Русия смята за опасни преговорите със САЩ

Стенограмата от разговора между Тръмп и Зеленски ще промени отношенията между държавите и техните лидери, заяви говорителката Захарова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един беше писал че укропитеците, са бледо,бледо копие на суперчовеците-македонци. Не е така ,просто политиците им са алчни и тъпи, в пъти-пъти от българските.

Политиците алчни и тъпи а обикновените украинци (вежливо адресирани от Савушкинкските ла–номети като хохли, укри и пр. ласкателства) са меки и благи русофили, а ? Не байно - тоя кораб отдааааавна отплува! Омразата е вече на ниво израелци/араби и изцяло благодарение на късокракия кремълски пишман 'стратег'.

що бе какво му е лошо да си ватенка и мурзилка,газ,петрол,атом,злато военна техника а с това ,власт,пари влияние,лукс богатство и висок жизнен стандарт!ето вижте германците господари, целият свят се стича да работи там със всичките му етноси, но в бъдеще всички ще напират да работят във необятна и богата Русия!

От Сибир по-перспективно място за живот и работа няма.

Смей се палячо! Ресурсите, ресурсите.....

Печалбите от ресурсите не са за пилеене по облаги за местното население - като канализация, пътища и инфраструктура, не - отиват по целесъобразност. За да могат путювите авери да са с най-модерните западни яхти, самолети и хеликоптери.

ушанка и ватенка да се наричам първа радост е за нас българските православни руски патриоти!щом нашата Русия е зад гърба ни няма страшно в българската губерния!

Тази мацка е изпечен дипломат. Не можем да и стъпим на нивото колкото и да плещим по неин адрес.

Фъчкането на 'какалинкамая' гюбеци е много висока летва..

най-опасното, най-ужасното нещо е демокрацията. Която както и борбата корупцията 'подкопава устоите на държавата'. Държавата на Путя разбира се..

Баба яга да напомни и тя за себе си...

На всички мурзилки ФОСТАТА

Днес китайците са задържали американски кораб авионосец в китайско южно море. САЩ и НАТО са в паника.

Лежи на тая кълка!

'авионосец'? Ватаааа, вата - научи български!

ама как така са го задържали ? Бреговата охрана се доближила със шлюпката си и по мегафона са им наредили да спрат ( на мандарин естествено )....и те спрели,че иначе щели да ги сгазят.

Не показвайте снимки на тази "Пикла без цици", че после ще се чудите защо младите момчета в БГ преминават на "другия бряг" ! "Пикла без цици" е цитат на български министър и да не реши модераторчето да трие и да цензурира постинга !!!

Ама той умря!

то и на Маша много не остава - както е залющила алакагола и аржентинското бело..

Жената има друга задача, не и е цел в живота да ни шашка със силикони както е прието у нас

Защо не пуснете статията за задържания кораб авионосец на САЩ от китайците в южно китайско море. Американците са се надрали от страх.

Ъхъ и защо и да не напишат, че в Алабама бият негрите? Нали така, посрано руско тролче?

Чакайте бе, ушанки вмирисани, нали като стана президент Доньо, се скъсахте да му целувате члена, и Общество му направихте даже, какво стана сега? Нали преди 3 години огърмяхте света, че вече спокойно ще водите преговори със САЩ, с новия президент, дето бил ваш уж? Заби ли ви го бай Доньо до плешките бре, примати юродиви? :) Хак ви е, ей така ще си загубите още 30% територия, след оная загуба при нашия Горби преди 30 години! :)

Не Тръмпи, а демократите направиха тоя гаф. Затуй Тръмпи ги шамаросва де що може.

Смешни,тъпи ватници. Плещят си тъпотиите по пропагандните си телевизии.На никой не му дреме . Само тъпоглавите крепостници гълтат.

Ако на никой не му дреме, то защо четете тази статия, а и дори я коментирате. Не ме разбирайте погрешно, ни най-малко не Ви оспорвам правото за това. Просто ако вярвате в съдържанието на собственото си изказване, определено се чудя защо...

Кой първи пусна флашките? ГоцЗ разбира се, вярна мурзилка.Опасни са преговорите, защото русия никога не ги спазва.

