Русия към САЩ и НАТО: Светът върви бързо към "нова конфронтация"

Москва предупреди Щатите и Великобритания, че опасно са приближавали техни териториални води

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Много безпишковци са налазили тук да се хвалят с чуждите натовски пишки! ... Ама то е нормално, от дирник/гъз нищо читаво не е излязло!

Време е братска Русия отново да освободи Европа и света от американския тумор.

Те вечно освобождават! Не е ли време да се освободят самите себе си. Все още живеят в крепостничеството.

А ти къде живееш.......в една педерастка държава с управници педераси и в една уродлива педерастка европа подала си задника на измислената държава америка........

ей соросоидните тролове-предатели са налазили пак коментарите да ни обясняват колко лоша и агресивна била Русия, ама олигофрени не руските кораби са в мексиканския залив, нали? хората не са нито слепи нито прости като вас и виждат какво става, само пълни идиоти може да се радват на възможността за война

Непрекъснато САЩ ще "нападат" Матушката. Тази статия е ХИБРИДНА и е за постсъветското пространство. Путювска пропаганда. Тази "статия" няма никаква стойност на Запад. Победобесието остана единствената Опорна точка на Ленинградската Братва на Жужи след: As of 2019, Intel, Samsung, and TSMC have all announced plans to put a 3 nm semiconductor node into commercial production.

си голем педал

СССР се беше натопорчил и в един момент фалира и омекна. Сега Русия повтаря същото, но от тъпи ченгета толкова.

Човечеството няма да е в безопасност, докато не бъде унищожена руската империя на злото!

Британския кораб навлязъл в руски води е изпробвал,до колко ще издържат нервите на руснаците,а те руснаците,как си нямат нерви за малко да го потопят... Нарочно се прави всичко,за да видят,как ще реагира руската черноморска отбрана,това са част от ученията на британския флот. Руснаците знаят това,затова само предупреждават. Британците също са знаели,че не ги чака нищо добро,ако са продължили нахлуването в руски води,затова и са се оттеглили...

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Жалки, лъжливи русофили, посочете поне една държава, която да е загубила войната с Велика Америка и в момента живее бедно. Всички тези страни са дори по-добри от блатото Русия: -Германия, -Япония с атомно бомбардиране, Южна Корея -Итали на Мусолини, -Испания на Франко и така нататък ... Всички тези страни в момента имат по-висок брутен вътрешен продукт от сегашния руски свинеферма с 1,6% (СССР имаше 21% от БВП), което се равнява някъде в Португалия. И между другото: „Само в Калифорния БВП е по-висок, отколкото в цяла Русия. Странно е как победителите на Рашка в последната световна война се молят на Запада като безпомощен бездомник. Те се молят на победените. А германците по това време с десетилетия напред от ватирани якета. Благодаря на Путин и за това ... От Втората световна война до днешните 80 години германците са пример за всичко. Руски колективни фермери останаха същите туземци и варвари !! Отдавна е ясно кой е победителят във войната. Това не е бедна и изостанала Русия. Това е богата и просперираща Германия. Средната пенсия в Русия е 148 евро на месец. Средната пенсия в Германия е 1219 евро на месец.

И тази дрисня, която си изписал, дава ли ти чувство за благоденствие? Увеличача ли твоите доходи? Мухльо!

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

БОГ ДА ПАЗИ АМЕРИКА ! Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

Само така си мислиш....

България, Румъния, Турция, Украйна, Грузия са черноморските страни ... Оказва се, че НАТО и Украйна имат по-голям достъп до Черно море, отколкото Русия, така че какъв чеп искат руските пияници.

И в коя страна Русия донесе свобода и просперитет? Няма такива държави. Но има част от Русия, където има свобода на безумието и просперитета на насилието - Кремъл. Бедна и незащитена Русия нападна украинците в Украйна , грузинците в Грузия , сирийците в Сирия, афганистанците в Афганистан, унгарците в Унгария, чехите в Чехословакия, молдовците в Приднестровието, поляците в Полша, балтийските народи в балтийските страни. Ватенките са зли хора, енергични вампири с лъжи, интриги, безсилие. Типични комунисти. Най-страшното оръжие на Русия е нейното население. Руският народ никога няма да бъде щастлив, знаейки, че някъде, нещо още не е унищожено. Ватенката е готова да умре НЕ за нещо, което е добро за тях, а за това, всички останали да живеят зле. И за този генетично вроден нагативизъм, Бог ги е наказал завинаги да живеят в своето блато.

Ами само нас българите братска Русия два пъти ни донесе свобода а втория път и просперитет макар и само за 45г.

Последно оплакване, другари! Обичам Русия, ама като отворя тема за матушката в лудницата, не ми дават да си изкажа болката, а направо ме натъртват на масата. Като ми набутат кура, мисълта за Русия ми излиза от главата.

Gugnelid

Е нищо де, нали ядеш Хамериканската пишка, дано и черна да е, че да си щастлив!

