Руски изтребител МиГ-27 се разби в Индия

Това е третата катастрофа с този тип самолет от ноември 2017 година досега

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък току що видях немска кола ударила се в френска кола. Двамата водачи от България са невредими. Между другото тази година имаше паднал Американски изтребител ф-18 в Испания. Е пилота е испанец, самолета също но кво от това, важното е да се каже ебаси и американските некадърници а?

Аз пък току що видях немска кола ударила се в френска кола. Двамата водачи от България са невредими. Между другото тази година имаше паднал Американски изтребител ф-18 в Испания. Е пилота е испанец, самолета също но кво от това, важното е да се каже ебаси и американските некадърници а?

Великите индийски воини успяха да потопят подводница Варшавянка на 14 метра дълбочина и избягаха от нея без нито една жертва.

Случва се...особено когато МиГ 27 е произведен в Индия по лиценз..И е сглабян от индийци, изработване по индийски технологии от индийски материали, и е управляван от индийски пилот...

Затова ли рашките се натискат съвместно с индийците да правят стелт изтребител истинско пето поколение, а не онзи смешен пак фа?

Когато автомобил Форд, произведен в Германия се потроши тук, казваме ли че това е 30-тата американска кола в рамките на месец, която катастрофира у нас?

Тоя изтребител сега последно руски ли е, индийски ли е, руски модел, произведен по лиценза на Индия ли е, произведен в Русия, ама притежание на индийските ВВС ли е, що ли е?

- обаче друго си е да кажеш руски. тролетрафикът се задейства. на индийските ввс е. индийски пилот. обаче тука светкавично обвинха руския изтребител, без да са в час дали пък индиецът е бил чак толкова добър пилот. много стар изтребител, може да се каже реликва.

Първите МиГ-27са доставени в Индия през 1984 г. Производството им в Индия започва през 1985 г. в гр. Насик и завършва през 1996 г. Към 2000 г. Индия разполага със 195 машини, от които 189 са в ударните ескадрили, а 6 са в учебните центрове

Това е третата катастрофа с руските изтребители МиГ-27 в Индия. През юли тази година самолет от този тип се разби и тогава пилотът загина. През ноември 2017 година също имаше такъв инцидент, при който пилотът оцеля след катапулт.

много са им стари изтребителите и планират да ги отпишат тия две ескадрили. и правилно. да не говорим как ли ги поддържат и ремонтират по индийски. ние си имаме тука техни съплеменници, знаеме някои работи.

го нямаше, където четох - въздъхнахс облекчение, че е оцелял. индиец, без нужния опит. нормално. самолетът не му е виновен в крайна сметка. макар че сега знам как ще се коментира. приятно плюене пожелавам.

явно е много стар изтребител - индийците имали две ескадрили такива изтребители и планират да ги отпишат догодина. споменатите два случая - и те са за много стари самолети. при единия има загинал пилот, в другия - не. карайте и вие стар автомобил и гоовладявайте, като се правите на велики шофьори, и тогава щракайте минуси. ваща кожа тролска.

НАЛИ БЕШЕ "РУСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ", КАКТО ПИШЕТЕ В ЗАГЛАВИЕТО????........................ТО И ОНЯ БОИНГ ДЕТО СКОРО АВАРИРА ,................БЕШЕ РУСКИ????????????:)))))) ХАААААААААААААААААА.........всичко дето се поврежда и пада е руско или в най-лошия случай на ПУТИН!!!!!!!:)))))))))))))))))) ХАААААААААААААА МНОГО СТЕ МИ СМЕШНИ ВИЕ СОРОСЕРИТЕ

Има ли американски изтребител МиГ-27 ?

Има !

Руски самолет не може да бъде свален. Той си пада сам преди да го стрелят.

Да се чудиш на русофобите, че дават милиарди за създаване на средства за сваляне на руски самолети:))))))))))))

То като гледам ф-35 започна да аварира без дори да е влизал в бой, тоз модел поне е хвърчал и тепал на младини (помисли дали баба ти и дядо ти не падат сами от време на време и то не защото са зле проектирани или произведени в БГ

Идийско-ромският стил на каране е пълно изстискване. Добре е едно изделие да се потроши така отколкото да го крадът индийските гюпти в някое запустяло място.

Руските изтребители не се повреждат.Индийският пилот е виновен.

И индийската поддръжка на машината. Това не им е циганска каруца или рикша.

Катапултирал като видял свещена крава на поляната !

МИГ-27 е на 100 години, нормално е да има проблеми. А и да го сравним с доста по-новите F-16... само през 2018 има 5 катастрофирали такива машини. Авиацията, мили рософобски тролове, е сложна и опасна дейност. Трудно е да го обясниш на мишоци, които са виждали боен самолет само на снимка, но все пак опитах.

Това е третата катастрофа с този тип самолет от ноември 2017 година досега. Руските БОТ-ове пропускат да кажат, че през съветската окупация само верни на партията, т.е. некадърници ставаха пилоти.

Мале, мале колко партийци имало в Индия, нали така казваш, че даже щом пилотите са само такива, те бая старички...... алооооо СССР и Русия са 2 различни неща, алооооо.

Айде и този заговори за окупация..... на кое.... в БГ е има съветски войски през ВСВ, после ЙОК. Баси как ти съсипах деня с това инфо..... мухааааааа

Миг 27 е подобрен миг 23 и е модел на 50 години . Индийците е време да си купят нещо ново...

stankow

Ами да си купят. Ама никой не ще да им продаде, освен руснаците.

Те не ги купуват от Русия а си ги произвеждат в Индия. Индия е единствената страна в света която има лиценз за произвадство на Руски самолети.

Първите МиГ-27МЛ са доставени в Индия през 1984 г. Производството им в Индия започва през 1985 г. в гр. Насик и завършва през 1996 г. Към 2000 г. Индия разполага със 195 машини, от които 189 са в ударните ескадрили, а 6 са в учебните центрове.

В заглавието "Руски изтребител МиГ-27", после в текста "Изтребител МиГ-27 на индийските ВВС". Вече сте неразличими с "Шок" :) Накъде сте тръгнали? Към нивото на "Чук-чук"???? Не мислите ли, че няма да ви остане и един потребител??? Повярвайте ми, така както сте се подкарали, няма да издържите и 1 година!

Какъв е тоя "руски" МИГ-27, като е в Индия и е от времето на СССР?

През февруари 1975 г. самолетът е приет на въоръжение под обозначението МиГ-27. Произвежда се серийно до 1977 г., като са произведени 360 машини МиГ-27 (МиГ-23БМ)

.

Нищо ново. Това при руснаците е традиция. Самите те, още през ВСВ са наричали собствените си самолети - "летящи кофчези"

Неграмотен си! Научи се да пишеш поне! КОВЧЕЗИ се пише!

stankow

Ама май е бил само един такъв самолет, не всичките. И той бързо е бил заменен с много по-добри модели ... ЛАГГ ?

"Самолетът е извършвал редовен полет" А какво означава НЕредовен полет? Може би, летеца да е откраднал самолета и да е поискал да се повози извънредно?

полет - т.е. не е бил вдигнат по тревога.

Те и без война са саморазпадат, какво остава за друго...