Тая руска курва с малките цици нещо много кахърна бе, да не са и съобщили, че е оплодена ин витро със семе от Обама, вместо от Вова? ;)

Русия е второстепенен, ако не и третостепенен, фактор в световната политика. И Захарова е лицето на тази смешка.

и двесторазредна да е, всички се съобразяват с нея. С теб кой се съобразява. Левачката и деснячката...

Съобразяват се, като и праскат санкции Апропо, като стана дума за праскане, имаш ли нещо против и аз да те отпраскам

А ти мойто момче си с едно или може би две нива под средната интелигентност. И като гледам, искаш да те направя от десен на ляв.

Стая Тъпотия която си написал , не си АА, а даже не си ЯЯ -последната буква в азбуката ни ! Това не подлежи и на коментар , така ТЪПО е> търси друго поприще нещастнико.

Руски простотии.

Два дена пишат за тая грозница тука и вече имам лека уртикария

Отивай на лекар- по възможност украински- с радост ще ти ,,помогне,,.

Че те руските до един са отровители и убийци

Разбира се, че украински- като президентът им- комик- та ще те накара да се посмееш на параноята ти. При руските лекари се ходи само със сериозни проблеми.

по голям смешник от путкин няма

Я да видим кой го е страх от истината? Захарова, това не е като да измисляш наново Кирилицата, пиле впиянчено.

Във всеки случай Путин не го е страх.

От нищо не ги е страх Освен от собствените им народи

Никой не трябвало да знае какви мръсни трикове прилага путин, като води преговори И какви подкупи дава

Ги е страх от публикуването на стенограми, защото цял ще разбере какви гнусни и подли изнудвачи са Представете си ако се публикуват преговорите за южен поток с българия Всички глупаци русофили моментално ще станат русофоби

Общото между върхушките в Москва и Вашингтон е омразата им към Европа и ЕС, към европейския начин на живот (и култура), ако трябва да си го кажем направо! И двата клана ненавиждат всъщност ЕС и го смятат фактически за конкурент и противник, ако не и за неприятел и враг. И на двете неказаното им отношение към ЕС се изразява с “Fu.k the EU”! И усилията им да го саботират се увенчаха д успех при обявяването на т.н. Брекзит от техни съмишленици и хора с Лондон! Сега всички виждаме и резултата...

САЩ и ЕС са практически едно и също икономическо-социално образование. ЕС в първоначалният си вид е създаден и платен от САЩ. Аман от необразовани руски тролове. Кажи на някой нормален немец, или американец, че са врагове и гледай къде ще ти отидат зъбките.

Това не е руски трол- това е украинско недоучено тролче.

Значи във Вашите представи нормалният немец (или американец) е едно такова първобитно и първосигнално същество, което ще избие зъбите на всеки с кардинално различно от него мнение по геополитическите въпроси?

САЩ не преговаря с другите държави ,а им заповяда.Единствените държави с които САЩ се съобразява са Русия и Китай . А самите САЩ биват управлявани от Израел.Това го знае всеки,включително и американците.Всяка година милиарди долари потичат към Израел и затова обикновения хамериканец е принуден да работи на 3 - 4 места та да сколаса някак си

Китай и Русия далеч не са единствените държави, с които САЩ , и по-точно Вашингтон се съобразява. Такива са и някои други, като Израел, Англия, ОАЕ, ...отчасти Турция, Северна Корея, Кувейт (особено преди).

Захарова: "Ето така просто с едно щракване, те / САЩ / могат просто да сринат цялата украинска политика, както беше направено от демократите. Защото, разбира се, демократите стоят зад това. Точно по същия начин Украйна като държава може да бъде срината от американския естаблишмънт в момент, когато ще бъде удобно и необходимо" Г-жа "F*ck the EU" го потвърди.

"Благодарих на европейските лидери за тяхната помощ за Украйна, но им казах истината, защото Северен Поток 2 (руско-германският газопровод, заобикалящ Украйна) е голяма заплаха за нашата енергийна сигурност и означава прогресивно вдигане на санкциите срещу Москва", каза Зеленски

"В отговор на това говорител на Европейската комисия защити безпрецедентната подкрепи на Брюксел за Украйна и уточни, че над 15 милиарда евро финансова помощ от ЕС са били пратени на Киев от 2014 г."