Дано по-скоро Русия ме освободи от лудницата, че там сексуалният тормоз е отвратителен. Лудите не признават Русия и ме праскат на поразия!!

Явно шайгу пак го е играл мъжът докато са готвели кекс с шаломов и сега стъпва по облаците?

Любимата ми поза е опрян на масата, леко разкрачен, в стабилна и устойчива поза. Шойгу също така ме харесва.

Териториални води в Черно море имат 3 държави-членки на НАТО, както и две почти съюзнически - Украйна и Грузия... ученията са по покана на първите... защо някой решава, че цялото море си е негово и се разпорежда както реши?

Нормалните хора по това време се целуват, разхождат и правят секс. Аз не, тъй като съм луд - полудял и нито една жена не ще да ме погледне. Никога не съм виждал жена. Да чукам Русия не мога, опитах.

а другите от добрите от НАТО ще стоят със скръстени ръце и ще гледат..ха.ха Хубавото на цялата работа ще има руски вдовици които ние българите ще утешаваме по нашите курорти..ха.ха Нека се бият руски солдати за путлер и да си знаят че ние ще ебем жените им

А дано по-скоро братска Русия освободи света от наглосаксонската измет.

като гледам кой ти е брат си правя изводи за теб...

Ще те освободи ама друг път, чичовците с бели престилки ще я ошамарят рашка говняшка :)))

Ще те освободят чеченците от руската армия като ти разширят халката и изсипваш като самосвал

Какво оговориха англичаните?Сигурно са се объркали,като в цеха в Чешнигирово.

Къде се пъха джуджето между първите в света..ха.ха Руската кочина не е сред първите.ха.ха Най много да яде боя и после ще има има да се правят на жертви и герой..ха.ха

За пореден път юдеопротестанокатолическата паст ще си счупи зъбите .

Интересно какви “териториални” води има Мужикистан в Крим?!? Само от тук и вече всичко им издиша на ушанките:)))

На гол тумбак чифте стари ракети.

Кефите ме с голите гъзове таралеж плашите. Тука в тая част всичко ще е пустиня и стъкло. Който каквото сам си направи и НАТО не може му го направи.

Днес Франция и Германия помолиха Русия за среща на върха Русия-ЕС , с Президента Владимир Путин.

не помолиха, а поискаха и жужи ще изпълнява

Да му мислят тези с многото имоти. В миг от много ще са с нищо. А на мен, ако някои иска да го вземе тоя в гащите.... Добре дошъл. Алчността ще ви погуби всичките. Хубава вечер.

жужопутьо не обича да го конфронтират, затова опонентите му загиват при "инциденти" или ако оцелеят като Навални ги осъждат на затвор безпричинно ...

Путлер да беше мислил, когато нападна Грузия и Украйна! И когато започна да трови хора в Западна Европа, а и да взривява заводи!

Русия не е света.... . Русия е азиатска държава в първобитен строй .

Само когато САЩ бъдат Разглобени на малки държавици щати , тогава Земята ще стане по сигурно място!

Ще ги обедини всичките. Нали мечтательо.

дори и да стане това твоите гащи пак ще са оцапани с кафяво

Глава 6 1. И видях, когато Агнецът сне един от седемте печата, и чух едно от четирите животни да говори като с глас на гръмотевица: дойди и гледай! 2. И видях, и ето бял кон, и на него ездач с лък; и даден му бе венец, и той излезе като победител, за да победи. 3. А когато сне втория печат, чух второто животно да говори: дойди и гледай! 4. И излезе друг кон, риж; и на ездача му бе дадено да отнеме мира от земята, та човеците един други да се убиват; и даден му бе голям меч. 5. А когато сне третия печат, чух третото животно да говори: дойди и гледай! И видях, ето вран кон, и върху него ездач с къпони в ръка. 6. И чух глас среди четирите животни, който говореше: хиникс * жито за динарий, и три хиникса ечемик за динарий; ала дървеното масло и виното да не повредиш. 7. А когато сне четвъртия печат, чух гласа на четвъртото животно да говори: дойди и гледай! 8. И видях, и ето сив кон, и върху него ездач, чието име беше смърт; и адът следваше подире му; и им се даде власт над четвъртата част на земята - да умъртвяват с меч и глад, с мор и със земни зверове.. --- 2 "бял кон" !Това е "короната" която пуснаха! Първият опит на масоните да подчинят овцете. Потърсете в гугъла изображение на вируса - бяло топче със забити в него стрелички /иглите на "ваксините" които измислиха/ Казано е обаче, че "белият кон" е излязал с "нагласата на победител" ... "за да победи", но НЕ е казано, че е победил! Сиреч - няма да успеят с "ваксините" да пречупят овцете. затова готвят вторият - рижият кон 4. "риж кон" - това е война, която всеки очаква, че "братя" се си спретнат за да поразчистят мат'ряла. Но и това няма да бъде достатъчно 6. След войната ще дойде глад и поскъпване на храната /жито, ечемик/, и понеже няма да има "хляб", ще устроят "зрелища" /дървеното масло/ и "религията" /виното/ . Ще плъпнат нови секти! 8. за да довършат пъкленото дело - ще настане тотален мор /глад, мизерия, болести, нечистоти , напаст на всякакви твари и т.н/ и 25% от овцете ще измрат

И двата пръста в контакта за 380в.

