17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е евроатлантически ценности?! Би трябвало да включва и човеколюбие, но..... Вместо да финансираме война за геополитиката и лакомията на САЩ за земите и ресурситена Русия и Украйна, е по-добре да помогнем на хората в Африка и Азия да живеят нормално и да са здрави!!! Но иначе сме големи "човеколюбци" на думи!!! Егаси наглия и двуличен ЕС, САЩ и НАТО!!!

"Барбоза заяви, че само няколко милиона дози ваксини срещу холера са налични до края на годината. Сред причините е недостатъчният брой производители. СЗО продължава да поддържа складови наличности от ваксини за спешни случаи." Да си дойдем на думата. Бързо народе, че не остана. Нищо ново под слънцето. Все старите търговски номера. Все пак СЗО е търговска организация и няма какво да се учудваме.

Боцкай, и без това кромИД ваксите залежават.

Тая глобалистка организация е маша в ръцете на палавите нацисти. Абсолютна безпредметна организация.

В наши дни холерата е практически унищожена в Европа и Северна Америка, благодарение на пречистването и хлорирането на питейната вода.

Това беше - едно лято само ни оставиха на мира. Ч сега се почва едно плашене и едни иРНКА синтетики, ченда ти зайде акъла. За това само Възраждане !

ДГД и ти и иZраждане капейке !

Вече никой не ни се връзва.

Тия се чудат по цял ден какво да измислят.Те друга работа нямат.

Само ПП и ДБ, най-добрите. Ще постудуваме малко , може и си заминат по-бедните, но после ще сме много добре.

Няма разлика за кой гласуваш. Знаех си ,че си бая промит мозък.

Адаш, троле наш, Казаха ли ти, че си промит мозък?

Щом СЗО са се "загрижили" не е добре работата.

МА НЕ ЩЕТЕ ДА МРЕТЕ БЪРЗО БЕ ЗОМБИТА НЕЩАСТНИ!

Ида, идаааа..

Това са все хора заразени с холера чрез ваксини. Ще пламнат и други болести по света, защото в различните ваксини има различни зарази, вируси и други патогени. Не напразно американските лаборатории по цял свят са стотици. Пръскането със зарази от въздуха със самолети - цистерни, също е част от геноцида срещу човечеството.

Последно с ваксини или ни пръскат?

ДВУАЛУМИНИЕВ ТРИОКИС И НЯКОЙ С ПО СПЕЦЯЛНИ СЪСТАВКИ ЗА ДА НЕ СЕ МЪЧИМ МНОГО ПО ПЪРЯ КЪМ ОТВЪДНОТО!

се прави на разбирач, Al2O3 не е отровен или опасен за човека, това е елементарен абразив, пунгаш такъв!

Да не са си играли пак в някоя лаборатория? Институтът Джон Хопкинс има ли връзка нещо?

Прост путинокретен да няма нещо

В лабораторията за тролове са си играли. Разработват нови партиди за селд ковида.

Eee, щом ти казваш, сигурно е така.

Ей, не се нагушиха тия ит СЗО...очаква се и вълна от бубона чума :)

Тези огнища случайно да са всичките в близост до американски биолаборатории, разработващи “отбранителни” оръжия. Питам само…

Защо не напишете нещо за свръх смортността в ес за месец юли и август? Докладът е на сайта на ЕК... Зоните с най-голяма смъртност са в държавите с най-много ваксинирани.

Как може дори да си го помисляш това ? Та нали ще де освети схемата на акушерката и мъж й. А те от всичко разбират, ваксини, газ, санкции, какво е най-доброто за народи, които дори не знаят къде са локализирани и т.н. Провеждайте ценностите, другари европейци и не питайте много, много, че ще ви караме да ядете хлебарки.

В дъражави като нашата с най-висока смъртност през пандемията, после смъртността е по-ниска от средната.

Холерата убива явно, а изделието на американски лаборатории и ваксината срещу него бавно, но сигурно. Готов съм и с талибанитве в съюз да воювам срещу глобалистите и нацията от която произлизат, ДО КРАЙ!!!!

Май верно си тъп като талибан... ти знаеш ли какво е глобалист и какво нация?

Глобалист е инструмент в ръцете на нация, която се смята за по-висша от останалите. Ако там, от където гледаш, не се вижда, явно си твърде ниско.

Истински герой воювАЧ:)))За момента в ДИР воюваш:)))) Чешеш корема и воюваш:))) Смехория от пръдльовци:))))))

май затова Путин разбута азовските заводи и веднага тръгнаха болестите,че там имаше едни лабораторийки на тъпите укри командвани от смели краварски памперсоядни бастуни

Путинокретенска мършо.Ако лабораторията е унищожена от Путя Луди значи той е виновен за болестите.Няма такава обаче а ти си мега тъпо парче

Путин ще вземе да разбута и някое хранилище за радиоактивни отпадъци на тъпите укри и радиация ще вземе да тръгне.