Русия смята за опасни преговорите със САЩ Стенограмата от разговора между Тръмп и Зеленски ще промени отношенията между държавите и техните лидери, заяви говорителката Захарова Обратно в новината

Преговаряйте и се договаряйте щото сте слаби Китай ще ви го нахлузи

Смятайте какво си говорят президентите на САЩ и Русия насаме и какво пред хората. То затова на нормалните хора им се повръща от съвременните политици, били те от Русия, САЩ, Китай или Европа. То е ясно, че е пълно със салфетки и отношение към хората като към пълни кавали.

Че това да не ти е седянка на мегдана та всички да знаят?

ти да не си от СЕМ бе

Форумните дебили това мислят. Ако искаш сериозни коментари иди в друг форум. Това тук е най-ниското ниво. Сбирка на 80%-ови.

Зеленски каза пред цял свят Германия работи за Русия, против САЩ и Украйна

Зеленски не може да каже нищо друго освен това което един комик казва.

Зеленски вече е герой вУкрайна

обявяват героите само посмъртно. Дано Зеленски не го героизират бързо.

Изложиха се този път ЦРУ. Голям мерак да смъкнат от власт Тръмп. Без да държат сметка как изглежда от страни този скандал - президента на САЩ го подслушват и записват при разговори с други държавни глави. В превод: САЩ се командват от този, който командва службите им. То се знаеше, но така официално досега не бяха си позволявали да го оповестят. Да живей демокрацията!!!

Това за демокрацията е ирония нали?

Ами да, за съжаление.

Крим не е руски и браво на Украйна че се отърси от руската зависимост. Ще струва малко пари за пренос на газ но ще спечелят целия свят

Пайда на вашият украински сайт, тука не си желан.

педалчик ти ли ще казваш кой да пише

Ми, укрите съвсем да я спрат газта. Може и на Луната да се качат!?

Ддали има начин тато Тръмп да вземе да ми се обади. Може и по грешка. Така ще стана известен

Оправен си ! Трябва само кукловодите в Америка да те свържат!?

Даа,бе. С чипче на долните гащи на Тръмпчо ли ?

Захарова не е съвсем права. Не разговорите със САЩ са опасни, а преговорите и договорите. Защото да САЩ всеки договор е само лист хартия и нищо повече. А преговорите за тях означава да наложат своето виждане и интерес, без да ги интересува какво мисли и иска другия. Както е казано - с такъв приятел (САЩ) враг не ти трябва. Нещо, което Зеленият рано или късно ще разбере - но най-вероятно по "трудния" начин. Т.е. - като нас.

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията, на която е написан" Ото фон Бисмарк

А защо не постна целия текст? :)

кой е този траверс на снимката

Майка ти, но твоята майка е много по- грозна.

Щом руснаците ревът то Зеленски яко ги е настъпил по мазола

Зеленски не е настъпил по мазола руснаците, а световните отношения между политиците. Но какво да очакваш от избраните?

Само му се радват, бе.

Годишната печалба от пренос през този поток според Борисов ще бъде 95 млн евро. А за 25 млрд евро печалба ще трябва да почакаме малко - само около 230 години!

Благодарение на смелоста на Меркел България ще спечели 25 милиарда евро от такси за пренос на руски газ през Балкански поток

Истината която е на Захарова и Русия , никой не може да я прикрие ! Зелето е жив майтап и всеки си прави каквото си иска с нег ! Заяжда се с Германия и с България , но и забрани Българския Език в Украйна ! Малоумните ни Управляващи , не пожелаха ЮП и стана Турски , сега става в Балкански и януари ще заработи с пълна мощност БП , а Украйна отива на кино като спрат газта през украйна !

Слагам ти плюс, но изниква минус- и това е сайт?- пълна пародия.

руско-германският газопровод заобикаля санкциите

“Русия смята за опасни преговорите със САЩ” Да преведем, да кажем в прав текст какво ни казва Москва, тоест Путин: Че преговорите на Путин (едноличен господар на Русия) с неговият много добър приятел Тръмп (“Тръмп - наш!) СА ОПАСНИ!!! Само да задам един логичен и лесен, риторичен въпрос - И ЗА КОГО ТОЧНО СА ОПАСНИ, не другарке:) Свидетели сме - след цирк Буш - Путин, сега на цирк Тръмп - Путин! Друго си е да имаш много добър приятел и съмишленик за партньор в тангото...

Благодарско за инфото. Светна ни!

