Русия призова Турция да оценява обективно събитията от 20-и век

Във връзка със сравнение между сталинските репресии и политиката на Русия в Крим Москва заяви, че тъжните дати не трябва да обслужват моментната политическа конюнктура

Обратно в новината

Коментари - Русия призова Турция да оценява обективно събитията от 20-и век | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че Крим не е руски. Вън руските окупатори от там. Оставете местното население да си живее свободно.

Малките деца не са ходили на училище.

В Одрин има българска църква, единственият православен храм чак до Истанбул, но няма българска общност вече. Имало е и цариградски българи общност и църкви, а сега вече са останали 5-6 дядовци. Толкова за Турция и православието. Но ако човек е с турски произход или мюсулманин или мотивиран от фондация/USA организация, напълно обяснимо да вижда съюзник по НАТО -линия в Турция.

За да научите какъв е произхода на руснаците, прочетете книгата на К.Маркс "Тайната дипломация на18 век".Книгата никога не е издавана в ссср и Русия.-търсете в гугал.

Турция и ние трябва да потърсим сметка за СТАЛИНСКАТА репресия и депортация на татари и българи и създаване на Татаристан. Русия се споменава от 3-4 века. Това Агресивно руско племе е слезнало от севера в Киевска Рус.!! Ние сме им дали писменост,езикк,религия и държавна администрация на тия АГРЕСИВНИ племена. Никъкви славяни,това е ИЗМИСЛИЦА на Коминтерна. Да, Путев не признава това!?!~ БАСТА на АГРЕСИВНАТА РУСИЯ. СКоро ще ДОНАЛАПЪТ дръвчето в модерните времена. Само с демагогия не става!!!

Измислица е, ама си говориш със сърби, хървати и руснаци на родния си език и се разбирате, нали? Така и само ние не разбрахме какви сме от такива "професори". Иди си поговори с някой румънец или грък или турчин, че да разбереш какъв си.

Българите сме Белазги, защо? Защото генетиката не лъже. Всеки четвърти българин християнин или мюсюлманин (включени са и едните и другите) има гени на хората живели в България преди 7-8 хил. години. Колкото до това, какви са руснаците и кой им е дал името всичко е много, ама много просто. Киев (Кий) и Полтава (там е намерено златото на Кубрат) са на територията на Стара Велика България, както знаем колкото по на север отиваш толкова повече косите на хората изсветляват (стават руси) или бозави. Киевска рус е същото, като черните или сребърните българи. Име може да даде само този, който владе тези земи и има писменост, култура и присъствие. Викингите са скитници днес са тук утре ги няма.

Ердоей пак отиде да лази и да се моли на Путин!! Нормално за анадолската мишка. Че да не гризне за пореден път славянски православен дебел х.й!!!! Така се прави, браво на нашите славянски братя руснаците, никаква милост с поганеца!

Ами ти го гриза ,, славянския,, 45г.още ли искаш?

Наглостта на турските орки е безгранична!!! Имайки се в предвид техните звeрства и първосигнална неoбузданост, имат нахалството да се оплакват че сме опитали да им сменим имената! Може ли да си го представите това? Избили милиони малцинства по възможно най жестоките ориенталски методи пред които дори Стaлин и Хитлер бледнеят по жестокост (те поне с куршум в главата или в газовата камера, а турците...намерете снимки по интернета от геноцида над арменците или зверствата им по време на турско в България...бедна ви е фантазията тази гнуснa паплач на какво е способна) имат наглостта да се оплакват че в отговор са им сменили имената или изселени от някъде! В Кипър през 1974г са рязали глави с мечове на жени от гръцката общност---20 век това!). Трябвало е да се отнасяме с тях точно така, както те са се отнасяли с нас и с други та като реват, поне да знаем за какво!!! От Бай Тошовото време съжалявам само и единствено от едно...че не успя да ги изгони всичките и че по него време хич не правеше компромиси с тях, защото те са най голямата заплаха за България! Всичко останало идва и заминава, но това тяхно "присъствие" е най голямото зло за нас!!

Няколко хиляди кипърски села са изравнени с земята, но това не прави руснаците по малко предатели...

