Руснаците се втурнаха към обществените бани след седмици без топла вода

В Тутаев - малък град на брега на река Волга, на около 300 км североизточно от Москва - само 71 процента от 40-те хиляди жители разполагат с всички удобства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че ни информирахте как се къпят русские, та да можем да спим спокойно нощес. Благородна тема, няма що. Евала и машала.

Е, "честито баня" българите са го измислили. А и руската баня с брзовите клонки и ядене и пиене, си е цял запой с блядки. Не е като турската бсня с космат теляк .

тъй си е! само дето тая баня е един път годишно, щото дори в раша, брезичките имат млади листа на клоните веднъж на годината!

Гост, много си прост! Даже се римува))

путя е вдигал сапунчето в ползу роду

Най- вероятно, ти го вдигаш, като видиш Путин?!

имат си обществена баня и топла вода. добре дошли на борда, столичани и дипломати. " Поради извършване на реконструкции се налага цялостно спиране на топлоподаването в кв. "Студентски град", кв. "Витоша", кв. "Малинова долина" и кв "Дървеница" за периода от 15.06.2020 г. до 15.08.2020 г, съобщиха от "Топлофикация София". Без подаване на топла вода в кв. "Дървеница" ще бъдат "УСБАЛ по Онкология" ЕАД и всички стопански абонати. Без топла вода в кв. "Судентски град" ще бъдат всички общежития от бл. № 1 до бл. № 61, всички сгради на университети, както и всички стопански и жилищни сгради в квартала. В кв. "Витоша" ще бъдат без топла вода спортен комплекс, тенис база, общежития, музей, както и много от улиците. Без подаване на топла вода в кв. "Малинова долина" ще бъдат няколко блока, както и резиденциите на Афганистан, Кувейт, Иран, Индонезия, Китай, Сирия, Алжир, Мароко, Венецуела, Белгия, Испания и Аржентина." Затова народът добре го е казал, не предизвиквай съдбата.

и останалите коментатори. бивше перничанче.

тъпи, в България всеки си има баня в къщата, без вас циганскитероми де! някой имаме по две, и три бани! а блядовете още живеят в комуналки с един общ кенеф на 20 стаи ппълни с алкаши и повлеканите им!

Да се направи среща на високо ниво и осигури пазар за бойлери Елдом и Теси за Русия. Да се помогне трябва

хахахаха Това са господарите на света

Воруй немытая Россия.

А бомбиха ли вече ледът в сибирските реки , да се изперат мужиците, че минаха 8 месеца от последното пране . Пишете ги тия неща , да сме спокойни за братушките..

Путлер им спря вече и топлата вода и им обеща, че ако гласуват за доживотната му власт, пак ще им я пусне отново. До тогава нека ходят смрадливи.

Стойчо, тук топлата вода е нон стоп!

Представете си как са се "втурнали" ухаещите рускини. Галоп, тълпа, сблъсъци. Пари за бойлер няма, значи и за кола. Яздейки кой каквото намери-мечки, каруци, магарета, пеш. Развяващи се кърпи, хавлии, хвърчащи джапанки, скубане...хихихи

Като тук през '89. Дано някой качи видео. Яко. За баню, за Путину!

Статията е интересна. Половин София имат там роднини. И, за това е от жизнено значение, какво се случва в Тутаев. За всички нас. Скоро отивам...ама не там-имам бойлер.

Хората са се изкъпали, еваларка! Ще си легна спокоен. В кюстендил например също ходят на баня, е малка подробност, водата е минерална, затова!

Също малка подробност, на която не се обръща внимание. Основно става дума за парна баня, която е слабост на руснаците. Обикновено е обществена. Посещението е ритуално, нещо както разходка с приятели в парк или вечер някъде на по бира. Ние нямаме такива като обичай и влагаме по различен смисъл при употреба на обществената баня. А статията не е за това кой как се къпе, а е идея за черен пиар. За това и четем подобни глупости.

разбрах педо- лезбийски дейности

а това, че НАСА не са отменили старта и полетът ще се състои - е дреболия. по-важно е , че се наслаждаваме на топлата вода в еврококошарниците. и обсъждаме някакъв малък град в друга страна. в момента стартират. лека нощ.

