Русия и Турция с ново споразумение за С-400

Документът трябва да е готов през идната година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите бъдещи Ф16 били невидими за С 400. Така каза Каракачанов

Писмена грешка. Периодът на първоначално приемане на въоръжение на първата модификация F-16 Fighting Falcon е 1979-1981.

По броя на минусите в коментарите предварително става ясно кои са на соросоидите. Удобно, така човек не си губи времето да чете оралните им ди_арии ;)

Да живее нерушимата и вечна Руско-Турска дружба !!!!

Нашите ПРЕскъпи морално остарели фърчила F 16 са чудесна мишена за ''Руско-Турските'' С 400, АКО ВЪОБЩЕ ГИ ПОЛУЧЕМ ДЕ.

Браво

Bravo na President Erdogan , wodi se ot interesite na stranata si i ne poswoljawa da mu iswiwat racete i ne blishe gasowete kakto wsicki psewdo politici , nadupeni w evroatlanticeska posoka .

Значи на Ердоган браво за доказано неефективната срещу съвременни бойни сомолети F-16 С-400(войната в Сирия доказа,че са заобиколими и уязвими) И анатема за Българското правителство,че превъоръжава Българската армия със съвременни самолети? Е!И ти ако не си надьпен на към Москва антибългарски трол?

F-16 е самолёт, приет на въоръжение през 1919-1981 година. Това ще му е 5-та модернизация, но това не го прави нов и съвременен изтребител. От друга страна С-400 Триумф е въведен на въоръжение през 2007 и е следващо поколение система за ПВО с елементи на АI. С-400 от какво са заобиколени в Сирия, от американски и израелски /т. е пак американски изтребители, да! Заобикалят отдалече и гледат да не навлизат в зоните за поражение, че иначе ще обясняват, ама вече на земята, какво дирят във въздушното пространство на страна с която не воюват и не ги е канила там да й помагат. С една дума, коментарът Ви издиша.