Коментари - Руската пропаганда предизвикала отлив от желаещи да се запишат в армията ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво даси измет даси поддръжник на вашингтонските наркомани . Българи с лопата даги ринеш това са крадци и наркомани долна измет и политически боклук

Аз съм сигурен че сегашните военнослужещи в България да ги изпратят в Украйна да се бият срещу Русия и съм сигурен че нито един няма да стреля срещу Русия по-скоро никой няма да замине преди 3 4 години четох информация в интернет че ЦРУ имаше доклад където са правили български военни и натовски войници обучение в някаква държава И трябваше да се стреля и имаше мишена с руски войник всички българи отказаха да стрелят по мишената Ако решат българските предатели като ПП ДБ ГЕРБ и останалите предателски партии които предадоха българската история език с допускането на Северна Македония за преговори за Европейски съюз Сигурен съм ако решат тези предатели да изпратят български военнослужещи срещу Русия ще съжаляват цял живот По-голяма част от българите знаят какво е казал цар Симеон не винаги с Русия но никога срещу Русия и казал на Хитлер няма да изпратя български войник срещу Русия Те ще се върнат с руснаците заедно в обратна посока За туй че предатели долна измет очаквайте същото

Да даде пример и да привика собствените си избиратели да постъпят в армията. Говоренето само няма да помогне. .Първи Денков да взема бохчата и да влезе незабавно да служи поне две години в армията. Редно е условие за избор на народен представител да бъде премината служба в армията. За жените също. Няма къде другаде да се развият управленски умения, дисциплина, отговорност и колективен дух, както в армията. Чакам Денков да даде пример. А докато им свърши службата на сегашните народни представители в Българската армия ние ще можем да се оправим и без тях

България всяка година губи 50-60 хил. население, а Украйна, със 7 пъти по-голямо население, губи 250-300 хил., но в условия на война. А тоя, уж български министър, хич не го притеснява това.

тап-арев не искат да стават слуги на краварите в собствената страна като теб лизач А на есен ще бъдат там на испращане то ви в миналото с про100то и другите лизачи

Как ли още ще го наричат? То не беше "липса на медийна култура", то не беше "плоскоземци", то не беше "теории на конспирациите", а сега - "руска пропаганда". А това явление си има име и се нарича критично мислене. И да, българинът го притежава. За това при него не върви не само руската, но и ... неруската пропаганда.

Да не са луди да се записват в армията. Само като те чуят и веднага им светва червената лампичка , какви са плановите ТИ за тяхното бъдеще.

На този ако не му се получава, пак руската пропаганда пак руската пропаганда е виновна.

Юначета, вървете и се бийте храбро, бранете земята на .... Пеевски и Доган...

Я ДА КАЖАТ, ЧЕ БЕДАТА ЩЕ ДОЛЕТИ ОТ ЮГ ИЛИ ЗАПАД КАКТО ВИНАГИ ТА ДА ВИДИТЕ КОЛКО ЩЕ СА ДОБРОВОЛЦИТЕ!!!!:))))).......АМА СРЕЩУ РУСИЯ, НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА..................................................................................САМО ЦВЕТЯ И ХЛЯБ И СОЛ!!!!!!!!!!!!

Хахахахахахаха , при такива лидери като магарев и останалите предатели кой ще иска да скочи в огъня да ги защитава . Пълен провал е това правителство Пропагандата им е виновна - нали спряхте Руската телевизия , нали само патриотичната украинска телевизия оставихте , а че ни готвите за пушечно месо е ясно и не от вас защото нищо не зависи от вас , а от плановете и стратегиите на нато за Европа и от интервютата на изперкалите американски генерали или те са част от Руската пропаганда - ПРЕДАТЕЛИ СТЕ и НИКОЙ НЯМА ДА ЗАСТАНЕ ПОД ЗНАМЕНАТА С ВАС .

Какво друго да каже украинския служител??? България годишно намалява с 50-60 хил. души - все едно сме във война, но какво му дреме на него?

