Руски депутат предлага смъртно наказание за бойците от батальона "Азов"

„Те не заслужават да живеят след чудовищните престъпления срещу човечеството, които са извършили”, заяви Леонид Слуцки, участващ в преговорите с Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разреши бетонирането на въздухопроводите и газ Зарин Всички плъхове щяха да пукнат сто пъти до Сега

насран руски сопол да го духаш

Шибана на козяк

Тези азовци са там от много време. Не са от войната. Те са против едните и против другите.

Ги чакайте на морето ни - като новите мутри. Мутренският период ще се завърне с нова сила! Полицаите ни, вече го доказаха на практика. Справка - обраните от молдовците, украински наркопласьори. Май ще се ходи в чужбина на море!

По морето ни е се гърми!

чак пък да се вдига мораториума върху смъртното наказание. Прекалено е. като тези на снимката, които имат по един крак и една ръка в повече от необходимото им. И после да си ходят към Киев, Зеления да им дава военно инвалидни пенсии и да иска колички за инвалиди, а не оръжие то Запад.

Пиздожопа Эбанутая!

укри, в чужда страна си. Опитай се да научиш нашият език или се връщай в Лвов. А иначе по нашеми - Пичк...ти лей....

снимат си клипове как убиват военнопленници, качват ги в нета, дори показват собствените си физиономии, после се чудят, че могат да ги издирят поименно

Ето и линка за доказателство https://youtu.be/g1PCVEeEn-s

Като толкова се прекланяте на вашите герои, те защо не разбиха руската блокада на Азовстал да освободят плъховете си?? Като пишете глупости мислите ли изобщо, или пишете по инерция едноклетъчни боклуци???

Успокой се леко вата , пази кръвното

друго не можа да измислиш тъпанар, толкова си задръстен

Не бе , загрижен съм .. и без отва Възраждане са малко , не бива да губят членове зарди коментари в дира хахахахахах

рот закрой и молись что тебя не нашли из украинского МОСАД-а через 1 год. Героям Слава! Жiве Вiльна Украiна!

Че к'во друго да предложи? За нищо друго не стават!

Един път убивал ли е,той няма да спре.Прав е депутатът!!А дали са герой- виждаме-попикани,осрани и страхливи плъхове!!!!

Плъхове , които тиктокърите не смееха да приближат месеци муахахахах

Ако знаеш, че ще те убият ако се предадеш, ще се предадеш ли? Путин убие ли тези герой ще има да чака някъде в Украйна бойци- герои да се предадат... ЩЕ СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНО... МЪКА МИ Е ЗА ДЖУДЖЕТО

надеждата умира последна, надяваха се НАТО да изпрати войски за да ги спаси, свърши храната и водата, сега се надяват да ги заменят с руски военнопленници, ако са убивали военнопленници долу в подземията, лошо им се пише - войната почна заради тях - знаем ги всички по имена и ще бъдат наказани, заяви Путин, но толкова години безнаказани продължиха да си качват в нета подвизите дори сега.

Ако се предадат може да има последно желание и бърза смърт. А в катакомбите смъртта ще е мноооого бавна и мъчителна, с дни без вода и храна

Ти не се ли срамуваш от глупостите, които пишеш?? Това ли са твоите герои, които тероризират обикновените хора??? https://youtu.be/bfDPA_NFrAs

Интересно от къде разбра , че става въпорс за "обикновенни " хора ?

оправдавате саморазправата, въоръжени срещу невъоръжени, ритани в главата, вързани ръце

и си прави извода сам

Не мога да оправдая или осъдя без да знам историята , Ако са мародери примерно , дори им е малко

Специално за теб https://youtu.be/bfDPA_NFrAs

Какво специално за мен бре , нали точно това видео коментираме

Какъв ти е проблема? Психо, ами търси си психиатър, другия вариант е Карлуково, приятно пътуване към света, в който ще се чувстваш по добре, загриженост, нали знаеш... Ха ха ха ха

Проблмът ми е , че обърщам внимание на откровени де..ли като теб . ;)

ужас, предполагам са искали да избягат с колите си

тоя е откачил … защо смърт бе джанъм ?? Защо ще погубваш млади хора ??? Бе прати ги в Сибир да копат въглища бре !

