Русия спира всички полети за връщане на руснаци и чужденци в страната

Путин смени губернатора на Коми заради съмнения, че десетки хора са заразени от лекар в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Боко беше отказал да прибере български поданици от света тук БСП и всички атакисти щяха да критикуват до безкрай. Същото и ако някой друг от ЕС или САЩ. Сега за руското решение мълчат. Толкова им е обективността.

В Россия не е имало,няма и няма да има вирус ! Всичко е манипулация,дезинформация,гъзефикация ...... Така знам аз от руските тролчета! А и накрая астероид,направляван от Сащ щял да удари земята :) Ще трябва вожда вечен "всевиждащото ухо" да събере хората си за инструктаж!

Добре че е Брус Американски, да спаси света...а може и Рамбо, ако не се пенсионирал.

Изпосраното гурбетплеме квичи на умрело. Аве тролякопитек, кой ви ебава вас за хора ве? Отсекаде наебани! Що от ЕС, що от НАТО Ви въртят на хуя си как си искат..! мбууухахаха

имам две - три новини за тебе лично! российския петрол уралс падна на 10.5 $ за барел, но никой не го ще! беларус изнуди россия, и купува петрола по....... ми по 4$ за барел! ааа, и паметника на ония маршал иван конин, дето россияните го монтирахте в центъра напрага, вчера чехите го закарали на вторични суровини!

0

Статиите за COVID-19 в Русия са единствените, под които тролчетата признават , че вирус има.

Ето че можело граждани на съответната държава да не бъдат допускани в страната си когато има риск да са заразени, а тук ми обяснявате, че нямало как български граждани, идващи от рискови страни да не бъдат допускани.

Колко много страхливи и малодушни душици ...без топки.

Да, на това му се вика предателство към собствените си граждани.

Ето това е лидер с топки!Още преди месец Боко трябваше за удари кепенците за всички гурбетчии и да го духат навън а не да ни пълнят с бацили

За грозния лилипут от снимката патето Яки ли? Този, който първо обясняваше че Русия е преборила вируса още преди да е дошъл, или този който преди две седмици каза, че Русия ще спре вируса да две три седмици, или този който вече затвори гражданите на големите градове за месец напред в къщи и нареди на "частния" бизнес в Русия да им плаща пълни заплати... Та този пигмей всеки ден говори различни неща. На него ли му се възхищаваш? И къде видя топки? На път е да фалира Русия отново. Извади я от целия цивилизован свят и я прати в пълна изолация. Дрънка с оръжие и плаши хората като истински нацист. Възхищавай му се щом искаш. Не си добре.

верно ли че некво жълто пате ти е наврело жълтия си патешки пармак в задания проход че ти е уапрел у сливиците, и за това квичиш от зор

Но пък от друга страна раша сключи споразумение с великата космическа сила, Бурунди, за ненападение в космоса! Така ако се наложи да евакуират фожд Вова на станция МИР, няма да се притесняват от нападение, от страна на космическата армада на Бурунди и Вова ще бъде спасен от коронавируса!

това, че путин отказва да си прибере сънародниците от нормалния свят обратно в раша, си е добре за сънародниците му които ще си останат в нормалния свят!

Обаче в нормалния свят има един ненормален вирус, който души хората. Затуй бягат рашаните от него.

Под секрет да ти кажа, ама шъ пазиш тайна. В белия свят по-имат шанс да оцелеят, отколкото ако ги "лекуват" пияндурници, пиячи на одеколон, антифриз и препарати за вана.

За да си отговорим на въпроса, трябва да проследим какво се случи. Путин изпрати хора в Италия, за да разбере с какво си има работа, защото това беше батальон за борба с биологично оръжие, а прати помощ за САЩ, за да си съдейства с техните фармацевтични компании за бъдеще. Притеснително е, че наистина всички са изненадани от последствията и до скорошни партньори вече не си оказват нужната подкрепа, а привидни вечни врагове всъщност си съдействат. Може и винаги да е било така, но за обикновеният човек нещата да са представяни под друг ъгъл.

ани, що не попрочетеш новините от вашите российски сми?! там не са такива оптимисти като тебе относно помащта оказана от россия, и надеждите на россия за сваляне на санкциите!

