Русия се опитва да открие своя интерес в новите реалности на Близкия изток

Страната е силен играч в региона, държавите се опитват да я привлекат като противотежест срещу Запада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прозападните герперасти източиха водата на десет язовира - вие ядете лай_на по адрес на Русия, колко им била заплатата. Кретени.

един ислямски главатар го убиха цели 14 пъти...ха.ха.ха

Русия когато се опитва да се мери с големите има злополуки,паднали самолети от само себе си и много мъртви герой и за нас руски вдовици да утешаваме..ха.ха.ха

В първите 2/3 от статията изобщо не се споменава даже Русия или Путин. Обаче заглавието е за Русия. Защо така?

Някoй

Защо не пуснете една статия за интересите на САЩ в Бл.Изток.

Някoй

тъкмо има и повод - тълпи протестиращи атакуваха амер.посолство в Ирак.. и лозунга "Гоу хоум" Не в Иран, а в Ирак, където има дори войски на САЩ.

'Не в Иран, а в Ирак' Т.е. Иран няма никакво присъствие в Ирак , нали? Нито пък в Сирия..

Интересите на Русия,все за Русия какво ще келепири! Нищо не става с Русия,бедността си е същата. Никакъв напредък . Само оръжия не спасяват БВП,напротив в провинцията на Русия изнемогват. Мужиците са Пияници и грубо изостават ,не могат да се включат в предизвикателствата на технич. прогрес. Това се вия очаквано и последното десетилетие и ще се очертая още лошо за Русия в бъдеще. Това САЩ, Запада, Китай, Ю. Корея, Индия и ЯПОНИЯ ОТНОВО G6 Само с оръжия Русия ще пропада!!!

Минимлана заплата Раша 1.1.2020 - 319 лева Минимална заплата България 1.1.2020 -610 лева Туй е то раша

Някoй

Минимална заплата България 1.1.2020 - 610 лева Минимална заплата Португалия 1.1.2020 - 635 евро (1300 лв.) Туй е то България в EC

Нека първо прекара Португалия 50 години руска диктатура пък да видим дали и колко пред нас щеше да бъде..

да оди да разтоварва

- на ватника директно по чутурата.

Интереса на Русия никой не вълнува освен Дир Ру :)

И в Сирия се предвиждаше да падне режима, обезглавяваха деца и качаха в нета подвизите си, стреляха със снайпери по хората на опашките за хляб, е засега владеят петрола, а това е целта, окървавеният петрол, по-важен от човешкия живот. И ние сега видяхме, че водата е по-ценна от всякакъв петрол и пари.

Сега пък вече Сирия цъфти върже - саме нек'ви $200-300 милиарда ще са нужни за въстановяване след 'ювелирните' руски бомбардировки обаче 'пабедителите' не само че се ослушват, ами ще гледат да сложат ръка на петролните и приходи за да си избият немалките разходи. Сигурен съм че сирийците с радост се принесоха жертва настоящето и бъдещето си в името на руските геополитически интереси и ще са 'благодарни' за години напред.

Кюрдите нали разчитаха на американците и си осигуриха страхотно бъдеще, от самостоятелно управление при Асад сега ги гонят от родните им земи.

Епизодът с кюрдите е действително срамен - предизвика го лично Тръмп (руския любимец), но и руското злорадство е еднакво жалко и неуместно.

Кой даде на Бил Каиша да пие от обяд? Пиян е на талпа и пише простотии на тон. Веднага двама да го приберат в стаята му!!!!

Алжир ако не се откачи от Русия го чакат тежки дни.

Те досегашните дни да не са били леки? Само подсмърчаха и завиждаха на прозападно Мароко.

ало соросоидите . старайте се да използвате не повече от 1 нецензурна дума в изречение, защото сте гнусни за четене ! имам чуството че някакъв луд клошар е писал

Извиняваме се че сме засегнали деликатните чувства на тебе и ватната ти дружина 'интелектуалци' - де всички сте завършлили Оксбридж..

Арабите са мачкани от големите сили, по същия начин както и ние, но са си взели повече поука. Добре че сме в Европа и нямаме нефт, иначе да сме на същото дереже.

Нямаме нефт ,но руснаците ни натрисат своя нефт и газ на монополни цени с дългосрочни неизгодни за България договори. И добре,че сме в ЕС поне от малко да ни защити.

на международно ниво няма регулация на пазара и 'монополни' е абсурдно определение !!! продавачът има стремеж да вземе максимума !! регулациите и ембаргата се определят от САЩ , който пък е върховен монополист и регулатор . тва соросоидната сган сте шизофреници . когато регулират цените било комунизъм , когато не ги регулират - представяш ли си пак е комунизъм

и само да добавя , че договор не се натриса а се подписва от 2 (ДВЕ) страни

Болшевика чекист пак си вре гагата където не му е работата, а не оправи собствената си кочина и гладните крепостници!!

Не си ври носа в чуждите държави да създаваш конфлик, ами си гледай гладните крепостници, че един ден ще има вътрешна революция чекист ботоксов!!

Ние, българите, сме на страната на Русия

Не е зле да станем всички на наша си страна ,а не да се лутаме наляво и надясно!

Както винаги до сега 5-тата руска колона предава интересите на БЪлгария и е време да наврем където и е мястото-времето идва вече

На която страна, в Близкия изток застане Русия , тя ще спечели. А това е добре за България

Русия създава новите реалности в Близкия изток в свой интерес

По руските канали с гордост обявиха, че минималната заплата в Свръхдържаата става 11280 рубли или 319 лева. За сравнение заплатата в България е 560 лева. Туй е то путинска роассия. Аз предлагам на троловете да си осиновят по един руски пенсионер, като домашен любимец и да му пращат пари.

И кой ти вярвя бедна продажна душице :) Спри да ровиш в кофите, вдигни глава та белким видиш и нещо друго

Е 620 лева Рашка-педерашка ще и трябват години след краят на жужето за да ни догони Мдаа

Според руските тролове 319 е повече от 610. Туй е то математика по комуноидски.

Сравняването на числа извън контекста показва елементарно мислене. Дай инфо за покупателната способност

Тоя плоскоглав не знае какво е покупателна способност. Надценяваш го. Попитай го колко струва 1лт гориво там и колко тук, колко 1 КВт/ч там и тук... Нещо по-просто. Например как при такава голяма, според него бедност, само в България идват лятото повече от 300К туристи от Русия?!

наистина сте маргинали и то безнадеждни но за плебеи родени и расли в тоталитарна комуноидна държава какво да се очаква освен сляпа вярност към поробителя-дори децата ви ще се отрекат от вас селски предатели!!

Каква покупателна способност имаш с 319 лева в Русия? С тия пари в който и да било град там, ще си на хляб, вода и студено. Мизерия пълна е там- закона на джунглата.