Русия към САЩ и НАТО: Светът върви бързо към "нова конфронтация"

Москва предупреди Щатите и Великобритания, че опасно са приближавали техни териториални води

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е НИКАКЪВ "ВОЕНЕН" - СТР. ИНЖЕНЕР - МАСОН, НОСИТЕЛ НА МАЛТИЙСКИ ОРДЕН! ЧЕБУРАШКИТЕ ЗНАЯТ ЛИ ГО ТОВА ? ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ МАСОНТЕ УПРАВЛЯВАТ И ТЯХНАТА КОЧИНА ... И СА СЕ РАЗБРАЛИ С ДРУГИТЕ МАСОНИ ДА СЕ "СТУПАТ" , ЗА ДА НАМАЛЕЯТ ОВЦЕТЕ...

Днес бяха навлезли, а привечер се оказа, че само са приближавали териториалните води на Русия. Така е, приближили са ги на 300 километра. Драги ми смехурковци. А за конфронтацията - не берете грижа. Адмирал Кузнецов нали е зареден с въглища. Какво ви дреме. Като дойдат лошите - замеряйте ги с прашките.

Западът отдавна си проси война. Не знам обаче каква ще е нашата кауза в такава война и за какво ще мрем.

Е ИСТИНАТА, ЦЯЛАТА ИСТИНА ! ВСЕКИ НЯКОГА ... "ЩЕ СИ ОТИДЕ"

Не ми се сърдете че съм дежурна курва и пиша от няколко ника.

Нали миналата седмица каза пред Байдън, че не иска конфронтация, а сега казва друго. Или тогава е излъгал или сега лъже за навлизането.

ЧЕ ЩЕ МРЕМ ?!

Що не се въртят около нас. Щото гърмим без предупреждение.

А, няма нищо. Само не пущай богините, че ще станем на кълбета.

Светът би бил едно по-добро място без държавите Русия и Китай. Едните заемат много място, другите - дишат много въздух и цапат...и пускат вируси сред хората.

А само дали може да дефинираш 'Запада' и 'Проси', а също 'Отдавна'. Че малко не ти се разбира. Пий едно за отскок и пробвай пак.

Русия трябва да бъде унищожена

КОГАТО СВЪРШИШ ОРИЗА !

Жалко, че гласят ТЕРИТОРИЯТА България за ПЛАЦДАРМ за ВОЕННИ УДАРИ на НАТО. Пък Банкянския ЯСТРЕБ бил НАЙ-ЛОЯЛНИЯТ член на НАТО... И СИ измоли НАТО-вски център във Варна. И събра очите на Тръмп. Сам да си предлагаш Кратуната за удар?!

Нема са плашиш, и аз понякога ползвам дежурните курви из всичките дупки. Кво да правиш? Понякога се случва така, че единствено дежурната курва може да ми направи свирка и да и се източим в устата. Не се къхари, дежурните курви помагате понякога на загорелите пичове да олабят жилата.

А не ли опасно за нас,базите са в Черно море,на най бедните ще ни причинят ,,ужас не ми се замисля,,ю

ДА ТИ ЦЪКНА НИЩО ... СЕЩАШ СЕ ЗАЩО

НИЕ ПАК ИЗДЪРПАХМЕ КЪСАТА КЛЕЧКА И СМЕ ПАК ОТ ЖЕНСКАТА СТРАНА!!! - Е Б А Н А Т А !!!

"УНИЩОЖЕНА" НЕ ... АМА СВИТА ДО РАЗМЕРИТЕ НА "МАСКОВСКОТО КНЯЖЕСТВО" /СИРЕЧ - ДО РОДНИТЕ ЗЕМИ/ - ДА !

Гаспадин да бъде спокоен, откакто СССР се разпадна, Русия не е фактор. Основният противник на Запада е Китай и икономически, и военно. Не след дълго САЩ ще посочи с пръст Китай за виновник на КОВИД пандемията и кризата по света и ще търси парично възмездие от тях, надали ще го получи и третата световна ще бъде факт. Русия най-вероятно ще защити Китай, но рискува да приключи похода си по-бързо от очакваното на всеки един русофил, а именно защото друго освен Москва и Свети Петербург на цялата тази тяхна територия, не представлява заплаха, дори и за Суазиленд в Африка. ;)

Не нова конфронтация, а нова студена война, в която цивилизациите ще се обособят отново в отделни зони. Този път България ще остане от западната страна на завесата.