За тия дето ми цвакат минусчета - ще ви боцкам в пошлите ду.пета :-)

Азовците са нацисти. Точка. Гледах снимките на Ройтерс, а на една от тях имаше двама - единият с емблемата на СС дивизия Галиция, другият - с емблемата на СС дивизия Мъртвешка глава. То и на самия Азов емблемата му е така - съчетание на знака на СС дивизия Дас Райх и Черното слънце - един от символите на на нацистите на Хитлер. Такива не са ги съдили по време на Втората световна. Няма защо да го правят и днес. Съдят се хора, а това не са хора.

Ти си де..ил. Точка ,

По голям дебил от теб тук не виждам

Супер герои. Държаха 30 Хил руски фашисти. Унищожиха спец наза на гру и бригада морски пехотинци. Герои !!!

Твоите супер герои изпълзя ха като плъхове от дупките, ха ха ха ха

И военнопрестъпника Путин да се извади от мишата дупка и в килията на Милошевич.

да не би да искаш ти да влезеш в дупките? Ха ха ха ха

Ако възхищаващите се от бат п тю го правят за пари горе долу разбирам, гладен не се стои. Ако е по убеждение за лудница сте! Търсете Цветеслава,парола Радеф е велик

И кой те взема под внимание???

Щом можеш да се прекланеш пред такива уроди, безгранично извратени, значи и ти си извратена, защото техните извратени фантазии са безгранични, толкова много видеоклип ове го доказват.

Хаха ако не се бяха предали още 2 месеца нямаше да превземат един завод рашките

Най добри приятели на Украйна, вече не ги искат, ха ха ха ха https://youtu.be/MO8PXBfO8oM

Спомнете си Ангел Кънчев как се е предаде на турците - като се е гръмнал в главата на русенското пристанище. Не ли той герой! Колко от тези герои се гръмнаха за да не се предадат на враговете си?

Това ще е грешка! Ако знаеш, че ще те убият ако се предадеш, ще се предадеш ли?

Нашите бойци избират булки от излезлите от Азовстал шейтани. Когато се поизмият преоблечат, повечето са млади момчета с тесни дупета и са готови булки.

Ето с какви изроди воюват украинците.

С такива ли, като връзват ръцете на пленени и им прережат гърлата и накрая ги стрелят в главата? https://youtu.be/g1PCVEeEn-s

основен принцип в правото: Съдят там, където си извършил престъплението. А това място и Донбас. И в двете републики си има смъртно наказание. Така че Русия няма какво да мисли!

че си руски идиот. Всички сте безмозъчен добитък. Няма да има милост за вас.

Момче търси помощ от психиатър, ти си толкова задръстен, че не знаеш какво пишеш

Вече разбрах за новите зайчета пътуващи за колониите.Ще има и един адмирал за "игрички".Остават зайчетата от други националности да попълнят резервите

Всички путинофили под ножа!

В една нормална държава трябва вече да те търсят и да даваш обяснение в полицията. Внимавай с ножовете. Може да го изпуснеш.

Начело с тебе и всички нацисти

Според Киев няма "предаване в план" , а "договорена евакуация към контролирана от руските сили територия". Защо не го нарекат направо "временна екскурзия до почивна станция със строг режим в Донецк".

С удоволствие научих , че руснаците възстановяват производството на Москвич 408 И , сравнително съвременен автомобил. Край на китайската електроника, автоматични ск. кутии и други тъпизми. Е голяма радост за всички автоманяци.

автомобилите ще са Рено, но под марката "Москвич"

Смешник. Руско Рено - каруца с магаре.

това е най-големия виц безаналогов

Само,че ако си чел, са категория Евро 2,нямат даже въздушни възглавници и еи би ес.Подходяща за рушняци.

Азовците са герои и ще останат вечно в световната история. Руските диваци разрушиха всичко по пътя си, избиха десетки хиляди цивилни, стотици деца. Щетите за Украйна са 1 трлн. долара, без да се броят човешките животи. Варварите ще платят всичко с лихвите. Те ща бъдат унищожени до крак.

Точно па тия са герои за извратените западняци и неколцина още по-извратени българи като теб!

Абе не, че не е имало опити да бъдат унищожени докрак. Проблема е, че риска е голям. А историята показва, че за опитващите се края е фатален. По-добре да не опитват пак.

Май с клоуна сте на една и съща дрога

Подкрепям!

А кой ще копае изкопаеми на север?

