Русия обяви неприятелските страни, България не е сред тях

Чехия ще може да наема за работа в своето посолство не повече от 19 руски граждани, а САЩ - нито един

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички, които плюете - преди бяхте най-големите поддръжници на Съветския съюз, а сега се надпреварвате как да блеснете с вярната си служба на САЩ. Утре като се променят нещата, пак ще се пребоядисате. Нямате морал!

Абе тоя Украйна май я забрави! Дали не са му докладвали , че "доброволно се е присъединила" към Крим!? А иначе нашите руски подлоги още пишат как украинците са руснаци!!!!!

украинците са руснаци, както и македонците са българи

Путин да каже, кои са и приятелите на Русия

Грешка ТОВАРИЩ Путин! За България -Русия е неприятелска държава под №1! Така че на нас ни е през .......вие къде ни слагате!!!!

На нас твоето мненийце ни е крайно "важно".

Русия е Враг номер 1 на България. Така е било и така ще бъде завинаги. И докато това не се разбере, България ще страда неимоверно.

след като си видиш минусите, дано разбереш какви глупости пишеш

И за неприятел не ставаме даже само за американска база.

Хората дето вземат тия решения в Русия нито са случайни, нито глупави. От подобен ход (да ни обявят за неприятелска страна) салдото ще е отрицателно за Русия. Обяснявам - няма да спечелят нищо в никакъв аспект. 1) Ако намалят броя на дипломатите ни в Русия - няма да е проблем. И без това броя български граждани там е малък; Но България реципрочно ще намали техните служители тук, а руснаците в България са много 2) Ще разочароват привържениците си тук, а те са много. Много повече от тези в Чехия и неизмеримо повече от тези в САЩ; 3) Няма как да имаш претенции за световен играч и да се обградиш с "неприятелски" страни. Не е прагматично.

България и за неприятел не става. Само за временно американско ползване. И за изтривалка.

Първоначалната ви ''информация'' подадена от краварите както винаги се оказа фалшименто в което много са се обиграли като има такива мисирки да я тиражират....

На чехите снабдиха се с верни врагове и неверни приятели.

Чехите са като украинците- хора с достойнство и чест. Не са предатели . Те официално забраниха купуването на руската ваксина и джуджето- шах и мат.ха.ха

SirBob

Аха, и затова украинската икономика от 2014 г. е цъфнала и вързала. Освен това за никакво достойнство не може да става дума при украинците - те просто си дадоха територията под наем на американците за плацдарм срещу Русия. Оставиха САЩ да им организира пучове, майдани и прочие. Плюс, че синчето на Байдън до скоро заемаше сладък пост в най-голямата украинска газова компания, която има пряк интерес от това СП 2 да не се случи... И т.н, и т.н. Не тиражираийте глупости, истината се знае каква е.

Премиера на Чехия явно САЩ здраво са го хванали за топките , че от умерен политик да стане ястреб .

абе най добре да ни включи към неприятелите..ха.ха Бих се чувствал горд и щастлив да нямам нищо общо с руските терористи и окупатори. А най добре ще е да си ходят всички с руски паспорти в руската кочина

Не сме те включили към неприятелите щото си контингент на здравните служби

Теб не ти ли омръзна да гледаш минусите си?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ясно им на руснаците, че зад всичко стоят имперските интереси на юдейте от САЩ! Анализа и извода е достатъчно ясен!

Това юдеят шаломов лично ти го каза ?

_stankow

Путин може да е еврей, но не е юдей. Кръстен е. Има и такива - покръстени полуевреи.

да беше жив Адолф.. от Путин щеше да стане хубав руски сапун..ха.ха

Почуствала се пренебрегната България реши да сведе броя на руските дипломатически представители до броя на нашите в Русия.

И защо само две държави, нали спрягаха повече, май дават заден ход ... хехе

Смятат рашките , смятат срещу колко кила рубли биха си купили долар , евро , лев и пр конвертируема валута :)))

Корчагин, престани да обиждаш японците, които дават за долар 5 кила йени

Не мешай японците зайчик ! В Япония минималната заплата е 1800 лв а в рашка говняшка@50 лв ! Дали виждаш разлика ? Друг е въпроса , че йената е конвертируема.

