17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам, че на повечето кракът им не е стъпвал там и никога не са си и помисляли да ходят в Русия. Дано не си посегнат на живота, след като установят, че няма с какво да запълнят тази психическа празнина.

Служителите си направиха масово секуро. Преместиха си го от левия в десния.

Един по един, до един.

От всичките търкания намазва Китаеца :) Пръв се измъкна от вируса и бълва стоки по цял свят.

и 8те са погълнали спутник молейки се за бърза смърт

Представям си, как шефът на ФБР иска да ходи в Русия и ми става смешно :)

От Кремъл са посъветвали и американския посланик в РФ да си стяга куфарите!

Странно колко тъпунгери пишат тук. Я кажете бе тиквеници ЗАЩО Байдън драпа за Украйна. От любов към народа там или за ИНТЕРЕСИТЕ на сина му. Така че ИМА причина да ходи там. Разбрахте ли бе цървуланковци :)

Тез хора имат имоти в Русия ли че да им пука? Ако аз съм пълен с пари ще ходя на Карибите ко да Прая в Русия? Водка има навсякъде ама януари не е топло навсякъде.

Забраната за въпросните лица е свързана с руските парламентарни избори през есента. Както добре знаем от историята настоящи и бивши служители на американските спец. служби посещават набелязаната страна жертва за организиране и осъществяване на цветен сценарий, най-често преди по време и след избори.

Доколкото съм чувал емиграцията от 100 е от изток на запът така че не знам някои да се впечатли

Доколкото съм чувал емиграцията от 100 години е от изток на запът така че не знам някои да се впечатли

пък като са задрапали да ходят в Русия..

Мани, мани, ако САЩ му наложат вето да влиза в Запада ..... един от портфейлите на Путя ще омекне. Какво беше изсловоблудствал Ралдугин: Че си купил музикални инструменти за ....$1 МЛД. които незнайно постъпили на негово име? Ралдугин влезе във ФОРБС без да знае.

а я ми кажи Путин за какво драпа за Украйна.. да не би да е по същата причина.. случайно... :)

СЪЩО ТАКА СА ИМ ЗАБРАНИЛИ ДА ПОСЕЩАВАТ СОЧИ И КРИМ. ТОВА ВЕЧЕ Е УДАР

Безсмислено е това, което си написал. Сочи и Крим са в РФ, щом забраната е за влизане в РФ, то това вкл. Сочи и Крим!

За масква и рисия.

Не, те нямат имоти, но голяма част от елита на САЩ имат фирми, които движат достатъчно доходни за собствениците им дела в Русия.И понякога се налага собствениците да са на място, което може да стане проблем след такива ограничения. Защото приниципът на САЩ е да се наложат санкции, които да се спазват най-вече от европейски фирми, така че да има по-голям пазар за американските такива. Погледни стокооборотът на САЩ с Русия как се развива след тези всичките санкции в последните години.

умрем да одим на Сибир за гъби и брокули :) сигъ ко шъ правя ?

Тея па смешници! Кой му пука за Русия, бе убитаци.И без пари да ги карат кракът им няма да стъпи там. Те и самите руснаци бягат от дупката в която ги навря ботоксовото джудже, та американците били наказани. Свобода за Навални! Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

От най-малко 15 години западът търси милиардите на Путин и не може да ги намери, и това при условие, че цялата световна финансова система е поставена под контрола на Вашингтон! Е, няма как и да ги намери, защото е невъзможно да откриеш нещо, което физически не съществува!

Този коментар ми хареса!

хукнали са хахаха

и неговите роднини :D

Вай ами сега как ще си пазаруват хората? Страхотно наказание няма що. Жали руснаци - ако северна корея ми забрани да влизам ще има повече тежест. Направо смях - толкова се мъюат комплексарите да се изкарат знаюими.

Колко са смешни до ниво жалки рашките в безсилието си :))) Сефте :)))

да го духа

Всички изгонени видимо изглеждаха покрусени от новината. Да те изгонят от рая?

Избори, в Русия?

Да не би някои да иска да посещава масква или пРосия?

ем чети дир бг и си мисли че сеносведомяваш за света

Чета коментарите на някоии тук и незнам да СА смея , или да плача, цитирам "Ама те пък Американците са се засилили да влизат в Русия" Ама добре , ама ако може да не са така засилени да влизат и в България, особенно техните офицери в ВОЕННИТЕ Български бази, които полунасилствено са окупирани от Американците. Айде да не ги виждам засилени толкова към България, нали уж сме смешна държава, какво правят Американските лайновози тук? и то с Бази, НПО организации и т.н

Символични простотии за да покажат юе и те са държава. Инак е без значение. Ръсия изнася за сащ ценни метали, нефт, ядки, стомана а внася машини, коли., електорника, оборудване. Хмм защо ли?

Леля Данче, собственичка на бакалята на ъгъла, заяви, че няма да допусне Бил Гейтс на територията на търговският си обект защото е против масовото чипиране. В резултат на това акциите на Майкрософт спаднаха с 15% в рамките на деня.

Пропаднаха им почивките в Сибир Нъл тъй ;))

Хм, тате май е бил поне полковник?

също като изборите в България до 1989 г. По-младите сигурно не знаят, но и дори и тогава организираха избори. Разликата е само в това, че сега Путин печели със 70-80%, а едно време БКП печелеше с 99%.

Няма шега

Дружно си го преместиха Ъл тъй, Блядките ;))

:))

Сега де ще учат децата им?! Не се шегуват Блядките Ей!

Повечето индивиди нямат понятие за процесите, стремежите и действията в света. Информацията им за света е основно от рекламите, няма начин да разберат в дълбочина процесите. И пичове, да се ваксинирате, така казаха по телевизора!

Колкото повече се опитва на мускули да се прави на значима толкова по смешна и жалка става Россия ...само шизофрениците от форума си мислят че руснаците ги бръсне някой за нещо - смешна окопаваща се в бърлогата си олигархична дружинка

Хорош, хорош, а сейчас разкажи про Дерипаске: https://youtu.be/RQZr2NgKPiU и серьёзного дяденька перед которого сам Дерипаска(Путинский кошелёк) стоит смирно?! Где случилось это....в Норвегии или Швеции?

Процесите в дълбочина могат да бъдат проследени във фейсбук и в бгмама. Всичко друго е лъжа, измама и манипулации.

скорон ще гп лапа

това са само част от санкциите, но предвид компетентността на наш'та журналя - всичко си е в реда на нещата

Видяла жабата да подковават конете, па си дигнала крака и тя.......

аааа така са научат