Корабль Crew Dragon стартовал к МКС

Павел-руснака-трола днес добре изработи парите си. Жалко, че е инвалид.

хайде стига. той си е соросоид.

Колко малоумници са прочели тази тъпа статия? Аз и 333 олигофрена?

Яжте пацула всички комунисти дърти!

по-елементарна и нечистоплътна статия е трудно да се напише.

какво работи павлик - теляк. затова е толкова в час по всички въпроси.

За незапознатите: В материала става дума за така наречените "руски бани". Това не са обикновени бани, каквито незапознатите си представят. Това са парни бани, с метлички и така нататък. Журналистическата интерпретация е подвеждаща, разбира се,

Точно и аз това написах. Грешката е на журналиста и тоя, дето пробутва статията. Само въпросът е, дали нарочно се прави с подигравките или от незнание.

300км североизточно от Москва си е квартал на Москва... какво ли е в провинцията?

нещо си се объркал.

ние си го знаем

когато Департамента плаща

борбата е да се плаща, но с тая помия едва ли ще се класира.

Не случайно рашка я наричат говняшка, просто си пахне.

Беше и си оставаш един змърдящ дървен философ.

Е, объркала си се нещо моЙто момиче, определено :)

Дрисароф, пак ли овоня форума с простотиите си

За себе си говориш гледам смрадилая рашке?

говньо или лайнар всеки път като ти мерна името у без а те чета дори.

теляка се отнася.

Хахаха, а нещо да кажат тези дирници за Перник? Не, важното е да се плюе по Русия- да ви го фукна и на новината- гледайте цирковете в България първо.

усещам

на ВВП керестето отзад , а Шибалник ?

Оня шубелия, дето от 2 месеца е в бункера ли бе? Буахахахаха

От Бугаристан, сметището на Европа сё дочува злобно квичене на гладно. Пашка говнашка-майора ебан от рязана бургия квичи най неистово.мбуууухахаха

А бе ватник некъпан - в твоята деревня и такава баня няма , сереш на двора , собачката го яде А кравата ти ближе задника ! Пиеш боярищник и замезваш с какалашки ! И миришеш на вкуснато ! И сигурно още си с ушанка щото джуджето не е издало указ че вече може да ги сваляте !

Аве Павел -Асан , ебан си от всички съседи около тебе. Ся те ебат чак откъм задокеана,но постоянните ти ебачи са неизменни. Турските резани маткапи са постоянно у заднио ти двор , плътно те хендрят, чё и партия си имат у българското ти правителство.! мбууухахаха

Ти да не си бил в оня рашки фърколет дето резаните го свалиха и единия пилот умря а другия го еваха целия аскер? Иначе жив си гледам и вежлив :)

Оооо, паспал, събудил се и похапваш Удобрение?

каквото и д ами говорят, друго са гетата в Америка. Наистина ето там е истината., както отбеляза колегата по-долу.

Киртаци .

КОЙ спечели и кой загуби Втората Световна Война, руски гнидди! В Германия, Италия и Япония дали 1/3 от населението си няма баня и топла вода, както е във вашия кенеф! Парад за "победата" ще правите ли пак! БУХАХАХАХАХАХАХА

Чист мангал от кеча си, ако изобщо си бил в казармата, и като останалите меки китки си мирисал само цигански чеп но не и казарма. то викаш затов цялата ни промишленост я изгради СССР и всички турчиля гърчиля и прочие купуваха нашите промишлени стоки.

Как я "изгради" ? Като два пъти ни прибра целия златен резерв да ни го "пази" + цялата ни продукция от първо качество нагоре ли бе посерко?

Я ти ни кажи какво ни построиха кравите ей така безплатно! О да ! Забравих, продадоха ни кочези Ф-16 НА 10 ТОРНА ЦЕНА които ГИ НЯМА! Ще си ги получим след 10-20 години..ДЕМЕК НИКОГА!

ма нали дърти бре? как така ги няма?

Хехеххехехехе, а си мислех че Факултето и Столипиново изглеждат зле! Колко дълбоко съмс е заблуждавал! PHILADELPHIA : AMERICA'S WORST LOOKING GHETTOS

А сега се огледай раша колко по-зле е и ще ти стане тъжовно направо.

