Русия официално забрани организациите на Навални, Лондон и Вашингтон осъдиха решението

Когато корупцията е основа на държавната власт, борците срещу корупцията са екстремисти, написа опозиционерът в Истаграм и призова всички за "умно гласуване" септември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите сме на страната на Навални.

За нас, българите, въпроса не е защо Путин забранява организации, финансирани от Запада. Въпроса е, защо в България, никой не иска да забрани партиите и организациите, финансирани отвън, независимо откъде. След като има някой външен да дава пари, това едва ли е филантропия. Ясно е че има интереси, които най-вероятно не са в интерес на държавата, респективно на населението.

екстремистки??? колко човека са убили тия организации бе майва ви в ... да еВа? А колко бастисаха от Кремъл под командата на еврейчето Шаломов?

Лондон и Вашингтон да си я вземат под крилото на собствена територия че вече ни писна от ''демократизма'' им...

"Независими" движения, финансирани - и не само, от САЩ чрез техния "Национален фонд за демокрация - NED", т.е. зависими от САЩ.

Жители деревни в Омской области просят Ангелу Меркель заасфальтировать дорогу.

Селото да се обяви за екстремиска организация. Как не могат да разберат, че като им асфалтират улиците и по тях ще дойдат войниците на НАТО да ги окупират.

жгителите в центъра на Ню Йорк Чикаго Лос Анджелис искат от кметствата да бъдат премахнити стотиците хиляди кашони и палатки в които живеят на улицата благоденстващи американци.

И как няма да е екстремиска организацията на Навални след като нейн представител организира протести с непълнолетни в Русия, докато той си седи удобно в Германия!? Отделно нали се твърдеше че било трудо да се свърже човек с Навални за да се разбере как е здравословното му състояние? Пък ето че той самият има достъп до Истаграм да споделя каквото му падне когато иска пред целият свят?! А големият Лондон и супер демократичният Вашингтон да не се прваят на интересни пред глупостите които вършат! В Лондон най-масовото докладвано престъпление е това на Омразата, докато случайте на хора ранени с ножове от индивиди с мюсюлмански произход не се споменават. А Вашингтон арестува над 200 души които държи в ареста от близо 6 месеца заради това че били на територията на Капитолия по време на простеста. Бил не бил в сградата хайде арест, докато "протестиращите" вандали по улиците продължават напълно безнаказано да вършат престъпления и да унищожават животи!

Русия забранява фирмите на Навални, а Сащ - на Черепа

Навални е куция кон на западната пропаганда. По руското законодателство има основания да му отправят нови обвинения и да получи нови присъди. Но, всичко с времето си ...

До изборите на есен в рашка говняшка аятолах путя ще забрани всички партии които не са с адинна Проссия и така ще успее да задмине кпсс с повече от 99% гласували за нея :)))

Павел говнашки

Павка първо той няма партия. Второ руснаците изкопираха американските закони за чужди агенти. Е така за майтапа. Трето ноговите привърженици мога да ги събера на уембли. Справка уикито. На фона на 144 милиона ти смятай процентите които започват с нула точка. Аман от неграмотен кафяви носове

Не се обяснявай на този гей Павел ...

Браво, браво, чудесна новина. Колкото по репресивен става режима на Путин, толкова по болезнено ще е сгромолясването му. Което наближава с всяка подобна стъпка - бавно, но славно.

Истината е, че на Западните държави не им пука нито за демокрацията, нито за правата на хората, нито как живеят в Русия. Под тези предлози обаче се опитват да насърчат смяна на управлението на Руската Федерация, казано по друг начин - държавен преврат. Този сценарий е добре познат, просто не навсякъде минава. Двойни стандарти и цинизъм, прикрити зад фалшива демокрация. Това са т.нар. "ценности" на Запада.

За да не остане нещо неясно:"Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава и вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите. Фашистките правителства забраняват и потискат критиката и опозицията към себе си и към фашисткото движение." Някой нещо да не е разбрал?

Нека някой ми обясни на какво е сложил минусите! Това е научно-популярно обяснение на принципите на фашизма. Ако някой смята, че има по-изчерпателно общодостъпно обяснение на тези принципи нека го публикува. Ако обаче минусите са за това, че определението описва позната държава, която минусчиите обичат повече от своята, това не е проблем на определението, а на съответната държава. Sori!

Русия е независима държава и може да прави каквото си поиска без да дава обяснение на който и да било, така че всеки да си гледа в паничката и да не си вре носа където не му е работа

Schilo

Не е лошо Сашката да си спомни, за какво е осъден.