_stankow

Спрягаха ги журналистите. Гадаеха. Но наистина България не заслужава да е редом с Чехия. Заради една приказка на една заместник-главна прокурорка. Никой друг дума не каза ! Само тя се изцепи "може да се направи обосновано предположение" и .т.н.

Факт - България не е заплаха и неприятелска страна на Русия, но Русия е заплаха и неприятелска страна на България. Ако имахме българи в правителството и ние щяхме да имаме такъв списък обявен!

коментарът бил "може да са путки и предатели, но врагове не са"

Русолизите плюят върху името Българско!

Ти, потомък на турски роб, не бива да говориш за Българското!

Веднага асоциираш със себе си и твой фожд вова ли бляд ? Човека е Българин и като всеки такъв мрази рашка говняшка от сърце ! Понял ?

До Павел! Бъркаш се бе шити бастърд! Всеки българин мрази сороспиите като теб от сърце, а не Русия!!!

И защо мислиш така бе рашкая сволоч ? А самият дедо широш на беше ли на шаломов активния партньор ?

А ти авно си потомък на руски крепостен. Защото крепостния манталитет, страхопочитанието към Царь-государь-президент се е запазило явно

Списъкът остава отворен за желаещите!

Путин се заблуждава! Или е проявил съжаление...

Дръпна ли са му ушите за имотите на дупетатите!

С гласовете от Турция, вече няма да има България

Че те гласовете от Турция 12 години подкрепяха ГЕРБ....

При ГЕРБ нямаше министри от ДПС както всеки път при БСП.

Щото сме им вече някаква губерния , от компрадорски тип . И се чистят всички патриоти от службите с руски мекерета

Спрете да сънувате гербери

Пък ний сме си, ама ноу добре, като колония на сащ - не ни карат да им плащаме за базите. Не ни карат да им плащаме, дето ни прибират златото... Платихме само за самолетите, ама друг път и дето плащаме да им пазим мака в Афганистан. Е, и гарантирани печалби на мариците. Да и 1млрд. годишно за "интеграция", ама друг път на американските любимци, в България. Е, и един милиард "инвалидни", пак на същите любимци. И "безплатни" ток, вода, здравеопазване, образование...

е голяма новина ще си го преместя в другият крачол.

блядовете ги е страх само от америка и от чехите ... всичко друго не го бръне за слива! винаги и хубаво да си "враг" , да ни "неприятен" - това показва, че отсреща те имат за "нещо", което най-малоко ги дразни, а може и да навреди! а значи ще се съобразява с теб!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

и подтвърждава публичната тайна за троянският кон, с роболепно наведената от 143 години повинна главица ! сегашното руско служебно правителство на миризливият грипен - също оказва своята роля, както и умишленото десталилизация на страната с нарочният отказ за ссътавяне на правителство, докато "изборите" не доведат до "правилният" резултат - кремълският масон от учиндол - да е първи, а боко да е втори

Ако русофилска (без коментар дали е добре или не) БГ е неприятелска, то едва ли би имало приятелски :-)

Напред с братска Русия!

към дъното!

И що искаш да вървим в обратна пососка, бе боклук?

Жалко!

Ма разбира се. Все пак след преврата неговата хунта е на власт у нас.

Изкам да си намера работа ама никаде не му вземат и назначавят само некадярници.

Боже мили колко сляп и прост народ пише тук. Кой финансира и натресе на Русия комунизма бе драги ми еднокнижници, отрочета на ваш вожд Винету. Или Маркс и Енгелс също са руснаци, а Ленин и обкръжението му дето са събаряли църкви не са били евреи... Така ще си умрете заслепени от единсвената ви мечта за най нов смартфон. Пфу!

Та казваш балъци са си рашките от край време ? Не случайно хибридките им тролят за кило удобрение и стаканка бояршник на ден :)))

са хубави,добри хора,а рускините.....който е бил,знае......

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн.Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ Линк: https://tinyurl.com/russiaextdebt

Путин става президент на 7 май 2000 г. През 2000 г. средната заплата в Русия е 2 223 руб. при 27 руб. за долар или 82$ През 2014 г. средната заплата в Русия е 32 611 руб. при 34 руб. за долар или 959$

А 2021г при курс 90 рубли за 1 евро средностатичният крепостен взима 308 евра средна заплата :)))

Става временен президент на Русия на 31 декември 1999 г., като сменя Борис Елцин при 18,5 рубли за долар. После не заради джуджака, а заради 150 долара за барел са се вдигнали заплатите. Затова джуджака прави всякакви зулуми по света за да вдигне цената на петрола. Всяка една война, конфликт, тероризъм, миграция са предизвикани от Руслямска държава искаща хаос и висока цена на петрола.

