Русия обяви двама финландски дипломати за персона нон грата

Решението е ответна мярка на аналогична стъпка, предприета от Хелзинки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да де, ама първа Финландия обяви Русия за държава- "нон грата"!

Че Русия е обезпокоена. Това означава - СЪГЛАСЕН. Никаква заплаха за "освобождение", никакъв ядрен шантаж....от страна на Русия. Финландия и Швеция няма да разполагат ядрено оръжие и Русия няма срещу какво да протестира. Затова и Путю не протестира пред финландския премиер, бля.

Мнението ми винаги е било че всяка страна независимо от Русия може да бъде член на НАТО, обаче стига с това дразнене на руснаците. Дай им някакъв договор така че независимо от разширяването на НАТО да не се чувстват заплашени от агресия. Нито НАТО иска война с Русия, нито Русия с НАТО. Нещата няма да станат без преговори.

Дразнят се кучетата и пичките. Финландия и Швеция извършват ПРЕВАНТИВЕН АКТ за осигуряване сигурността си, в предвид съдбата на Украйна, която Украйна не бе член на НАТО и има обща граница с Русия. Или не си разбрал какво стана с Казахстан преди половин година? А с Грузия? А с Молдова? А с Осетия? А с Абхазия?

Идея за букмейкърите,как ще свърши Путкин: - в канавката като Кадафи - на въжето като Садам - в бункера с пистолет в гърлото като Хитлер - отрова като Гьобелс - ще мие краката на Зеленски за да иска прошка - Роскомикс ще го прати към Луната с еднопосочен билет( ако литне желязото че тия чипове от перални не са много сигурни) - ще поиска политическо убежище при Ким

Ще го обявят за много болен, вероятно е истина след операцията и някой млад кагебист ще го наследи, от което нищо по-добро не следва за рашистите. Путя става всерусийски заслужил пенсионер - идиот, затрил почти 500 годишните усилия на руските царе и съветските вождове.

Мордор (бивша Русия) - държава с външни тоалетни, зомбирано от путински телевизии, задлъжняло, опиянчено, наркоманизирано и докарано до крайна бедност население. В Кемерово - основния въгледобивен район на раша гонят цели квартали за да копат въглища. Първо махат училища, детски градини, полиция, пускат мутри и престъпници. Цената пада поне 10 пъти и тогава ти плащат имота. Пък района гори подземно. Подземни пожари - поради неправилната експлоатация на мините. Има още по-лошо - Березовка ли беше. Калиевите мини. Потъва града, а къщите се цепят, рушат и падат. Нищо. Властите си траят. Обещават обезщетение - някога, на някакви цени и т.н. Четете бе капути родни кагебейски идиоти полезни Ленински. Пътища няма в раша. Рисуват маркировка по черни пътища. Кал и лайна по улиците, няма канализации, не работат. Цели автомобили пропадат масово, че и каминони, пожарни. Всичко се е осрало тотално. Подобно на рашистката оркска армия. Мордор. Не Русия, а Мордор.

Ти, това, което пишеш за Русия, в България ли го видя, или си го сънувал, бе педераст?

Как пък от 14 присъдружни народа един не иска да остане с нас,дали пък ние не сме нещо виновни или пак да обвиним краварите:DDDD

ОДКБ си отива. Казахстан ще играе с Турция, а Беларус постепенно ще мине на страната на запада. Просто населението на Беларус не е от зомбирани руски орки, предимно възрастни при това. Лукашенко ще получи свободен достъп до украденото си, което е главно в ОАЕ, при черепа. При това ще зареже поста си. Раша отива на разпад. Китай си взема загубеното от 1860та, най-малко него и т.н. Републиките на раша с неруско население отдавна гонят рашистите и не щат да учат рашисткия език.

Обяви Русия за персона нон грата.

Укропия Хазарска си отива ! Мечтата на Милион Евреи се стопи ! Няма да има Нов Еросалим !

