Русия се интересува от турски военни дронове „Байрактар“, които използват и украинците

Путин е предложил РФ да си сътрудничи с Турция в производството им, като завода може да бъде изграден в Обединените арабски емирства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквайте скоро Русия да предложи на САЩ съвместно производство на F-35 lightning II в Магадан.

Днес 155-ия ден от войната, а тези дето щяха да преминат през Украйна в параден марш са още повече зациклили.

Няха за къде да се бърза, трябва внимателно дя се прочусти от нацита, които се крият под полите на жени и деца.

Дали няма закъде? Бая руски женерали и палковници са се врели и те под поли да търсят 'нацисти', само че си намериха майстора и сега са в путювата Ватна Валхала :))

:Чета коментарите под статиите за СВУ от самото начало. Има интересна закономерност. Явно "Козяк" 16 е ангажирал умно-красиви наши амбреажи за пишат коментари /без значение логични ли са, верни ли са - няма значение, важно е да се пише/, но ...... Козяк е разпоредил писането и поставянето на + и - да става рано сутрин .....Вече към 9:00 помията намалява Въпросът ми е защо ви карат да пишете рано педерчета? Да ни "развеселявате още от ранни зори ли, що ли?

Във ватната дружинка сте все православно-сексуални атлети, нобелови лауреати и интелектуалци. Жалко само дето иначе сте безработни/полуработни/ненаемаеми/минималнозаплатковци - Сорос, мамкаму ви пречи на развитието!

Путин съумя да развенчае дори мита за великата руска военна промишленост. До днес имаше хора, които си мислеха, че Русия не може да произвежда нищо освен оръжия, все пак. Е, явно не за всякакви оръжия е ставало въпрос.

Путлер открадна зърното, ама тази година какво ще краде като няма кой да го произведе - за един приАтел питам

Ще закусва с пресни украински деца. А също ще ти хапне мозъчето, ако изобщо има нещо в главата ти.

Турците не смогват да произвеждат , а руснаците имат повече " Байрактари " от украинците :) Трофейни без пари ! Руснаците просто предлагат на турците съвместна далавера ! Който иска да умува:)

Щото има прекалено много, искат и да купят малко. Да ти имам тролска та логика:)

А дали е така?. Ако имам нещо безплатно защо да го купувам. Или съм пълен идиот, или като инженер не ставам и чеп за зеле. Ако китайците бяха пленили дори и един Байрактар да са заляло пазара с Байрактар. А Велика Русия уж била пленила хиляди дронове, а не може даже и да ги изкопира. Технологичното изоставане е нещо ужасяващо. И много трудно се наваксва. Щом са опрели до Турция...Йеби га, както казват сърбите.

А какво стана с "безаналоговия" Руски дрон - Охотник?

Сетила се Марс да се побара, те урките ви разпукаха с тези дронове, вие сега се селрихте за тях.

Ама как така, как може непобедимата азиатска мечка да се страхува от турско качество техника. Нали цяла космическа станция ще си строят, а нещо не могат един дрон да си сглобят.

Колко от вас тука са си направили труда да потърсят как се прави този байрактар? Колко от вас знаят че Турция НЕ ПРОИЗВЕЖДА ДРОНОВЕ....ТУРЦИЯ СГЛОБЯВА ДРОНОВЕ! Почти всички части за Байрактара са внос от Западна Европа, САЩ и Канада! Толкова е бързо и лесно да намерите тази информация само ако за момент спрете да ползвате Гугъл за порно! Какво най вероятно се случва. Вече има санкции на военна продукция от Запада към Турция. Една от тях е един от най важните компоненти за Байрактара от Канада! Най вероятно се очакват още санкции срещу Турция, което серизно ще повлияе на сглобяването на тези дронове в Турция. Руснака се е усетил, и ще предложи на турчина да замести тези части! Русия прави дронове, но дроновете не са й фокус (както не са и на други дръжави като САЩ, Англия и прочие) защото дрона е ефективен само срещу малки армии с ограничен набор от оръжия....примерно ще е идеален срещу нещо като Косово но няма да има никакъв ефект срещу армия като гръцката (дори и българската бих сложил тука). Да не говорим за руската!!! Дори срещу киевските хулигани не е чак толкова ключов. Русия да търси дронове от Турция или Иран е като Франция да търси оръжия от България или Румъния! СМЯХ! Научете са да мислите да муевамайката. Безплатно е!!!