Корчагин, както винаги немалко послъгваш и си на километри от истината. Ето ти малко заплати в Русия да се запознаеш: Гинекологът е начело в списъка със заплата от 500 000 рубли ($7,760), следван от бранд мениджъра (420-600,000 рубли или $6,518-9,312) и ръководителя на център за услуги (300-350,000 рубли или $4,656-5,432). Първата петица включва и вакантно място за старши счетоводител с 250-400,000 рубли ($3,880-6,208) и старши специалист по управление на човешките ресурси с начална заплата от 205 000 рубли ($ 3,181). Мислиш ли, че такива заплати са често срещани в Русия? Изобщо не. Средните стойности за страната през март 2019 г. са едва 46 324 рубли ($718) – в Москва те възлизат на 95,179 рубли ($1 477), в Ямало-Ненецкия автономен окръг - 96 391 рубли ( $1 496) и в Чукотски автономен окръг - 100 392 рубли ($1558). Традиционно най-печелившите региони са тези в Северния и Далечния Изток, следвани от Москва и Санкт Петербург. https://bg.rbth.com/economics/330674-pari-zaplata-rusnatsi

да МВФ искат да направят Русия зависима и за това им сриват рублата, така правят и в Турция с лирата иииии така направиха 1996 година с лева, но ние си дадохме задниците за разлика от турците и руснаците. А да не говорим, че себестойността на 1 долар е 11 цента. ЕЕЕЕе да продължим да си говорим за рублата

И въпреки това един долар се разменя за две кила рубли ?

А японците го разменят за 5 кила йени

Откакто спиш отвит, това е положението ти!

САЩ е Боклук.. Бака с Помия.. Като ЛУД с картечница, който скоро ще умира... Руснаците са Пропуснали да сложат в списъка -всички АФРИКАНСКИ и азиатски държави.. Тия араби и негри НАПАДАТ да ЗАВЗЕМАТ чужди държави САМО с лодки.. САЩ приказваха глупости и за Великобритания, преди години, когато Великобритания е била 4 (четири ) пъти по- ГОЛЯМА отколкото е САЩ сега ... И правят Идиотски ВРЕДНИ филми. Идиотите в САЩ пуснали някакви ЕВРЕИ и негри в страната си и сега тия Евреи и негри искат да завземат САЩ.

Да си “ неприятелска държава” на Рашка - това е бързата писта към просперитета.

Да живее Навални! Долу тираните!

Много важно...че не сме в списъка. Е и какво, че Чехия е?? Аз се чудя как така Чехия попадна, а Обединеното Кралство не?

Митрофанова е имала разговор с шефа и го е убедила че такива дребни държави като Англия и България правят каквото кажат шефовете.

Векове наред руските дворяни са се срамували, че са руснаци и са говорели на френски език помежду си! :))))) Руснаците получават право на паспорти едва през ... 1977 година! До тогава са се движели с пътен лист! КАто ДОБИТЪК! За алкохолизма и леките жени всеки знае! Та кво излиза! Че руската душа е смес между водка и евтин парфюм! ХИ ХИ ХИ

Глупостта ти май е вродена. Явно си бил абортиран след 1977г. Каква грешка на природата.

Излиза , че твоята душа е смесица с дъх на пръщина , първак и селска пот !! Няма да е лошо малко да се обарзоваш да прочетеш туй-онуй ( ако можеш да четеш ) и пооосле да се изказваш като пълен СЕЛЯК и ТЪПАК !!!

Бас държа, че тези тролове, дето пишат, че обичали руския народ и руската култура, но мразели Путин, не са прочели нито една книга от Достоевски или Толстой, да не говорим за Пушкин. И изобщо не са наясно с руската култура и руската душа, иначе щяха да разбират, че Путин е точно най-добрият лидер за руския народ и отговаря на народните нагласи - добрият самодържец, който се грижи за народа. Шепата интелектуалци и глезльовци, като Дневални, които не харесват Путин, са нещо друго - те не са народа на Русия.

Руската душа е МЪРТВА и робска душа! Описана е прекрасно в Мъртви души от Гогол! Слабо, копейке! Слабо!

