Коментари - Руското посолство пред Dir.bg: Сигналът за бомбата е фалшив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко трилър така, да усетят как е тръпката рубашките. Те нали много се кефеха в дира акто имаше атентати в ЕС.

Днес е празник на флага на РФ, та затова соросоидите са подали сигнала за бомба!

Бай..бай

Каква е тая тъпа снимка бе, диражийчета?

кой флаг??

Не можеш ли да четеш???? Написал съм го - флага на РФ!

а дали хората дето чакат за входни визи в рф не са видели някой подозрителен субект? все пак там стотици хора чакат със седмици за да посетят магучая!

укро... не бзди.

геть видсиля!

Някой от герберските тролове плешиви ще да е бил!:))))))) ....слънчасало е добичето!:)))))))))

не бе, ма щото помня , беше един червен, такъв, с сърп и молоток, на снимката е като взаимстван от нашия, ама със синьо, пък до путин се мъдри едно нещо с двуглавия имперски орел на негово височество императора всеруски и ...., та за това питам! на кой точно флаг?

Руски гражданин, подготвял кървава баня в Берлин, бе арестуван в германската столица, предаде РИА Новости. Федералната прокуратура на западноевропейската държава (Германия) заяви , че днес въз основа на издадена от нея заповед е задържан 31-годишния Магомед-Али С. Руският гражданин е смятал да извърши терористичен акт с употребата на взривни вещества. Берлинската полиция откри огромно количество експлозиви при обиска на обитаваното от мъжа жилище.

ты из очереди??

около онова пАсолство само русийские кавали можеш да видиш!

Дядя, ти отде знаеш кви кавали има там?:)))))))

руски граждани с подобни имена (мохамед, аслан и т.н.) са извършвали терор.актове и в самата Русия. Това не ги прави агент на Москва. Напротив. Те са си джихадисти

При тая голяма навалица надали,при тази силна рубла в момента наплива е огромен

Някой пиян бандеровец ще да е бил!

Какъв е държавният флаг на РФ? Не знаеш ли???

или руски опозиционер от типа на "дневални".

Сега братушките ще го намерят чрез сателитните шпионски спътници на "руските междупланетни космически войски" и ще го пратят в Сибир да чука камъни, та да му дойде акъла...

Навалица сега е в Турция, заради силната лирата

...и ще го принудят по цял ден да слуша Алла Пугачова и да гледа "Ну, погоди"

в сибирия камъни нет! ще рине сняг, и ще гази кал!

С тези имена е по-вероятно да е "борец за демокрация" прибран от германците, та да не би руския съда да взема да го затвори. Нещо от сорта на Чатаев.

Прочиташ коментарите и разбираш защо няма такава държава!Майната му на посолството,ама коментиращите....

"8 български граждане изнасилиха германско момиче ". Спомняш случая отскоро? Защо толкова пищяха,че тези български граждане са били цигани или нещо такова. Та и тук "руски гражданин" толкова руски ,колкото аз трамвай.

Ако нищо не п станало, що ни занимавате? Що пак търсите сензация или замислена е някаква провокация?

ти казала у середу будеш сзаду и спереду, Я прийшов тобi нема Спiдманула, сатана и казала пiд забором , не казала пiд которiм Я прийшов тобi нема Спiдманула, сатана

Е то оставаше те да не знаят - дето са си го пратили тоя сигнал...

от личен опит. Вероятно още държи влага. милият

редовно ви броя, смо..тльо!

този флаг, с тези расцветки е съществувал още преди българия да стане самостоятелна държава. така че "Взаимстван " е мозъчен капацитет в твоя глава, ама нещо скъпернически.

платени шорошорасти. Какво очакваш? И с тия ще правим държава?! Докъ не ги избием или изпратим на гости в северна америка тук държава няма да има.

достатъчно е да го вържат гол 1 нощ по време на летния сезон. Комарите ще свършат останалото.

на гости не ги искат, остава първото

мразя фалшивите сигнали! и фалшивите новини също

"Държавното знаме в Русия се появява в началото на XVII-XVIII век, в епохата на подем на Руската държава. За първи път бяло-синьо-червен флаг се издига на първия руски военен кораб "Орел" по време на царуването на Алексей, баща на Петър I. През 1699 г., след престоя си в Холандия, Петър I решава, че руските кораби също трябва да имат свой собствен флаг. На 20 януари 1705 той издава указ, според който на всички руски търговски плавателни съдове трябва да се вдигне бяло-синьо-червен флаг. Самият цар начертава образеца и определя реда на хоризонталните ивици. " Та Викаш от нашия са го копирали само сменили зеленото със синьо??? Така де, т нали основния цвят е син!!! И са свършили всичко това в далечната 1699-та година.... Само за справка Нашия тригареник в тази си подребна се появява за първи път ако не се лъжа година две преди Руско-Турската освободителна война (1877-1878)

Някой червен трол ще да е ! Закъснели са с плащанията , завалията не може да отиде на море , и е пуснал сигнала за фалшивата бомба . Па да вземе заем от Корнелия - тя свободни пари има доста от Техноимпекса . Ако не даде Корни - от куфарите на Кирето Добрев !

российският комар -най комарният комар в мире!

От коя колония идваш, много си в час!

тия ги разправяй на старата ми шапка! този флаг е образец от 1883г и е бил национален флаг на россия от 1896 до 1917г! след това е един червен парцал в доста различни вариации! то след 1917г и россия няма де! и руские нет!

Dira, мого топла и братска връзка с руското посолство, а? Дано дойде Видов ден.

Гарантирам ви че няма да го намерят защото не е заплашил боко или козяк:((((( Ако издирят някой клошар да поиска по добри условия на живот поне година може и да го ''намерят''

Този който е подал сигнал е от Украйна ,пиян Хазарин ,те освен да правят провокации нищо не умеят ! България трябва да забрани от там да влизат в България маймуни !

Сигурно е била Тереза Змей.

на хората!

ще могат ли да влизат?

но и пряка!

знаем кои е 1мангал от хората на ЦЦ от Ало изманците от Горна Оряховица ,вече сме сформирали сме отряд добровлци спецназове с апартаменти в к-си в Равда идват кьм Софето