ТО...и болшевиките някога се представяха за НЕЗАВИСИМИ ДВИЖЕНИЯ

Джуджето се развихри и направи ИПОН! Путя Путя голям страхливец и злобар си бил ще ти докара инфаркт яростта ти! На умрял кон нож вади!

Умрял, но с наградата за смелост?

А Русия какво я интересува американоанглйските травестити какво мислят

Не я интересува и че средната и заплата е 150 евро. Заради Путин и шайката му.

Schilo

Последно- това минимална запрлата ли е, средна ли е или минимална пенсия?

Колко е заплатата В Русия- това не е на глупаците работа да го коментират...

Браво на Русия, една от малкото независими и правови държави.

Аз съм безработен пикльо, който постоянно онанира на образа на Путин. Възбужда ме, защото никога не съм спал с жена.

И аз какво съм ти виновен, че си безработен и не си спал с жена. Върви накажи чирака да спаднеш напрежението.

Както видяхте, страдам от раздвоение на личността. Някои доктори му казват шизофрения. На мен не ми пука!

За теб знаем, че ти плащат в Копейки!

Русия - нормална и правова държава?!? Абе ти нормален ли си? Мурзилките съвсем изпушиха...

Навални веднага реагира в Инстаграм... Да бе да, от затвора, където се намира за икономическите престъпления!

Организации създадени и финансирани мощно от запада с цел разрушаване, обезчестяване и заграбване богатствата на Русия. На кой не му е ясно? Колко време запада в лицето на Меркел и не само, подкрепя Б.Борисов и за корупцията и разпада на България хич не ги е еня.

100+

Две деца имам и ги изхранвам с проституция в дир, щото съм некадърен мързеливец. Представям се под измислено име, защото ме е гнус от самия себе си. Децата ми не знаят каква мърша съм.

Да заплачем дружно ребята......

Добре дошли в СССР-2.

Ама ние сме от 2007-ма година в него бе!? ха.ха.ха...

Кои сте вие?

Естествено за Русия е всичко срещу Путин да е забранено. Със закон!!! Меката на демокрацията!!! Като в Северна Корея. Тия един хуй ги е правил.

Осъден за икономически престъпления, борец против корупцията?! Хахаха. Западът подкрепяше и Бойко Борисов, но сега Магнитски!!! Опозицията в България подслушвана с мотив от прокурата, че подготвяла преврат?! Протестиращите в САЩ в подкрепа на Тръмп вече 5 месеца в ареста. За жълтите жилетки да не казваме. А Навални е непрекъснато в Истаграм и Фейс6от ареста. Та къде е по-демократично, че не чух смешници?!

eee те и САЩ забраниха Тръмпито май то такова аде?

И избори ли има в Русия!? Много е напреднала демокрацията там!

Ама вие пък до ден днешен биете негрите.

Както винаги, ние българите, заставаме зад мъдрото управление на Владимир Путин и руския народ!

Това е фашизъм в действие!

Путин е преди всичко корупционер и крадец и чак след това фашист.

и как престъпника се бори с коруцията с фейкове като оня клип за "двореца"? значи реднежите могат да обвинят и да въвеждат санкции както им скимни а руснаците като си гледат вътрешните работи било перверзия? борбата е за заграбване на Русия

Има Господ и без съмнение ще отговаряш за мерзостта си. Спомни си тогава какво жалко продажно леке си бил. Позора ще е и за жалките ти деца.

ще ти ЕПМ! боклук! Кой си бе мамицата ти да е.а? Анонимнико, имаш ли топки да застаенш с името си да те севтосам набързо?

За да не те плюят, като пораснат спри да ги позориш, мършо!

Без значение какъв бил или не бил Навални . Все повече става ясно , че който и да е (друг) , който набира популярност и не е съгласен с Путин -отива в затвора а сподвижниците му : забранени . А Немцов какъв беше ? И той ли е “екстремист” а Ана Политковска ? И изобщо опозицията е принизена до криминалитет и екстремизъм по правилата на тоталитарната държава . Жалко за руснаците , които не са заслужили с нищо тази си тежка съдба . Особено в контекста на ВСВ , на 70-те години СССР и драматичния разпад след това . Жалко !

Каква популярност?! няма има 1,2% на изборите. Че у нас далавери балевски от Бургас, оня с релсата има по-голяма популярност! Тоя в Русия е все едно оня кришнар асен генов! ха-ха-ха...

Че защо тогава “печелещия “ с 75% Путин се бори с “джуджета” които имат “само” 1.2% на изборите ? Не изглежда логично . ОЧЕВАДНО , че тези ( манипулирани ) % не отговарят на истинските настроения сред руснаците .