Руски учени предложиха ново лечение на мозъчен тумор

Глиомата се атакува с изкуствено активиране на ракови стволови клетки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са виновни руските медици - те работят, виновни са некомпетентните журнали, които пишат "компетентни" статии.

Още от 1966 година е ясно кое кара здравите стволови клетки да стават раковите клетки, защото тяхното отделяне не е трудно. Те имат способност продължително време да пребивават в спящ режим, но под влиянието на външен дразнител - физическа травма или психически шок - могат да се активират. Това става само при клетки, които са с променени гени в хромозомите, по точно където клетките са заразени с РНК вируси, които се опитват да продължат живота на старите клетки, а делението, както при всички е ограничено на 50 пъти. Тогава се включва последния механизъм за разрушаване, но ако се блокира от вируса чрез влияние на теломеразата става ... рачето. Прочетете поне нещо за теломерите, теломеразата, РНК вирусите и стареенето на клетките преди да пишете глупави коментари и публикации.

Откога в Русия има и медицина? Там не лекуват ли всичко с водка и ако не се оправиш, разстрел...

Българите освен да критикуват и отричат какво друго могат да правят?

Маагаданци изтрепаха рибата за пореден път:)

Слава Богу че го изнамериха този метод след като Маккейн ритна мандалото!

Аз па разбрах, че те заразяват с рак още повече и после ако извадиш късмета - може и да оздравееш - риск печели риск губи

Ей,промиха ни мозъците с тия руснаци! Няма значение, в коя област, важното е да се говори за тях! Окончателно и сигурно Дир.бг го купи "российские новости".

Ами от родината новините са само за прегазени и пребити по пътищата, от Щатите само броим колко са застреляни по училища и дискотеки.. от ЕС то колко са заклани от невинни мигранти! Остана само от Русия да дойде някоя позитивна новина!

Водка или лосион за баня.

Далекоизточния институт демек чутовния Магадански институт! ЯСНО! Поредния виц от страната на Владимир Шуткин!

и в кое списание са поместени научните изследвания? Мурзилка?

Измислил го руснака, ей!

аз пък разбрх че някой който не знае руски се е опитвал да превежда

начи ако схванах правилно - изчаква се и в определен момент се нанася удар с чук, или друг тежък предмет, за да се причини правилната травма и да се активират раковите стволови клетки....

рязане от корен ... на главата де . И готово .