Руското външно: САЩ имат право да искат да купят Гренландия

Двете страни са суверенни, те могат да си правят една на друга различни предложения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купувайте ме вие!

Че Крим не е населен с руснаци е толкова вярно, колкото, че родопите не са населени с помаци!

Като сте толкова отворени прочетете европейската история. Колко територии са разменяни чрез референдуми и колко чрез войни.

Тая пак нищо не каза! Явно имат опит с Крим, само дето не са платили още! Що за кочина е тази захарна Мария?

Аз бих купил Мелания за един час не знам дали да питам оранжевия

САЩ имат право да искат да купят Гренландия. Дания има право да откаже да я продава ... Руската позиция винаги е ясна и точна, съобразена с м/ународното право

А за Крим - каква е позицията? Ние имаме правото да анексираме Крим! Точно и ясно, съобразено, обаче, с какво?! С международния пиратски кодекс, май!?!

Крим е руски по отношение на всички правила. Най-вече със самоопределението на кримчани чрез референдум. Даже Тръмп го проумя

За укритие е най-добре да забравят за Крим. Да не се объркват още повече в мизерната си кочина

Анексията или анекс е едностранно, насилствено присъединяване на територия към друга територия. Както всички знаят 96,77 % от гласувалите в Крим на 16 март 2014 избраха Русия, а присъединяването беше без нито една жертва. Следователно не е едностранно и не е насилствено. За каква анексия тогава става дума?

Мозък ти е препариран или се правиш на такъв от ненавист.Окупацията е военен захват с мирни жертви и военни загуби.В Крим нямало военни действия, нямало нито един убит и дори повече от това - част от украински военни преминали на страната на Русия, Но имало референдум с 93 % желаещи да се отцепнат от бандитска Украина за да не бъдат убити или изгорени като в Одеса. Това не признават само украински неонацисти и западните "демократизатори" забравили що е морал и истинския хуманизъм, а не фалшивата фасада.

Винаги когато чуя някоя курвичка да бълва помия си спомням филма”Да обичаш на инат” Курвичке... Курвичке... както казваше Велко на онази Курвичка (разбира се онова беле филм но тука става дума за истинска Курвичка от плът и кръв)!!!

Другите две Курвички са: КурНелия Нинова и Майчето Манолова!

ББ е най-голямата

Бастун,как е простатата? Расте ли,расте ли тиквар?!:)))))))

Забравил си да сложиш фандъчката, която се ч..укаше с учителя по физическо докато беше директор на 73 то, откъдето тиквун я взе да я назначи за графиня

Нека го кажа по друг начин. Американците са мениджъри. Те казват така: за Аляска ще ви дадем 7.2 мильона. Руснаците са искали 5. А и Аляска е незащитима. А и там вече цивилната собственост се сменила. В първите 5 години от там са извадени 1000 тона злато. Вече съм забравил и не ми се търси, ма за Аляска цената е Усд2.5/км2, а за френска луизияна бяха 6-7. Трябва да се познават фактите и историята.

Верно ми е смешно! Тук(от другата страна на океана) е пълно с украинци. Впрочем украинките са мнооого хубави. А и с руснаци е пълно и си живеят щастливо заедно. Та ако бяха питали на референдума в Крим искате ли да станате щат? .... ма те знаят кво да питат. А и отговорът е ясен.

Не бе само руснаците могат да питат... Щатите не могат да питат такива въпроси :)

Ама разбира се, САЩ може да иска да купи и Русия, няма лошо. Може да им направи такова предложение, на което Русия да не може да откаже, в стил дон Вито Корлеоне...

Ами то веднъж вече е имало такъв опит, малко след като създадената на запад марксистка идеология побеждава в... Русия. И развръзката е съвсем по руски - чистка. Не точно като на Сталин, т.е. не са отлетели чак толкова "репи", но реултатът е подобен.

И аз имам право да искам джуджето да ми духа. Ама дали ще духа на мен трябва да реши той. Друг въпрос е ако китайците го нагъзят. Тогава няма избор. Само отваря бузките.

Що някой не купи Бг? Християни да са само

Тя е разпродадена отдавна. Само част от "матриала" още не е, защото никой не го иска.

`Айде и те да се изкажат. Че да стане гротеската пълна.

Кой ли пита и се интересува от мнението на пропаднала Кочина на Злото и Лъжата. Те обаче мрат да се въргалят в краката на цивилизования свят и да симулират значение. Боклуци жалки.