Егати измисления коментар:))) Русия Не може един свестен автомобил да произведе. Не може да произведе свястна пералня и дори свестен тостер. Обаче щяла да замества високотехнологичните елементи на дроновете с руски:)))) Ти в коя реалност живееш моето момче? Тая вашата идея на огромните настъпващи армии умря с изобретяването на картечниците.

Да бе. И чушкопек не може.Велики сме:))))

Брово добре им го каза на тъпите подлизурковци!

Специална доставка ГРУЗ 200 с //БОЕВОЙ БУРЯТ///- ся на родата по една нова ЛАДА без аербък и АBC https://www.youtube.com/watch?v=GfvXRZGFRIQ

По-добре да умреш прав, отколкото да живееш коленичил !

Тази война е голяма трагедия за бурятския народ. Цялото население на републиката е около един милион. От тях етническите буряти са само 300 хиляди. А голяма част от войниците в Украйна са буряти, съответно и жертвите са буряти!

Сдобри орки и украинци за житото Сега ше им продава и дронове Пък те да се трепят

Русия ще бъде демилитаризирана! Ако войната продължи 5 години, както каза Петков, загубите, които Русия претърпя за шест месеца, трябва да ги умножим по 10!

Това е поредното доказателство за технологичнста изостаналост на Русия. Великите руснаци един дрон сами не могат да направят. Дрон, който Турция произвежда серийно. Турция, с не Япония, Германия или САЩ. Русия е по назад от Турция. Жалка работа. Само устите им големи. И само глупости приказват. Ама то не става само с пиене, трябва и акъл. Даже и ако пиеш Бояришник

Алаанкоовци, ОАЕ са дълбока финансова яма за братушките ви, бля. ОЕА се съгласи да сътрудничи със САЩ относно санкции срещу руски олигарси. Казано на езика на мурзилките: САЩ РАЗРЕШИ на ОАЕ да КОНФИСКУВАТ за себеси едни $85 МЛД на руски олигарси в банки на ОАЕ. Партийната за "руски" байрактари е същата, както желанието на Русия да се разплащала с купувачите и на нефта с валутата на ОАЕ. Полная чуш, блядь!

Не знам да ли е за Руснаците, ама ОАЕ към алцхаймера много не го ебат... и на крака им ходи да им върти сФирки и пак нищо...

бъркаш ОАЕ със СА....мать твою сука блядь Петух Эбанутый.

Загуби на Русия към днес, 27.07.2022 личен състав - ликвидирани около 40070 (+200) души, танкове - 1738 (+1) единици, бойни бронирани машини ‒ 3971 (+12) бр. артилерийски системи - 883 (+3) единици, MLRS - 258 (+0) единици, системи за противовъздушна отбрана - 117 (+0) единици, самолети - 222 (+0) единици, хеликоптери - 190 (+1) единици, БЛА на оперативно-тактическо ниво - 726 (+4), крилати ракети - 174 (+0), кораби / лодки - 15 (+0) единици, автомобилна техника и цистерни - 2847 (+12) бр.,

Забрави да напишеш че тези загуби са изчислени от оСрайна или на Кокаински лично Господ Бог му ги е съобщил тия чисълца...

С една дима Русия се моли на НАТО за дронове зада победи Украина ?! МИ нали са свръх държава ? Ами нали уж щяха да се спрът чак в Вашингтон ?!

С една дума, като акъла ти е колкото аспиринчето до чертичката недей коментира, камо ли пък да сереш тука... Лизач краварски!

Това е поредното доказателство за технологичнста изостаналост на Русия. Великите руснаци един дрон сами не могат да направят. Дрон, който Турция произвежда серийно. Турция, с не Япония, Германия или САЩ. Русия е по назад от Турция. Жалка работа. Само устите им големи. И само глупости приказват. Ама то не става само с пиене, трябва и акъл. Даже и ако пиеш Бояришник

Русия премина на "Иван чай". Очаква се технологичен пробив.

Луганска Народна република още не е под контрола на руската армия, както се пише! Днес орките са отблъснати при Белогоровка и Верхнекаменка! А работата в Донецката Народна република здраво зацикли, селцето Авдеевка, което на 20 километра от центъра на Донецк, още е в украински ръце!

скоро Русия ще се интересува и от Ф 16 ..ха.ха защото руска ракета не го лови а руски самальоти ги сваля без проблем..ха.ха ха ха

Нали ги сваляте тия като мухи бе, хвалипръцковци??

Укрите им разказаха играта с тези Хаймърси, направо ги демилитаризираха! 50 военни склада в руския тил са унищожени!