Няма да има Русия. Ще има Московия, но и то не е сигурно. Новгород може да предяви претенциите си за северните руски земи в Европа. Татарстан и околните стават Волжка България - те така си се определят, не аз. КАвказ си знаем. Държави, държавички и постоянни войни, но никаква раша в района. Сува- Якутия, най-богатия на ресурси район е жива колония, беднотия и мизерия, а дава огромни полезни изкопаеми на масквата. Ще се отдели. Приморската република се възстановява. Източносибирска още. Тува на Шойгу се отдела, Коми, Южноуралска република и т.н. Китай си връща временно-загубените територии - ХАбаровск - Владивосток. Честито орки.

Обаче НАТО през крив макарон, каза Ердо...:(((

Путин тъпанара превърна мирни държави в заклети врагове на Русия,хаха

За разлика от запада в Русия има морал, теб те учат за култ към парите, охолството и разврата, ценности никакви, ако ти набия един шут в задника и за 5 минути ще продадеш родината си... докато в Русия ги учат да защитават родината си с чест и достойнство.

КАкъв морал в държава с външни тоалетни, зомбирано от путински телевизии, задлъжняло, опиянчено, наркоманизирано и докарано до крайна бедност население. В Кемерово - основния въгледобивен район на раша гонят цели квартали за да копат въглища. Първо махат училища, детски градини, полиция, пускат мутри и престъпници. Цената пада поне 10 пъти и тогава ти плащат имота. Пък района гори подземно. Подземни пожари - поради неправилната експлоатация на мините. Има още по-лошо - Березовка ли беше. Калиевите мини. Потъва града, а къщите се цепят, рушат и падат. Нищо. Властите си траят. Обещават обезщетение - някога, на някакви цени и т.н. Чети бе капут. Путища няма в раша. КАл и лайна по улиците, няма канализации, не работат. Всичко се е осрало тотално. Подобно на рашистката оркска армия. Мордор. Не Русия, а Мордор.

Ми що хванаха всички руски яхти в западни пристанища или май олигарсите са пропуснали уроците по чест и достойнство?Ама май и децата им ги пропускат че са все по Ривиерата или алпийските курорти?Обясни ми моля те,че аз съм заблудено соросоидна еврогейска атлантическа краварка от левия бряг?Вкарай ме другарю в правия път,моля те?

Крадеш от народа си в раша и харчиш на запад. Даже ЛАвров си е купил верига супермаркети в САЩ. Семейството му е там. Не го слушай. Няма да стреля с ядрено оръжие по собствения си бизнес в САщ, нито по семейството си, което също е в САЩ. Лицемерие - това е руския морал.

Остана ли бяла държава, която не е обявена за враг от Русия?

Идея за букмейкърите,как ще свърши Путкин: - в канавката като Кадафи - на въжето като Садам - в бункера с пистолет в гърлото като Хитлер - отрова като Гьобелс - друго

Pres 1940 Savetsk. Pravitelstvo virolomno e napadnalo Finladia. No CCCP sa gubeli pozitzia slet pozitzia vapreki 4esa pritarpiavali ogromni zagobi na resursi ot hora i voenna tehnika as well

Усмихнато гледа ни от портрета на стената, гледа ни с очите на сърна, а в погледа му ярко свети толкова човечност, доброта. Умен бил е той - и смел, свойте руски братя в битките повел. И като орел литнал той, и раздал правда и крила... Да, Ленин даде на хората крила... Гледа от портрета и мълчи, с пръст сочи пътя към нашите светли бъднини. Взирам се в тия бащински очи и събирам светлината на тези две звезди.

