... има септични ями в близост, явно. Затова е така "лековита" тая вода.

Тук ми се струва, че един и същи Тапанар пише под различни псевдоними и се прави на компетентен олигофрен! Пийте си хапчетата и оставете хората да вярват в нещо, ако само това им е останало! Много хора отиват там след като са отписани от лекарите с безнадеждна диагноза! Но не, винаги ще има мухльовци и ехидни помияри, които да серат през клавиатурите и да си чешат лайняното его! За всички РЗИ и СЗО фенове….., духайте ветропоказателя, а когато се уморите…. Го лапнете!

Колко се плаща бе , Смотан? Надеждата - цена няма! Там отиват хора, които нямат друга алтернатива! Пишете без да сте били там, базирано на някаква платена статия! Дирник Бг да го духа също!!

...или просто някой такова в нея...!

ㅤ

Сиреч всичко, на което НЕ пише pfizer или друг мошеник е "опасно" за здравето...

Във вид на бъкана от мърсотия вода? Баси наглоста Баси цинизма И с кво им помага таз " надежда"? Мошенници!

Водата като подземно богатство е изключителна държавна собственост,независимо,че извира в частен имот.На какво основание този зографин я продава на хората като своя.Да не му е дадена на концесия? Ало,прокуратурата?