17-11-2017 20-11-2018

Коментари

засилят тоя Дневални с жена му в Аляска на някой кораб, да чисти риба и да прави консерви

отсега се вижда, че ще се хванат за палците за задно онождане

косите, че ви мине...нали сте против протестиращите, е сега защо защитавате Насрални който иска да сваля власта!

и Навални като някои от нашите управници, от комунист се преродил в "демократ"!

Навални е агент на прозападните сили. Русия и Путин няма да допуснат никога повече втори ГОРБАЧОВ, който им поднесе страната на тепсия. Случаят НАВАЛНИ е повече от ясна провокация. Не забравяйте, че 85% от руснаците имащи право на глас одобряват политиката на Путин. Не се заблуждавайте, че поредния номер ще мине. Борисов може да му прати телеграма в ареста, че е на негова страна. Радев знае какво прави и за това си мълчи. Това е правилното в момента.

Стига с тоя Насрални! В сащ убиха 4 протестиращи и арестуваха хиляди, а вие само с тоя арестуван ренегат ни занимавате. Аман от лизачи!

Навални е активнао мероприятие на САЩ. С него има и още много вербовани. Отровиха го с минерална вода, която жена му занесе в Германия до толкова колкото да оживее. Изпратиха го отново в Русия, най-вероятно против волята му и то е ясно с цел сваляне на Путин и идване на ерата на пияницата Елцин, когато без малко да смачкат икономически Русия и да я прелапат за дълго време.

Искаме от Русия. Цар Освободител е не само нашият освободител, но най вече е освободил крепостните селяни в Русия. Между 1877 и 1917 са 40 години, и още 40 са между 1991 и 2021 . Идеята е , че за общо 80 години с прекъсване от 75 години от болшевишката революция искаме от Русия да има перфектната демокрация. Няма как да стане толкова бързо. А и ситуацията не е зле, има 4 реални партии за които гласуват много и различни хора, много народи реално се само управляват , страната върви напред и това се вижда. Има огромно количество медии и дори хора като Навали могат да пишат каквото си поискат години наред. Това че интересите на запада са Русия да е слаба, да може да се граби от нея кой как може е повече от ясно . Затова и хора като Навали, Фургал и други са удобни, те клатят клона и внасят нужния смут. Нищо , че единият е осъден крадец, а другия е убил няколко души. За Фургал дори на никой от западните демократи не обърна внимание, че той бе от квотата на Жириновски. Същия, който щеше да ни залива с радиоактивност тук в Европа

Германия отказва да даде кръвна проба от Навални при пристигането му в страната. Това прави невъзможно за Русия да сравни кръвните проби и да докаже ,че Навални е бил отровен в самолета изпратен от Германия да го вземе. Което изяснява всичко.

Каква му е програмата за управление на Навални? Не е ясно нещо.

хаха... ти го надцени. Няма програма - само лозунги. Като Горбачов. Да продаде/предаде страната на Запада. Те ще му пратят съветници, които да управляват вместо него. Не помниш ли Елцин?

Писна ми от този дебил! Какво занимавате цял свят с един неуспял крадец на държавни средства?!! Да влиза там в затвора и да си трае...

Насрални е, да отвори портите на Русия и запада да си граби каквото и колкото си иска

Как пък никой не разказа в Европа очевадни неща. За акцията преди седмица са платени 2 000 000 000 два милиарда рубли. Това са 22 милиона евро. За 2 дни. Великият фонд на Навални събира такава сума за две години благотворителност. 2 години. Плащат се изведнъж здрави пари на модераторите в различни интернет площадки, основно Тик Ток, като сумите са десетократно по-високи от обикновено. И децата излизат на купон заедно с координатори и провокатори. Просто и гнусно. И между другото-чистите борци за справедливост Волков и Навални са гепили половината събрани пари от спонсори за няколко години и.... са си купили шикозен апартамент в Люксембург, откъдето Волков "вещае истини в свободното демократично пространство“. Да живее демагогията!

аз пък гледам западните телевизии какво предават цял ден - Свобода/Настоящее время, RTVi, ... Непрекъснато пряко включване от всички градове с насочване на хората откъде да минават, какво да "мислят"/говорят... постоянно показване как действа "грубо" полицията ... Но за това какво правят протестиращите и как те нападат - нито дума.

Путин вор Долой царя - под ТРИБУНАЛ Свободу Навальному Россия будет свободной Моя Россия сидит в тюрьме

Schilo

Навални отново удари дъното! Явно знае, ч подкрепата му клони към нула и започна с евтини фейкове и да използва деца. Бира карта е!