Опс кюрдски села

Няма никаква разлика юежду Турция и русия. Гнусни империи.

Има едните са създадени от българи християни, а другите са се гради ли на основата на българи мюсюлмани

градили - минало време, преизказно наклонение гради ли? - въпросителна форма

Има. Ако трябва да изибираш между това да живееш в тюркието или в Русия, повечето българи ще изберат Русия. Провери за Бесарабските българи...защо не са се преселили в тюркието а избягала в руската империя? Защо в Украйна има българско малцинство, но тюркието никога не е имало такова? Елементарни въпроси!

В Турция са останали повече българи от колкото в България, руснаците ни разпадат като етнос

Щях да ти повярвам но като гледам как руснаци масово купуват апартаменти и гарсониери в Турция....и то съвсем обикновени хора,замислям се къде е по-добре.А най- добре си е в къщи.

Руснаците се молят на Ердоган, така е когато винаги сте играли срещу България. Става въпрос, за политиците им и гео-политическите им виждания. България е Майка на Русия а СССР претендира да е Баща на Туркие. Просто казано , но разбираемо, за всички "Геополитици".

Руснаците така се нахендриха с турците. За да ни нашляпат се прецакаха. Обаче на някой залепени хора им се при виждат русофоби когато критиката е обективна, а тя е че руснаците правят простотии, а Путин е водещ в тази уникална простотия

Направи ми впечатление изразът "представителите на живеещите на територията на Турция народи" - тълкувам го по следния начин: 1. В Турция не живее единна нация, а представители на отделни народи. 2. Тези народи сега са живеещи там, но преди са живели другаде. 3. Последното е намек, че някои може да не живеят там в бъдеще.

Има кюрди... Които чакат някой да ги снабди с ПВО и ще смажат турция

Има българи, които са пропаднали толкова ниско, че мразят Русия повече от Турция и получават пари за това.

Има и такива че мразят повече България, само и само да защитят линията на глупост която руснаците избраха.. То не бяха хвалби на Турция, или на Русия, сега същите, казват че българите са им виновни руснаците се нахендриха с турците щот се мислят за тарикати, а нас предадоха типични руски изяви

Защо не върнете Крим на Римската империя?

може и на Велика България, новият мост на Путя е там, където е била Фанагория.

Крим не е руски и руснаците там са окупатори.

Римската империя,Византийската империя,биле част и от Велика България,а най-дълго Крим е бил към Османската империя.Става руски чрез война с Османската империя чак през 1783г. при Екатерина.Така,че пак заграбване на територия.Така че"братушки" "Крим не ваш".Геноцидът и разселването е основна цел на Сталинска РАссия да останат само 15% от основното население-татари и гагаузи след ВСВ.

Археологията казва , че е български. Самата крепост на Крим основите и са български, над тях са строили другите които са вече завоеватели. Днес Крим може да бъде само руски, защото са най-близката чистоо териториално Велика сила. Това са реалностите.

Опитай се да научиш откога Крим е украински и как Украйна е придобила територията си.

Германският президент поиска прошка от Полша,Германия се извини на Чехия,Нидерландия се извиниха за гоненията над евреите,Норвегия също. А РАссия "да се оценявали обективно събитията от 20 век".РАссия не се извинява за нищо.Те са винаги жертва И НЕПРЕЧОМЬ..РАССИЯ, ГОСПОДА.

Много обективни са и турци и руснаци надлъгват се от сума ти време с променлив успех! В момента руснаците и да искат не могат да ползват туристите си за някакъв натиск като от преди 3 години заради епидемията, но палачинката се обърна и турците започнаха изнудването с турски поток. Този супер хипер гига проект от онзи ден официално е в профилактика, а джагалите се насочват към азерска газ, катарска, американска а също имат и амбиции за собствена отмъкната от кипърското находище! Ама им е през оная работа на руснаците, на тях и северен поток 2 и силата на сибир са под много голяма въпросителна и пак не им пука нали изнасят злато като за последно, дори спасили световния пазар от дефицит заради епидемията! Явно бързат за да не им хрумне на някои перихидролени мозъци идеята за златна блокада, но е възможно и да са го ударили през просото типично по-руски!

