Русначето, пострадало край Равда, се пуснало по скоростна пързалка само

Образувано е производство за нанасяне на средна телесна повреда, обявиха от прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - Русначето, пострадало край Равда, се пуснало по скоростна пързалка само | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По пластмасовите пързалки във всяка градинка и парк, на децата им се запалват дупетата от сцепление и съответното загряване от пластмасата. Не случайно, тази година всички детски роклички и екипи за момиченца от Западна Европа са тенеска/туника/рокля, но задължително с клин с къс, с 3/4 или дълъг крачол. Не говоря за спортни екипи, а за ежедневно облекло, продаващо се във всеки магазин. Първо, дъщеря ми изглеждаше като Айше с тези клинове с рокля без ръкави, но после схванах предумисъла. Това е проблем. Децата плачат, като се спуснат от пързалка от пареща болка по безра, крачета, дупе. А камо ли пък една дълга, стръмна и със завои пързалка, запалваща детската кожа по бански и след това лупкащите се деца от височина /0,5 до 1м . е достатъчно/ върху водната повърхност, създаваща усет като падане върху скала. Това е достатъчна причина за кръвоизлими.

като те глеадм как пишеш, близо си до Айше.. Какви са тези деца не знам, едно време се спускахме без проблеми с 'дупе' и 'крачета' , сега явно поколенията са други, комар да те ухапе и пишеш в гугъл да не би пъпката да е рак...

отново? КОЙ, КОЙ, КОЙ ПРОПУСКА 9-годишни деца, без значение от националност????? КОЙ? КЪДЕ Е КОНТРОЛА ТУК, даже още ипреди зкачване по стълбите? Защо деца получават достъп до опасни за възрастта им уреди и съоръжения??????? Вечно ли тук всичко ще е по български мърляшко????? МАЙКИ-МЪРЛЯЧКИ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА СИ НЕ В СЛУЖЕНЕ НА ДОБРОТО, НА ЧУЖДИЯ, НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ, И ТЕ....ПОРАСТНАЛИ СТАВАТ УБИЙЦИ ОТ БЕЗОТГОВОРНОСТ. НЯМАМ ДУМИ. УТРЕ МОЕТО, ТВОЕТО, ВАШЕТО ДЕТЕ ЩЕ ИЗТЪРЧИ И ЩЕ СТАНЕ ЖЕРТВА. А Е ЦЕНАТА НА ТРУДА, НА УСИЛИЯТА, НА ЛИШЕНИЯТА, НА ЖИВОТА ВИ, НА ЩАСТИЕТО ВИ, НА СМИСЪЛА ВИ ......И ПРОСТО ЕДИН БРЪСНАТ ПЕРГИШИН, БЛЕЕЩ НАНЯКЪДЕ С МУСКУЛИ ЩЕ ВИ ВЗЕМЕ ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СПОМЕНАТА. И НА БЪДЕЩЕТО НА ДЕТЕТО ВИ..... СРАМ, САТАНИЗЪМ...ОТ СЕЛЯНДУРЩИНА. ОТ БЕЗОТГОВОРНОСТ. ОТ БЕЗКОНТРОЛНОСТ... НЕЗАБАВНО ЗАТВАРЯНЕ НА ТАКИВА ОБЕКТИ. ЗА ДА СА КОНТРОЛИРАНИ, ИНСТРУКТИРАНИ И ОБЕЗОПАСЕНИ. ИЛИ СЪВЕСТНА РАБОТА И КОНТРОЛ - ИЛИ АУТ И ЗАГУБА НА ФИНАНСИ-ФАЛИТ! ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЕ Е КАЗИННО ЗАЛАГАНЕ!

Полицията кога ще се събуди?! Кръвоизливи и разкъсвания не се получават току така, от допир с вода. Вероятно някой нарочно е сложил остри предмети на пързалката.

аз го видях.

Може да е имало чужд предмет, изпуснат на пързалката , при бързата скорост може да се нарани детето. Децата понякога носят играчки с остри ръбове, водни очила и шнорхел, и понякога се блъскат едно в друго. Затова някой трябва да стои в началото и в края на пързалката и да ги пуска с достатъчен аванс едно от друго. Детска пързалка не може да се ползва без наблюдение от възрастен човек.

Малкото жалко путлеристче да го опаковат в санитарен чувал да го пъхнат в чемодана, вокзал и в москве там да сглобавята ахахахах мрете комунисти смърт за православните боклуци слава Украина само САЩ смърт на ръша ахаххаха

Ти си изперкалият протестър, който вчера уби баща си и преби майка си. Да живей живей демонокрацията!

