Руски съдебни пристави влязоха в офиса на "Свободната Европа" в Москва

Роскомнадзор" открил 520 производства за нарушения, които може да доведат до глоби на стойност, еквивалентна на 2,4 милиона долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тия ревът че някой ги кара да си плащат данъци и глоби сякаш при краварите щяха да им ги опростят.. Аман вече от всякакви престъпници дето ревът на умряло че са ''жертви'' както винаги на Путин....

интересно руските фирми в България плащат ли си данъците...

Попитайте увопнената ви колежка дето има информация за всичко...и като ''професионалист'' рече да я представи и на медии и много други заинтересовани от това както стана с Търговския регистър.

много искат рубладжиите да няма свобода на словото в Русия , ама ако се прилага това в Свободна Европа (и България) вяма да има един рубладжииски коментар по нашите форуми.. .. и ще квичят че няма демокрация..

Опитите на са отчаяни, а напълно реални и твърди, срещу една от медиите на Тероризма, която се финансира от Терористи.

Свобода в Русия? Дали ще е радио или друго, краткия отговор е - Свобода в Русия не може! Те, освен това, не знаят какво да правят с нея там.

Медията е поискала от Европейския съд ... да разпореди на Русия Оле мале. Навални 2. Отишли да правят бизнес в Русия, а се жалват съда в Европа.

правилно правят руснаците, американските шпионски и пропагандни медии вън от България и Европа

При фашистките режими е така.

Ако не стоеше постоянно надупен по гол задник, нямаше да станеш толкова зъл; след като не издържаш на болка е било редно да ползваш вазелин в големи количества.

Много ми е интересно дали американците третират така руските радиа в щатите !!!

Доста по зле ги третират.

По ме вълнува кога започва излъчването на "ВРЕМЯ" петък вечер. И да си спираме тока 3 има 2 няма докато гледаме по БНТ изцяло руска програма целия петък? От как не сме врагове на Русия тоя момент едва идва и тоя път вече ще е завинаги.

7 руски канала освен детските, вървят свободно навсякъде в България. Проблем е, че нито един не излъчва Время за такива чугунени комундели като теб...

Незнам как ги третират ама на 100% и 1 долар не дължат като тия решили че могат да не си плащат глоби а саде да плямпат..

Д БГ службите почти не убиха чрез изтезания журналистката от Свободна Европа Иванка Миланова!

браво на Путин.. не е като нашия крал-слънце, да раздава безплатно военни бази на американците..

Поредната крачка назад към цоциализма от страна на рашка ?

Той «цоцилизма» направи Китай толкова богат

Верно ли тролче ? Не бяха ли западните икономики които използват работливите котайчета за евтина работна ръка ? Аре у уево бе смешник :)))

с тъпия си коментар показваш, че си нямаш никаква представа за Азия, с или без САЩ азиатските държави пак щяха да са каквото са, просто защото имат най-важното - хора и дисциплина

Боткокса съвсем изплиска легена, жал ми е за обикновения руски народ. Един път не случиха на управници. Господ да ви пази.

Свобода за Навални! Време е да стане президент и да вкара Русия в семейството на нормалните европейски народи в ЕС и НАТО!

Навални трябва да раздели Русишя на 5-7 независими държави бе изклесък. За това го гласят.

Да изясним ситуацията. Според закона за чуждестранните агенти в Русия(закон копиран от САЩ) тази медия трябва да се регистрира като такава защото се финансира от САЩ. Тя не спазва закона и има глоби които тя не плаща. Значи и се блокират сметките докато не плати. САЩ по същият закон накараха РТ да се регистрира като чуждестранен агент и тя го направи. Виждте разликата кой спазва законите и кой не

Schilo

Много са ми смешни напъните с които се цели тази медия да бъде показана като независима. Кой я финансира? Да започнем от тук и става ясно, колко е "независима"

Отдавна нямаше статии за русията. Руските подлоги скучаеха. Сега ще се развихрят безродните създания да ни убеждават колко са велики джуджето и царството му:))

А ти ДЖЕНДЪР и твоята Куха Тиква къде се покрихте да си лижете раните от загубата сигурно.Гледай си кочината прасенце че скоро ще ми ядеш цървулите.

И в щатите и в СССР казването на истината е престъпление.

А в най- Бедната еврогейска държава Сигурно медиите са свободни и не работят за Тулупа Бибитко.