Не нова конфронтация, а нова студена война, в която цивилизациите ще се обособят отново в отделни зони. Този път България ще остане от западната страна на завесата.

БЯХМЕ ОТ ИЗТОЧНАТА ... НЕКА МАЛКО БАЛАНС

точно така.

няма значение, ние винаги сме от губещата страна.

Не знам кои сте вие, но говорите с акцент.

Гаспадин да бъде спокоен, откакто СССР се разпадна, Русия не е фактор. Основният противник на Запада е Китай и икономически, и военно. Не след дълго САЩ ще посочи с пръст Китай за виновник на КОВИД пандемията и кризата по света и ще търси парично възмездие от тях, надали ще го получи и третата световна ще бъде факт. Русия най-вероятно ще защити Китай, но рискува да приключи похода си по-бързо от очакваното на всеки един русофил, а именно защото друго освен Москва и Свети Петербург на цялата тази тяхна територия, не представлява заплаха, дори и за Суазиленд в Африка. ;)

НИЕ ПАК ИЗДЪРПАХМЕ КЪСАТА КЛЕЧКА И СМЕ ПАК ОТ ЖЕНСКАТА СТРАНА!!! - Е Б А Н А Т А !!!

Жалко, че гласят ТЕРИТОРИЯТА България за ПЛАЦДАРМ за ВОЕННИ УДАРИ на НАТО. Пък Банкянския ЯСТРЕБ бил НАЙ-ЛОЯЛНИЯТ член на НАТО... И СИ измоли НАТО-вски център във Варна. И събра очите на Тръмп. Сам да си предлагаш Кратуната за удар?!

Русия трябва да бъде унищожена

ДА ТИ ЦЪКНА НИЩО ... СЕЩАШ СЕ ЗАЩО

"УНИЩОЖЕНА" НЕ ... АМА СВИТА ДО РАЗМЕРИТЕ НА "МАСКОВСКОТО КНЯЖЕСТВО" /СИРЕЧ - ДО РОДНИТЕ ЗЕМИ/ - ДА !

Светът би бил едно по-добро място без държавите Русия и Китай. Едните заемат много място, другите - дишат много въздух и цапат...и пускат вируси сред хората.

Що не се въртят около нас. Щото гърмим без предупреждение.

КОГАТО СВЪРШИШ ОРИЗА !

Нали миналата седмица каза пред Байдън, че не иска конфронтация, а сега казва друго. Или тогава е излъгал или сега лъже за навлизането.

А не ли опасно за нас,базите са в Черно море,на най бедните ще ни причинят ,,ужас не ми се замисля,,ю

Не ми се сърдете че съм дежурна курва и пиша от няколко ника.

А, няма нищо. Само не пущай богините, че ще станем на кълбета.

Нема са плашиш, и аз понякога ползвам дежурните курви из всичките дупки. Кво да правиш? Понякога се случва така, че единствено дежурната курва може да ми направи свирка и да и се източим в устата. Не се къхари, дежурните курви помагате понякога на загорелите пичове да олабят жилата.

Рашкото комплексирано "адашче" пак надига флацетиращо гласче от дупката на кенефа рашка говняшка гледам ?

Западът отдавна си проси война. Не знам обаче каква ще е нашата кауза в такава война и за какво ще мрем.

ЧЕ ЩЕ МРЕМ ?!

А само дали може да дефинираш 'Запада' и 'Проси', а също 'Отдавна'. Че малко не ти се разбира. Пий едно за отскок и пробвай пак.

Ще ти го дефинирам. Западът отдавна си проси война и ще я получи. А ти не се напъвай много. В бункера на господарите ти няма да има място за такива като теб.

Днес бяха навлезли, а привечер се оказа, че само са приближавали териториалните води на Русия. Така е, приближили са ги на 300 километра. Драги ми смехурковци. А за конфронтацията - не берете грижа. Адмирал Кузнецов нали е зареден с въглища. Какво ви дреме. Като дойдат лошите - замеряйте ги с прашките.

НЕ Е НИКАКЪВ "ВОЕНЕН" - СТР. ИНЖЕНЕР - МАСОН, НОСИТЕЛ НА МАЛТИЙСКИ ОРДЕН! ЧЕБУРАШКИТЕ ЗНАЯТ ЛИ ГО ТОВА ? ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ МАСОНТЕ УПРАВЛЯВАТ И ТЯХНАТА КОЧИНА ... И СА СЕ РАЗБРАЛИ С ДРУГИТЕ МАСОНИ ДА СЕ "СТУПАТ" , ЗА ДА НАМАЛЕЯТ ОВЦЕТЕ...