Глава 6 1. И видях, когато Агнецът сне един от седемте печата, и чух едно от четирите животни да говори като с глас на гръмотевица: дойди и гледай! 2. И видях, и ето бял кон, и на него ездач с лък; и даден му бе венец, и той излезе като победител, за да победи. 3. А когато сне втория печат, чух второто животно да говори: дойди и гледай! 4. И излезе друг кон, риж; и на ездача му бе дадено да отнеме мира от земята, та човеците един други да се убиват; и даден му бе голям меч. 5. А когато сне третия печат, чух третото животно да говори: дойди и гледай! И видях, ето вран кон, и върху него ездач с къпони в ръка. 6. И чух глас среди четирите животни, който говореше: хиникс * жито за динарий, и три хиникса ечемик за динарий; ала дървеното масло и виното да не повредиш. 7. А когато сне четвъртия печат, чух гласа на четвъртото животно да говори: дойди и гледай! 8. И видях, и ето сив кон, и върху него ездач, чието име беше смърт; и адът следваше подире му; и им се даде власт над четвъртата част на земята - да умъртвяват с меч и глад, с мор и със земни зверове.. --- 2 "бял кон" !Това е "короната" която пуснаха! Първият опит на масоните да подчинят овцете. Потърсете в гугъла изображение на вируса - бяло топче със забити в него стрелички /иглите на "ваксините" които измислиха/ Казано е обаче, че "белият кон" е излязал с "нагласата на победител" ... "за да победи", но НЕ е казано, че е победил! Сиреч - няма да успеят с "ваксините" да пречупят овцете. затова готвят вторият - рижият кон 4. "риж кон" - това е война, която всеки очаква, че "братя" се си спретнат за да поразчистят мат'ряла. Но и това няма да бъде достатъчно 6. След войната ще дойде глад и поскъпване на храната /жито, ечемик/, и понеже няма да има "хляб", ще устроят "зрелища" /дървеното масло/ и "религията" /виното/ . Ще плъпнат нови секти! 8. за да довършат пъкленото дело - ще настане тотален мор /глад, мизерия, болести, нечистоти , напаст на всякакви твари и т.н/ и 25% от овцете ще измрат

БЯХМЕ ОТ ИЗТОЧНАТА ... НЕКА МАЛКО БАЛАНС

точно така.

Само когато САЩ бъдат Разглобени на малки държавици щати , тогава Земята ще стане по сигурно място!

Русия не е света.... . Русия е азиатска държава в първобитен строй .

И двата пръста в контакта за 380в.

няма значение, ние винаги сме от губещата страна.

Путлер да беше мислил, когато нападна Грузия и Украйна! И когато започна да трови хора в Западна Европа, а и да взривява заводи!

Не знам кои сте вие, но говорите с акцент.

Ще ги обедини всичките. Нали мечтательо.

жужопутьо не обича да го конфронтират, затова опонентите му загиват при "инциденти" или ако оцелеят като Навални ги осъждат на затвор безпричинно ...

дори и да стане това твоите гащи пак ще са оцапани с кафяво

Да му мислят тези с многото имоти. В миг от много ще са с нищо. А на мен, ако някои иска да го вземе тоя в гащите.... Добре дошъл. Алчността ще ви погуби всичките. Хубава вечер.

Днес Франция и Германия помолиха Русия за среща на върха Русия-ЕС , с Президента Владимир Путин.

Кефите ме с голите гъзове таралеж плашите. Тука в тая част всичко ще е пустиня и стъкло. Който каквото сам си направи и НАТО не може му го направи.

На гол тумбак чифте стари ракети.

Интересно какви “териториални” води има Мужикистан в Крим?!? Само от тук и вече всичко им издиша на ушанките:)))

не помолиха, а поискаха и жужи ще изпълнява

За пореден път юдеопротестанокатолическата паст ще си счупи зъбите .

Къде се пъха джуджето между първите в света..ха.ха Руската кочина не е сред първите.ха.ха Най много да яде боя и после ще има има да се правят на жертви и герой..ха.ха

Какво оговориха англичаните?Сигурно са се объркали,като в цеха в Чешнигирово.

А дано по-скоро братска Русия освободи света от наглосаксонската измет.

като гледам кой ти е брат си правя изводи за теб...

а другите от добрите от НАТО ще стоят със скръстени ръце и ще гледат..ха.ха Хубавото на цялата работа ще има руски вдовици които ние българите ще утешаваме по нашите курорти..ха.ха Нека се бият руски солдати за путлер и да си знаят че ние ще ебем жените им

Ще те освободи ама друг път, чичовците с бели престилки ще я ошамарят рашка говняшка :)))

Нормалните хора по това време се целуват, разхождат и правят секс. Аз не, тъй като съм луд - полудял и нито една жена не ще да ме погледне. Никога не съм виждал жена. Да чукам Русия не мога, опитах.

Ще те освободят чеченците от руската армия като ти разширят халката и изсипваш като самосвал

Рашкото комплексирано "адашче" пак надига флацетиращо гласче от дупката на кенефа рашка говняшка гледам ?

Териториални води в Черно море имат 3 държави-членки на НАТО, както и две почти съюзнически - Украйна и Грузия... ученията са по покана на първите... защо някой решава, че цялото море си е негово и се разпорежда както реши?