17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичо Ким как не е пратил и той някоя ядрена подводница? Такива учения без Северна Корея? Самураите да не се правят на много срмежливи, да пратят 100ина, 200 разрушителя, все пак до преди 50 години Индийския океан е било японско езеро!

Индийският океан е част от евразийското пространство и като такава е естествено да бъде под контрола на евразийски сили...

сигурно ще те изненада факта, че раша и китай са доста далеч от индийския океан!

Иран е съвсем наблизо. И демонстрира, че има съюзници.

ми близо е иран, само дето няма нито един почитател на иран из онези води!

добре че алкашите са пратили и спасителен влекач! все с нещо ще трябва да си приберат другите две гемии! ако не потънат де!

все мрачни диктатури

Като чета храбрите козяци тук, само дето не са скочили в надуваемите лодки и не са поели към заливите да громят врага. А че такава коалиция ще се сформира в Азия си беше ясно. И кой ще яде хурката също долу-горе се изяснява :)))

Ние, българите, сме на страната на Русия. Но няма с какво да участваме

Мюсюлманските брадъри и другите с големите паламарки са наши партньори в момента. И с тия модерни идеологии и конвенции, твоето дупе по-добре ги знае нещата.

Ние Българите сме в НАТО!А против нас е русия!

България планира учение в Черно море през 2020г.Ще участваме с 20 водни колелета и 10 платноходки.А сега да видим противника.

са от "меката сила"

Моята сила е най-мека - заради меките глави на поданиците ми.

Къде намери 20 водни колелета!? Платноходките, ако конфискуваме някоя друга, ще се съберат, но водни колелета от къде?

Ескалацията на напрежението между двете страни достига връх във въоръжените конфликти между СССР и Китай през 1969 г. Повод за сблъсък е неразрешеният от векове спор за границата и териториалната принадлежност на намиращия се в река Усури остров Дамански.

Само Северна Корея липсва от картинката ....

Венецуелското мъдуру също суче мустак и чака да го поканят в коалицията на 'преуспелите'.

...Русия участва в тях с боен отряд от нейния Балтийски флот, включващ патрулен кораб, танкер и спасителен влекач...А?Чшшш...? Патрулен кораб,танкер и влекач.Патрулният кораб е застрахован,че ще стигне до мястото на учението и ще се върне

Cezarbg

Козяците смело наскачаха на амбразурата!! Имат си железа стрелят!! Ние с надувните есминци с прашки ли да стреляме??

бе миндил?

За първите шест месеца на 2018 година обемът на преките инвестиции на китайски компании в икономиката на Русия се е съкратил с 24%, става ясно от публикуваните данни за инвестициите в страната от Централната банка на Русия, ru. Така общите китайски инвестиции в руски предприятия и компании спаднаха до 3.1 милиарда долара, след като инвеститорите изтеглиха 1 милиард долара за първите шест месеца на годината. Според данните, изтичането на китайските инвестиции от Русия продължава вече повече от година, а обемът им вече е една трета по-малко, отколкото е бил до анексирането на Крим - 4.5 милиарда долара. С това делът на Китай в структурата на чуждестранните инвестиции в Русия е вече по - малко от 1%. Така Китай е далеч зад най-големия инвеститор в страната - Кипър, като парите от островната държава, вложени в руската икономика са 49 пъти повече от китайските. Не се осъществиха и някои от най-големите съвместни руско-китайски проекти. Сред тях - закупуването на дял в "Роснефт" от китайската компания CEFC, както и високоскоростната жп линия Пекин - Москва, която бе обявена за нерентабилна.

При всичките индивидуални кусури на всяка от страните съюз между Русия, Китай и Иран е наистина съвършена коалиция. Общи черти са древната им история и силно развито чувство за национална гордост. Явно еднополярният модел наистина отива в историята...

Кво му е древното на фалшивия руски кенеф!

Кенефът е украински

руснаците ги е срам са кажат че са руснаци заради спорта, политиката на Кремъл и провалите във всичко.. за да не им се смеят по света. Представят се за украинци и хора от Беларус.

не е вярно

Че твоето чувство за национална гордост е заменено от чувство на раболепие и ибрикчийство пред пияните ти господари!

"учението включва спасяване на горящ кораб"..ха.ха оня димящ руски самолетоносач да не би пак да се е запалил..ха.ха.ха а ще има ли руски герои и вдовици които да утешаваме..ха.ха