Ей българи,ще ви дойде времето пак,но вече няма да ви помогне никой, помнете ми думата.... никой

Направи си един сюнет и не бери грижа

вашата помощ не ни трябва.... Турция не ни е нападала от 100г а руските окупатори за 100 на два пъти окупират Родината ни.

Шило

Я кажи, кога са били тези два пъти?

Малии, има събрание на фесове под тая статия...

Турците да бяагт с РАЗПРАНИ гъззове към Африка, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Русия и Турция са двете злини за България , но най-зле е ако се приближат геополитическите им интереси тогава подобно на събитията след Съединението очаквай руско-турска граница по билото на Балкана ...

Циганите като тебе са третата злина

Не харесвам нито Путин нито Ердоган. За съжаление обачеТурция е права. Сталин е депортирал и избил 3/4 от кримските татари. Русия продължава много по цивилизовано но в същата посока:арести в тъмната част на денонощието, без право на адвокат, роднините първите дни не знаят въобще къде са им близките, живи ли са,нищо. Информират ги след седмица, че са арестувани за тероризъм. Кой прав, кой крив не съм наясно, но че Русия потъпква правата на малцинствата в Крим няма никакво съмнение. Все пак има факти,хора изчезват. В Крим има и други малцинства не са само татарите

Станко ебау съм ги у татарските цигани...да си ходят в анадола!

В Крим има и българско малцинство

Не могат да се понасят, ама и двете страни са периферни на цивилизования свят, и двете страни се пънат да са по по най А са си най обикновенни диктатури Въоръжени до зъби С един куп икономически проблеми И от немай къде се правят на приятели щото друг ги не ще

Ти па щото и цъфнал и си вързал - нито икономика нито армия имаш бе гяур :)

И по топло ли ти става? А освен армия викаш и паради друго не требе 21 век сме Погледни календара На туркието и московията проблема им е че продължават да живеят в 19 век Иначе наричай ме както искаш Трол кога нема какво да каже почва с глупостите и обидите

Няма какво да спорите как са били нещата в исторически план, причината за окупацията на Крим от Путин е заради стратегическото му значение във военен смисъл, Путин нямаше друг избор, така отлага затягането на обръча и печели време за разместване на фигурите по дъската... Винаги ги е имало тези игри в човешката история и общо взето справедливост и "честни" решения няма, победителят пише историята, докато и той на свой ред не бъде победен и новия победител я пренаписва пак, нормални неща

Альоо, щатните щатски тролчета. Осмърдяли сте пейзажа. Скоро ще ви спрат грантовете и ще се отървем от вас!

Мишката Ердоган пак неподготвен се изказва! Браво на Русия!! Сега Путин пак да извика Ердогей и да го държи наказан два часа пред вратата си прав, както направи наскоро, да знае османската ханъма кой командва Турция!

като се имат предвид апетитите на Имперска Русия(не само онази отпреди Революцията, но и тази в по-ново време), която желае да съгради бази на Черно море(в Турция и в България) с една едничка цел - владеене на Проливите и излаз към Средиземно море. Неслучайно е толкова мила с Турция, но нещо разпърдяха гащите в Сирия и в Либия.

РУСКИТЕ ПРОШЛЯЦИ В ЗАЩИТА НА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ - ОЛИГОФРЕНИ !

Варягите ви изкараха от землянките. Българите ви дадоха писменост. Ромеите ви дадоха вяра. Европа ви даде цивилизованост. Сами не сте създали нищо ваше, всичко ви е крадено и заимствано.

Милите... как влюбено се гледат...

кой е женският.

както обикновено, по-дребната.

Двама диктатора си мерят инфлацията и икономическите провали.

Ако не беше Русия , сега щеше да сервираш с фес на анадолските манафи докато шибат скапаната ти жена, а после и теб

Ето какво пише и Радой Ралин: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

татарската сперма от джуките си бе гювендъ

Не е необходимо да заливаш форума с едно и също стихотворение! Радой Ралин не е нито показател нито ум в оценката на историята и политиката! Това е един поет с талант да римува думите. Нищо повече!!! Не го забравяй това! Все едно мнението на Стойчков относно молекулярната биология да има тежест...това че рита топка, не му дава право да дава оценки извън футболното игрище! Същото и за този Радой. Таланта му е да пише стихове, не да дава оценки на неща от които козята му брада нищо не разбира. Нали няма да питаш най добрият шофоьр на рейс как да се оперира сърце?