Някoй

Явно не си чел Гогол и Мъртви души. Там е описан не народа, а помещиците, бе, тулуп! Правиш ли разлика?

Те помешчиците ги внася ли от Франция

Руслямска държава е последната държава в света, в която робството там нречено крепостничество е отменено през 1905 г. Затова нарекли Николай 2 Цар-освободител. Тия сегашните потомци на роби си искат господар. Руска душа е робска душа. Така е не ги разбираме и няма да ги разберем. Ние сме свободни хора.

Някoй

Александър Втори го отменя - три години преди да отменят робството в САЩ. Годината е 1862

След 1862 г. крепостните селяни имали право да се откупят, което ставало много трудно. Така крепостничеството се запазва на практика до 1905 г. когато официално отпада откупуването. Т.е чак 1905 г. крепосните били вече свободни. Пак повтарям откупуването значи, че се раждаш роб и можеш само да се откупиш. Докато в САЩ робството изобщо е ЗАБРАНЕНО през 1865 г., а откупуване е имало много преди това.

На 3 март 1861 г. Александър II подписва Манифеста за отмяна на крепостното право. Свободни хора стават 23 милиона крепостни селяни, представляващи 34% от населението на империята. В действителност обаче селяните продължават да са в зависимо положение. Земята, на която живеят, остава собственост на помешчиците и те тепърва трябва да изкупуват или да се лишат от участъците си земя и да отидат да работят в града. Реформата предизвиква масовото недоволство на селяните в страната – веднага след приемането ѝ се понася вълна от бунтове – мнозина са убедени, че царят "истински" е освободил селяните, със земята им, а злодеите помешчици скрили истината от народа. Селяните изкупуват земята още 45 години – до 1906 г., когато след народните изблици през революцията от 1905 г. правителство отменя плащането за земята.

Ти някъде виждал ли си някой да обича руснаци?!?!? Къде посочи само едно място по света? Изключвам България нормален българин да ходи в Русия няма по никаква причина. Тия любители на Русия гонят я пост я служба я копейка.

които слагат минусите не са работили с руснаци, ами не стават държат се неадекватно и смешно. Взимат се прекалено насериозно а са доста простовати всъщност.

Всички тези които изреждат са писатели и поети на Руското Царство. Това което Революцията унищожи завинаги и на негово място създаде великия съветски съм - начело с една хайка убийци и престъпници спрямо собственият си народ! Отговорни за 25 милиона жертви невинни граждани на този измислен съюз на съветските републики. И сегашните диктатори в Кремъл са тяхните наследници, които нямат нищо общо с Царска Русия, а единствено и само с Сталин и КГБ!!

Е нормално. Всички до един са осъдени престъпници и каторжници. Това е СССР - държава на бандитите.

Той "Майора" е чел само Гугъл - За Гогол даже и не е чувал !!