Хубава газова война си спретнаха царь Путин и Дебил Байдън, а за овцете сеир и стригане до дупка. Откраднаха ви кинтите за да финансират ваксини, а после ги продадоха.Овцете да го ду-хат по повеля на римския сеан.

"Съдът разгледа жалба на Навални срещу задържането му на 18 август при завръщане от лечение в Германия след предполагаемо отравяне през август. Той бе поставен под стража за нарушаване на мярката за неотклонение - подписка, по едно от висящите криминални дела срещу него в Русия." Очевидно при руснаците нещата са тежко възпалени, мисленето е само предположение, а изявленията са строго построена система за утвърждаване на властта. Каква дисциплина, какъв морал! В Пекин треперят, Чингиз хан поглажда брада от онзи свят... Сталин пуши спокйоно от портретите на всяко селско ткзс, а на Ленин очите едни добри, добри! Вкараха злодея в затвора и повече никой няма да плаши миещите се мечки по горите и потоците. Миризма на блини се постила над деревня.

Glavna lazha! WOZ ne potverdil otravene ,chetite dokumenti vnimatelno! Vdenya na Visocki davayte spazim veliki dumi:" Vor dolzhe sidet' v Tyurme!

Навального о «дворце» был сделан в Германии по заказу из США Немецкая газета "Stuttgarter Zeitung" провела собственное [журналистское] расследование -- пришла к однозначному выводу: фильм Навального о "дворце Путина" создан кинокомпанией "Blackforest Studios" по заказу США. Напомним, именно этот медийный продукт (широко "растащенный" роботами ленты ЮТуб) стал главным информационным поводом, предвосхищающим массовые беспорядки в нашей стране на минувших выходных. Другими словами, даже СМИ Запада находят однозначные доказательства: Навальный -- лжец. Его задача -- попытка разжечь майдан в России. Его работодатели -- американцы. Пытаются отрицать очевидный факт лишь отечественные либеральные провокаторы.

Ух ты! Бац. На амбразуру. Стреляйте, фашисты а мы за Сталина, за Родину и за Путина-Шеломова.

но това не беше отразено от обективните български СМИ

ТОВА Е КРИМИНАЛЕН КАЗУС ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАРИ И ТО МНОГО НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ А НА ЗАПАД ИМ Е УДОБЕН ПРОТИВ РУСИЯ КОРОМПИРАН АЛКОХОЛИК И ЗАЮО ГО ЗАЮИТАВАТЕ?

на сценарий за комплот или оздравяване на властта на Путин. Каквото и да е, е по-достойно от ортака на Борисов, Божков, изсулил се в Дубай със служебен паспорт. Дето няма да се върне дори заради жена си, имота си, колекцията си, ортака си...Как не можахме да напранвим електронно правителство толкова години, а направихме експортно?

АКО ТЕЗИ ЛАБОРАТОРИИ ИМАТ НОВИЧОК,ТО РАБОТАТА СТАВА МНОГО „ДЕБЕЛ„--ТОГАВА МОЖЕ ЧУЖДО РАЗУЗНАВАНЕ ДА ТРОВИ С ТОЗИ НОВИЧОК ИЗОБЩО МНОГО МНОГО ЛЪЖИ НЕ СЪМ НИТО РУСОФИЛ НИТО РУСОФОБ--ОБИЧАМ ИСТИНАТА

нито една лаборатория не е публикувала официално съобщение какво е открила. Всичко, което се тиражира, са медийни спекулации. Дори в документите, които Германия предаде на Русия няма данни за медицински показатели, "защото били лични данни и пациентът не искал да се разгласяват".

„ИВ РОШЕ„ ТОВА Е ИМЕТО НА ФРЕНСКАТА ФИРМА КОЯТО СЪДИ НАВАЛНИ ЗА ОТКРАДНАТИ ПАРИ ТОЙ НАВАЛНИ Е ОСЪДЕН УСЛОВНО ,НО БРАТ МУ ЛЕЖА ТРИ ГОДИНИ И ТО ТОЧНО ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ НАШАТА ЖУРНАЛИСТИКА ЗАЩО КРИЕ ,ЧЕ СЛУЧАЯТ Е КРИМИНАЛЕН ДРУГАТА ЛЪЖА ,ЧЕ ЛАБОРАТОРИИ ДОКАЗАЛИ ЧЕ Е ОТРОВЕН С НОВИЧОК---ЗАЩО Е ЖИВ И ЗДРАВ???? ЛАБОРАТОРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ Е ОТРОВЕН Е ВЪЗМОЖНО САМО АКО СЪЩАТА ЛАБОРАТОРИЯ ИМА ТОЗИ НОВИЧОК И ИЗВЪРШИ СРАВНЕНИ --ИНАЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ДОКАЖЕ ,ЧЕ Е ОТРОВЕН С НОВИЧОК

s18252@

ели е тъпа цъфецка курва

свобода за Навали-смерт на путлерофашизмъ.