Категорично съгласен съм с Руският депутат! Освен това...Каи Каллас,първият министър на Естония демо хай супер хайкратична, се оказа наследник на нацистко семейство,пардон,женейство. Но какво ще рече "Каллас",освен това,че е гръцко,сиреч Данайско име? Ще рече същото,което означава еврейското Кало. Нали си спомняме добре бившият на фашистката и нацистка еврейска организация "Шалом"? И отново!!! Хитлер и Сталин бяха фаш...нац...евреи. Но не и Жуков...Маршал...Великият Маршал Жуков! Не и Ленин! Не и Димитров! Не и аз! Естонците вън от Майка България!

Пич, пий си хапчетата!

този руски убиец показва истинското лице на руснаците

а убийците азовци - истинското лице на украинците!

Безмозъчен руски изрод, азовците се бият на собствена земя. Те са герои.

Азовците и преди тази война избиваха хора! И да, пак беше на тяхна земя! Но ти си безмозъчен, какво ли се обяснявам...

Коя е собствената им земя? Киев? УССР никога не им е била "собственост", от там и всичките идиотщини.

Това не е решение на Зеленски. Ако е до него ще ги остави да мрат. Положението им е безнадеждно от месец. По всички военни правила трябваше да се предадат. Това се прави от столетия в за съжаление може би жалката в много отношение човешка история. Със сигурност долу също се е водила "война". Страха от смъртта все пак надделя. Така сме хората. На думи го докарваме добре. След втората още по-добре. Но Меца почука ли на вратата единствения спасител е Господ. Само ако той реши. Ако не се предаваш. И колкото по-скоро толкова по-бързо ще се укроти.

Абсолютна съм съгласен! Тия пристъпници трябва да бъдат обесени на площада в Мариопол !

Смъртта не може да уплаши самотвержените украински патриоти. Дори и от безнадеждна ситуация като тази в Азовстал те излязоха моралните победители.

Ми що се предадоха тогава бре !

Това беше тактически ход за да могат да навлезат в Русия

Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено - от време оно, като не можем да кажем нещо добро за лирическия герой, той винаги е моралният победител!!! Да им имам и моралната победа, като знам каква цена са платили стотици невинно избити за нея! Но поне и тия уроди ще си платят!

Ще използвам думата наивен да не пиша истинската да не те обидя. Точно страха от смъртта ги изкара навън. Опитай да помислиш малко. Не боли.

Му ха ха ха :)

Руснаците са зомбирани изроди и животни. Тази война ще свърши едва, когато руската кочина бъде разгромена от украинските герои. Идиотската пропаганда няма да спаси русия. Ще изпадне в безкрайна изолация и упадък. А вероятно ще престане да съществува. Отникъде няма да има помощ и надежда. Всичко е загубено, безмозъчни варвари.

Ще има да чакаш.....

Няма да е дълго, безмозъчна руска свиня! Вие сте пътници.

ще почакам няма проблем

мечтите са безплатни

кой пребива обикновените хора в Донбас https://youtu.be/bfDPA_NFrAs

ми надявам се скоро

Значи според украинските официални говорители, изродите на Азов се "евакуират". Вече думата "предавам се" се замества с думата "евакуирам се". Ама бедствията ги докараха самите азовски плъхове заедно с плъха зеленски, та нека продължат плъховете да се евакуриат успешно към контролираните от Русия територии.

10% от войниците са с тежки наранявания:ампутиран крайник или крайници,око или в много тежко здравословно състояние.Отделно има трупове долу.2 месеца се бият ,обкръжени са от около 50000 армия по море и суша.Явно е че няма да могат да си върнат Мариупол украинците.какво да направят:да извършат ритуално самоубийство ли?Да се предават и да се свърши.Лошото е че ще ги тъпчат по концлагери,ще има разпити,изтезания.Войната води до това.Затова не трябва да има война.

Едва ли. За света азовците са герои. Ефектът от тяхната гибел ще бъде унищожителен. Украинците няма да взимат пленници. Руснаците ще бъде преследвани, унижавани и унищожавани навсякъде.

само за извратения западен свят! Който, бай дъ уей, допреди 24.02.2022 г., също твърдеше, че украинските батальони като "Азов" са нацистки! В нета все още има статии и на ВВС, и на други британски медии, и на американски! Стига да имате желание, можете да си ги откриете сами! Но се съмнявам да ви се иска!