Аферим Машалаа Ердоган Ефенди. Така се прави. Човека вади пари. Ние се караме и нито продадохме де що може пушкала на Украйна, ни взехме нови армаган от САЩ, нито се имаме с руснаците, нито продаваме на руснаците....... Сега ще гледаме как Турция хем има евтини газ, жито, петрол и каквото искат, хем продават на Украйна хем на Русия...... Браво Ердоган Ефенди

Русия тя е 1/8 от обитаемата площ на Земята. Ако не сте малоумни като "горд педераст", писал по-долу, ще разберете че няма да умрат от глад.

Ми добре. що не си в росия като е толкова хубаво? Що децата на русофилите не щат в росия, ами отиват на запад?

Аз в росия ходя, когато си искам. Чакат ме като топъл хляб там. Кажи тебе русофилистичния помияр защо не те пускат.

Всъщност за последните сто години в СССР периодично е имало глад. Ужасяващ глад. Стигаш до трупоядство и човекоядство. Излязоха много документи. А за тези, които се интересуват ще дам насочваща информация. 1920 г. Глад в Поволжието Глад про колективизацията 1928 1932 Голодомор в Украйна организиран от комундетата през 30те години на 20 ти век. Свиреп глад през 1946/47 г. Великите руснаци гладуват защото САЩ са им спрели доставките на храна. След това пак си има глад по селата. Но без човекоядство. И вечната липса на всичко. В периода 1990 2000 г беше ужасяващо. Както се казваше в един виц. Какво ли нямаше. Нямаше салам, нямаше кашкавал, нямаше....абе какво ли нямаше И сега положението в Русия не е розово . А ще става още по зле.

Що бе, нали за нищо не ставали?

Хахахаха, нали бяха много слаби тези дронове? Или вече признавате, че ви попиляха ненадминатите танкове с тях? Жаааалка работа сте, Ватенки тъпи!

Първо да прибере кенефите на руснаците вкъщи Тогава да ходи да строи байрактари в ОАЕ

Великата рашка войска до там стигна - хаха позор!!!

Цитат от днес на полския министър на отбраната Мариуш Блашчак по повод подписването във Варшава на договор за доставка на южнокорейски многоцелеви тактически бойни самолети KAI FA-50 - "Няма да допуснем полските пилоти да рискуват живота си използвайки опасните за тях самолети "МиГ-29" .. ние нямаме резервни части за тези самолети, поради което те трябва да бъдат извадени от експлоатация". В тази връзка, натрапва се следното питане - За чий дедов тогава през 2016-та броихме на поляците цели 6 млн. и 138 хил. евро да извършат основен ремонт на шест двигателя РД-33 II-ра серия, та да може нашите пилоти да рискуват живота си летейки на ремонтираните от тях машини ?!.

Щото от много време си питаме ушите, дали да плащаме рекет на руските гниди

Преди 6 години резервни части имаше, а поляците имат познанията и капацитета да извършват тези ремонти. Сега просто няма резервни части. А о знаехме, че няма да има още тогава поляците щяха да поръчат и вече да са получили самолетите....Тц.

Statum Securitatis

Назначеният ресурс по договор след извършвването на ремонта от поляците е 350 часа наработка или 8 (осем) календарни години експлоатация - нито едно от двете събития още не е настъпило, а самите те ми обявяват собствените си самолети за "опасни" поради несъстоятелност да ги поддържат .. ама некои наши другаре отдавна си делнаха и усвоиха парсата.

Путя ходи единия рязан да го кле.а заради тва че самая могучая не може да си напрви дрон ! Изрел. им избомби завода за дронов и те венага се нагъзиха на НАТОвска държава ахахахахахахахахаах Путя на колене се моли на НАТОВска Турция хахахха

Просто Русия ''вдига ръце'' от Балканяците. ...Като топите свинската мас, правете я безсолна. Добре е да си имате и пача мас.

Бате, ама ние тука имаме ,,рационализатори,, !?

И на мужиците ша продадем. Колко искат?

Им взима бизнеса. Казва им, че ще им каже слабите места ако делят в бъдеще и турците се съгласяват, защото реномето и акциите се сринаха покрай фиаското в Украйна, където ги объркват и свялят без ракети даже.

руснаците достатъчно си хванаха за да се рразкрива нещо по тях

Нека позная. Опитали са по стара съветска технология да разрежат някой чип и да го разгледат под електронен микроскоп, обаче той първо се оказал многослоен и второ 3Д принерът им се оказал с точност половин милиметър и не е способен да изкопира чип по субмикронна технология. Не си заслужава да се занимават с толкова дребни работи. Затова са предложили на Ердоган производството да бъде адаптирано към добрата и изпитана лампова технология.