Ami yavno gi pitat ... glasno ili neglasno te opredelyat i badesteto ne BG. A za balgarina ostava da draska po forumite.

Руснаците се мазнят на Тръмп. По тази логика Китай може да поиска да закупи Сибир . Но Русия да закупи територия е нелогично- по лесно е да се завземе.

А защо не Австралия ,нали казват че след Брексита англичаните ще гладуват

С какви пари САЩ ще платят? Ще си напечатат още няколко трилиона тоалетна хартия. Долара вече не е световна валута и за това се върви към война. Който и да оцелее, няма да му трябват долари, а злато. САЩ отдавна нямат златен резерв, но Китай и Русия постоянно го увеличават.

САЩ има най-големия златен резерв от всички, повече от 2 пъти над този на втората държава - Германия. С 62% Американския долар е меко казано все още световната валута, следван от еврото с едва 20%. Тази информация може лесно да се провери от всеки който пожелае, така че е безмислено да си правиш собстевени съчинения и да се опитваш да дезинформираш.

Не се пъни да му обясняваш той го знае мниго добре,ама му плащат на човека да дезинформира,кво да го прайш. :)

да имат 8т. резерв, ама цената на златото трябва да стане над 3000 долара за грам, за да покрие дълговете на сащ,

Усещам как Русия утре може да каже: Ние на същия принцип ще изкупим България!

Спри хапчетата за усет! Вече всичко се продава - нали скачахме за пазарна икономика и демокрация. Не са поискали - не са ни купили.

Ти у ред ли си? Те никога не плащат. Направо ще извършат десант в Поморие за да "спасят угнетените" сънародници и ще се спрат чак в Драгоман.

Усещате ли как започват да ни подготвят за новата война на САЩ, тоя път за Гренландия... Лека полека ще ни го навират в главите докато накрая САЩ и Дания се окажат във война и САЩ абсолютно законно изсипят не знам си колко тона бомби над Копенхаген.

Глупости! Стига си чел руска пропаганда!

Следващият майдан ще е в Копенхаген ми се струва

Май някой ще слага чуждия Крим на тезгяха като Аляска !

Който има, слага на тезгяха. Това е смисъла на имането. Който няма - пита колко ще му струва. Евентуално...

Някой май не си е сверявал скоро часовника … Няма как да продаваш нещо, което не е твое или е откраднато!

А събуди се ,бе! 2019та изтича,пещерен русофоб!

tonk11

Я провери какво е станало с Аляска и тогава говори.

Претенциите на САЩ за Гренландия са единствено във връзка с Арктика. Рано или късно ще трябва да я разделят на зони на икономическо влияние, а при сегашното географско деление участието им ще е символично.

Руснаците много тънко пускат по пързалката и САЩ и Дания задълбочавайки неприятната тема. Не случайно руската дипломация е една от най-добрите в света.

Светът мисли друго и затова постепенно изритва Русия отвсякъде. Поредната груба гавра беше разкарването на Русия от честванията на ВСВ. Крайно груба гавра с бедната Русия и Путин За да не стои сам, лукашенко му казал, че също няма да ходи Двамата последни диктатори наритани в ъгъла Това е от добра дипломация

Доживях да видя тука убеден смешник.

Добра е ! Ама е добра да прави мизерии !

Прав си

Щом с мизерии се справя -добре. Щото отсреща главно с бомби..

""Руските власти усилено се опитват да отслабят и дестабилизират ЕС и близките му съседи, заяви председателката на германския Христиандемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер пред телевизия ZDF.

това пък грманския бизнес прави всичко възможно да си осигури суровини и енергийни ресурси на конкурентни цени, щото иначе йок печеливша икономика. А пазара отделно. Защо правят заводи в Русия, без да се интересуват от мнението на Крамп-Каренбауер?

Май вече няма да смее да го направи, как мислиш?

Заводите в пРоссия произвеждат продукция само за пРоссия, защото евентуален внос към ЕС ще трябва да се облага с мита. Това че Запада е направил завод, не е меродавно, но виж магазини "Берьозка" се зареждат със стока произведена в Германия … Понимаеш ?