Нито един нормален Българин ,не би обърнал внимание на Измислена държава Украйна ! България изгуби едни големи ползи от Южен Поток за да Укрите получават 5 милиарда долара от „Окупатора “ , няма да стане поне Турския ,който стана „Балкански ще даде на България да въздъхне и се оправи ! Все пак като Дойде Национално Отговорно Правителство ,трябва да се разследва кой и с какви действия спря ЮП и кой колко вина има в това Деяние ! Трябва да спрем всякакви отношения с Украйна и да забраним да влизат в българия ,само с Визи като всички извън НАТО и ЕС , това ще реши проблема !

ти за нормален ли се имащ..ха.ха.ха прочети колко несвързано се изразяваш..ха.ха.ха пий си хапчетата !!!!!! Крим не е руски и браво на Украйна че се отърси от руската зависимост. А за ползите от транзит от руски газ виждаме украинците колко са забогатели..ха.ха.ха направо да им завидиш. В руската кочина 40 милиона ровят кошовете-тези бедняци ли ще ни направят богати от транзит??????

с мен какво ще правиш? Живея в България доста отдавна.

Тоя конь от снимката много умен бре! Направо може да смени Путишоньок ! А някой изобщо може ли да си представи ситуация в която руски офицер притеснен от поведението на президента си огласи стенограма от разговорите му ? :))).

Не обиждайте конете!

На магарето предимно коне му се привиждат.

Абе нека си приказва - никой не я слуша!

ти ще кажеш, че никой не я бил слушал Ние я слушаме, например !

Раша отново с детинската си политика . - пак сърдита, нацупена и се свряла в ъгъла отново !!! Ушанките НИКОГА не са имали добри политици и държавници. Те не приемат и не уважават чудо менение, решение или . избор. Ако не си съгласен с тях и почват с номерата си, сръдните си и закани ествественно. Ето защо никой не ги иска

ало алцхаймера, пак ли си в криза ? Русия е в 3 милиарден БРИКС, отделно и други държави поддъжат връзки с нея. В нашия регион - Ние, Турция, Гърция, Сърбия..

Изпращел си, чадо!Изпращел си като тоз от снимката на аватара ти, той беше така зле в последните си години. И ти ги бръщолевиш едни несвързани напоследък, преди години чат пат имаше по нещо смислено, даже и плюс съм ти слагал понякога. Ама какво да правиш, животът не прощава.....

СП2, както и турски поток освобождава укрите от руската недемократична газ, и от руската зависимост ! Това са потоци с благородна цел !

Обвини Германия че заобикаля санкциите като строи тръба заобикаляща Украйна. Същото важи и за Турски поток

Интересно Какъв е Зеленски ,че да командва Германия и още според теб и България ? Една плюнка !

Защото защитава родината си, а за газа е друга тема , а за санкциите трета

Северен Поток 2 (руско-германският газопровод, заобикалящ Украйна) е голяма заплаха за нашата енергийна сигурност и означава прогресивно вдигане на санкциите срещу Москва"

Украйна печели по 4 милиарда евро годишно след руската инвазия

Хубава жена, пък че и умна!

Сега само Тиквата ще звъни на президента на Кравария.

прост си брат , много прост.

"Благодарих на европейските лидери за тяхната помощ за Украйна, но им казах истината, защото Северен Поток 2 (руско-германският газопровод, заобикалящ Украйна) е голяма заплаха за нашата енергийна сигурност и означава прогресивно вдигане на санкциите срещу Москва"

Тъпанар, Русия не е длъжна да храни бандеровците

тъпанар си ти цялото щоу е че Зеленски обвини Германия че заобикаля санкциите

В отговор на това говорител на Европейската комисия защити безпрецедентната подкрепи на Брюксел за Украйна и уточни, че над 15 милиарда евро финансова помощ от ЕС са били пратени на Киев от 2014 г. След среща с Тръмп в Ню Йорк в сряда вечерта Зеленски не изрази съжаления по тази част от телефонния разговор. "Благодарих на европейските лидери за тяхната помощ за Украйна, но им казах истината, защото Северен Поток 2 (руско-германският газопровод, заобикалящ Украйна) е голяма заплаха за нашата енергийна сигурност и означава прогресивно вдигане на санкциите срещу Москва", каза той.

Ами, правилно !!