А в българските сми, по-оптимистични ли са, бе Йовчо?

Много интересно съчетание на имената: Владимир Уй ба.

България и свят, извинявам се за това нещо Путин. Това е банда крадци, главорези. Това само лошо носи на Русия и на свят. Съжаляваме.

Това няма нужда от коментар

Русия и САЩ са най неадекватно реагиралите държави на епидемията едните вадят оружие а другите купуват оръжие и разбира се тоалетна хартия.

А ти как направи този мъдър извод, като дремеш по цял ден пред компа ли,умнико!

Една четвърт съм руснак и ме е срам от тази моя четвърт ! Горд съм че съм БЪЛГАРИН ! Може ли така да си заябеш собствените си сънародници !? Па приеми ги и ги отдели в казарми за карантина ако трябва - ама не ги оставяй немили-недраги по чужбина ! Урод !!! Мисли само за собствената си престъпна шайка от азиатци !

Хората имат нужда от лечение и помощ а не от разследване на КГБ ! Валякът му с Валяк исках да кажа Путин

Не се срамувай от миналото си, защото не знаеш какво ще е бъдещето ти ...

Но си цели 99% кретен За това не съжаляваш ли ?

Е затва пък ние се гордеем ,че си прибрахме мангалите и гастарбайтерите от Италия,,Испания, Англия. И съм много горда , че си стоя вкъщи - карантина, а заразата се внася и продължава да се внася и разнася отвън. МНого съм горда .Изключително. СЪщо съм горда за това , че ако потнециално мангала без осигуровки е под млад от баба ми, ще го вземат на лечение с него, ако има нужда от апарат.Та така,.... много съм горда На Путин решението е правилно.

Първо,завърналите се в България не са само "мангали" и гастарбайтери.И проблема не е в тяхното връщане у нас,а в липсата на адекватни изисквания и поведение на здравните власти спрямо тези хора. Замерване на температурата и толкоз. Можеше да ги заставят поне да се тестват-35лв. струва теста,който трябва да платят..Ама нали тестовете не са за простосмъртни... И веднага са се прибрали у дома при семейства и близки.Даже и да са спазвали карантина,близките им не са били длъжни да я спазват,нали,и така се почна...

захариева пък прибира всички отвсякъде, макар добре осъзнава, че има и заразени сред тях и че карантина не се спазва. Да не би очаква едно голямо браво и бонус за добре свършена работа?

Нямат гориво за самолета нали го изпратиха в Америка и сега няма с какво да приберат останалите затова ще чакат по границите на палатки може и до есента. А по повод Руския коронавирус всички затвори в Русия се преоборудват в високотехнологични Болнични заведения. Мавзолея също!

ААА мавзолея не може! Там от време оно е муми-бар.

Захариева скъпа бяла птицо, виждаш ли как се прави? А, не като тебе да ги събираш от цял свят и да ги довличаш заразени у нас, като същевременно затваряме градовете!

е, че повече от половината болни са ни "внесени" отвън. Естествено с любезното съдействие с МВнР. Естествено е, че след две седмици няма да е така. Но може би щеше да минем още по гратис ако министерството не бе прибрало тези ни "сънародници". Сложил съм кавичките защото какви сънародници могат да ми бъдат хора които идват в България когато яйцето им опре в задника или лятото да си оправят еФтино зъбите и да си направят еФтини изследвания.

И кой ти каза тая статистика за 47о-те заразени ,бе лъолъо?Те и за нас така пишат в Израел,че техните заразени са от България,за тях обяснение имаш ли.

Лесно е да се сетиш, че имаш национален паспорт ( руски, български, ... ) когато ти е изгодно. А иначе си се реализирал някъде другаде и ехидно даваш акъл на сънародниците си как да се справят... Ще се мине през отрезвяване първо, после разкаяние.

Russia Confirmed: 4,149 Deaths: 34 Recovered: 281 Active: 3,834 За над 200 милионна Бразилия където Президнта каза - Никаква карантина за този грип данните са Brazil Confirmed: 8,229 Deaths: 343 Recovered: 127 Active: 7,759 За липса на карантина данните са учудващи ! Искам да кажа много ниски.

