Руските спецслужби осуетиха план на "Ислямска държава" за атентат в Дагестан

Арестувани са четирима членове на международната терористична групировка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

през 1813 година россия заграбва и дегестан ! през 2023г дегестан отново ще е свободен!

ама са им хвърлили поне една гора бой, дорде не обещаят, че друг път няма да правят тъй!

защо православните братя християни и мюсюлмани се бият в Русия? Нали там всинца са друзя? Товариш Путин обманул нам?

е свободен сега, идиот! Ако я няма Русия, там ще се избият.

тъпи, в дегестан россияните са 5%!! а официалния език е ....российския! максимум след 2-3 години дегестанците ще изколят русские, както направиха чеченците!

не са друзя, товаришчи са! а товаришч путин се пъне да лъже всички за всичко! скоро ще го тричат

Дегестан е бил свободен до 1811 година. Същата година руснаците са отишли, и са ги освободили от свободата им!

е пълно с идиоти е ясно. От многото предприятия в Дагестан основани още по времето на СССР, много важен е "Кизлярский электромеханический завод «КЭМЗ»". От огромната им гама продукти са и средства за експлоатационен контрол на летателни апарати. В БГ такива работи няма, но пък има идиоти!

ако не знаеш, седни, че ще ти съобщя една скръбна вест! точно днес, ама наистина на 26 декември, през 1991г ссср умре! умря, закопаха го като куче, и никой и не иска да си спомни къде са го закопали!

преди години в Русия ставаха по 100 агентата годишно. Сега почти няма такива. Не броим заловенит едиверсатни от украйна и разкриваните джихадисти в дагестан и чечения. ФСБ работи супер добре.

държава е разработка на кгб "осуетили са" собствените си хора, в резултат на което възниква "обективен" повод за затягане на гайките! защо в дгестан ? ами защото от там тръгва туран и от там ще тръгне разпадът на "великата кочина"...

“Кой създаде ИДИЛ”? Ако вярваме на Килъри и на Тръмп - това е САЩ. Хилъри си призна, Тръмп също я обвини в това...

къде точно се бият?

путя нали ликвидира ИД и славната педеруска авиация унищожи превъзхождощите я авиациоони сили на брадатите

Сред като православния Навални е терорист, какви да бъдат мюсюлманите в Кавказ? Исляма е форма на борба на Кавказ с Русия за национално освобождение. Имам Шамиль е национален герой и на Дегестан и на Ичкерия(Чечня). Когато още няма басня за ислямска държава, 200 дегестанци, подобно на Ботев в поробена България, пробват да вдигнат народно въстание в Чечения. Разликата между дегестанци и чеченци е колкото между северомакедонци и западнотракийци. След като Навални тотално разби единствения бастион на Путин, ФСБ, в момента всячески се мъчат да изчистят рейтинга на ФСБ, т.е. на терориста зазчик уйств на своих граждан. Не в Кавказ а в Москва трябва да воюва ФСБ - половината Москва се държи от бандити от Чечня. Те правят каквото си искат и никой не ги закача. За да не "обиди" Кадыров. Да стрелят с автомат, за кеф, на летящ покрай Кремъл джип с чеченци, не е "ислямска държава"? Реакция от московската милиция - НУЛА. Затова пък Любовь Соболь в 3 през ноща вчера бе насила арестувана в апартамента си след разбиване на вратата. Пред пищящата и 7 годишна дъщеричка. Това не е ислямска държава, това е направо ФСБ. Защото Соболь посмя да почука на вратата на убиеца на Навални. Цяло стадо генерали скочиха да охраняват издънилият се ФБР химик от въпросите на Соболь.

айде сега .. руските се насраха..ха.ха било Ислямска държава и терористи... Това не са терористи , а опълченци които се борят срещу руското иго и руската тирания.. Какво правят руските окупатори в Дегестан. Това не е тяхна земя.

Руснаците са ИД не поробените от тях народи!!!!! ето цитирам: "Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС. "

моля, троловете да не си измислят история на Дагестан преди ислед 1813 г. 1. Никога не е имало такава държава. 2. Никога не е имало такава нарордност - дагестанци. Там живеят няколко различни етн.гтрурпи. Най-много са аварците - 30%. 3. Територията е била порд властта на Татарите, после на ОСманската империя, и на Персия. Русия я отвоюва от Персия. Разните малки уж самостойтелни "държави", които са се отцеплави от големите империи за по 5-6 години, не ги броим за държави.

сега познай колко от Франция, Белгия и т.н. войват в ИДИЛ

Щерефф, препоръчвам ти добър психиатър!

И как така те назначиха да спамиш в Донецки Вестник ?

Щерефф, форумите не са за броене на идиотите!

