Руското посолство към премиера: Очакваме, че на 1 юли МВнР на България ще отзове двете ноти

„Смятаме това деяние за безпрецедентен, клеветнически и провокативен акт, който накърнява основата на руско-българските отношения... Ние категорично отричаме тези обвинения”, заявиха оттам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От нас зависи дали ще бъдем като Естония и Латвия или ще превиваме робски гръб!

блъфират

Повстречались как-то раз Русофил и педера... Ой, простите - русофоб, Что-то мне вступило в лоб! Бородатый русофил В теплых валенках ходил, Самовар предпочитал И Есенина читал. А надменный русофоб Был, пожалуй, даже сноб, Кушал вилкой и ножом, Проживал за рубежом. И промолвил русофил: "Чем же я тебе не мил? Чем же русская душа Так тебе нехороша? Поставляем нефть и газ, Уважаем, вроде, вас, Что ж вы, матушку Россию Застращали напоказ?" Русофоб прищурил глаз: "А за что любить-то Вас?! Вы не слева, вы не справа- Вы идете напрямик! Не берет Вас ни отрава, Ни Майдановский блицкриг! Референдум провели- Украина на мели! Где ж теперь мы ставить будем Дяди Сэма корабли? В смысле дядюшки Обамы.., В смысле папы.., в смысле мамы... Мы несем Земле свободу, Мы - Мессия всех веков! Мы - трибуна всех народов, А не пьяных мужиков!!! Нету совести у Вас - Отдавайте нефть и газ!" Русофил вздохнул слегка... Русофоба- "земляка" По плечу рукой похлопал: "Эх, Америка-Европа! Если Вас друзья послушать , Просто "хочется Вам кушать"! Видно в этом "русский брат" Перед вами Вами виноват!" Только вот никак ребята Не поймете в чем тут толк! Мы ребята - не ягнята, Да и Вы не серый Волк!

Очаквайте си, ваше право е... И ние очаквахме да не се медиите в чужди работи, ама...

Ужас ! Ето това е господаря Русия

родната политическа кочинка колкото по-голям скандал предизвикаш за отвличане на вниманието, толкова по-голяма далавера искаш за скриеш. Какво ли ни е приготвил Оставкин ще разберем както обикновено в петък, късен следобед

Да си занимават. Национализация на Нефтофима и тръбата.

В нищо не можеш да си сигурен, докато Русия не го отрече...

Киро просто трябва да изгони тьотката - тя явно сама си го търси.

Бах тия не спряха да реват. Махайте се като са ви казали че не ви искат. Бездомни кучета.

Утре протест пред парламента и министерският съвет! Просто кире иска да ни вкара във война с братята Руси. Трябва да спрем това говедо заради децата си и заради България! Вън проамериканската сган от земите ни! Искаме МИР и да живеен достойно! Стига глупаци са продавали народа ни за чужди интереси!

Киро не се давай.. Мутрифонова, прощалния банкет кога ще бъде и къде ? Като ви изпращаме може да ни станете с микрон малко по симпатични :) знае ли човек

ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков."

Ти си роб, бе, фактът , че просто Киро ти е премиер, говори достатъчно за робството тук

А бе, Кире, малоумен премиере мой все още, кой идиот ти каза или ти го нареди, а може би ти с тъпата си собствена кратуна си го измислил - да изгониш от България 70 руски дипломати!!! Много добре знаеш, че ние в Русия я имаме десет дипломати, я нямаме. И по логика те не могат да ни отговорят реципрочно! Ти какво искаш бе, вреден и дебилен малоумнико?! Да предизвикаш дипломатически скандал и Русия да прекъсне дипломатически отношения с България ли?! Понеже си недоучен и тъп да ти кажа – даже по време на Втората световна война България и Русия не прекъсват дипломатическите си отношения!!! Независимо, че са в два напълно противоположни лагери!!! И без това си пътник от българската политика, кирливецо Кире! Не знам кой излъга президента Радев да те направи министър!!! Махай се бързо, защото скоро даже и до Канада няма да можеш да се прибереш, задушен от народната любов, безумецо!!!

Тия па … Я вокзал и в Москве….

политическа проститутка

Очаквайте си, ваше право е... И ние очаквахме да не се месите в чужди (нашите) работи, ама...

Имаше вече протест Мунчо. Пред Невски. С участието на 20 пенсионера.

предполагам и си ваксиниран с 5 дози .. за по сигурно ...

Помиярска управа

Руските орки ако искат да си затварят посолството, нас кво ни грее?

Българите в България, руснаците в Русия. Кой от къде е.

няма грешка .. всички с руски паспорти вън от България!!

по добре война с тая кремълска сган бе. Но само с тях не с руския народ

Майната и на Русия!!!

Ха да видим сега колко политици са родолюбци и имат топки... Засега само Киро топки - всички други нямат или са на минус...Айде патриоти, родолюбци, възрожденци!? Ще защитите ли достойнството на България?

Киро Харварда иска да ни вкара във войната! СМЪРТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФОБИ!!!! СМЪРТ НА ЗЕЛЕНСКИ!!!!

1 000 000 000 ++++

20 пенсионера са протестирали днес пред Невски. Какъв народ, какви 5 рубли.

А ТИ !- НА ПУ" Т" КА ТА. СИ МАЙ" Ч ИНА

Най-накрая да се скъсват тия "дипломатически" отношения! По-хубаво от това, какво!?

Ши , самовлюбени, надути Копе*а. Да си вземат ватенките и да си ходят при оня гном. България е суверенна държава и глупости от типът" или ни играете по свирката или не сме приятелчета" не бива да се допускат. Посолството и като цяло руската федерация показват ясно пренебрежение и злонамереност към България.Ние не сме виновното по малко другарче което може да бъде хокано и тормозено .

И голяма драма ли ще е като ги прекъсне... То ние трябваше да ги прекъсне още преди няколко месеца, когато Русия ни обяви икономическа война!!! Да ги прекъсват и да изчезват от тук.

предполагам и си ваксиниран с 5 дози .. за по сигурно ...

Оскрено се надявам орките да си затворят тъпото посолство и веднъж завинаги да се изнесат от нашата скъпа България. Ама де този късмет...

Тъпак си ти, лошото е че и ти личи.

Да се махат

Сифианецу парно няма

Хайде Кирчо чакме да видим колко си курназ. Ще имаш ли топките да унищожижш дипломатическите отношения с Русия за първи път след освобождението от същата тази Русия.

Поредната ти простотия

Съдейки по коменатарите и процентите на like/dislike.. изглежда, че е необходим нов възродителен процес в тази държава. Този път обче - в посока Русия.

Русофобите са мноого тъпи парчета с промити мозъци!!!

Искрено се надявам орките да си затворят тъпото посолство и веднъж завинаги да се изнесат от нашата скъпа България. Ама де този късмет...

Простотията е безкрайна като космоса...-А.Айнщайн

НИЕ ПЪК ТАКИВА КАТО ТЕБ ГИ ИЗПРАЩАМЕ ВЪВ ГРОБИЩАТА

На НПОтата са им казали, че войната трябва да се разпръсне. И те миличките дерзаят. А Радев само върти очи и издава възклицания.

Поредната ти простотия

Конфуцият от Банкя Вече 2 ден мълчи... Мишкар ли е Или е мастия Кое от 2те

ТУК Е БЪЛГАРИЯ! ДЪЛЖИТЕ НИ УВАЖЕНИЕ! КОЙТО НЕ ГО ИСКА Е СВОБОДЕН ДА НАПУСНЕ! ПОНЯЛИ?