Руски спецчасти убиха мъж с автомат и гранати, атакувал елитна вила край Москва (видео)

В продължение на няколко часа властите са преговаряли с нападателя, който заплашвал, че ще тръгне към Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Руски спецчасти убиха мъж с автомат и гранати, атакувал елитна вила край Москва (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джуджето трепери в бункера,от страх този истински руснак Черненко да не го свали от трона. Първо Пригожин сега този герой и накрая ще го свалят.

На баба ти фирмата боклук!

Аааа, слаба ракия е това, Путин не важи! Бойко Борисов такива ги убива с гранатомет! Спомнете си преди време един такъв барикадиран бандит в една къща, точно с гранатомет го убиха. Та после съдиха МВР заради случая, че не са го оставили да се предаде или поне с калашник да го бяха преследвали.

Съвсем правилна постъпка.Някога на границата имаше от игран алгоритъм.При засичане на нарушител на границата следваше командата "Стой ","Стой на място", Стой ще стрелям" и ако и тогава нарушител се прави ,че неразбиращ ,следваха кратки откоси около него.Тогава вече всичко ставаше разбираемо ,вдигнати ръчички, колонка по един ,ако са повече.След това последна заповед ,че крачка в ляво ,крачка в дясно е опит за бягствИ така към заставата ,някои леко неглижиране поради изпускане , а след това с газката към отряда

Пълна тъпотия! И колко турци, гърци разстреляхте на границата???? Нито един!!!!!!!!! Колко българи???!!! Няколко хиляди както и чехи унгарци германци всички опитващи се да се измъкнат от рая РУСКИ МИР!!!!!!

Не говорете глупости.Чехите си имат граница с Австрия,за какъв дявал ще идват в България да бягатVпоне тези чехкини ,с които съм бил на плажа пред "Метропол" нямаха никакво желание да бягат.Интересуваха ги други неща.Същото се отнася и до "гедерейските" момичета.Апропо ,имаше едно изследване на на "демократичната" еврогейска и неолиберална медия ,къде се е събрала цялата журналистическа измет ,но в цялото им разследване ,установиха ,че само 16 гедерейци са разстреляни при отказ да се подчинят,за периода 1962-1988г. Така ,че оставете тези демократични мантри. Но пък наряд имаше занимателен случай, задържа двама "борци" на демокрация.Задържа ги наряда ,онези скимтят ,нещо предлагат ,но наряда ти отвежда в заставата ,а оттам в отряда. След време ,идва информация, че тези "борци" за демокрация , са изнасилил и убили едно момиче ,която е била на бригада в тяхното село. Цялата застава ги гледаше с нещо като презрение.Самите момчета казваха ,че ако са знаели тази тяхна "героична" постъпка ,още на границата са щели да ги разстрелят

Още те кълват щъркелите от заставата, брато!!!

… когато руските власти се справят с тежко въоръжен, заплашвайки живота и сигурността на обществото - владтите “убиха” с тежки оръжия автомат и гранати горкичкия престъпник. Когато в сащ имат въоръжен престъпник те го “НЕУТРАЛИЗИРАТ” с по-хуманната дума и не описват какви оръжия с използвали. Манипулативни ммедии Манипулативна разпалена война Радев го одобряват за мирната му позиция в Гърция, само ние не тъй като дават глас на управляващите

На Запад според тамошните медии „смъртно пострадалите са улучени от куршум“. Куршумът е долетял незнайно откъде, а може и де бил микро-метеорит от космоса

Компромиси нема бате те тва е...

Руский мир...

А не, вестник ще му четат!

Лили, не се научихте да пишете. Не са убили никакъв мъж. Това е терорист. А терориста се УНИЩОЖАВА. Навсякъде и по всяко време.

Що пък да е терорист? Може да е борец за свобода на вилите около Москва, от потисничеството на руската федерация? Даже може да е провел референдум и вече да е отцепил вилата в самостоятелна република? Що тъй съдиш?

Горкият човек. Тези знаят само да убиват.

А не бе? Ти да не мислиш че американците нямаше да го застрелят? Пробвай се да нападнеш Белия Дом въоръжен с фалшив пистолет.