1. Руският президент В. В. Путин Първата съпруга живее във Франция. Дъщерята Мария е омъжена за холандски бизнесмен Фаасен и живее в Холандия. Дъщеря Катя, съжителстваща с южнокорейския гражданин Йена Джонг-Гу 2. Министър-председател на Руската федерация Дмитрий Медведев Синът Иля живее в САЩ. 3. Министър на външните работи на Руската федерация С.В.Лавров Дъщерята Екатерина живее в САЩ. 4. Прес секретар Песков Д.С. Съпругата е гражданка на САЩ. Дъщерята е гражданка на Франция. Синът е британски гражданин. 5. Вицепрезидент на Държавната дума на Руската федерация Железняк. Дъщерята Катрин е в Швейцария. Дъщерята Анастасия е в Лондон. Дъщерята Лиза е в Лондон. 6. Вицепрезидент на Държавната дума А. Жуков. Синът Петя не само живее в Лондон, но и седи в английски затвор. 7.Дъщерята на Сталин – десетилетия наред живее и умира в САЩ. 8.Синът на Хрушчов е гражданин на САЩ. 9. Къде са дъщерите на Путин? Те не се виждат в Русия. 10.Заместник Пехтин. Със сина си в САЩ. 11.Министър на транспорта на Московска област – Кацива. Със сина в САЩ. 12. Децата на депутата Железняк живеят в Швейцария. 13. Децата на Астахов. Единият във Франция, другият в Англия. 14. Децата и внуците на "главния патриот на Русия" ръководител на Руските железници Владимир Якунин живеят извън страната – в Англия и Швейцария. 15. Дъщерята на външния министър Сергей Лавров, Екатерина живее и учи в САЩ. 16. Синът на вицепрезидента на Държавната дума А. Жуков дълго време е живял и учил в Лондон. 17. Дъщерята на заместник-председателя на Държавната дума Сергей Анденко учи и живее в Германия. 18. Най-големият син на вицепремиера Дмитрий Козак – Алексей живее в чужбина и се занимава със строителен бизнес. 19. По-малкият брат на Алексей Козак, Александър, работи в Credit Suisse 20. Най-големият син на заместник Ремезков, Степан, наскоро е завършил колежа на милицията Valley Forge в Пенсилвания (една година на обучение струва 1 милион 295 761 рубли). Най-малката му дъщеря живее във Виена, където се занимава с гимнастика. Маша Ремезкова представи австрийския национален отбор (!!!) на детски състезания в Любляна?! 21. Дъщерята на заместника В. Фетисов - Анастасия, израснала и учила в САЩ. Настя така и не се научи да пише и чете на руски! 22. Дъщерята на Светлана Нестерова, депутат от Държавната дума от фракцията „Единна Русия“, живее в Англия. 23. Основният борец за „традиционните православни ценности“ синът на Е. Мизулина Николай учи в Оксфорд, получи диплома и се премести да живее на постоянна основа в толерантна Белгия, където са разрешени еднополовите бракове! 24. Дъщерята на заместника Воронцов Анна живее в Италия. Тя се преместила там от Германия. 25. Членката на Обединена Русия Елена Рахова, която стана известна с факта, че нарече ленинградците, които живееха по-малко от 120 дни в блокадата, като „неблокатори“, дъщеря й живее в САЩ. 26. Дъщерята на бившия говорител на Държавната дума, един от основателите на партия "Единна Русия", а сега член на Съвета за сигурност Борис Гризлов, Евгения живее в Талин. И дори наскоро тя получи естонско гражданство. 27. Синът на бившия министър на образованието Андрей Фурсенко живее постоянно в САЩ. 28. Синът на В. Никонов (внук на Молотов), президент на фондация „Политика“, е гражданин на САЩ.

колко пъти ще пускаш този фалшив списък? Половината от нещата вътре са фейк!

Половината! А другата половина дори и ти съзнаваш, че са истина, а! ХАХАХАХА Боже, от де ви намира Кутев бе! С тест за глупаци сигурно!

Някoй

за другата половина просто не зная дали са истина!

Някoй

ЧЕТЕМ: 6. Вицепрезидент на Държавната дума А. Жуков. Синът Петя не само живее в Лондон, но и седи в английски затвор. ... 16. Синът на вицепрезидента на Държавната дума А. Жуков дълго време е живял и учил в Лондон. Така, два пъти едно и също с малка вариация. КАКВА Е ОБАЧЕ ИСТИНАТА? Човекът се казва Пьотр, и е учил в Лондон, при някакво напиване с още двама там се сбива в някакъв съсед англичанин. Осъждат го на 14 месеца затвор, както е нормално. Лежи 6 или 8 месеца и го пускат. Това е било през 2007 г. Вече живее в Русия. Толкова за това.

Някoй

18. Най-големият син на вицепремиера Дмитрий Козак – Алексей живее в чужбина и се занимава със строителен бизнес. Не е вярно, човекът работи във ВТБанк, мениджър по инвестиции в имоти. Това е руска банка!

Всички, до един са руски шпиони, които работят за Русия !

Такива шпиони са, че всеки ги знае къде са! Даже са ги изтипосали в дира! ХАХАХАХАХАХА

Е то в България има много руснаци емигранти. Само нашите евнуси не си харесват държавата и се чудят на кой руснак да го налапат.

Малко извън темата, извинете, ноооо Саааамо ЦСКАаааааа Приятна вечер и по-спокойно я карайте

любима опорка на троловете е, че те били за руския народ, но били против Путин. Абе тулупи, руският народ харесва Путин и го избира с над 50-60% на избори... Путин не го харесват шепа соросоиди в Москва и Петербург, платени от Запада, като Дневални, Собол и други такива, които изобщо плюят по руски народ, защото той харесва Путин. Така че няма как хем да сте за руския народ, хем да помагате на соросоидите в Русия, които не харесват своя народ!