Порових се в туба да видя колко добре се живее в Америка и попаднах на някой интересни линкове: Appalachia 2016 - Christmas in the Hills - A Kentucky Journey , и сред нормалните американци има добри хора които се опитват да помогнат на най-бедните части на Америка. А това клипче показва как живеят там хората : a simple life in the appalachian mountains - all chapters Присмял се хърбел на щърбел.

Аз живея в Европа

Бе недей така! Че и в Талин има такива местенца! А за париж, не ми се мисли! А Брюксел с Боленбек? Или шариатската полиция в лондон? Или но гоу зоните в Стокхолум и мламьо?:)

Какво е това Боленбек?

Азиатците са 2 века назад, но обичат да дрънкат с неефикасните си оръжия!

Много от козяците пишещи тук са ходили на турска баня и им е харесало и не могат да си представят руска парна баня

Асоциираш мей би със себе си?

Що речи

Беден и прост

Е и? какво е значението на новината че нещо не ми е ясно? В Америка има райони където не само вода нямат но и не знаят какво е топла вода водопровод или газификация, а тия тръгнали за Русия да говоря. Да видят какво е в бедните райони на Юг или Апалачите извън големите градове, та и дори в самите големи градове, и тогава да ни пишат за някакво руско градче на 300 км от Москва! Съмнявам се силно, че ако в демократична капиталистическа Америка ако не си платиш сметките, демек ток, вода, газ точно както нашите роми правят ще имаш ВиК енергоо и т.н, а?

А и негрите бият казваш?

Разликата е че 90 % могат и си плащат сметките.

А американците се дрогират с Кока кола.

Софиянци станаха Американци могат да пикат навсякъде без да си мият ръцете

Нормално, все пак крепостните в раша са само крачка след страните от третият свят.

за обществената тоалетна на гарата, яко сме го закъсали за вода. разсипахте обществените бани, щото станахте баровци...

Руската баня е парна баня нито един козяшки трол не би издържал на нея без да се стопи като лоена свещ на пода преди да получи поредната порция масаж с специалните клонки

И поради тази причина се ползва максимум два пъти годишно а през другото време си се чешали щото не са мързеливи?

ходи и теб да те почешат хахаха или ходиш на турска баня

Тц, на турски и руски бани ти си посетител, аз и вкъщи си имам :)

Беден и тъп

Страхотно!Руснаците откриват топлата вода, а Мъск ще лети в космоса, примерно!ДИРАЙРА,ДИРАЙРА!

като полети ще си приказваме.

И като излети, къде ще отиде? В Международната космическа станция. Знаеш ли чия е тя?

?

Това е готино! 30 процента от населението от победителя във Втората Световна Война северна монголия или така наречената евразийска РУ(*ия си нямат бани и топла вода! Това прави 50 милиона човека! 50 000 000 човека във Матушката на родните тролове се къпят в реката или търсят обществени бани! ПОТРЕСАВАЩО! И това след 20 години управления на "гения" ппутКин! :-))))))))))

"... баните "да работят без посетители или онлайн" - злостно чувство за хумор! Очевидна подигравка срещу техния "щаб" ...

или някой руски трол, коментирал преписаната статия.

как си хигиенизирате офиса на дира, имате ли душ, спазвате ли санитарните норми? разкажете моля. луксозни ли са тоалетните и баните?

Да у факултето водата не плащаме

се наслаждават на водата.

Козяцките дебита да не серат много, че в най-бедната част на обора Америка, бедните нямат достъп дори до нормална питайна вода! И най тъпото козяче може да влезе в Туба и да драсне Stirring the Waters: Investigating why many in Appalachia lack reliable, clean water American Hollow 1999 [Full Movie] [Copy 2] Да не гвоорим за колко бездомни имат! The 10 MOST HOMELESS CITIES in AMERICA Coronavirus And The Homeless Of Los Angeles И тогава малоумняците да серат за Русия. Да видят как наистина живеят краварите в малките градове извън Ню Йорк, Л.А, Фриско, Фашингтон...А за Чикаго и Детроит сами си знаем аххахахахахахахахаха Така че първо вижте какво е във вашата любима Америка, най-педократичната страна в света където трепят негри посред бял ден и тогава серете за Русия.

Ти от северна корея ли пишеш дарагой зайчик?