Смешник!!! Не Русия спря газта за Европа, а Украйна крадеше руска газ предназначена за Европа!!!! Ясно ли ти е!!!!! Южен поток (Турски поток) и северен поток 2, са точно отговор на действията на Украйна по онова време, когато не си бяха платили газта, русия им спря тяхната газ и те че да не стоят на студено отклоняваха от газта, която трябваше да трансферират за Европа! Ясно ли ти е сега, кой от кого е крал и заради кой си стоял на студено посред зима? Ако не ти е ясно да ти го повторя, заради Украйна, която крадеше от газта предвидена за теб!

Дааа... Позиция на Русия е принципна! Адмирации! Последната забележка е много точна и показателна!

И запада си затваря очите за историята. Какво е било Украйна преди СССР? Че не е стигала Черно море. Какво е била в СССР, реално УССР, а не Украйна. Законно ли е подарен Крим и изобщо подарен ли е от Русия? Подарява го украинеца Хрущчов, но той е представител на СССР. Защо не защитаваха целостта на СССР, след като в годината на разпадане е имало и референдум да остане? Какво е новопявилата се Украйна след СССР? И какво е АВтономна република Крим и град Севастопол в нея? Които си имат парламент и така нататък. И обявяват независимост още 1992г. СССР се разпада около Коледа на 1991г. А руска военна база там си стои от тогава. Целият основно югоизточен регион се считат за руснаци. Макар за тях Украйна, да е като Македония за нас.

Цялата образователна система на България в ръцете на комуняги. Там им се втълпява се свалегащеща любов към русия. Нашите деца още образоват лелките, които само от руски научиха някои думи и предателско отношение към собствена държава.

Нещо май главата те боли и не схващаш темата украинско недоносче.

Руски братко Ти не я схващаш

присъствието на украинската група в тая тема е повече от очевидно. няма по-зомбирани от тях.

За хапчета нищо не каза. Само за тях приказваш. Актуална тема за тебе, комунистически плювалник?

Уважаеми, комунягите се извеждат постепенно от системата, поради съвсем естествени причини. Затова и нивото ѝ спада всяка година ;-)

Ко речи,ко ? Пияндурник!:)))))))))

лелки ли те научиха така да пишеш на български или ръката ти изпревари мислите?

Мънистъра на образованието няколко пъти критикува учебници за 10 клас и искаше промяна в тях, какво представлявал комунизма. Защото искал да се набляга на политика в обучението, колко лош бил комунизма. А по закон, политиката в училище е забранена. И този министър ако имахме прокуратура, трябваше да е съден!

Гренландия е квартал на Банкя--и точка! Ама-ха!

Поздравления на Путин, приеми, братя били славянски А сега аут отвсякъде, барабар с Путин Чак кеф да ти стане на душата И се смееш от сърце :)

Не е пренаписване, а написване За тези селяни от Сърбия не знам, ама за Русия трябва да се организира втори Нюрнбергски процес за разпарчетосването на Полша и подпалването на втората световна война. Хубавоъо е, че светът започава да разбира зловещата роля на Русия И и отдава подобаващо презрение :)

хайде да си затрая. болестта ти е неизлечима.

Опонирай Сталин беше този, дето инсталира хитлер на власт 33 г. И после започна да го снабдява със суровини И подписа договор с него С каква цел, как мислиш?

лекувай се. и не ми давай наклон в живота.

Какво чакаш? Почвай да организираш!

Хайде си избийте тази комунистическа пропаганда че Втората световна е почнала 1939 година с нападението над Полша. Втората световна война реално пак я почват Германия и Полша ама една година по- рано с нападението над Чехословакия.

истината е: Дания пожела да "инвестира" около 100 милиадра долара в САЩ, това на практика оначава да получат позволение да обменят няколко вагона обезпечени с вздух еврейски хартийки срещу материални ценности Естествео това предизвика подигравките на Тръмп !!! За това Тръмп ги попит дали може да купи Гренландия - демек дали Дания е склонна да обмени материални активи за еврейски хартийки

не съм гледал, на хартийките им има ли давидова звезда, не съм се заглеждал. Може и да има. Кажете. Нямам в себе си долари. Ако има, просто няма какво повече да си приказваме, всичко е ясно.

Аз мисля, че беше Норвегия, ама както и да е. Кольо Цонев, Цоньо Колев - все тая.

Някой да е искал мнението на руското външно? Или задачата е да злобеем и сеем раздори...

Най-вероятно са питани. Те рядко се бъркат така в чужди взаимоотношения.

Какво има за продаване в България ? Земята и децата останаха .

Къде видя непродадени земя и деца. Само пътища останаха... и чакаме по тях да потекат инвестиции.

