17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж канабиса забранен па навсякъде може да се закупи Русия и България САЩ и Канада е в такъв случай не е ли по-добре да е легален и да има някакъф лимит и регистриране на редовните още повече че канабиса бил полезен за много неща според куп изследвания и учени.

това е прекрасно, но защо не направиха тая забележка на северна корея, където канабиса се отглежда на всяко свободно място в държавата от поне 30 години?? ??

И кво се страхуват от лесен внос след като дагестанските дилъри са наводнили цяла русия със абсолютно всякакъв наркотик и за никой не е тайна че над 50% от учениците там са наркозависими. Седнали да се косят че на оторизираните дилъри ще им падне оборота от нови вносители и ще изгубят малък % от пазара.

Schilo

Че, какъв наркотик има в Дегестан? За другото- посочи източник на информация. Че иначе си е жива лъжа.

кой се страхува от лесен внос? русские? Ц!! страхуват се от конкуренция в разпространението! та нали съвсем наскоро им уловиха 400 килограма кокаин в посолството на россия в аржентина, приготвени за изпращане в западна европа!

Ха ха не се създава пазар за марихуаната, той и сега съществува. Единствено се пренасочва паричния поток и се облага с данък.

За трезвените и здравословно живеещи руснаци-дълголетници канабисът е направо бич :))

Статистиките за наркоманите на авганистански (главно)хероин в Русия са много лоши! Лицемерието и демагогията на ,,братушкити” тоже!

Хайде сега сподели с нас от къде ти е информацията, или звездите ти ги говорят? Има международни договори, които Канада е подписала и които изведнъж решава да не спазва. Ако всяка държава почне да нарушава спогодбите, които е приела да спазва светът ще свърши в ядрен апокалипс. Въпрос на време е......

Може и да си се кръстил НеСоросоид , но всички знаят , че името ти е Путиноид .

Schilo

Може ли отговор, или няма такъв и затова са нападките?

Тук руснаците ше ме прощават ама с в грешка. Макар да не пуша марихуана (пия и пуша по една китуя цигари на ден и съм открил че това ми е достатъчно) е по добре този сравнително слаб опиат да е легализиран, отколкото хората да се крият и да купуват скъпи и съмнителни боклуци от разни мангали на улицата.

Schilo

Утре, като ти кажат, ще и хашиша, който също се произвежда от конопа е слаб опиат, хероина, че е използван някога за медицински цели, пак ли ще имаш същата позиция?

ПрееВаха черния пазар на руснаците.

Руснаци са известни с много неща, но производството на марихуана и другите дроги, не е едно от тези неща. Всички знаем кои са местата където дрогата расте а синтетични наркотици, всеки може да си направи.

Бате, всички пушат! Законно или не.. Не можете да го спрете.

бояришникът егален и е?

Не само е легален, а и дава крила!

Узаконете го и вий конопа, бе.

Канадците имат кинти, ще си пържат мозъка с трева, това си е чисто узаконено масово убийство. Руснаците нямат кинти за трева, затова пият химикали, чисто узаконено масово убийство.

И това от държава, където се пие белина и антифриз... :)

Русия много бързо забрави как комсомолците са пели песни във възхвала на "коноплята", докато са жънели рекордни добиви.

Ако на някой не му е весело и иска да си инсталира веселба чрез наркотици, то той е обречен на вечна тъга и скорошна смърт! Разврата може да е само морална смърт, но дрогата е реална физическа смърт с предшестваща адска агония! От Канадската легализация на дрога ще проплачат не само канадците и то с кървави сълзи...

аф

Абе ти що реши, че от марихуаната на човек му става весело? Ами я погледни пазара на алкохол , най-разпространеният и употребяван опиат , от който има най-много загинали . Баси неграмотните хора сте!

Не им е по-вкуса козчето...друго си е крокодил...

Руснаците са водещи по консумация на хероин на глава от населението , така че да си гледат собствената кочинка

Сега ще се увеличат много техните кандидати за емиграция в Канада.

Ватенките се сепнаха, че ще им падне прпдажбата на водка и одеколон...

Ватенките пак недоволни,СССР умре копрофили!!!

проблема е че руската мафия явно тръгува... А съседна Грузия легално с държавна политик произвежда :)

И канадците се стреснаха... :) Руската управляваща клика е ретроградна, нагла и гнусна.

Най-големият ужас на наркобароните е легалната дрога, защото не виждат нито цент от нея.