преступлений Навального. https://inforuss.info/aleksandr-rodzhers-polnyj-spi/?fbclid=IwAR1laryuDwhxaoTAhyEEHQS0D9O1MjPlFPj0FolhKncWK95wTn2QRLzVPhw

Баш пък тая малоумна путинска отрепка ще прави списъци. Айде нема нужда!

е-- си м---------------

Прави са руснаците. Платен манипулатор е тоя. Няма какво да му се церемонят.

Путя с Навалом са две капки вода циркаджии от роском и КГБ филиал на ЦРУ

Гледах видеото... Какъв огромен дворец има Путин. Султан Хан Сулейман Великолепни е няма такъв... 8-ото чудо на света. Путин търси ли си мъж....

резак шибан? Я си е б и м................ циганска!!!

Е ми с компютър можеш да направиш всичко. Може да видиш вчерашното заснемане от UTUB , че има сграда в строеж.

Точно ти - едва ли..

Само че монтажистите се бяха понаакали в този филм инаедно място бяха турнали герба на Черна Гора вместо руския. ИНаче чудесенможнаж признавам си добре а го направили филма. Само дето тиа дни едно русначе влезе с камера вътре и там вместо дивани имаше купища с торби цимент и замазки.

На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум Съгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени: • – да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна; • – да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации; • – да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество; • – да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации предоставянето на помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия; • – да не използват ядрено оръжие срещу Украйна, освен в случай на нападение срещу самите тях, техни територии или техни съюзници; • – да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация, вследствие на която се поставя под въпрос изпълнението на тези задължения. няма вечни империи.. 52 народа под османско владичество се освободиха .Така ще се освободят и 140 народа под руско иго. Руските паразити ползват полезните изкопаеми на тези поробени народи и карат младежите да служат насилствено в руската армия да умират за руски интереси. Така е било и при руско-турските войни, и през ВСВ и сега.... А лаврите от победите на тази интернационална руска армия обират само руснаците .

Задължени са страните, ако са подписали договор, а ако са подписали меморандум - не са задължени. Меморандума е пожелателен, а договора - задължителен. Ама за такива ",разбирачи" като тебе разлика няма.

Да те поправя - ако са "ратифицирали" Този меморандум не е ратифициран нито от Русия, нито от Украйна. Тоест той няма силата на договор. Например нашето правителство е подписало Истанбулската конвенция, но НС не я е ратифицирало и тя не е задължителна за нас.

Всеки ден във всичките " свободни" медии тоя пияница ще е нищо по-важно от него с тоя пияница ще се събуждаме със него ще си лягаме. Защото това го иска " Световното зло" наречена Америка.Господе пази човечеството от това Зло който с всеки изминат ден е по-агресивен, неуправляем,непредсказуем и зъл.

Всичката тая патаклама е оперативна разработка на ЦРУ срещу Путин.Искат чрез цветна революцийка да свалят от власт Путин. Номерът им няма да мине.

Ротшилдовата собственост от 1917г именувана съветска русия е машата с която ротшилдовите причиниха втората световна война и която окупира цяла изт европа.В тази война която се приписва на един идиот(тъп и добре познат подход-да скриеш действията си зад един невменяем),загинаха 80 милиона души.Животите на три поколения изт. европейци бяха съсипани.Бяха отнети животите на 56 МИЛИОНА руски хора.Това според друг идиот било "СТАТИСТИКА".Това е висша форма на простащина.Итози простак има паметник в центъра на руската столица...Хаха...Това е равносметкат от действията на картела през последните 100г.Ако се сложи намордник на притежателите на $10 ТРИЛИОНА чрез които те днес се опитват да управляват човечеството,света ше стане нормален.Да се твърди че един милиционер представлява нещо е като да се твърди че австрийския идиот адолф е направил всв.Това е адски повърхностно.И хората да продължават да се връзват на такива басни е също толкова тъпо.

