Русия отвори хуманитарни коридори за кораби в Черно и Азовско море

Опасността от мини в пристанището в Мариупол е напълно ликвидирана, заяви руският военен министър Сергей Шойгу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сергей Шойгу допълни, че специалната операция на Русия в Украйна ще продължи докато не бъдат изпълнени всички цели" В момента Русия троши гръбнака на нацистите. Не е ясно обаче дали остатъчна Украина (ако има такава) няма твърде бързо да бъде отново превърната в американски плацдарм.

Вече се чудя каква игра играе Путин. Запада праща купища оръжие с което се убиват руснаци, наложиха безпрецедентни санкции на Русия. Действат срещу държавата му по всички възможни направления, той се загрижил за тия дето се чудят как да ги затрият, да не би случайно да не огладнеят.

Айде, че еврогейските гъзове са зависими от украинската пшеница и я чакат...

"Западът нееднократно обвини Русия във възпрепятстване на износа на украинска пшеница и провокиране на дефицит на световния пазар." Световния пазар трябва да намали зависимостта си от украинска пшеница. От друга страна запада възпрепятства износа на руски петрол и така провокира дефицит на световния пазар. Запада е виновен!

Капан за цивилни. Сигурно тестват нови оръжия. Няма да ям черноморска риба тая одина.

Алексей Толстой: "Московия е руска тайга, монголска, дива, зверска." Фьодор Достоевски: "Народ, които се скита из Европа и търси какво да разруши, да унищожи само за забавление." Михаил Булгаков: "Не народ, а добитък - груба, дива орда, убийци и злодеи." Максим Горки: „Главната черта на руския национален характер е садистичната жестокост. Не говоря за индивидуални изблици на жестокост, а за психиката, за душата на народа“. Александър Пушкин: "Народ, безразличен към най-малкото задължение, към най-малкото правосъдие, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, който не признава напълно нито свободния човек, нито свободната мисъл." Митрополит Иларион: „В нашия национален характер преобладават сервилността и раболепието, гадостта и кръвожадността, дивачеството и пиянството“. В.Соловьов: „Руснаците не са в състояние да имат ум и съвест, но винаги са имали едната подлост“ В.И.Ленин: „Сред руснаците има малко умни хора. Ако намерите годен човек, тогава непременно или ще е евреин, или с примес на еврейска кръв ... " Н.Чернишевски: Жалък народ, народ робски, от горе до долу – всички са роби. М. Глинка: „Дай Боже никога повече да не видя тази мерзка страна и нейния народ!“ Акад. Д.С.Лихачов: Русия не е имала и няма специална мисия! Няма нужда да търсите национална идея, защото Русия е мираж. Животът с национална идея ще доведе първо до ограничения, а след това ще има нетърпимост към друга раса, друг народ и друга религия. Нетърпимостта неизбежно ще доведе до терор. Невъзможно е да се постигне връщане на Русия към някаква единна идеология, защото единната идеология рано или късно ще доведе Русия до фашизъм. А.Солженицин: "Няма по-нещожени, гадни и груби особи в този свят от кацапа. Роден в нацистка страна, хранен с нацистка пропаганда, този гад никога няма да стане Човек. Страната му няма приятели - само лакеи и врагове. Неговата страна може само да заплашва, унижава и убива. И за запазването на този статут на Русия един обикновен кацап е готов да пожертва собствения си живот, живота на родителите и децата си, качеството на живот на собствения си народ. Наистина: кацапите са животни. Свирепи, кръвожадни, но ...смъртни"

дайте информация откъде са тези цитати, моля.

От Дойче Зеле и Дейли Телеграф:)))

От сороспийско джендърски много сигурни източници.

ако не бяха рашистките простотии, нямаше да има нужда от "коридори"... не е сложно, ама си трябва малко мозък... здрав...

простотиите са най-виче на украинците. и не са от вчера или отпреди 3-4 месеца. украинските простотии продължават от 1991 г. и края им не се вижда...

Нямаше да го има и населението на донецка и луганска ообласти, просто щяха да бъдат избити до крак

За Handel (нерегистриран), 2022-07-05 15:06:40 и другите "неразбрали" тролчета. Има доста инфо в медиите, че украинците не оставят след себе си нищо годно за употреба. Това важи и за 70-те хил. т. жито в порт Мариопул. Зърното е отровено и не става дори да се храни добитък с него. Тролове обаче - може :) https://news.ru/europe/v-mariupole-rasskazali-o-popytkah-vsu-unichtozhit-zerno-v-portu/ Фактът, че евролибералните журналисти не ги публикуват, не отменя истинността на ставащото. Любителските опити да се правиш на "разбирач" те правят жалък.