Ако не беше България, сега щеше да пишеш на монголица и да се гъзиш на аллаха.

Русия е страна с човекоподобни същества, клонящи към диваци .

+ 1000

правописа буши,правописа :-)

Когато руснаците използват исторически събития за своята пропаганда е добре. Когато други използват срамни моменти от историята им за своята пропаганда е лошо. Руснаците винаги са въртели историята си както им отърва, не случайно още по комунистическо време казваха: "СССР — страна с непредсказуемой историей".

Други, освен срамни няма.

Имат и доста велики моменти, но проблемът е в примитивността на пропагандата им, която дори великите моменти превръща в позорни.

нашата курвенска история бе гьотверен

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮгЕЙ , ваша история гьотверен

Моля рубладжийчетата да не наричате българската история "наша"!

Точно пък вие ли призовавате за обективна оценка на историческите събития, бе? Това е все едно педофил да призовава за хуманно отношение към децата!

от хроничен педофил резняк

радостно е че България никога няма да признае Крим за руски.

И какво от това?

ами нищо... излишно ви пращат рубли да ни убедите в обратното...

Това , че няма да го признае,,е няма.Защото е окупиран по най бруталния начин , и с пушките правят референдум.

Още по радостно ще ти стане когато Ердоган за 1 час кацне в Русе. Тили ще го спрещ бе дуредавецо

Ще го спре руската армия на балкана и двете армии и ще си останат на тия позиции ...

Ердоган може да спре турски поток и да накара джуджето да то лапа прав....не е нужно да пада на колена..ха.ха

Ердоган против нас, мое само да квичи по свински, макар , чё свинско не яде, ама разгърна турските войск тез дни на еяколко километра от българските Ви границ, па вие мълчите като наебани пърдаци от Рязани патламаци.! мбууухахаха Знай си мястото ве гурбетдобитък, знай си мястото , и знай, чё по света навсякаде те възприемат като слуга!!!

слуга, прошляко рубладжийски си ти..и то на най-вредните за България господари - руската измет! Дъвчеш тука от сто години едни и същи тъпотии за "гурбети" и ягоди и си мислиш, че някой ти "чува" олигофрениите:))) А това, че Ердоган си е разгърнал войските близо до нашата граница, повярвай ми, не е ни най-малко притеснително - съвсем с други цели е цялата операция, но оскъдния ти ватнишки мозък няма как да го схване:) аре еви се сега у руския дирник!буахахахахахаххааа

болгарски и турецки войски нас въебали преди 100г в Добруджа...ай..ай..ай анальние боли.

преместих си го в другия крачол.

го задумкат от Армения на 4 час над Меджлиса ще има руско знаме

ма верно ли, стига бе! ехаааа бахти ! задумкване а? руски знамена а?:))) а защо не започнеш да гледаш по малко руска телевизия и научна фантастика на мосфилм?:))) млад онанист рубладжия :) баухахахахахахахах

Ми Русия може да спретне и общо честване на Голодомора с украинците

И американците , които затвориха в концлагери всички етнически японци след Пърл Харбър.

кога руските окупатори ще върнат на Япония окупираните японски северни острови?

Моем да ти спретнем още едни 500 години рязани патламаци из задния двор, на женати и дъщеряти също.! мбууухахаха

в крайна сметка го ядат турския патлак "наташките"(така в турция наричат руските гейове и руски урви)

турскоато педрас и ороспу, гювендъ, мастия на турските педераси и курви а резняко ?

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ , нас въебали 1000г в турски хареми...

мы носи фес без шалвари... голи задници блестит над ислямски харем

На всички карти които се продават в целия свят Крим не е Русия...това че е руски си е една голяма художествена измислица.

Учи повече!