А случилото се 1929г,КОЕТО НАПРАВИ АВСТРИЙСКИЯ ИДИОТ ВЪЗМОЖЕН,НЯКОИ НИ УБЕЖДАВАТ ЧЕ АВТЕНТИЧО,А БЕ ПРИРОДНО СЪБИТИЕ,СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА.САМО НЕ Е ПРЕДИЗВИКАНО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ОТ НЯКОЙ.САМО ТОВА НЕ...хаха.Ако днес някой разкрие КАКВО ВСЪШНОСТ Е СТАНАЛО 1929 ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ НОБЕЛ.Е няма да му дадат щото нобелите се дават на евреи.От 1906г до днес ,20% от нобелистите са евреи.И най голямата гавра е че нобел е бил отявлен антисемит.Не е харесвал евреите...Кво ше кажете с парите на антисемит се хранат семити.Тва е да имаш въображение...

Руски журналист публикува видео с "екскурзия" в двореца в Геленджик НЯМА НИЩО ОБЩО С ФИЛМЧЕТО НА НАВРАЛНИ! https://news.bg/world/ruski-zhurnalist-publikuva-video-s-ekskurziya-v-dvoretsa-v-gelendzhik.html

Главния канал на Руската ТВ ще покаже тази вечер подробен репортаж за "двореца" на Путин според дисидента Навални. Оказва се, че поне 5-6 години има до завършване на хотела - да, става въпрос за обикновен хотел! Няма никакви пилони за "танци на стриптизьорки", няма никакви свръх-луксозни зали и обстановка. Само строителите предлагат да изпълнят "танц на пилон" със строителните си гащиризони... Това е кратък репортаж с бетон и бетонни панели вътре: https://youtu.be/XNJkgENdpTc

щом са живи журналистите значи пишат за добрия вожд и учитель - Путин..ха.ха.ха

що бе - Дневални да не е мъртъв? Или Скрипал?!

Какво драматично развитие, hотел било значи! Щото тъй се строят 'хотели' в дълбока секретност и под тежка охрана.. и никой даже не се сети да каже на вожда цяла седмица и той милия са черви като ощипана мома. Както англичаните биха казали англичаните: Pull the other one Пореден резил от калибъра на 'Петров и Боширов' театрото и 'украински изтребител' от видео игра свали малайзийския боинг. Иде видовден за Путинокио!

"Журналистът публикува 6-минутно видео в YouTube с обиколка в сградата." Показаното е пълна противоположност на фейка на Дневални. Обектът още е строителна площадка - няма и помен от лукса, който показва лъжецът от Берлин!

Сказочный дворец: первая экскурсия по дворцу в Геленджике" 5:52 min https://youtu.be/vBcWdHe8j_g

а спалнята поне същата ли е. Кой ти вярва. Цеелия свят вярва на Навални. Точка!

вярваш на англосаксонски лъжи. Твоя работа.

'англосаксонски лъжи.' Имам новини за тебе. Аворитетът и доверието към 'англосаксонците ' са доста по-високи отколкото си мислиш - те образоват и възпитават децата на путювия елит.

Българите подкрепяме Навални. Трябва нови санкции докато руските окупатори не освободят Крим и Украйна не си понесат наказанието за сваляне на пътнически самолети с невинни жертви докато всички с руски паспорти не бъдат изгонени от ЕС и България за да няма утре варненска и бургаска републики. докато не освободят Навални. докато спрат да водят хибридна война докато джуджето не бъде съдено за престъпления къч човечеството.

хибридна война е филмът на този мошеник, дето уж го отровиха с Новичок https://youtu.be/XNJkgENdpTc виж това видео в YouTube - документално, а не правено в немско компютърно студио. сградата няма нищо общо с фейка на Дневални. Обектът е строителна площадка - няма никакъв лукс, който ни показва пациентът от Берлин!

Издирва се сътрудника на Навални Леонид Волков. по време на разследването бяха открити видеозаписи, в които ръководителят на мрежата на регионалния „ Щаб на Навални” Леонид Волков призовава непълнолетни да участват в незаконни действия. Той е обвинен в извършване на престъпление по ал. „А, в“ Част 2 на чл. 151.2 от Наказателния кодекс на Руската федерация (“Склонение в информационно-телекоммуникационных сетях несовершеннолетних к совершению противоправных действий”). Волков е обявен за издирване ”, заяви Светлана Петренко, официален представител на ИК на РФ.