Джордж Флойд ..... Уейко ...Белия дом и демонстрациите..

Браво на руснаците. От край време не прощават на терористите. Особено на укротерористите. Тръгнал е терориста. Но не към Кремъл, а към гробищата.

Ако е Чврненко е украинец. 18 милиона украинци живеят в Русия. Избрали са я за свля нова родина, но всяко стадо си има мърша.

2023-07-23 09:04:37 Хи хи (нерегистриран) Колко трябва да си прост, укропитек, че да събориш паметника на основателката, на Одеса --------------- А ПО-КЪСНО И ФАЛШИВОТО ОБРАЗУВАНИЕ СЕ СЕ РЕ, БЯХА НЯКОГА, НЯКАКЪВ ФАКТОР, КОГАТО БЯХА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЧУЖДЕНЦИ: - ЕКАТЕРИНА ВТОРА /ДЕТО БИЛА ИЗМИСЛИЛА ОДЕСА НА ТЕРИТОРИЯТА НА КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО/ - ГЕРМАНКА - ЛЕНИН - ЕВРЕИН - ТРОЦКИ - ЕВРЕИН - СТАЛИН - ГРУЗИНЕЦ - ХРУШЧОВ - УКРАИНЕЦ - БРЕЖНЕВ - УКРАИНЕЦ РАЗРУШЕНИЕ И РАЗПАД НА РАЗЛИЧНИТЕ ВЪНШНИ ФОРМИ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА МОСКВОИЯТА (ДАЛИ ПРОСИЯ, ДАЛИ СЕ СЕ СЕ РЕ), БЯХА ГЕНЕРИРАНИ, КАТО КОЧИНАТА БЕШЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ МОСКАЛИ : - АНДРОПОВ - .МОСКАЛСКА КГБ - КУКА - ЧЕРНЕНКО - - МОСКАЛКА КГБ - КУКА - ГОРБАЧОВ - МОСКАЛ - ПУТКИН - МОСКАЛСКА - КГБ КУКА ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ МОСКАЛСКИТЕ КУКИ /СС-ОВЦИТЕ/ ВОДЯТ ДО РАЗРУШЕНИЕ ! ВСИЧКО СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО ! ПРОСИЯ ЗА ДА ОСТАНЕ ИЗОБЩО КАТО НАЗВАНИЕ, ТРЯВА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ ВЪН И ОТ ЧУЖДЕНЕЦ !

Сакън, не казвай нищо за Бойко, че ще се размирише обстановката.

Какво ли ще е след като се приберат войските. Мъже свикнали да убиват, те и сега са си мутренска държава, не ми се мисли.

Ми нищо. Както и след Чечня. Ама на вас историческите ви познания и анализи се свеждат до вчера, щото повече не помните - къде поради тъпотия, къде поради злоупотреби с препарати.

... като в щатите - я бензиностанция , я колеж ...

Кой го интересува Русия и руснаците Дайте статий за Англия Франция Италия Испания САЩ Нито някой ходи в русия нито нито на работа нито на екскурзия нито някой си купува нещо руско

Аве щом нито една бълга.ка не се омъжва за руснак ясна е работата

Колко трябва да си прост, укропитек, че да събориш паметника на основателката, на Одеса Ужас

Много е бил обичан Янукович от украинците, щом е получавал заплата за такава вила от 2500кв.м.

Сегашните от продажба на украинска кръв имат вили по целия свят. Зелевица пръска пари като милиардера.

Що не го пуснаха на избори, както беше по договор? Гаранция Франция и Германия

Е, в Америка нали всичко е спокойно и няма такива инциденти, защо да се притесняваме. Идиоти.

Нормално е ! В България не убиват ли Терористите и Бандитите ? Само така се борят с тероризма Бой и Сръбска Музика ! Вижте в Израел една Европейска Държава в Азия , как се бори с тероризма , коршум и чао Какаоо !

Докато 40% от населението живее без вътрешна тоалетна, край Москва близки до управляващите са в "елитни" селища. Така е при социализма. Всички са равни, някой по-равни.