Я да сравним фактите. 1. Татарите са колаборационисти. Сталин преселва 195 000 души.... 2. по същото време в демократична Франция са избити над 300 000 колаборационисти, които са помагали на нацистите! Не ги изселват, а ги избиват, избасват и разстрелват. Годината е 1944-45.

във война враговете и техните помагачи, както и предателите се избиват. Така че Сталин е постъпил логично. Защо никой не укорява Франция?! ...а, двойни стандарти пак!

всички руски окупатори в Украйна и Крим трябва да бъдат избити заедно с троловете които ги защитават.

избий ги бе гьотверен. Нали пушката си я завираш в задника бе безказарменико скапан

Малко си се объркал за избитите 300 000 колаборационисти във Франция.

СТалин,сатрапа и логика!.Крим е искал независимост,затова може и да са били на страната на Хитлер с оглед да са извън СССР.И българите са изселени от Крим,овца!Вие руските парцали и майка си ще продадете за копейки.И волжките българи станаха татари и българите македонци.

Във Франция са избити някак демократично , а в Русия са преселени по сталински и недемократично , даже и правата им са били нарушени.

Изселени по начин да не оцелеят.Българите "изселени "към Сибир много малко са останали живи.

Кримсксите татари са остатъци от Златната орда на Чингиз хан. Заселват се и в България около 1201 година. Започват да ограбват съседни села и убиват българи. Изгонват ги в Тракия където продължават това. В Османската империя обаче стават надеждна войска на Султана. Връзките на Кримските татари с Турция не се нравят на Сталин защото счита, че Крим е плацдарм за нападение на Турция срещу СССР. Същият плацдарм е Крим и сега, затова Турция вдига толкова шум. Татарите веднага ще преминат на страната на Турция. Путин направи грешка с връщането им и признаването на депортацията. Турция искаше да се признае геноцид от Украйна, но това не стана. Призната е само насилствена депортация.

Иван Грозни избива волжките българи и им краде златото с което са направени златните кубета на Кремъл. Като Москва е загрижена за българите защо не уважи преброяването от 2011г и не възстанови Волжка България!?!?!

Иди и кажи в Татарстанче са българи. Ще ти цепнат задника.Точно с това злато направили кубетата на Москва. Бля бля на тъпоъгълни русофоби

ти затова ли пишеш прав :))))))

волжските българи-булгари са тези същите татари бе глупако прости. откъде ви намират такива тъпунгери тъпи бе да ти еба путката майна дет те е изсрала такъв бунак

В Казан нищо няма да кажат ,напротив,искат да се върне старото име на Волжска България.Стига си извъртал,руски боклук,предател!

татарите нямат място в европа. да си отиват в азия или ще ядат хурката

щом Турция вдига пара за "насилственото преселване на кримските татари", Р,усия да прознае арменския гоноцид и да го отбелязва шумно.

Русия е признала геноцида... и отбелязва годишнините заедно с Армения.

Да не забравяме какво правят руските военни с арменците ДНЕС!!! В грaд Гюмри в ceвeрнaтa чacт нa Aрмeния шecтимa души oт eднo и cъщo ceмeйcтвo бяхa зacтрeляни, a зa прecтъплeниeтo e зaпoдoзрян вoeннocлужeщ oт рaзпoлoжeнaтa нaблизo руcкa вoeннa бaзa, Двaмaтa cъпрузи, дъщeря им, cинът им, cнaхaтa и 2-гoдишният внук ca били зacтрeляни c aвтoмaт AК-74, cъoбщи „Интeрфaкc“, пoзoвaвaйки ce нa дaнни oт Cлeдcтвeния кoмитeт нa Aрмeния.Нa мecтoпрecтъплeниeтo ca oткрити aвтoмaт, гилзи и вoeнни oбувки, oт вътрeшнaтa cтрaнa нa кoитo билo изпиcaнo имeтo нa зaпoдoзрeния. Oцeлялo e caмo 6-мeceчнo бeбe, кoeтo e хocпитaлизирaнo в крaйнo тeжкo cъcтoяниe.

Кво правят... пазят ги от Азербайджан, то и затова САЩисаното посолство се пука от яд.

ИСТИНАТА

така е, и войъникът беше заловен и осъден! ... от Русия.