Лош човек е този Навални. Така лошо да им гледа в златната паничка, че и на другите около него да разправя Ч

Единствено не мога да разбера защо руснаците търпят цирка на Западните служби чрез техните НПО мрежи и медии. Да направят като САЩ - да ги затворят, забранят или да трябва да се обявяват като чужда агент когато имат публична изява. Интересно също и кой плаща за пропагандата тук (чисто от любопитство) както и дали ние сме малко по-трудни за зомбиране... Като гледам колко лесно убедиха западняците че след използването на БОВ не целият самолет е измрял а даже са спасили тоя дето го беше първо пил, после мазал по гъза .... А не мога да разбера и за какво просто не го лишиха от гражданство и да си стои в чужбина да си пише блога. Като всяка нормална държава за нарушение (а в неговия случай системно) на условията на вляза в сила присъда , условната присъда става ефективна. Това Навални естествено го знаеше и отдие да прави цирк.

Като казваш руснаците предполагам имаш предвид Путин защото много руснаци удобряват това което прави Невални. Освен това няма нито едно заведено дело срещу него за лъжа или клевета.

Мирко, много неща не разбираш, най-малкото, че човек с първо гражданство по рождение и право, не може да бъде лишен от него. Апатрид така лесно не се става, даже и да искаш - на млади години съм опитвал. Та сега да ти кажа за Русия, страна в която съм живял и често пътувам - за подобен коментар като твоя, но с обратна поляризация може да те съдят и то не в съд, а в ареста. А ако някога си получавал пари от чужбина - си чужд агент. Ходи живей в онзи рай, да чуем какви песни ще ми пееш в коментарите.

Putinizum-hitlerizum.

Putin si znae rabotata tozi oligarh dago vkara do jivot v zatvora i celata familia ot takiva sveta sega stigna do tova polojenie ot tezi bokluci smart za tezi oligarsi

Голям мисир: "така го лиши опозиционния политик" ; „Съдът разгледа жалба на Навални срещу задържането му на 18 август при завръщане от лечение в Германия след предполагаемо отравяне през август.” Наш Калинчо да не шмъркал бяло или някакъв новичок?

Немски телевизии показаха филмов материал за "двореца на Путин" в Геледжик. Оказа се, че само фасадата е готова, а вътре всичко е в строеж. Строителите казаха, че обектът ще бъде завършен след няколко години. Явно Навални и компания са направили някакъв монтаж от други сгради и пускат поредната партенка.

1) Между другото дори Путин се появи по руската ТВ и се изказа за измислиците на Навални: "Скучно, девочки". Ну хоть чего-нибудь там попридумывали бы еще". Видео: vesti.ru/article/2514886 2) Дори от руските СМИ от 2011 научаваме директни новини, а не измислени глупости: Бизнесмен купил "дворец Путина" за $350 млн 03 мар 2011 https://www.rbc.ru/society/03/03/2011/5703e42c9a79473c0df1b058 3) Колкото до "доклада на Навални за резиденциите на Путин" - текста беше анализиран и доказан твърде лош Google Translate превод на "английския оригинал от MI6". 4) Малка подробност - г-жа Навални (родена Абросимова) е дъщеря на мощен бивш оператор на КГБ и банкер, отговарящ за руските активи в Лондон, г-н Борис Абросимов. Абросимов е колега на по-известния бивш полковник от КГБ и руски олигарх Александър Лебедев, собственик и издател на няколко британски вестника. Г-жа Навални (родена Абросимова) може да е изтрила миналото си от Интернет, но историята за могъщия й баща е изтекла от кръщелника на Путин, г-жа Ксения Собчак. Това пояснява кои са неолибералите-сатанисти в Русия. Това пояснява кои са неолибералите-сатанисти в Русия. Става въпрос за предплатена "демонстрация" от фалиралата "корпорация САЩ", защото маршрута на неодобрените митинги е спуснат от Американското Посолство в Москва. Знаем за самолетите с палети долари доставени като "дипломатически пратки" както в Украйна, така и в Русия. Москва предупреди Американското посолство, че това е намеса във вътрешните работи на Русия. 5) Първи ключови думи от Шарите в Берлин - дихлофос и инсектициди. От проучванията, проведени от "немски учени", Навални е можел да бъде отровен с инсектициди, които са фосфорсъдържащи съединения на неизвестен (?) производител. Днес тези инсектициди в Азия отравят 100 хиляди души годишно (до смърт). Невъзможно е да не се върнем към версията, че инсектицидите могат да проникнат в тялото на Навални чрез самогона, който е пил преди това в Сибир, от зърно, предварително обработено с инсектициди. Ако в хотела, където Навални е отседнал с приятелката си от Лондон, дървеници и хлебарки са били тровени преди това, тогава има следи от фосфорорганични съединения, включително по дрехите му, а дори и върху сините му къси панталонки. Стига със съчинения на английската телевизия за Навичок, започнете с Первачок!!! Накратко - картата на препилия "Первачок с някакви пестициди" Навални се оказва бита карта. 6) Изказването на Жириновски беше наистина добро - предложи твърда позиция срещу агента на ЦРУ и МИ6 и да бъде вкаран за 20 години в затвор в Сибир "където птиците замръзват в полет"...

