Руският посланик: Не случайно избрах Пловдив за моя първа визита

Гастроли на оперите в Пловдив и Санкт Петербург обеща Елеонора Митрофанова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, щото Пловдив много й пасва на нея точно - дебелата руска червена кокошка.

Отдавна на дипломатическия хоризонт в София не се е появявала такава силна личност откариерата, като Митрофанова. Западните дипломати са или гейове, или лезбийки, които участват в прайдовете, заедно с българските педераси и травестити

Митрофанова е великолепен дипломат, умен политик, прекрасен и културен човек с многостранни интереси. Мустафата не струва нищо пред нея. Наскоро Херо ббяви, че се е научила да прави баница по български.

Пиша за да ви е ясно,че не е добре да сте тревопасни! Пловдив е върха- едно време, сега и в бъдеще!Въ Филибето- не ,че е турцизъм, а ние сме научили фесовете на турски, им Кючук Париж ..... има и Каршиька, има и Ортамезар има и...... това е световен културен център. Альоша ще стои , а който иска да го бутне ще падне от ветъра на промяната.Шапки доле!

Тая опиянчена руска матрьона най-добре да си избере Геленджик за свое любимо място!Там ще има пряката възможност всеки ден да се среща с шефа си и да го поздравява с думите: "Здрасти шефе, ти си цар"!

Тоя хор на Турецки, дето го споменава Посранничката турски ли е или руски! Ако е руски, що се казва Турски! Царят немец ни освободи от турците, турски хорове с маанета не ги щем във Филибето!

Ама Пене, Турецки е името на ръководителя на хора, като кораба Радецки

Руската пача защо я пускат да хойка из България?

Альошата кога ще го махат?

Альоша не махнат, он освабадил Балгарию от фашизма и хитлеризма,не може да махнат

До От тепето от кое тепе си бе абдал,аз съм от Джамбаз тепе дето брани Тунела,Ант.театър и част от Втората крепост,след цитаделата?!Альоша ще го махнат след като ти олющят задника,скъсан панталон!

"Обединена България е гроб за всичко сръбско" По-малко от два месеца след Съединението, на 2 ноември 1885 година, сръбският крал Милан Обренович напада западните предели на обединената българска държава - след като преди това е уведомил Виена. В същото време младата и неопитна българска армия очаква османската инвазия далеч на юг и на изток. „Обединена България е гроб за всичко сръбско“ - така крал Милан обяснява пред император Франц Йосиф военната си интервенция. Около ненамесата на Русия в Сръбско-българската война са налице някои подозрителни обстоятелства, смята проф. Матанов. Например фактът, че Русия бързо изтегля офицерския си корпус след Съединението и не протестира пред Белград за безпричинното нападение в гръб срещу обединена България. „Тя просто оставя „българите да си сърбат попарата“, както се изразява Александър Трети. Но за всеобща изненада се оказва, че българите умеят и това в обстановка на невиждан национален подем", припомня Матанов.

Че по онова време почти всички офицери командващи българската армия официално служат в руски полкове, а и Батенберг все още е офицер на руска служба, след Съединението руският император не го вкрва в карцера а само го пенсионира със запазване на воинското звание и получените ордени и оставя офицерите етнически българи командировани у нас да продължат да служат и там и тук. А и да не забравяме че Батенберг много бързо успява да се скара със сръбският крал като дава убежище на сръбски превратаджии и направо открадва нивичките собственост на крал Милан, всъщност това е причината адашът му да го остави да си сърба кашата която е забъркал.

Откъде ги измисли тези глупости - за български офицери с двойни назначения едновременно в две армии, за "откраднатите нивички на крал милан" и така нататък? Това са глупотевини, защото има запазени документи оттогава как руският цар е подкокоросвал милан да ни нападне за отмъщение срещу Съединението! И после единствена Британия на Гладстън е подкрепила Съединението, а царска русия е била ПРОТИВ! И не пиши нищо за Австроунгария да я изкарваш виновна - това беше комунистическата лъжлива теория по въпроса.