Стратегическата грешка на Путин да настрои целия свят срещу себе си и да обяви война на Запада няма да му се размине. Дори скоро да го махнат, ще го смени някой нов сатрап. Може би не толкова изперкал. Русия пак ще е нежелан партньор за търговия, за всичко. Китайския режим ще не ще няма как съвсем да нарита рашата, но и там няма сериозна подкрепа за Путя касапина. Просто търговиятана Китай е със запада, а не с раша. Вероятно рраша отива на разпад лека-полека. СССР беше най-единната държава до 1991ва и изведнъж рухна. Сега раша путинската кочина ще се разпада. МАсово гонят руснаците и не щат руски език в републиките и районите дето рашистите са малцинство. Бурятия, Тува, Сува (Якутия) и т.н. За Кавказ да не говорим. Ами Волжките българи? Путя се удави в собствената си кагебейска помия и собственото си победобесие. Сам си повярва и сам се осра.

Сега е ред на европейският съюз да рухне- да видим тогава към кого ще се лепнем.

Чакаме първо съединените щати да се разпаднат както твърдяхте.

Още чакам гнилиq капитализъм и долар да рухнат,от Аврора чакам,не е много:DDD

Нормально е да се гонят Дипломати ! Финландия бързо забрави как добре живееше при Императорите Руски и как Владимир Илич Ленин им даде ей така НЕЗАВИСИМОСТ през 1917 година !

Сигурано са забравили и зимната война пра 1940, нападната вероломно от СССР. Коктейлите Молотов са изобретени от финланците да черпят с тях руския агресор

Путин глупака вкара в НАТО даже и прочути с неутралитета си държави,велик стратег,няма що....скоро очаквам и Швейцария да подаде молба...

Ами като я натиснат щатите, ще подаде. Да не мислите, че народите на Швеция и Финландия умират за нато ? И те са като у нас - разумен народ и напълно продажно правителство.

Абе другарю Станков,соросоидите взеха да ни се смеят че от 100 години само краварите са ни виновни,обадете се в кремъл да измислят някоя нова опорка....

Бегай бе смешник плиткоумен...

Верно няма такъв тъпунгер!

Освен теб,виждайки оскъдния ти речник.

Аз пък очаквам Казахстан да ритне Путя касапа и да се сдуши с Ердоган. После и Лукашенко трябва да се отдели от потъващия кораб раша. Вярно, че плаща газ и петрол на непазарни цени, но хората в Беларус не са зомбирани като рашистите. Даже въобще мисля са готови за демократизация. Просто виждат как е в Полша да речем. Та няма да е лесно на рашагите. Северна Корея 2.

Ей, псета безродни :-) лаете ли па русски, кашата вече е горешта и вкус няма. Колко сте нещастни.... колко нищо нямате и не умеете.... Русски мурзилки

Като вярвал на това, което пишеш,защо такъв страх и злоба те тресат?

В другия

Абе, руските трол.ове и нещ@стници, какво ще правите като спрат паричките скоро ?? Ще отивате ли на място в кочината русия да дух@те на някой ???

А,като свършат американските и европейските парички,тогава????

Финландцитв ще си получат заслуженото. Ако не беше милостта на Русия и обещанията на Финландия за вечен неутралитет, Финландия нямаше да я има още преди 70 годинк

Голямо самообладие на духа се изисква да не нападнеш една беззащитна държава. Колко са милостиви руснаците!

Много по-вероятно е обаче ти да получиш един вурст отзад първо, селяко мурзилски.

БЪЛГАРИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА☺️☺️ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД НЯМА НИКЪДЕ!!!!

"Руснаците обичат да етикетират всичко руско като славянско, за да могат по-късно да етикетират всичко славянско като руско." *Карел Хавличек, чешки писател, 1844г.

докато не се махнат от Крим и Украйна!

Безаналоговата руска армия краде аналогови телевизори че за другите трябва поне трето отделение...

Светът обяви Русия за "patriam non grata".

Скапания Путин ще свърши като онзи с мустачките...

това е театър за пред крепостните

Така като онзи с мустачките и с пищова ще му е по-лесно. По добре да свърши като онзи с мустаците дето го оставиха с часове да мре.