.. и получи отговор от щаба на Навални със 'Скучно, дедушка' Ама..ти не си имал време да погледнеш..

Главния канал на Руската ТВ ще покаже тази вечер подробен репортаж за "двореца" на Путин според дисидента Навални. Оказва се, че поне 5-6 години има до завършване на хотела - да, става въпрос за обикновен хотел! Няма никакви пилони за "танци на стриптизьорки", няма никакви свръх-луксозни зали и обстановка. Само строителите предлагат да изпълнят "танц на пилон" със строителните си гащиризони... Това е кратък репортаж с бетон и бетонни панели вътре: https://youtu.be/XNJkgENdpTc

Баси! “Административни арести” извършвали рабораш ли! Скоро и “административни разстрели” ще има. Абе не можеш да смениш лесно чипа на хора, живяли в крепосничество хиляда години. Демокрацията и правото не са за всеки. Те са резултат от на,има на мислене на хорта. Руснаците си сакат батюшката, аверите на батюшката, корупцията, страха, вокруг все втаги, ракетите и танковете и так дале...

е постнал статията. Кой е преводачът не е ясно. Бъгарите освен в 500 години в българско крепостничество сме живяли и 700 години в чуждо робство и крепостничество. Така че за теб важи поговорката: "Присмял се хърбел на щърбел."

Май яко си бегал от час по история , по време на Османското присъствие в цяла Османска империя не е имало крепостничество , ами тя точно за тва е станала толкоз огромна , зашото е била по напредничава и толерантна към хората , а тъй наречената Ервопа дълго време , особенно преди и през средните векове се ширила пълна диващина , нацепени малки градове държави или графства , където господаря е имал право на първата брачна нощ на всеки женещ се крепостен , имало е постоянни междуособни войни при които са участвали всички крепостни мъже , а при нас са взимали чат-пат по една мъжка рожба от едно семейство в което има 8-10 деца и то не от всички семейства ! Да не ти разправям как е вършеела Инквизицията , кви клади са се палели да горят еретици или тъй наречените вещици ! Изгорили са дори Джордано Бруно ! Ами братушките бре ..и те са били над 300 годин под ярема на Златната Орда по народному Татарско иго ! Чак по късно в Европа започва Възраждане и тя става по напредничава от Османската Империя , но тва възраждане до 1862 г ( когато най после , много години след Европа и в Русия се прамахва крепостното право ) почти не засяга Рашата , за това на Османскат Империя са ѝ викали Болния човек , а на Руската Империя - Тюрмата на народите ! Тия приказки , че сме биле роби , ги разправяйте на старата си ушанка , кви роби кви 5 копейки , Раковски , Ботев , Левски и прочие други българи са си имали тескерета /пашапорти / лични карти :) и са шетали дори в Чужбина Сърбия , Румъния в Русия , кой роб ще си джитка в Чужбина , а братушките до 1862 г са били закрепостени и са ги продавали со се земите или со се имотите/къщите , не са могли да мръднат никъде , камоли да имат паспорт и да ходят в чужбина ! Да си чел или чул за некой конкретен БГ роб , в книгите на Вазов или от некой друг , ама роб с име фамилия , за него да разказва родата му ? няма роби , само в началото когато ни завладяват ,тези градове които не се предават са подложени на грабеж и част от населението им е взето в Робство , но това се случва по времето на Завладяването , след това не е имало въобще такива неща , живееш в Османската Империя плащаш данъци и си си свободен , то за това и Достоевски пише като военен коресподндент във войната 1877-1878 г , че руските обикновенни солдати , които до 1862 г са били крепостни изпадат в шок , когато виждат стандарта на живот , имотите , къщите , добитъка , градините и нивите на българите ,те че са тръгнали да освобождават роби , а виждат нещо , за което не могат и да си мечтаят да имат в Русия ! ако турците са искали да ни прекълцат , за 500 г нямаше да остане и един българин , най малкото нямаше да говорим на български , да носим български имена и да изповядваме православната вяра !