Абе кои от татарите са правели набези по българските земи че и са продали главата на Ивайло;)

Вода нямат да се изкъпят, ама мост имат.

А ти като имаш вода що не се къпеш бре пеуал умерисан?

в крим е пълно с вода за къпане - имат цяло море.

За това ли украинският Генщаб забрани на украинските военни да ходят на почивка в Крим, пък аз си мислех че е от чиста злоба.

Ходи да се къпеш в Перник. И война не ни трябва да останем просяци.

Кримските татари са заселени там от сутана, приблизително когато България пада под турско "присъствие". Тероризират славяните до 17-ти век, когато Екатерина ги разбива и укрепва южните граници на руската империя. Тогава татарите се кротват за известно време. По време на кримската война обаче са основни участници в кланетата над местното славянско население. За WWII е писал човека преди мен. Та мисля си малко им е изселването, оставени са живи все пак!

Ало,стига си лъгал.Кримското ханство е създадено от Златната орда през 13 век ,а от средата на 15 в. се отделя от Златната орда ..Малко след това и Казанското ханство на волжките българи се отцепва от Златната орда.Кримското ханство става васално на Османската империя през 1478 г. до 1783г. когато Екатерина Велика нарушава договора за независимост на Кримското ханство и го анексира.Та тези приказки дето си ги съчинил са ала бала.Кримското ханство се е борело за независимост от Руската империя и СССР.Геноцита на Сталин е всепризнат.Дори си склонен да защитаваш главорези пред участта на изселените българи от домовете им.

Крым НАШ крымский мост тоже!!! Тъпия бугаристански тролякопитек може да си квичи, доде каталяса от глад.мбуууухахаха

Ooot ti ne eba makenceto prodazhno komunistichku .

Крим наш на куково лято .... Рано или късно ще го освободим от руските нашественици

кой си ти бе педал турски

настоява всички да почитат и уважават захаросаните и митове и легенди които нарича 'История'..

От 20 000 кримски татари призвани в Съветската армия, почти 100 % дезертират на страната на немците. Има обръщение на татарите към Хитлер в което го наричат наше слънце, наш освободителю. Подаряват на Хитлер бял жребец и т.н. Има документи в английската синя книга, които потвърждават,че татарите винаги са били изменници и предатели. Вкл. и в българската история, когато наемната им войска е преминавала на страната на унгарците и византийците. Грешката на Сталин е била ,че само ги е изселил. Немците не грабят татарските къщи в Крим, а създават мюсюлмански дружества и армия за самоотбрана. Татарите са воювали против Червената армия в Керч и Севастопол

Въобще не са воювали, трябвало е да се борят с партизаните, а наместо това те са клали и грабили останалите жители на Крим, те и затова не се връщат в Крим дори и след като са амнистирани, страх ги е било да не ги претрепят техните жертви.

Че са бранили Род,дом и Родина от руските окупатори ли??? Ами правилно са постъпили.

Екатерина Втора е превзела Крим ,който е отвоюван бе бърдук. Победителя определя правилата.

И що да плачем за този башибозук?! Татарите не са депортирани защото помагат на нацистите, Сталин ги депортира защото надминават нацистите... някой знае ли колко кримчаки и караити са останали в света след като татарите са организирали своите банди наречени полицейски батальони и бригади за самозащита?

сбъркан мозък

100% бягат от Красная армия и отиват при германците, и щом цялото местно население на Крим посрища германците като освободители, то това означава, че те не са предатели, а патриоти. Няма как да предадеш този, който те е поробил и те унищожава, като народ, като държава, като човек! Не, кримчани не са били предатели, а истински патриоти, борещи се за своята независимост и свобода. " Врагът на моят враг е мой съюзник!"

Татарите НЕСА МЕСТНИ, и те са преселници които избиват или поробват местните, и тъй като Крим не е тяхната Патрия няма как да бъдат патриотr-)

в крим живеят и винаги ще живеят руснаци. разбра ли лолкото и да плачеш така ще бъде

С две думи Путин казва на Ердоган : каквото било било , хайде да си лягаме .

Този дребния е остарял и е станал още по-дребен...

Hey, ELVIS-Pelvis, az nimi haresa kumintara ti