Тука цъкайте с впн. Азов темата не можете да се преборите с нормалните хора. Туп. Азовска главичка.

Ще се запознаете много добре с нормалните хора, не се притеснявай... ;)

Нищо особено, сега е такова модното течение.

Да се махат руските свине от Европа

Да се махат и Укрите , СВИНИ ХАЗАРСКИ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Тез кавали Ердо не ще да ги пуска в НАТО, баси депресията :)))

Абе, руските трол.ове и нещ@стници, какво ще правите като спрат паричките скоро ?? Ще отивате ли на място в кочината русия да дух@те на някой ???

Ако САЩ не бъдат спрени, със света е свършено...

хахахахахахаха.... свят за путята и така не остана... обаждай се бе мурзилка, ще ти козируваме бе...

Ако “Империята на злото”- Русия и антихриста Путин не бъдат спрени с чук по главата ще страда целия сеят!

Доколкото се разбира Русия заплашва с ядрени ракети . На руснаците винаги някой е крив . Те Б я ,и българите ,тези КРОТКИ русофилски ягнета ги обявиха за неприятелска д-ва и първо на нея /нас/ спряха газта . Но младите не спят, те ще дръпнат страната ни към по-добро и то не е на изток и при копейкин .

Слава на Украйна!!!Путин нахуй!!!

Усещам как братушките скоро ще подпукат укрите с маломощно тактическо ядрено оръжие, та да им държи влага няколко века напред. С което и Западът ще миряса найпосле. Защото Спящия Джо може вече и да е с единия крак в гроба, ама и на него му се живее и все още му се иска Белия дом да бъде камък върху камък.

Боклук

ама голям си тулуп брате....

Доста си елементарен или добре платен. LeGrandTulup

112 руски “дипломати” от София по цял ден пишат в социалните мрежи и защитават фашиския си фюрер Путлер. И пак са им малко коментарите. Трябва да ги разредим и изпратим на гарата с куфарите за Москва. Вече никой не им се връзва на евтините ченгесарски КГБейски номерца! Само бой по кремълските орки! Свобода за Навални!

само на майка ти в уста ти

На руски можеш ли го каза или трябва да питаш старшия трол?

По-големи от руските уроди няма.

Има - копейкин Тези поне са си руски уроди, а тоя е продажен бълрско-руски урод.

След 24.02.2022 година над един милион руснаци предимно млади и кадърни хора са избягали от Русия в други държави. Който има акъл в главата разпродава всичко и се изнася зад граница. В скоро време ще се забрани в Русия и свободното пътуване зад граница поради изтичането на мозъци и младежи и страната се превръща в Северна Корея. Путин успя да настрои целия свят срещу себе си. Обедини европейските държави и НАТО, ще вкара в военния съюз и Финландия и Швеция и успя да усили източния фланг на НАТО. Тоест Путин се оказа човек на американците и работи за тях. Може да е и техен агент даже! Почти съм сигурен в това! Няма такъв глупак като него!

опорка

байдънче

САЩ ще включат ХААРП-а и ще видите кон боб яде ли.

на времето се хвалехме, на кого татко му карал по-бързо колата, сега - колко са добри американските оръжия.

Е И!? Какво от това,!?

Ауууу, извадиха им окото. В мизерна Русия и гарга не ще да хвръкне, дори и български трол-русофил не стъпва там.

Schilo

Кво НАТО? Ердоганя им каза- не се хабете въобще да разговаряме на тази тема!

Случайно да забелязваш, че на Ердоган я никой не му обръща внимание?

Гонете идиотите. Предатели и нарушители на договори. Скоро и денатовизация.

Много червени безродници и руски мекерета пишат в тоя сайт! Никой не им се връзва обаче. Бой по кремълските уроди!

Ъхъ - бой со дупе

ахам, бой с гол газ по топките, бий!

Тези които гонят финланците, напданага суверенна държава, чиято териториална цялост трябваше да защитават по договор.