Разработка на УКРАИНСКИТЕ СЛУЖБИ бе акцията с "ИЗПРАЩАНЕ" на 40 вагнеровци през Беларусь и Турция за Венецуела. Руските подлоги в Украйна издадоха СПЕЦОПЕРАЦИЯТА на Лукашенко. Турция също участва като осигурява спокойствие на операцията на нейна територия. Ако се бе осъществила операцията, да излети самолета с 40 ТЕРОРИСТА от Минск за Истанбул и да кацне поради проблеми с някой от пътниците в Киев....това щеше да бъде СПЕЦОПЕРАЦИЯТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И СЛУЖЦИ. 40 терориста вагнеровци с дебели досиета за тероризъм на територията на Украйна и други държави, преки участници в свалянето на МН-17. Украинските служби привикват на "събеседване" 150 руски вагнеровци "за мисия във Венецуела" в мащабна спецоперация по дезинформация на ФСБ. Кишка тонкая на украинските проруски политици и спряха операцията. Русия щеше да бъде официално обвинена в ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ в съда в Хага а Путин като главен отговорен. Русия щеше да бъде изолирана както Северна Корея.

формират 2 армии и се бият на страната на Хитлер срещу Сталин.

Минус, защото липсата на история не означава липса на държава. Справка САЩ.

живия Бот на Пригожин!

Скро не е имало гей-парад. Затова съм толкова превъзбуден и пиша глупости - белким някой ме ощастливи.

"Исляма е форма на борба на Кавказ с Русия за национално освобождение." ми не , не е , Ислямът е наднацинален , и не се бори за освобождение , а за поробване под закона на шариата. По твоята логика ККК в САЩ се борят за освободение,

Точно Обама даде рамо на Арабската пролет , кояот реално се оказа ислямистка таква,

Само мъртвият джихадист е добрият такъв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре де дебили , наистина ли смятате , че ислямистите се борят за човешки права и демокрация или просот си тролите ?

Като погледнеш какво се случва от една година насам в америслямските щати, може да се говори за държава само в кавички.

тролят за пари.

първо се научи да четеш а после да класифицираш информация. Кавказ е на кавказците и не е твоя работа как ще си уреждат държавата. Исляма е форма на държавна организация. Независимо дали ти харесва или не. Иди кажи в Кавказ, че исляма е неправилен начин на живот за кавказците. Не самата религия а родовата принадлежност е решаваща в този регион. Там местните християни и мюсюлмани са намерили начин да живеят заедно. Русия от 230г, чрез хибридната опорка че е Трети Рим се мъчи да покори Кавказ. Досега неуспешно. Докато черните пантери са чиста терористична организация. Водачката( нарисувана на маските) им уби публично и провокативно бели полицаи и ИЗБЯГА в Куба при Кастро. Десетилетия, до днес, живее под крилото на Кубинската Компартия. Черните пантери нямат нито политическа, още по-малко религиозна платформа. Те убиват бели за удоволствие и грабеж. Но смятат не да сменят модела на държавата а ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПАРАЗИТИРАТ върху тази държава. Те са САМОНЕДОСТАТЪЧНИ. Цирей, който се разчовърква в необходим момент. Нещо повече, ако беше грамотен информационно и можеше да четеш, ще отидеш на сайта на Черните пантери за дарения на Black lives matter и ще видиш, че всички водачи получаващи даренията са БЕЛИ ЕВРЕИ. Сандърс, Клинтънови, Байдън. Днес Черните пантери са под пряк контрол от Демократическата партия на САЩ. Демократката кмет на Сиатъл заповяда да се освободи Ситито на града и полицейския участък. Когато Тръмп и каза да въведе ЗАКОННОСТ, кметицата прати Тръмп на сексуална екскурзия. Самият шеф на Сиатълската полиция, черна негърка, заяви , че е могла да овладее положението и да въведе ред, но кметицата изрично и е заповядала да не се меси. В момента Ситито на Сиатъл продължава да е "черна свободна територия" и нигърите там се разхождат с автомати. Целта е само една на демократите: да използват Черните пантери за расова ненавист а Байдън като президент, на бял кон да въведе "ред". В исляма няма расизъм! Първият молла на исляма е освободен роб-негър. За разлика от теб съм Вярващ в Кръста(не разпятието).

До 1980г никой никъде не бе чувал за ислямисти , ислямска държава, ислямски бойци. Тогава на мода бяха ЛАТИНОПАРТИЗАНИТЕ, курвите в Европа пееха с латиносите "Guanta Na Mera" и джоинтваха канибас на Демократични хипи форуми - групов секс. Бабите преспиваха децата плашийки ги с най-големият терорист тогава - Карлос Чакала. Синко, ти на колко годинки си ве, сукалче всеотдайно смучещо пропагандни форми?

Създадена 97.98г.11.09 подготвяно 1 година, всичко се изпитва предварително, до най малкия детайл.

Може и да има и руснаци,ама ти ми броиш за руснаци разни татари,узбеки,дагестанци и.т.н ...не си ги преиначавай нещата....не лъжи.А за Джихади Джо сещаш ли се ?

Затова пък съществува 11 века официално и мнпго повече неофициално. Теоите господари на колко години са?

на кое викаш ислямисти? да не би на ислямска република иран, или недай си Боже, на ислямистите от хизбулла, щото те са единствените съюзници на раша!

как отвоювана от россия, бе алкаш??? освободена е!!!