Не руската пропаганда, а некадърното управление на армията, некомпетентни военни министри от години насам, недалновидни харвардски пуцаджии и местни лаици. Това съсипа армията ни. И ще продилъжи, докато на военните им писне и си вземат държавата. Както и трябва да стане, че да се подреби къщичката ни.

90% от руската "пропаганда" се състои в това да цитират евроатлантически политици и медии.

Само гледката на този, кирчо кокорчовци, костовци, пасита, плювналиев и цялата кохорта от ДС генерали, донисници и предатели разсипвали България вече 30 гадини, отиващи към панделата би имала някакъв мотивиращ ефект за записване в армията.

Не е правил проучване, но е сигурен че е руската пропаганда, а не: - Низкото заплащане - Липсата на професионално развитие - Липсата на екипировка - Липсата на съвременно оборудване - Липсата на социални придобивки - Занижените стандарти - Липсата на участие в международни мисии - Политическата върхушка, която управлява е лесно склонна да ги хвърли в война, докато те самите си седят безопастно в бункерчетата

""Няма кой да извърши агресия срещу България в близко бъдеще, освен Русия", смята Тагарев." КОЙ НИ БОМБАНДИРА 99-та ????

Извънземните !

Нищоправещите не искат да им припари под дупето, записали са се в армията за нищоправене в мирно време

Не руската пропаганда, защото такава на практика липсва, а назначаването на тоя идиот-войнолюбец за министър. Кой е луд да ходи на война и да мре за кефа на другите.

внимавайте. Този е чирак на Галя от посолството. А масажистката му дава заявките от другото посолство….

Абе Педарев ?! Кой е луд да се върже на психопатния ти характер!

На кривата ракета космоса и пречи.

Кой глупак ще се запише в армията, когато Магаретата ни политици сипят огън и жупел срещу Русия, с която сме съседи, през Черно море? Ми момчетата се усещат и имат нещо в главата, не като марионетните ни Магарета. Не търсете под вола теле.

Без връзки в армията или полицията ???? Ха ха хааа немой да бъде

Не Руската пропаганда а ниските заплати е предизвикала отлив от желаещи да се запишат в армията ни.Много е лесно за всички неуспехи на системата да се обвинява Русия.

лняма кауза ... няма държава няма за какво да се бие българина ... за европа ли да се бие или за ямерика ? Хафте кажи ти си експерт кой да пазим боко ло оня от ямбол ли тоя от канада или кокорчо или кво да пазим ?????????????????

така е ... тоя лъже и посолството и нас и си прай кинти

.

Ташарев, слушай иди на майка си в кажи! Българинът е прост, но интелигентен. Ясно му е кое е пропаганда и кое дезинформация, твоето е ядене на лайна и опит да заблудиш! Ни стаа.

Гласуващите за ПП, ДБ и отчасти за ГЕРБ са все млади, красиви и умни жълтопаветници. Те мразят Русия и не се подават на руска пропаганда. Тогава защо не искат да станат професионални офицери, сержанти, войници???

Е аз гладувам за ПП , на 55 съм , не вися по паветата, а и вече не съм красив, умен никога не съм бил, но войник съм бил, 2 години и 3 месеца в Айтос точно когато гонеха българските мохамедани към Турция! А ти не обобщавай така и то с такава сигурност кой какъв е, така показваш колко не си готов да коментираш!! И се опитай да погледнеш живота през очите на младите, ТЕ ЩЕ ГО ЖИВЕЯТ , пък макар и да бъркат понякога!

"Е аз гладувам за ПП , на 55 съм " - Правилно, има още да глаДуваш за ПП, като си прост. Избирателите на ПП са след тези на ГЕРБ и ДПС по интелект, изключителни амеби, неосъзнаващи реалността и живеещи в своя измислен анимационен свят.