Се вижте преди да измисляте. Иди извън Витошка да видиш мръсотия. Не извън София.

Към Наблюдателен ! Кенефите са открити само в Украйна и Водата от Каховската ВЕЦ ги докара в Българското Черно море , фекалии плуват от Украинските открити кенефи ! Ти Украйна ли си че пишеш Лъжи за Руснаците ! Скоро укрие със Сопи ще ги гоним при техния Миротворец !

Нацгвардия имат украинците, руснаците имат росгвардия, дир, научете се да пишете статии, особенно тези дет висят за главна новина по 10 часа.

PEYTSCH

Дрънканици...„Тежко въоръжен“, че и с два автомата...Може би и с 1-2 танка...Тръгнал нъм Кремъл, но се заседял при Януковича...И няма дори ранен руснак....Язък за бомбите...

Ех, тези бедни руснаци дето бягат на запад ...

Разбира се, че ще бъде ликвидиран. Това е работата на службите за сигурност на всяка истинска държава.

Голяма част от българите симпатизират на Русия, защото няма за какво да и завиждат.

Можем да завиждаме за службите. Нашите като влизат при пенсионер с ловна пушка и лошо зрение дават жертви…

Фараона е бил евакуиран в килера

Ще има още много такива. Богатите московчани и питерци продължават да си живеят живота и да трупат пари в офшорни сметки от спец операцията на путя, докато хората от най-бедните райони ги пращат за пушечно месо. Вече почват да им избиват бурмите. Ще се сетят как са клали колаците.

Теоко въоръжен ветеран с автомати и гранати и Росгвардия го убила без загуби. Верваме ви! Най-вероятно са убили някой пиян нещастник и са му подхвърлили автомат и гранити. Писали са, че са неутрализирали велик революционер и противник та режима н Москва. И сега ще получат държавна награда.

Свален от власт след масови протести.......Хахахаха, пак глупости, това си бе фашистки преврат с дейното участие на европейските служби и техните задокеански покровители...Но скоро всичко ще си дойде на мястото..

Ей, марсол! Кой свали Бойко от власт с протести? Радев и рашистката клика, за да управляват две години без избори - това не е ри държавен преврат, сополе?

Свалиха го парите на едни милиардери, с любезното съдействие на Посолството…

Бъдещото ежедневие на кочината.

Какви новини, какво чудо?! Каква държава, какво ежедневие, каква нормалност?И аще има балъци които им се възхищават и симпатизират!? Поне симпатиите им стигат само да чешат клавиатурата и не са хукнали към така бленувания ат тях земен рай . И не, не ме пращайте в Щатите и те не цъфнали и вързали с толкова оръжие м населението. Но дори така са за предпочитане приз кочинката

в щатите не може да намериш кашони бре да си направиш подслон на тротоара,местата са заети само с връзки

я да видим днес колко от вас ще зарежат комповете и ще купят каси бира да раздадат на плажа на украинците в тази жега и ще помогнат да си пренесат багажа от хотела до плажа и обратно.Или да ви смятам за платени измекяри на олеся.

Тепърва ще се появяват смели и откачени хора, желаещи промяна в руската кочина! Щом се организират, жална майка на диктатурата!!!!

Не виждаш ли че е украинец и името му завършва на -ко, тип Кличко.

Една трета от руското правителство и парламент завършват на -ко, Тимченко, Захарченко,

като теб

Казваш - тези в американскте колежи преучили ?

да бяха викнали бацко бибитков такива ги оправя с гранатомет та другия път и луд да е ще се замисли

Малко трудно сам би превзел Кремъл.

Скоро!

Отивай .

"Административната ръководителка на селището Истра Татяна Витушева определи нападателя като психически нестабилен." В московията трудно се намират психично стабилни. То само като видиш посраният им вожд и ти става ясно за останалите гноми

.

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

И творчеството ви е смешно :).

"руските спец части са най големите професионалисти в света" - те са готови на всичко за да спасят задника на царя, включително избиването на народа на който принадлежат. Още от времето на Норт Оск когато са били новобранските им обучения.