павлик.

тц, тц нещо не ти харесаха фактите и линковете а кончи?:) От обора хамерика и от мемфис ли пишеш а?:)

Тц, това си е твоя привилегия рашке :)

Към афтоматчето, ти си мечтаеш и от там ли да пишеш?

AK47 Щом живееш в Америка или си бил тук и си се мотал ИЗ тези среди - ЗНАЧИ си искал неуспял в нищо човек. Бил си там където си искал да бъдеш.

Беден и тъп

нледам тролякопитеците бездумни квичат яко. а бе трооякодобитък некой от вас знае ли как е там облачноста и вятара около ракетата на мъски, ще излети ли или ще я издуха некои ураган а? ха-ха-ххо

Нали сме с Америка дирници.Какво ни интересува Русия.Кажете от милионите бездомници в Америка колко се изкъпаха тази седмица?

"За много руснаци от малки градове обществените бани са единственият начин ДА СЕ ИЗКЪПЯТ КАТО ХОРАТА, защото по-старите жилища нямат централно отопление и топла вода. В Тутаев - малък град на брега на река Волга, на около 300 километра североизточно от Москва - само 71 процента от 40-те хиляди жители разполагат с всички удобства, показват официални данни." 71% от жителите на малкото градче НЕ МОЖЕЛИ ДА СЕ ИЗКЪПЯТ КАТО ХОРАТА?! 71%?! Мааани-мааани, авторката от срам не е сравнила процентите на руските удобства с българските. Да не говорим, че 1/3-а от европейска София е без канализация...И че има села без течаща вода...

пише: После карантина в Ярославской области открылась первая баня. Для жителей левобережного Тутаева это жизненная необходимость. Там около 4000 человек живут в домах без удобств. демек 4000 души от квартал на левия бряг на Волга - в непреведената статия непрекъснато се говори за този квартал Левобережие. 4000 души правят ли 71% от 40 000 население? Дали Надето може да смята, не е чак толкова трудно.

А фандъкова закри всички обществени чешми в София и бронзовите статуетки върху тях отидоха по вилите,и махна всички обществени тоалетни тоалетни да пикат където им падне като американци

на Орлов мост и в градинката при Свети Седмочисленици, ами тоалетните в парка? сложиха в парка някаква химическа, измекяри. а ония са руини.

Не знаете да пазите.

злобно спамърче?

Щото тоалетните по бензиностанциите са като аптека? Хайде без да се определяме кой какъв е.

Не е ходил на руска баня не знае за какво става дума. В никакъв случай не става дума за хигиена! Това е нещо, което трябва да изпиташ сам! Не става с преразказ!

1000000000000+

по-добре се разпрострете върху този въпрос. как са ни язовирите - добре ли са стопанисвани или са празни? Перник как е? Айде се върнете при родната мила картинка.

не ни занимавайте с Тутаев. Тутаевците да се оправят както могат. Нещо все бягате от темата България по тъча.

и да кажат защо бият негрите!

а сега е време да пуснете тема за писоарите.

ама първо трябва цветно да им ги нарисувате на русоробите, че не се виждали такова в гората.

друго си е дира да ти ги нарисува - щото знае как да ти се хареше, троле.

Щом доживяхме официалния сайт на Позитано да пише такива работи за Матушка, нещата излизат извън контрол. От кога не е имало транж от Москва?

А ако напишете истината направо ще ви стане тъжно. А истината е, че почти всички руски градове са с централно парно и газифицирани жилища. За големите градове това е задължително. Това което плащат руснаците за ток, вода, парно, газ, горива е в пъти по-малко отколкото плащаме ние. У нас 60% от бюджета отива за това. А иначе, пиши си Наде, няма лошо, ама хората знаят и никого няма да заблудиш!

под 10%

Десет процента, ама утре сутринта. Дори и в малките руски градове жилищата са газифицирани. В Русия няма толкова бездомници като в САЩ. Освен това руските градове нямат такива гета както са големите американски градове.Това е останало от времето на "лошия комунизъм", деди. Той не допускаше бездомници и гета. Има го само при "демокрацията".

По официални данни 27% от руснаците, живеят под прага на бедността. А колко ли процента са спестили?

на етот скажет СДЕЛАНО В РУСИИ