При диктатура е толкова по-добре- ние в Рашка Говняшка имаме нужда само от диктатор и Боярищник

изрод, сатана, ти не си добре, бе! По какво се познава кое дете се качва на пързалка и от каква народност е? Ти си изчадие! Какво общо има едно детенце с политиката?

Очевидно е, че си един платен трол, при това доста смотан. Едно е да мразиш путин и обкръжението му, както в моя случай. Съвсем друго е да се радваш, че едно детенце е пострадало тежко. Съвсем наскоро едно българче почина в аквапарк в турция.

Горкото дете. Всичко се превърна в малоумна търговия, от ден на ден качеството удря все по-дълбоки дъна.

Когато четеш някои диви коментари тук става страшно, тъй като разбираш какви изроди има покрай нас.Анонимни животни, безжалостни, жестоки, злобни, цинични. От тях идва опасност. Те са способни на всичко щом не жалят дори невинно 9 годишно дете и дори се гаврят с детски страдания.

А едни други изроди искат Русия да ни окупира и заплашват анонимно БЪЛГАРИТЕ с „народен съд“ и избиването им, само защото не си падат по руския империализъм и Путин. Те също са анонимни животни, безжалостни, жестоки, злобни, цинични. От тях идва опасност. Те са способни на всичко, щом са готови да убиват сънародниците си в угода на руските им господари. Сами сте си виновни за такъв тип коментари, защото ни дойде до гуша от вас и слугуването ви на враждебна държава. Накарахте ни да намразим всичко, свързано с Русия. Каквото повикало, такова се обадило. Берете си сега плодовете на ВАШАТА пропаганда.

Мръсен ла-нар! Пострадало е дете!

а вашите предшественици избиваха и деца на „врагове на народа“. Сега пак сте готови да го правите.

Тези неадекватни изказвания говорят за психични отклонения и морално-нравствени увреждания на личността, тъй като никаква идеология и никакви политически несъгласия не могат да оправдаят нечовечността по отношение към дете, което не отговорно за нищо и не разбира от човешки нравствени извращения, които показваш.

Тази година посетих един аквапарк в Майорка. На всяка пързалка имаше служител, който казва, как и кога да се пуснеш. В България все още не съм бил в аквапарк. Там няма ли такива служители?

Единствения такъв аквапарк е в Поморие- до всяко съоръжение има служители, ултралюбезни и обясняват всичко. Другаде не съм виждал такова.

Обиколил съм всички аквапаркове по българското черноморие без този в Албена. Досега не съм попадал на пързалка без служител, който да пуска хората. Недоумявам как е станало това. Дано се оправи бързо детето.

Значи! В аквапарк се влиза след 3 дневен инструктаж, 1 ден упражнения на сухо и след покупка на защитно облекло за 3 бона. Иначе си е рискована работа!

От съприкосновение с вода не стават огромни кръвоизливи и разкъсвания! Някой е сложил ножче/пирон/игли на пързалката.

просто някое от другите русначета, които се е пускало, си е изпуснало бутилката с Боярищник

Пичове, прекалявате със скритата реклама! Всеки ден ли ще ни пускате тая снимка с ОГРОМНОТО лого на KIA? Сложете поне надпис "Спонсорирано" или "Продуктово позициониране" иначе сте в нарушение съгласно правилата и определенията "скрита реклама" и "продуктово позициониране" на СЕМ.

Как KIA!?!?!? Рекламират марката POLICE - най-добрите коли на света!

Скоростната пързалка с водка ли е била пълна?

Явно не е минало през никакъв "инструктаж.Камо ли някой да го спре. Дано да се оправи детето. За секунди се случват тези нещастия.

Тези диваци са като отвързани, какъв инструктаж, какви пет лв!?

А онзи Путьо, 100 килограмовия, дето го спасяваха цели 18 часа под Додов връх в Рила от "отвързаните" джендъри ли беше или някой "отвързан" руснак, а гнусолявецо?!

А онзи Путьо, 100 килограмовия, дето го спасяваха цели 18 часа под Додов връх в Рила от "отвързаните" джендъри ли беше или някой "отвързан" руснак, а гнусолявецо?!

Пияно? Или да?

идиот ? Или да ?

Опааааа, трол дружина "Матросовец" и "Мурзиловец" скочи по тревога... Пак настъпах руската мотика.

може би си настъпАл мозъка си ?