"съобщи турският телевизионен канал Си Ен Ен Тюрк" - ясно.

ЖАЛКИ СТЕ РУСОФОБИТЕ. .... ДОКАТО ВИЕ СЕ ПРОДАВАТЕ ЗА ЦЕНТОВЕ НА ПОСТ ... НАЙ- ГОЛЕМИЯ АМЕРИКАНСКИ ТРОЛ КИРО МУСТАФАПЕТКОВ СЕ ПРОДАВА ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Кажи сега в Детройт ли си или...ъъ..в Сусурлево? Нали помниш как сам се издъни че не си в Детройт :) Дтеба в откачалката тролска копейкаджийска путкинска

В Петербург е.

Вчера нямаше ли статия колко зле били байрактарите и колко лесно ги сваляли руснаците?

Руската федерация ще се разпадне покрай войната с Украйна.

Я пак бе!!!!

да капнат на коча мъдете.

Помните ли как теглиха на буксир танк с броня от активна защита, гордостта на руската армия на един от парадите на червения площад.Това казва всичко за руската техника,битова или военна.

Помтя, как дръжката на чисто нова Лада остана в ръцете на един от лакеите на Путин при една демонстрация.

Сделката ще е - 500 дашни Наташки в Истанбул срещу един дрон Байрактар!

ПИЧ МНОГО СИ МОДЕРЕН ... С ТАЯ ВАТЕНКА И УШАНКА ПРИЛИЧАШ НА ГЕРМАНСКИ МОДЕЛ ОТ КОЛЕКЦИЯТА НА АРМАНИ ЗА ЗИМАТА 2022-2023

А в Украйна се интересували от внос на турски кенефи, защото са загрижени да не им отмъкнат тоалетните чинии, а турските клекала изглеждали по-сигурни, но и много по-бързи!

Силата е в разнообразието, когато се използва един модел, като му се намери слабото място и всичко пропада, а ако ползваш 10 модела, докато се разбере как да се реагира той дрона си е свършил работата. А понякога дребни идеи вършат голяма работа, затова и е сътрудничеството.

за да го прекопират.

То така става. Копираш Фиат и става цигулка

Смях! Очаквайте скоро време и Руслямската Джамахирия да почне да внася природен газ от Турция, че няма как да го добива без западни технологии!

Това ще е забележителен майтап. Но не им трябва на руските гниди газ. За какво им е?

АЗЕРБЕЙДЖАНЕЦА АЛИЕВ СЕ ПОТИ 24/7 ... ОТ ЕДНА СТРАНА ЧЕЧЕНСКИ МЮСЮЛМАНИ - ОРКИТЕ НА ПЪТИН ... ОТ ДРУГА СТРАНА ИРАНСКИ МЮСЮЛМАНИ - БЕЗСМЪРТНИТЕ ДИВИЗИИ НА АЯТОЛАХА .... АЗВРБЕЙДЖАН ГО Е НЯМАЛО НА КАРТАТА ДО КРАЯ НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ... ГРАНИЦАТА Е БИЛА ЕУСКА ИМПЕРИЯ - ПЕРСИЯ

ВЧЕРА ИМАШЕ ВИДЕО ПО ТЕЛЕГРАМ СЪС РУСКИ ОФИЦЕР ... НАРЕЧЕ БАЙРЯКТАРИТЕ ЦЕЛ ЗА НАЧИНАЕЩИ 100% ГИ СВАЛЯМЕ ... https://ria.ru/20220726/bayraktary-1804923682.html

И няколко хиляди руски майки псуват байрактарите. Защо ли?

Руски педал! Засрами се! Да славиш убийци на невинни хора е не по малък грях от този да помагаш на престъпници! Знаеш какво се полага на такива!

Преди десетки години русия подписа с Индия договор за 5-то поколение самолет. Преди няколко години Индия го прекрати, като безперспективно. Та нека тук първо подпишат.

Не, ни са интирисува. Забрайетели ччи стар съветски дрон мина половината ОТАН и са разбра чак кат са заби ф Загреб, жалкари.

Турците хубави тоалетни чинии правят също. :)

С БЪЛГАРСКИ КАОЛИН В БЪЛГАРИЯ ... И РОМА АХМЕД Е ОРТАК В ЗАВОДА :)

Бий за да те уважават.В случая Байрактар спечелиха последната Азеро-арменска война и образуваха комплекси на двете джуджета-Путин и Медведев в Кремля.