Самият факт, че пишеш това е достатъчно красноречив къде свободата на словото е на по-високо ниво! В Русия за това изречение вече щеше да си колега на Навални в колонията! Между другото радио "Свободна Европа" беше забранено и заглушавано в "свободна" България по време на златните времена на социализма! Ако не си го слушал тайно (забраната винаги поражда любопитство) си твърде млад и няма да ме разбереш изобщо! И запомнете: винаги се забраняват медии, които говорят истината! Ако не говорят истината за положението хората живеещи в тази страна сами ще престанат да ги слушат. Ако обаче говорят истината хората ще ги слушат въпреки всички забрани и санкции.

"роскомнадзор" просто да повърнеш, имам чувството, че сме в 1960г.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Само лобут по чуждата пропаганда!

Уффф, "демократичните" сили на ФАЩ побързали да се възмутят. Дето цензурираха и запушиха устата на действащия американски президент... Ай, сиктир! Да си гледат собствената чудовищна либерастка цензура, и да не се бъркат във вътрешните работи на суверенна Русия. Много ясно, че ще цензурират радио, финансирано от САЩ, която се чуди само как да вреди на Русия. Да не би в демократичните ФАЩ да има радио, финансирано от Русия ? Аман от криворазбраната им "демокрация" ! И все навряни в Русия...

Всички авторитарни режими се стараят да контролират медиите и социалните мрежи и Русия не прави изключение.

Учат се от най-добрите, САЩ.

Първо виж либерастката цензура в Западнала Гейропа и ФАЩ, пък после обсъждай Русия. Брюкселският Коминтерн и неговият специално измислен език на омразата... Измислената им политкоректност.... Измислената им толерастия... Все причини да цензурират и наказват... Никой не смее да си каже мнението, ако не следва линията на либерасткката партия... Не дай се Боже да не подкрепяш безумната мигрантска политика за обогатяване с примати и главорези, с касапи и изнасилвачи...

520 нарушения?! И имат наглостта да се оплакват... от това че трябва да казват кой им поръчва музиката.

Секи знай, че от времето и до днеска "Свободна Европа" е "несвободна", а подразделение на ЦРУто

Добри или лоши, законите трябва да се спазват - като не им харесват, "Свобода" да си дигат партакешите и да отиват там, ктдето местните закони са по вкуса им. Или пък да пробват в Щатите да нарушават правилата - дали ще ги оставят да си разиграват кончето.

Или ако противоречат на друг законов акт, в случая споменатата харта, по която Русия е страна, да не се спазват, а да се оспорват в съответния съд. Иначе всяка власт в местна юрисдикция може лесно да подтисне хората. Това важи за всякакви случаи. Кмет издава заповед противоречаща на закон или конститузията. Закон противоречи на конституцията. Закон противоречи на международно споразумение, по което държавата е страна.

Тогава е крайно време да се спре RT, както и всички пропагандни програми, видеа и телевизии на русия в youtube, twitter и facebook. Да си пропагандират на своите сайтове, които никой не ги знае и не е чувал за тях.

Нещо да кажеш за CNN, BBC, Дойче Зеле и т.н. и т. н.

Платформата, която използват е на САЩ. Да си направят своя и там да пропагандират. Освен това интернета също е на САЩ. Проблем ли имаш или жена ти е руска мастия дето целият квартал я е минал?

Интернета бил на САЩ ...... ти на какви наркотици си ? Айде, прибирайте си интернета в щатите и се махайте от останалия свят.

Ама на каналите на руските медии в Ютуб и другите соц.мрежи си пише че ги финансира руското правителство... що тези американци се оплакват че руснаците искат от тях същото когато те излъчват в Русия?

Ако спрат руските видеа в Ютюб, аз какво ще гледам - само Дисни филмчета ли?

Има ли руско държавно радио в САЩ? Когато го допуснат, тогава да пискат!

Информацията ти е стара или е минала през филтрите на службите, затова не знаеш. Россия Сегодня отдавна излъчва на английски. И не просто радио, а телевизия. Дори началната страница на сайта им е на английски.

RT от САЩ ли излъчва ?

RT ако не знаеш.

RT няма вашингтонски офис, ако не знаеш.

3евзек

Защо лъжеш бе, троле? Как се сети че нямат офис, но точно във Вашингтон? Не можа ли поне да излъжеш за Ню Йорк или Сан Франциско? А това какво е - https://en.wikipedia.org/wiki/RT_America ? Не те ли е срам бе?

Нпотата трябва да бъдат изринати с лопати отвсякъде