Коментари - Руснак блъсна възрастен мъж на пешеходна пътека в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците не признават пешеходни пътеки.В нета е пълно с клипчета, в които летят през пешеходните и удрят пешеходци.

"Руснак блъсна възрастен мъж на пешеходна пътека в Бургас" Чета и си викам-Ееей, ама изнаглеа, тва рушняците, вече и по пътеките ни дебнат. Чета по нататък, то с афтонобил го бил бутнал. Ееех, успокоих се, яз. По нормална работа.

руския гражданин дн от бургас?? стига бе!! алкаша може да е от сергиев посад, може да е от ярославъл от кинешма или валчуга, ама няма начин да е от бургас!

Ако се съди по ежедневните клипове в тубата, украинци и рууснаци нямат никакво уважение към пешеходната пътека. Малко като при нас, преди 10-ина години. Минават си, без изобщо да се съобразяват имали хора на нея или не. Точно тази промяна у нас, ме кара да мисля, че влизането ни в ЕС се е отразило много благотворно.

А, ние българите такова уважение имаме, та знааа ли се.

щом човекът е блъснат от православен славянски брат. Виж, ако беше англичанин например, щеше да е страшно, соросоидно, джендърско, либерастко и така нататък, знаем репертоара.

Според руски правителствен източник, пешеходецът е слязъл от бордюра неправилно и затова при следващото му стъпване на руска територия ще бъде задържан.

Тая сутрин изглежда си забравил да си изпиеш хапчето! Има понятие участник в движението! А дали зад волана седи българин, турчин, руснак или занзибарец, няма никакво значение. Всички носят еднаква отговорност за действията си!

дрън-дрън, опровергава те един пиян кънкьор

3евзек

Бай Иване, за пешеходеца също няма значение от каква националност е. Правилата са еднакви за всички и затова ще бъде задържан. П.П. Докторът ми каза, че хапчетата трябва да ги спирам. Твоите до кога ще ги пиеш?

Според руски правителствен източник пешеходецът е слязъл от бордюра неправилно и затова ще бъде задържан при първото му стъпване на руска територия.

Какво може да направи една пияна руска свиня освен да убива !? Държат се нагло,със самочувствие, че тук сме тяхна губерния . Руските азиатски варвари трябва да бъдат прогонени от Родината ни заедно с българските национални предатели русофили! В днешно време повече от всякога са ни нужни хора като славните ген.Иван Вълков и кап.Иван Харлаков, които да прочистят България!

Тия пияни руски свине,за които говориш, ни донесоха свободата глупако! Точно те ни дадоха възможност да имаме знаме и химн! Идиоти като тебе това никога няма да го разберат!

3евзек

Част от моите предци са също от онези, които са ти донесли свободата. Ако те прегазя, ще ми благодариш ли?

Да не сте продавали развалена стока на Сюлейманския аскер, след плячкосването на Стара загора?