Сигурно са спасили женини деца които живеят там. Жалко за загубен човешки живот но тъй като руските спец части са най големите професионалисти в света, щом са взели това решение са нямали избор. В Париж онзи полицай уби от упот момчето което дори не беше въоръжено. В САЩ всеки ден полицията избива хиляди. Браво Русия

Руските спецчасти били най - големите професионалисти в света - хахахаххахахаха. Те по - голямата част от тях измряха при "спец акцията" в Украйна бе. И то срещу украйнски мъже, които вероятно никога преди това не са стреляли. Викаш браво на Русия, а? Където си мълчиш като бит гъз, защото всички са слушалки и директно те докладват на вмирисания и те вкарват в затвора с измислено обвинение, а? Много яко. Където нормалния руснак си брои стотинки и ходи събира перални и други покъщнини, докато руския елит се къпе в лукс. Браво на Русия, викаш, смешник.

САЩ са отчаяни от покраинската контраатака. Скубят си косите

САЩ нямало да пращат Ф 16, щото една ескадрила струвала 2 милиарда долара. Осем самолета. Даже да приемат, че ще свалят 2:1 , руснаците имали хиляди.

рубли...демек 1 лев.

В русия един лУд КГБ тъпанар се мисли за руски император и господар на света.. У нас, един луд фатмак се мисли за генерал-губернатор на Задунайската Губерния…

А едни продажни соросоиди с манталитет на проститукти пишат коментари.

При иазбирането на бай дън имаше стрелба в капитолия ... бай дън стрелял от радост ?

Китай е предупредил МОК, че ако се закачат с Русия и Беларус, ще си направят игри на Брикс. Имало голям интерес

Я дай статия. Понеже Китай много ясно си обърнаха гръб на Русия. Дай някакво доказателство? Или ще си чакам като предните ти постове?

Ти на какви наркотици си миндил? Тукашните идиоти вече минавате ганицата и си злоупотребявате редовно явно:)

Голяма новина! Преместих си го!

В русия един лУд КГБ тъпанар се мисли за руски император и господар на света.. У нас, един луд фатмак се мисли за генерал-губернатор на Задунайската Губерния…

2 поста поредни, 2 глупости, 2 лайка си си сложил. Качеството пада като работите на две места. Концентрирай се върху едното - Русия или президента. Пак няма да има резултат, ама поне няма да звучиш като надрусан кретен.

Чакай малко нали вие русофилите не искахте този сайт да бъде със задължителна регистрация? Нали вие казвахте че така било демократично... Ами с вашите камъни по вашата глава. Вие можете 30-40 трола да изпишете по 1000коментара иначе нали?

Мда, рано рано сутрин хич не си адекватен. Спри наркотиците, че плещиш несвързано.

Ехх голяма паника те удря

Зачетох се за СПИНа в Русия - нулевия пациент - педерас от Запорожие, първия смъртен случай - някаква от Одеса, дето се плющяла с негри. Нищо не се е променило :).

Е точно поне да обясните защо в Русия има повече болни от спин и наркозависими от Сащ?

да клецат в Тайланд!

Зачетох се за СПИНа в Русия - нулевия пациент - педерас от Запорожие, първия смъртен случай - някаква от Одеса, дето се плющяла с негри. Нищо не се е променило :).

200 реда статия за някакво шизо. И от долу коментарите гонят 300, основно козяци. Накрая някой ще се из...каже в медиите за това какви прекрасни и свободни медии имаме.

То само по името му личи, че се счита за украинец. Черненко завършва на "ко", като Кличко и така нататък. А ако си украинец, сигурно в Русия може да си живееш живота, дакато в Украйна ще те хвърлят да умреш на фронта.

хахахах

Кат русия няма втора Тъй презряна от света, Тя е царство на терора Тя е КГБ позор и срамота

ти ги обиждаш че са жендъри и им го доказваш че е така с факти а те продължават да се излагат. Вие сте като онзи клип, където един вика.... "Аз ако обичам жени но правя секс с мъже, гей ли съм" Та вие сте същите, само за мъжко ебане мислите, ама не сте гейове а? хахахахаах

Още един пил от евроатлантическото масло отиде в небитието!

евроатлантици а?