Bulgaria Confirmed: 485 Deaths: 14 Recovered: 30 Active: 441 Romania Confirmed: 3,183 Deaths: 122 Recovered: 283 Active: 2,778 Serbia Confirmed: 1,171 Deaths: 31 Recovered: 0 Active: 1,140 Hungary Confirmed: 623 Deaths: 26 Recovered: 43 Active: 554 Slovakia Confirmed: 450 Deaths: 1 Recovered: 10 Active: 439 Poland Confirmed: 3,266 Deaths: 65 Recovered: 56 Active: 3,145 Ukraine Confirmed: 942 Deaths: 23 Recovered: 19 Active: 900 Belarus Confirmed: 351 Deaths: 4 Recovered: 53 Active: 294 Lithuania Confirmed: 696 Deaths: 9 Recovered: 7 Active: 680 Estonia Confirmed: 961 Deaths: 12 Recovered: 48 Active: 901 Latvia Confirmed: 493 Deaths: 1 Recovered: 1 Active: 491 Moldova Confirmed: 591 Deaths: 8 Recovered: 26 Active: 557 Bosnia and Herzegovina Confirmed: 574 Deaths: 17 Recovered: 27 Active: 530 Montenegro Confirmed: 174 Deaths: 2 Recovered: 1 Active: 171 Slovenia Confirmed: 934 Deaths: 20 Recovered: 70 Active: 844

Даже Путин не ще руснаците.... а на нас да не би да ни са драги?!?!?!! Айде бързайте всички с руски паспорти да се приберете в руския рай!!!

То и теб никой не те ще даже мама я е срам от теб

Защо всички са облечени, все едно излизат от АТОМНА ЦЕНТРАЛА. Какъе е проблема, КОРОНАВИРУС или новото 5G радиочестотно облъчване от антени и сателити с пусков град УХАН?!

А нашите що не ги спрат за 1 месец и да се отървем?Ние седим без работа , а вирусът каца, за да лапнат едни милиарди

Типично по руски. Няма човек- нема проблем. Руснаци бол...

Кой е този луд руснак да се върне в Русия.Все едно някой българин преди 1997година да иска да се върне в България.Да ама Не.

а бе вие чергарите сте си така

Всеки момент се очаква да пристигне помощта от Куба.

отдалечената северна област коми?? стига бе!!!! коми не е област, и коми не е отдалечена, щото е отсам урал, в европейската част на россия, а от коми нататъка има още три европейски россии!

Пътувай четири дни с влак да видим не е ли далеч...

далеч отдалечено ета разние понятия товаришч

Той ги отсвири?

своих не бросаем а заряза мужиците да се оправят сами

еми, това е костюмът и това са мерките. а ла гер ком а ла гер.

Така се прави,а не като нашите оли.......ни. Пускат ги да си идват,после не спазвали карантина. Още с въвеждане на извънредното положение трябваше да затворят границите.

тъйси е! русские свои не здаьот! никагда

здаьот майкати на концесия из турските паркинги

квас значи? прокиснал при това! личити по интелекта че си россиянин!! по скоро от липсата му

а бре, верно ли, че тоо жълт костюм на товариш вова е краварско производство, а не е сделано в могучая?

а бе верно ли, че краставиците у нас са турски?

Вярно е за краставицата, която ползва жена ти.

Разбираемо е... ако 25000 се приберат от къде ли не нищо хубаво не очаква страната. В БГ полетите си продължават и хора присетили се че са родом от БГ, които не спазват карантината се размотават по улиците

връщане на руснаци и чужденци?? че къде има чужденци дето искат да се върнат в россия бе??

Правилно! В България вируса го докараха от вън!

а российските сми пишат друго! губернаторите дават оставки, вече четири губернатора, щото путин прехвърли отговорността за жертвите на тях!

Това трябваше да стане и у нас. Връщащите се от чужбина заразиха много хора в България.

Да, животът на крепостните селяни няма стойност...

верно е. изритаха ни от всичките европейски полета, и сега ще си лижем куро за стол.