17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Годината е 2020. Руската църква все още се бори да не я задължават да благославя ядрени оръжия. Първобитна държава.

Годината е 2030. Ти все още си отчайващо, уникално малоумен.

те така са проектирани тези оръжия бе. След изстрелването оператора отива да църква да пали свещ за да уцели или се моли на килимчето в посока Мека

А виждате какви заолуми стават като не се поръсис със светена вода - МН17, Ан24, Боинг....

Е няма други такива изроди на планетата!

У нас по божестевната защита си пада най-много антикомунистът Бойко. След всички избори благодари на Началника отгоре. ... Смирнов: "Спасяват ни само ракети, кораби, подводници, оборудвани с ядрено оръжие. Ако искаме да изчезнем, тогава моля ... Това е много сериозно " Ако вярваме на Бойко, нас ни пазят дюнерджийниците; Ако вярваме на орлетата Роско, Цецко и Пасито, ВЪЗПИРАЩОТО НАТО ни пази... ВЪЗПИРАЩИТЕ да се молят на Господ да не настане време, след което Столтенберг да повтори хвалбата си / "Бомбардирахме Сърбия, за да защитим цивилните граждани" /!

Смирнов е прав, но го казва завоалирано. Притеснението му е за бившите комунисти сега управляващи и олигарси, че те могат да изчезнат ,а не Русия и обикновеният руски народ, без оръжията- ядрени и бързи. Всичко се заплаща на този свят ,но от обикновения хора. Когато управляващите в парламент и правителства ги видите с одежди свещенически и с Библията в ръце, тогава хората ще повярват, че тези ръководители на държавата ще са честни , не крадци, не лъжци не убийци ....и всичко което е казано в Библията.....и ще настъпят хубави времена за цялата Земя.

Тия и ракетите си благославят?! Малоумна азиатска територия...

На едни други баш на парите им пише IN GOD WE TRUST. Има и символче на всевиждащото око върху пирамида.

цитат : Междувременно председателят на патриаршеската комисия по семейни въпроси Димитрий Смирнов заяви днес пред радио "Говорит Москва", че ядрените оръжия са спасението на руския народ, тяхната култура и храмове. Според него Русия съществува само благодарение на ракетите - ако не били те, страната би била унищожена отдавна. НАИСТИНА СА ОСКОТЕЛИ РУСНАЦИТЕ , НО НОРМАЛНО , СЛЕД 100 ГОД. БОЛШЕВИЗЪМ-КОМУНИЗЪМ-СТАЛИНИЗЪМ И ПРОЧИЕ ЧЕРВЕНА ЗАРАЗА

рпц иска значи да спре,, ама другите църкви я принуждават да го прави!? тия наистина са и д и о т и цялата им збирщина!!

Продължават да учудват със своята изобретателност..,

А при нас хорицата искат да им се освещават езически медальончета, камъчета, турското синьо око и тем подобни глупости. Народа не иска да се вслушва в църквата а в езическите и народни поверия и от там тези тъпотии. То всяка държава си има суеверията.

РПЦ всяка година чете молитви към свети Харалампи покровител на Йонийското Гръцко крайбрежие и островите Корфу, Кефалония за Успех и просперитет на Руската ЕНЕРГИЙНА и ЕРП мрежа специално от Гърция носят реликви на светеца и четат молитви за успех

А какво мислят българските пишман-вярващи за "освещаването" на боксовите ръкавици на Кубрат Пулев? Такъв бой яде след това, че вече през ум не им минава да търсят "благословия"... :)

тоя Смирнов изби рибата... да се чуди човек как русийката е оцеляла 1000 години без ядрени оръжия. Добре де - 950 години.

Смятам, че руснаците ще гласува за продължаване на ритуала! Руската атомна бомба се появява на този свят като средство за защита. Руските балистични ракети, носители на ядрено оръжие - също. Руснаците не са използвали оръжия за масово поразяване първи, като средство за нападение досега, няма и да го направят, според военната доктрина на страната. За разлика от някои други, които се покриха с дамгата на този позорен грях, използвайки ядрено оръжие и то срещу цивилни!

Господ заповяда "Не убивай", а не "Не убивай първи".

За съжаление светът не е идеален и ако искаш да оцелееш в него трябва да имаш голяма тояга!

Няма да напише хиляда тома специално за идиоти. Само първият извършва убийство другото е самозащита.

На зла круша - зъл прът. Японците имат приличен опит с химическото и биологичното оръжие, ако ядреното беше попаднало първо в техните ръчички, щяха да го използват.

Не е точно така, обикновенните японци не са използвали хим и бактериологични оръжия...., нали? Не може виниш цял народ за престъпленията на управляващите!

да бе , знаем , че руският атом е мирен атом обаче вземете се малко в ръце и спрете да си ръсите ядрените подводници по дъното на океана , дотук поне 4 бр. плюс и една безаналогова ракета с перпетуум-мобиле двигател

САЩ са загубили много повече ядрени заряда, отколкото СССР/РФ... Факт!

Но комент!

Добре че руснаците успяха да привлекат Бог на своя страна.

Тази мисъл е дълбоко философска. Или пък безкрайно тъпа.

Зевзек

Е какво пък, няма само другите да приказват глупости! И аз съм човек.

Русия съществува благодарение на ядреното оръжие. Докато Германия и Япония съществуват благодарение на икономиката си и нямат ядрено оръжие.

За пръв път чувам, че ядрено оръжие се е благославяло досега. Като всяко оръжие за масово поразяване, то е предназначено да унищожава и хора, и то в огромни мащаби. Да се благославя такова сатанинско начинание е меко казано неуместно. Пък и военните вероятно ще се справят с ракетите си и без благословия.

Може да е сатанинско, може да е божествено. Покровител на армията ни е Св. Георги Победоносец, не някой второразряден дявол?