Гренландия има запаси от чиста вода във форма на лед. Има злато, скъпоценни камъни,нефт,газ,риба,китове. Далеч са от екватора и не ги лови глобалното затопляне. Чист въздух.

Путин е единствения политик от целия свят, който не е поканен в Полша на честванията на осемдесетата годишнина от втората световна война. Егасимуси и унижението. Май Русия действително я пращат в трета глуха. Големия майтап е, че и Сърбия не е поканена. Вечните ни врагове :)

наистина голям майтап, като се има предвид, че Сърбия също участва в боевете срещу райха. пренаписването на историята явно много ти допада. на мене - не.

Не е пренаписване на историята, а дипломатически език. Ама явно това е много сложно за руската ти тролска кратуна.

Руското външно няма работа да коментира Гренландия. Разликата с Крим е, че Гренлсндия не е окупирана и не се провеждат референдуми със зелени човечета по улиците.

Дания не е като Русия, която продаде на САЩ Аляска през 1867 г. за 7 милиона долара и още не е получила парите си от продажбата, тъй като кораба който е пренасял парите е потънал при неизеснени причини. Има хипотези че той не е пренасял никакви пари.

да си чувал нещо за американските вирджински острови и от кого са купени?

Травеститът грозен пак плямпа.

Тия мужици продължават да вбиват клинове между САЩ и европейските държави. Яко са се заели за разбиват Европейския съюз тези нахалници! Дано си намерят майстора и те, което рано или късно ще се случи! Дано е по-рано!

Те ако са мужици ти си расова мангал ве

А защо САЩ ще трябва да плащат? Ако бъде организиране референдум и гренландците решат да станат съставна част на САЩ не е нужно да плащата. Именно в тази насока работят американците и до пет години Гренландия минава към САЩ без да се плащат излишни пари! Мислете преди да пишете минуси.

Защото могат да си напечатат колкото искат пари за тва :)

Тъп ли си или си се родил роб?

I v ruskoto v unshno tupi kato v ruskoto vutreshno.

Да а ти като дупката на гъдулката се обади :)

правят много удачна аналогия...

Цици може и да няма, ама топки има. Много си е готина Марчето.

Лапай и топките тогава.

Страхотна е, цици си има, въпреки изказването на Божо, виж и Инстаграма, маце, та дрънка!

Дрън дрън празни приказки. Тръм се чуди вече каква щуротия да измисли за да отклони вниманието от надвисналата рецесия и огромната дупка в бюджета в резултат некадърното му управление. В момента бюджетния дефицит е два пъти! по-голям отколкото по времето на предишните президенти. Ще сме свидетели на още по-безумна политическа акробатика преди американците да го изритат.

По-спокойно, бе! Обонго УДВОИ държ. дълг.

Kure, ne go e udvoil. I imashe recesiq.

Каква рецесия сънувате бе, пайтаци? САЩ имат сериозен ръст в производството, спад в безработицата и сериозно търсене на дълговите им инструменти. Много ще чакате за рецесия.

Еееее, нема начин Товарищ Путя да не удари едно рамо на Дедо Дончо...

Аааа, международният шопинг пак е на дневен ред :)

Ама кой ги пита какво мислят тия отпадъци :))))

И Захарова, и Тръмп това се чудят - кой ги пита тия датски отпадъци?!?

"Ама кой ги пита какво мислят тия отпадъци..." Ама коѝ те пита ти к'во мислиш

Въпросът на Русия е ясен, но отговорът е още по ясен! Вие руснаците откраднахте Крим без да питате никой!!!!Вии,ви сте идиоти!!!!

Всъщност, украинците откраднаха Крим по времето на СССР, както и множество руски територии, след като двама лидери на СССР от украински произход самоволно ги прехвърлиха към Украйна. Очевидно е, че познанията ти по история са точно нулеви.

Хрушчов не е украинец, а руснак роден и живял в Украйна.

Правилно си отбелязала - Русия никого не е питала. Крим се допита до народа си: 95.5% от гласувалите в Крим избраха Русия при избирателна активност над 85%. Гласен народен, глас Божий!

"Гласен народен, глас Божий!" - под дулата на АК-47... Айде у лево!

Затова украинските войски през 1992 година 3 месеца водиха кръвопролитни сражения с гражданите на Крим, щото Украйна не краде тя направо окупира това което по тогава действащото законодателство реши че иска да си остане в Русия;)