Ти май въобще си нямаш представа кой и как изгражда българската армия,а? Батенберг приютява през 1883 година радикалните водачи на Тимошкия бунт начело с Никола Пашич, пак Батенберг, през 1884 година, предизвиква Бреговския въпрос;) А колкото до документите... ей ти един от спалнята на сръбското кралско семейство кой какво е мислил за войната и да Австрия е тази която подкокоросва сърбите: "Кралица Наталия, което не е без интереси в политиката, описва по следния начин мненията на дипломатическите представители в Белград: „Руснаците бяха извън себе си и смятаха, че сърбите поставят под опасност великата славянска идея. Французи се суетяха напразно. Англичаните бяха склонни да поддържат българите, понеже видяха добър случай да ги отдалечат от руснаците… Немците бяха бесни… Що се отнася до австрийците, те желаеха да влезем във война… но се правеха, че ни разубеждават.”

"Българите не ни послушаха, действаха тихомълком" "Не одобрявам действията на българите. Те нас не ни послушаха", пише Александър Трети броени след обединението на Княжество България и Източна Румелия. Защо българското Съединение разгневи толкова силно Руската империя? Само шест дни след обявяването на обединението между Княжество България и Източна Румелия император Александър Трети пише следното до началника на руския Генерален щаб генерал Обручев: „Не одобрявам действията на българите. Те нас не ни послушаха, действаха тихомълком, съвети не искаха, нека сега сами да си сърбат попарата, която забъркаха. Според мен, докато княз Александър (Александър Батенберг - бел.ред.) продължава да се разпорежда със съдбата на българския народ, нашето вмешателство в българските работи е абсолютно невъзможно и безполезно. Заради последните действия на българите, които ние не одобряваме и за нас са нежелателни, би било непростимо и даже престъпно спрямо Русия да се караме и да водим война с Турция, а може би и с Европа. Ние трябва да имаме една-единствена главна цел - завладяването на Константинопол, за да се установим завинаги на Проливите и да знаем, че Константинопол винаги ще бъде в наши ръце. Това е в интерес на Русия и към това трябва да се стремим. Всичко останало, случващо се на Балканите, за нас е второстепенно. Стига сме се правили на интересни в ущърб на истинските интереси на Русия! Славяните сега са длъжни да служат на Русия, а не ние на тях!“.

Пловдив е символа на Съединението на БЪЛГАРИЯ! Същото Съединение, което раССССия НЕ признава и после насъсква пудела си СЪрбия да ни удари в гръб!

"На 17 септемврий 1885 г. Н.В. Княз Александър Батенберг, придружен от Петко Каравелов и Стефан Стамболов, тръгна за Южна България. Цялото пътуване е било триумфално шествие, възторжено посрещан и изпращан от населението. На границата на Южна България той беше посрещнат от властите на временното правителство. В село Баня (Карловско) руският консул Егелщром и военният аташе подполковник Чичагов го поздравиха с великата национална радост, на която те се радват не по-малко от българите."

Сега пренаписваме историята защото не ни отърва, а?

На руските подлоги не им отърва!

Чемодан, вокзал, мАсква!

Чемодан,вокзал, Оклахома. Сред черните на теб ти е място,нацист.

Нацист е джуджето в кремъл!

Вата, прежде чем писать на болгарском - выучи его или пользуйся Google translator.

До #КОЙ,абдаал,"Чемодан, вокзал, мАсква!"?!,по онова време няма "мАсква!" има Санкт Петербург,бляд?!

PEYTSCH

Русия не беше съгласна Източна Румелия с главен град Пловдив да се съедини с Княжество Бъгария. Не беше съгласна и с Балканската война и с ПСВ и с ВСВ и с Добруджа на България. Не е съгласна с Българската писменост щото е от „македонските земи“...

PEYTSCH

Нещо да каже по тези теми?

Може би българската история щеше да бъде много по-благоприятно-различна, ако не бяхме губили две световни войни, нито балканската война, нито създавахме препятствия на Русия да се справи с Османската империя.

Че и през деня бълнуваш също? Тогава много си зле, историк увреден

Айде събирай си самоварите и новичоците и обратно в тайгата!

Само си губи времето... с нас българите. По- добре да си стяга багажа че скоро ще пътува за руската кочина..ха.ха

Вие соросоидите не сте никакви българи!

Ватнтиците-рубладжий са "истинските" българи.

Ти си от кога станал българин? От вчера? Ку-Ку "българин"!Как си като "българин"?