АКО руския народ харесваше путКин щеше да го избира на 100%! Защо го избира само на 50%! М! ХЕ ХЕ ХЕ Това означава, че в раСССССия едни 70 милиона НЕ ХАРЕСВАТ путКин!

Някoй

просто на избори останалите 40-45% гласуват за комунистите или за Жириновски.

А еврогейците с какъв процент ги избират, бе ? С по 20 %, ... Да не кажа, че ги назначават директно...и Меркелица, и Макарона, и бай Дън с фалшивите избори... Тръгнал да коментира 80 % изборност на Путин. Жалък сороски боклук ! Толкова сте брутални, прости и тъпи, че е направо потресаващо.

Иначе лично аз харесвам РУСОФОБИТЕ. Защото те се страхуват от Русия. Така трябва! Трябва да се страхуват от Путин, защото той ще ги смачка, ако тръгнат срещу Русия. За незнаещите - фобия значи "страх". Мачкай, Вова! ... за да се страхуват от теб и от Русия. Тролове, ако беше на власт Жириновски - вече щеше да ви прати бомби и ракети - така че трябва да се радвате, че управлява Путин, а не Жириновски.

Толкова ги е страх всички от раССССия, че чак ги скъсаха от санкции! ХАХАХАХАХА Никой не ги е страх от тия пияни клоуни!

Тука пише от лудницата един майор, който коли и реже гръкляни наред... Предлагам същият луд да иде лично пред Кремъл и да изпълни заканите си на място. Ще му напълнят педерасткия гъз с барут пред портите на Кремъл и най сетне ще миряса...

Русия е нашия смъртен враг. Искаме да сме в списъка им. Подиграват се с нас пияните орки на путлерь като са ни махнали оттам. Няма българин, който да не мрази руския башибозук.

Мангалест ислямски боклук, спри да ръсиш омраза и ненавист, недоебан джендърски гъз ! Няма славянин и православен, който да не обича Русия !

Добре де нали Сърбия не е в ЕС, нито в НАТО. Защо запада инвестира там а не у нас питам? Наскоро отвори заеод Continental, FIAT оборудва завод за сглобяване на коли, както се строи завод за LI ION battery. Та май вместо да се ръчкаме с Русия или Америка май е по добре да имаме политици които МИСЛЯТ за благото на народа.

Сърбите не назначават служебно правителтво от 100% руски агенти! Затова!

Защото сме руска губерния от най долните руски чикиджий сме. Погледни само в форума колко са си отворили задниците за Кремъл. 100 години руско робство

В Сърбия инвестират защото не лапат черни сороски патлаци..

Всички комунистически мумии като тоя ботоксов гном на нимката умират гадно накрая! Милошевич - удавен в кофа с урина в ареста! Чаушеско - РАЗСТРЕЛЯН! Муамаря - със запалка в ануса! Садамя - ОБЕСЕН! Как ли ще умре тоя уродлив ботоксов сопол на снимката горе! М! Отрова! Бесилка! РАСТРЕЛ! На кое залагате, дрОгаре!

Ще го мачкат с танк този педя човек

Залагаме да си лекуваш русофобията... Що за мангал си ? Що за ислямски примат си ? Щото, никой славянин и православен, не би плюл като камила по Русия. Ти си сороски еничер... Гнус отвсякъде. Само гей паради за такива като теб.

Много злобно пишеш, бро! Само да спомена, че Путин е харесван от много хора по целия свят...Имам впечатление, че и българите го харесват, не знам. Дайте да насочим вниманието си, тук в нашата страна, че сме на дъното отвсякъде,много години загубихме в кражби и разруха.

Факт

Ние българите, сме на страната на братска Русия, затова им помагаме в борбата срещу хунтата в Кремль! СМЪРТ за гнусния ботоксов старец! СМЪРТ!

За всеки български патриот руснаците са врагове на България. Независимо кой е на власт в Кремъл.

Майор,извинявай, но такова поведение не е присъщо за българин! Инак да, братушките са готини хора и може би са единствената страна(+2-3 други бивши соц република), които ни харесват.

Не си прав! С удоволствие бих прерязал гръкляна на ботоксовият глист на снимката! Бавно и с въртене на ножа! КЕФ!

Sixteen

За какво да ни пишат за неприятели като венсеремуса (Радев) назначи техни хора за служебни министри.