Има за какво да завижда Путин на Навални. Навални е млад, умен ,красив и е мъж... не е като Путьо педофила. Навални не е тиранин ,терорист, и окупатор ..той даже не е крадец и убиец.

Може ли тоз да е противника на Путин? Ами това е провокация- на Путин му трябва наистина противник сериозен човек с възгледи и интелект, а тоз по- скоро му вдига рейтинга- има постановка тука с тоя мътен поглед.

ами от вдигнатия рейтинг на Путин има милионен протест против него и ще има санкции за Русия..ха.ха.ха

Милионен протест ли? 10 000 (някои казват 5000) от 14 милионна Москва? Хайде, майтапиш ли се или гледаш някой тъпирси украински сайт?

Pak lazha,tova ne ruski izdaniya,a izdaniya na pari ot ruski oleharci!

По решение на съда Навални ще остане задълго в затвора, далеч от Новичок.

кой нормален вярва на Путин. Щом Навални казва че двореца е на Путин- вярваме му. А ватенките нека ровят кошовете.

ама ти си вярвай, нали не е заразно-)

.........Фактът, че руският гражданин е бил отровен с нервнопаралитично бойно отровно вещество, бе потвърден от няколко лаборатории независимо една от друга...... Дори да е истина горепосоченото, то каква е гаранцията, че не е нарочно отровен от неговите хора в , чийто ръце е като марионетка, с цел да разлаят кучетата?!

'то каква е гаранцията, че не е нарочно отровен от неговите хора' Гаранцията, драги, е официалната позиция на Кремъл - че нямало нужда от никакво разследване. Т.е. службите които плътно следяха Навални на всяка крачка са напълно наясно 'къде е заровено кучето'.

Руснаците поискаха от немците да им покажат изследванията на Навални... а немците отговориха че Навални не им разрешавал да го направят. Е, кой ли вярва на честната дума на осъдения за далавери Навални че да почне разследване;)

"Фактът, че руският гражданин е бил отровен с нервнопаралитично бойно отровно вещество, бе потвърден от няколко лаборатории независимо една от друга " Първо, клиниката Шарите НЕ НАМЕРИ отррови в пробите на Навални. Второ, всички лаборатории, за които говориш са натовски (а те са свързани с единна информационна мрежа) и всичките не искат да предоставят данните си. Много са независими, няма що! Така че "факт", няма, има една голяма лъжа!

Не е лошо човек да види и другата гледна точка. Няма как да се гледа само едната страна на монетата. Затова вижте какво показват за този "дворец" руснаците. Доста се различава от холивудското видео на Дневални. https://smotrim.ru/video/2263668

Как ли пък не - да се регистрирам за да ти гледам тъпата пропаганда.. На Путя позицията е ясна: –Не е мое, и хабер си нямам на кого е- щот в бАгатата Расссия всеки 2ри руснак е милиардер.. Е, поне тияс които аз общувам. Наглостта, НАГЛОСТТА най-накрая ще му изяде главата- 20 години лъгаха и крадоха като за световно и отдавна спряха дори да се крият.

на театралните постановки на Путин и компания.. Не вървиш. Навални казва истината.

Винаги съм била привърженичка на подобни действия! Когато например поставиха диагноза на майка ми според симптомите, то ние решихме да се консултираме и с друг доктор и сондираме мнение.Защото различни заболявания имат еднакви симптоми.Например когато ни боли глава, може да е от синузит, от невралгия, високо кръвно и дори от зъб

Руската диагноза е просто очевадна - злокачествен и огромен путински тумор. Операцията ще е тежка, но неизбежна.

Провокациите на Навални и групата около него, така и упражненията в хумор на неколцина "либерални" журналисти стават все по-ялови и смешни. Оказа се, че във видеото на Навални за "дворецът на Путин" няма и една дума истина. А властите въобще не са задължени да казват на кого е тази собственост, иначе всеки малоумник ще почне да публикува видео с лъжи и после ще иска правителството и лично президента да го опровергават. После, на фона на днешните новини за действията на полицията в една мила европейска държава по повод на бой със снежни топки, действията на полицията в Москва изглеждат като целувки. И накрая, ако политическите елити на Европа имат малко акъл в главите си, трябва да разбетар, че игричките свършиха - властите в Русия няма вече да се съобразяват нито с някакви Европейски комисии, нито с тъжните заявления на външното мин. на Германия, а още по-малко от заявленията на ББ или К Захариева.