тоя е мноо нагъл да ходи той 6 месеца в ъкрайна на първа линия

Скапани педофили. Да го духате. Няма да служима на мафията и джендърите. Нека вашите дечица педераси да служат. Няма вече Нългарска армия. Има лакка педали. Да го духате

на крива ракета .... направате държава и тогава искаите някой да и служи

При такъв МИНИстер тъжна ни е майката.

Как да стават военослужещи когато имат такъв министър.

Правят се тайни списъци за да вербоват децата за воина с Русия Ето това направиха Киро слаткарката Ага Бойко Когато се убива змия се започва от главата

В наше село който е Тодар, все магаре му викат.

което не е съгласувано с посолството е дезинформация и диверсия. Ми то и при бай тошово време беше същото,само дето беше друго посолство. Сега подлогите са си сменили пола...пардон ...ориентацията.

А ние на тоя му казваме МАСТИЯ

Тагарев и останалата измет по точно политически боклук . Много скоро ще завиждат на Навални измет долна продадоха България на вашингтонските наркомани

Българина е готов да служи на Родината, но не и на предателите които я управляват посредством фалшифицирани избори.

Липсата на нова бойна, спомагателна и АТТ техника, нормални битови условия, възможност за кариерно развитие, нормално осигуряване с дрехи и накрая съобразени с инфлация и цени заплати са причините, а не някаква си руска дезинформация! Приказките за руска дезинформация са прах в очите и обслужват само тесен кръг хора в МО! От 4 години няма кубинки, за каква дезинформация говорите?!

Гледай каква държава сме. Това значи, че всички млади, които са ходели досега в армията са били чантаджии за лесни пари. Те не са били никакви мотивирани патриоти, а просто лекета, които търсят лесни пари на гърба на държавата и ходят да лъскат оръжията по паради. Нали всъщност те са професионални военни, които уж ще ни пазят и затова са там. Сега когато има риск от военни действия бягат като мишки.

Мале, как ми се мре за кефа на памперса! Що ли не взема да се запиша и язека?

Кирчо, Бойко, Магарев - фщайте пушките! Ние ще ви последваме... :)

баси противната "физиономия"! За какво да се бият българските юнаци за какво да леят кръв? Тоя сам си е отговорил! Отделно след 10.11. сичко се сурна имахме армия що годе за престиж и границите се пазеха както трябва и офицерския състав имаше стимули да се наричат с чест "офицер". Е такия като тоя китук изпратен от западни правителства разтуриха сичко! И армия и въоръжение и военна индрустия паднаха у канала.

Докато армията ни се води противник на руската, никой няма да се запише, естествено! Ако записваха за Руската армия - всички щяхме да сме там!

То за руската армия търсят по вече хайде да видим колко доброволци ще има или хич,къде са говедата от ВМРО,Атака,Възраждане,ИТН ,БСП,вървете та белким се отървем от вас ,рубладжиите завинаги ,ама парите им вместо рубли в Евро,децата им вместо Москва в Лондон ,още о време турско всичко що е боклук е бягало в руско ромънско,а що е читаво и умно в Париж и Берлин .

Хаха!. То пък досега имаше опашки от желаещи! Просто хората виждат как се развиват нещата

Армията е от особено значение личният пример!!! Нали Запрянов!!!! Какъв личен пример е министърът!!! На агент и предател....

Млъкни!

Тагаренко е АБСОЛЯТНО ОПАСЕН за България Разкарайте го БЬРЗОООООО

Въобще не ми пука за НАТО, ЕС Урсула или за нейния клитор. Вълнува ме семейството, приятелите и отечеството ми. Ако някой се опитва да го предаде заради глупост или от алчност или суета, Господ ще му въздаде, а ние хората ще ги възпрем. Жертви на луди хора няма да ставаме.

Той първо да се запознае на място колко на брой годни подразделения имаме и тогава да дава такива изявления. Голям експерт! Руската пропаганда му е виновна. Аз пък мисля, че той е основният фактор, който пречи за набирането на войници с действията и изказванията си, на които ставаме свидетели ежедневно.