Аха путлерастките лъжи. И накрая изнасят житото. Долни и нагли лъжци са руслямците и сами си го признават

Запенил си се нещо - обърши се. Ма това не е пяна , май е мляко. Ама мъжко!

Зяпадната тактика е ясна работете за нас роби щоъо иначе нема да имаме кой да крадем

Демек и трябват вече коридори, че освен другото да шътне и откраднатото от Украйна.

Те вече не знаят и какво говорят. "Към днешна дата главните ни приоритети са опазването на живота и здравето на личния състав, както и предотвратяване на заплахите за сигурността на мирното население". И това са думи на военен министър повел завоевателна война, изпратил руски наборни войници на смърт и бомбардиращ населени места с ракети и авиация. Прости им Боже!

Господ си знае работата. С нами Бог!

6. Не убивай. 7. Не прелюбодействай. 8. Не кради. 9. Не лъжесвидетелствай против ближния си. 10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв негов добитък - нищо, което е на ближния ти. Това са втората половина от Божиите заповеди. Коя от тях не нарушава богоненавистния кремълски режим с войната в Украйна? И въпреки това смирено моля Господ да им прости. Дано и на теб прости!

да го разбирам? Дане са пратили още някой флагман "на х... й", или на мурзилките ЧФ се разкара някъде по-далеч. По-всичко личи, че Прост Киро е пропуснал да разкара още някой-друг ватник.

Зеленски как се гледа в огледалото В Лисичанск,2000 украински войници убити и 5000ранени

Поклон пред смелите украински герои които се бият до последна капка кръв за Родина и Отечество срещу руските окупанти.

Сак май дък, ступид укрейниън хироус! Гив ми ьор лайвс анд ленд!

Дрогиран е всичко му е четворно

И са загинали защитавайки страната си. На родна земя. Интересно как се оправдават руските загуби. Или смяташ че няма загинали руснаци също?

Всъщност става въпрос за кораби натоварени с откраднатото украинско жито. ЕС вече поиска от Ердоган да не позволи на корабите да минат през Босфора.

Този път излъжи достоверно и с умение

Рашистите иска да кажат ""...опазването на живота и здравето на личния състав..." - да се чете между редовете "...пушечно месо имаме достатъчно, някой и да реши да гъкне ще му запушим устата...". Каква идилия, каква грижа за гражданите на мордор.

Укродобитък

Браво на Руснаците пак мислят за ЕС ! То колко е зърното според евростат не много 1% от европейските нужди , но се шуми повече от колко трябва и вече Седмица както е отворен коридора , а сега се сетихте да пишете ! Браво на Путин ! Еврея Наркоман Зеленски омира от Яд че така е постъпил путин Хуманно !

могат укрите да изнасят с влакове но не искат защото линиите са заети с доставка на оръжия смърт на усрайна.

или пък щото руснаците поунищожиха ЖП транспорта на Украйна май.......блядке тъпа

резан маткап изнищтжи на майкати разпоредината ве чалгопитек. с влака е трудно щот жп оинията е различна по широчиа между зохлузърите и румъния ве тъпунгер таева у знайкото нюбрясал.. ббаахаха

КОВИД ОFF , червен папагал , това много добре го знам :))) обясни го на другия червен чукундур дето е писал поста.....а, всъщност ти сигурно на него го написа това :))) П.П ама много сте тъпи , отвреме-навреме чак ми става жал , ама е за кратко........такива сте чобани , че не заслужавате и плюнка даже....то се вижда ( с тия писания)

сега за какво ще реве англосаксонското зомби Зеленски

супер , флотилии от чуждестранни търговски кораби чакат на рейд за да влязат в пристанището на Мариупол . Ще товарят крадената пшеница и скрап от Азовстал. :)))

я пак ? запада краде щото се набута с милиарди краде сащ нефт от либия ирак а турция от сирия.

стига глупости , то тъй се краде нефт как става , превзеха нефтените полета , после ? Сега още ли са там ? Щото Саддам го свалиха преди 20 год. в Ирак ? Страната още ли е окупирана ? А в Либия какво се случи , щото не се сещам освен авиоудари да е имало нещо друго , примерно сухопътна операция. А всъщност там и в момента се води гражданска война май........

е що така ве гюбре червиво, нали санкции срещу Русия, а Мариупол сега е руски щот глада е голем май а червей гюбрясал.. ББААХАХА

къде го тоя глад ? Не и в Европа.......и не се напъвай толкова , че да не родиш някое малко "кадирче" . И почвайте да отглеждате ориз , мнооого ориз !!!

Така держите!

Русофилите най-добре владеят руския, кон ритает къч хвърляет ха хаааа