Защо го правят? Шубето е голем страх

Лоши дни за агента на чужда служба Навалней и за безмозъчните му поддръжници. И Костя Киевский с групата тик-токери, и Джумаев чеченеца, и украинците от "горещите" сцени с полицията ги пирбраха и там, пред камерата без маски какви хрисими изглеждат, извиняват се... Зоната ги зове. На ФСБ ръцете не са по-къси от тези на ФБР, нали? Има ги героите в Тубата. А тия в чужбина и тях ще ги стигне съдбата. Не може да пращаш деца да ти "бутат кървавия Путински режим" и да мислиш, че ще ти простят. Това за размисъл на някои от форумнати "ултраси" - мислете, преди да правите или казвате нещо, за което не сте готови да отговаряте.

човекът не се казва Навалней , а Нефелний!

Смърт на убиеца Путин!

Обама водеше три войни и уби над 2 млн. души. Сирия, Либия и Ирак Той наистина е убиец, заедно с Килъри

Чии пионки са Хафтар в Либия и Ал Асад в Сирия? (в Ирак мете най-вече Иран)

Считам,че по въпроса Навални има едно мнение ,което казва много .Това е мнението на сър Антони Ръсел Брентън ,бивш посланик на Англия в Русия.в открито писмо до Файнаншъл Таймс той оспорва остро позицията на правителството и на вестника ,като казва -"Погрешните изводи водят до погрешна политика.Да приемем,че е вярно числото на протестиращите 100000 души.И какво от това ,след като най-малко 60% от руснаците подкрепят Путин!?"Аз бих добавил също ,че от противоправното поведение не могат да се черпят права ,което на Запад често забравят когато стане дума за Русия и специално за Путин !?А абсурдните лъжи и инсинуации по негов адрес са отделна тема!

значи в скоро време да очакваме КГБ да организират протест срещу кралицата на британия, че нещо е съгрешила, тъй ли да разбираме ?

ТЪП си Саше .....................

В Русия (както и некои другаре у нас ) обичат здравата рУка , силата и безпредела на властта , но се получи неочакваното ! Повечето руснаци коментираха , все пак той над 20 години е на власт , той направо си е Царят у нас , защо да няма дворец и то голям ? Двореца е престижно нещо , символ на могъщество и огромна власт , всеки Цар показва своите дворци , гордее се с тях , кани високопоставени гости , които се прехласват впечатлени от разкоша и блясъка ! И точно тук идва засечката , която буквално разтресе мужиците , които смирено си казваха : той ако няма кой тогава ще има ? Путята излезе пред зрителите и каза : Този дворец не е мой и никога не е бил мой ( е що за Цар Батюшка си ти щом двореца не е твой си казават веднага простите хорица ) той е на един от болярите (олигарсите ми ) но от етична гледна точка и за да не го поставя в неловко положение , не моем да ви кажем кой е той , тоз незнаен безкрайно богат богатир герой ;)))) е това вече изби рибата на братушките ! и се запчна тя , квато стана .от тук на сетне нема оправия : ВОВА ПОЗОВИ МЕНЯ В АКВА ДИСКОТЕКУ А https://www.youtube.com/watch?v=hlYmgB0yYLA

КОГАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ КАТАЛУНЦИ ПОИСКАХА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ИСПАНИЯ, БЯХА МОНАРХИЧНО ЗАДУШЕНИ И "демократично" ОБИЖДАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ И СВЕТОВРИТЕ МЕДИИ, БИЛИ СЕПАРАТИСТИ????? А ТЕРОРИСТИТЕ- УБИЙЦИ ПЕДОФИЛИ ДЖИХАДИСТИ ЗООФИЛИ ОТ ислямски халифат ДАЕШ "умерена опозиция" АХ КОЛКО Е ВНИМАТЕЛНА Е В ПОДБОРА СИ ТАЗИ УДОБНА "демокрация"!!?? КЪДЕ БЯХА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ГИГАННТИ, СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И МЕДИИТЕ, ЦЕЛИ 10 ГОДИНИ, А СЛУЖБИТЕ КАК ПРОСПАХА ДАЕШ??? ДОКАТО ТРАЕШЕ ПРОЦЕСА НА ОБРАБОТВАНЕ, ВЕРБУВАНЕ??? КОГАТО РАДИКАЛНА ДЖИХАДИСТКА ПРОПАГНДА ЗАЛИВАШЕ НЕТА И ТЛАСНА БЛИЗО 180 000 ГРАЖДАНИ НА ЕС И БАЛКАНИТЕ ПРЕДИМНО МЛАДЕЖИ В РЕДИЦИТЕ НА ислямски халифат ДАЕШ????