си куку, при това зомбирано

Киро да сваля лично укри знамето от Софийската община и да върне обратно имената на сменените улици.

копейкин ти ли си бе руски мангал

Украинците не разбраха ли, че Зеленясалият плъх ги води на заколение. Пресен пример са плъховете от Азов. Досега ги караше да се бият, сега били изпълнили задачите и да вдигат белия флаг. Ебаси лидера е тоя олигофрен на бело.

Ами и те като нас... каквото и да изберат все е зле

Трябва да се отбележи, че не всички предали се са стреляли по цивилни. Там има и войници пехота, граничари и всякакви други. Иска се внимателно селектиране. Със сигурност има и нормално военни там. Които си изпълняват войнската служба и воюват с войници, а не с цивилни. Азовците дори не са войници. Това си е паравоенна организация с държавни протекции. Нещо като СС и Вермахта. Напълно различни неща.

Защо не излезнаха с първата група?

Обзалагам се, че много им се иска. Но едва ли те "водят парада". А и не са малко случаите на застреляни мераклии за предаване. Сложно е.

Героите на Украйна... https://youtu.be/0aOfESOoU

This video isn't available anymore

Видеото, изтрито е, затова ти качвам друг линк https://youtu.be/bfDPA_NFrAs

Азовци трябва да бъдат осъдени и обесени, както са бесени нацистите след ВСВ

Тия останалите в мазата плъхове са най-важните. Бая са от Легиона, има краварски хенерали, канаски ръководители на военната био лаборатория и т.н. От нагло-саксонците има инструктори. Мамата си трака.

Да, долу много вони. В пълния смисъл на думата и преносна. А как ще завони като всички плъшоци излезнат.

Дори и в този тежък за тях момент храбрите украински войни стоят морално над своите надзиратели. Слава на Украина, На героите слава

Само като ги погледнеш как изпълзяват, веднага виждаш как стоят високо "храбрите украински воини", които от храброст не си подадоха носа от тунелите :))

Слава няма да има реално, иначе може да врещят още известно време. Ако някой си мисли, че ще им раздадат чували пари от Щатите и ЕС , за да се кефят, да забрави.

Слама на Кукурайна, лека им пръст, точка

И сега след като прокараха закон за военна помощ на укронацитата, Киро ще докара кинжалите да летят насам. Ясно е че Окрайна ще изгуби войната, ама Простио ни търси да ни навлече белята.

Украйна и да "спечели" според клоуна Зеленски, ще е под щатско управление. И със сигурност на тези, които се бориха за "слава" няма да им хареса. Тези дето се трудеха тихо, мирно и честно, пак ще си работят.

Ми те УСА привършват ракетите, виж там статията за “глад на ракети” побликувана в Бломберг.

Възможно ли е връщането към обикновения човешки живот за тези хора? Освен физическото им здраве, как ще се оправи психиката им? Авторите на Майдана и последвалата политика са за бой, но те са си на завет и са си осигурили милионните сметки и имоти на запад.

Азовци нямат мозък и чувства. Те са демони.

че башибозука от азичя има ли? това да мародерстваш ми малко се замисли орк

с правилната психика, нямаше да са в "Азов" и да избиват невинни цивилни!

Със сигурност една част от предалите се "ще отърват затвора".

друг вариант няма

Според хунтата в киев, укронацстте от азов са си изпълнили мисията и повече не са им нужни... Нешо таков се разбира :))))))))) Разбра се също, че при излизане не носят и телефоните си, унищожават ги за да няма доказателства, защото тези уроди записват мръсотиите, които вършат... Е, ще си получат заслуженото, поне това е ясно и няма да има шумни процеси, тихо ще бъдат ликвидирани, а киевскта хунта ще ги пише "безследно изчезнал"... плъховете от азов вече не са нужни никому, неудогни са, развалят имиджа на зеленя клоун. :)

Зеленски: Украйна има нужда украинските герои да останат живи... Ясно. Значи когато вече чуете Слава Украини и героям слава, ще знаете, че укрите герои са фашаги, които два месеца са се крили като вонящи плъхове из подземия и канализации. Завлекли насила със себе си и нещастни мирни жители, че да им служат като жив щит.

Зеленски просто се опита да изпревари събитията, когато азовците му изреваха на умряло, че мърдане няма и няма и да има. Един вид - като онова "Слава на Украйна", което получи от "западните си съюзници" като помощ :))