17-11-2017 20-11-2018

Коментари

русский военный корабль иди нахуй

_stankow

Да, така се започна. А как завърши ? Чий е сега о-в Змеиный ? След 4 боя с два десанта за него ?

Няма никаква вероятност Украйна да се сдобие с военно превъзходство, това е ясно на всички.

Китай са си провели сами военното учение, защото Русия не съществува.

Във Мариупол разчистват МЧС Русия Пак фейк на укрите

Янките, като не могат да бият магарето, БИЯТ САМАРА МУ !!! Днес Укронацистите предлагат замяна на мъртви руски войници за предали се и живи укронацисти ! ДЕГРАДАЦИЯТА НА УКРОНАЦИСТИТЕ Е ТОТАЛНА ! Само евреин може да продаде на арабин пясък и на ескимос – хладилник ! Но се оказа, че имаме ново рекордно постижение в бизнеса – украинците продават руски трупове за живи укронацисти! Ще дойде време, когато тези подчовеци ще продават и трупове за хляб, но Господ ще изпепели тази ГЕЕНА злощастна като Содом-а и Гомор-а, защото Той не приема такива хекатомби!

Рано или късно Тайван ще се завърне у дома.

Едно птиченце ми пошепна, че балистината САРМАТ имала обсег от 18 000 км. и нямало недостижима точка за нея по земната повърхност! ДАЛИ Е ВЕРНО, А ????

Да ! И като разбрали това янките, веднага наритали женералите в Пентагона в кюшето, щото те май само секретарките си щипят и като се качат на некой самолетоносач, погват морячетата да ги..... таковат, де !!!!!

Путкинарски полюционер :-))) Абе ти верваш ли си сам на лайнарщините?

Абе не че верва, ама това му помага да "вдигне самолета"! Как инак да изправи умрелия катър? Нали нещо трябва да го накара да се почувства "значим" в тоя сив и безличен живот? А така е съпричастен към делото на "великия руски народ" - т.е. и той е част от един "клуб".

Когато едно куче не знае кога да лае, само вкарва вълка в кошарата! (много мъдрост има в тази пословица) Жалкото е, че доста набедени политици не са я чували или още по лошо – имат слаба памет.(не пиша нещо по точно, за да не изтрият коментара) Ако набеденият за „вожд на каубоите“ не се беше изхвърлял, като … и до ден днешен „каубоите“ щяха да се водят за световен „страж“ на демокрация (не пиша „жандарм“ – поради горните съображения) и щяха да си я „разсаждат“ („своята“ т.н. демокрация) по света, естествено само където им е изгодно! (в интерес на истината, генерална заслуга има военно промишления му бизнес, който явно командва парада и не само там, за съжаление) Но прекалиха (по точно – „настъпиха мотиката“) с „разсада“ в Окраина! Т.е. поникнаха едни „плевели с цветчета на свастики“, а както е известно от историята – „руската мечка“ е силно алергична към тях! И тук се налага да припомня пророческите думи на Първия канцлер на Германия (Ото фон Бисмарк): „Има поне 100 начина да изкараш руската мечка от бърлогата, но нито един да я върнеш обратно!“

Браво момче, освен че можеш да пишеш, можеш и ДА МИСЛИШ !!!! Много политици и писатели много, и чукча писател, но МИСЛИТЕЛИ НЯМА! А у Китай - БОЛ, като започнеш от Конфуций ..........., държава с 5 000 годишна история !!!!!!

Леле, сигурно е "готино" сам да си подаваш реплики и сам да си "ги хвалиш", а Дедо? Затворен цикъл а, чисто - по Митрофановски.

Благодаря за „бравото“, наборе! Радвам се, че не съм сам! А на зомбираното, първосигнално „МММ“ не обръщай внимание. То, горкото, се опитва да си заработи вечерята! (само такива могат да хвалят еврогейовете) Дори е наизустило израза „затворен цикъл“, но не се досеща, че се отнася за т.н. му мисловна дейност!

От кога Фейсбук и брътвежите на Зеленчука станаха "надеждни източници на информация"?!

Как мислите? Дали китайското правителство не се досеща, че ако Русия загуби, Китай ще е следващият? Мислите ли, че китайските политици "ядат домата с колците"? Склонен съм да се обзаложа: ТЕ не са като нашите на хранилка/хонорари!

„Русия и Китай проведоха първо съвместно учение от началото на инвазията в Украйна.“ – ФАКТ! Как мислите, ДАЛИ ЩЕ Е САМО „ПЪРВОТО“ И ДАЛИ ЩЕ ОСТАНЕ „САМО“ УЧЕНИЕ? Струва си, сериозно да се замислят краварите и клакьорите им! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ НАПРАВЯТ СЪОТВЕТНИТЕ ИЗВОДИ!

айде русороби , сега ще плашите с Големият Жълт Батко ли ? Няма нужда , санкции до дупка , Русия да си стои в Азия , със Китай да се вземат ако искат , но по-скоро Китай ще налази Сибир. К'во ми ревете и се пънете като кварталният бияч - аутсайдер.

не си ехиден, а само прост

ако китай налази сибир, никой не може да го спре . нито САЩ , нито Нато. Китай + ресурсите на русия нямат равностоен конкурент. Това ли иска САЩ и ЕС?

Съветско-китайският пограничен конфликт през 1969 г. Отряд китайски войници се опитва да пробие на остров Дамански в СССРSputnik „18 бойни машини дадоха залп и 720-килограмови реактивни снаряда (РС) се насочиха към целта за няколко минути! Но когато димът се разнесе, всички видяха, че на острова не е паднал нито един снаряд! Всичките 720 РС излетяха на 5-7 км по-надалече, в дълбочина на китайската територия и поразиха селото с всички щабове, тилове, болници, с всичко, което се намираше там по онова време! Китайците не очакваха такава наглост от нас и затова настъпи тишина!“, спомня си участникът в събитията Юрий Сологуб. При боевете за Дамански загиват 58 съветски и 800 китайски войници (според китайски данни – 68). СССР и Китай замразяват конфликта като на практика превръщат острова в ничия земя. На 19 май 1991 г. той е предаден под юрисдикцията на КНР.

"цялата мощ на руската армия, всичко, което им е останало, е хвърлено в офанзивата там.." Ако това бе бярно, до сега Америка да е натегнала струните..., ама не смее :))))) Та за това не вярвам на зеления наркоман.

всичко което ползва русия там е само стара бойна техника, позволяват си само един терминатор да вкарат. Целта не им е да не остане нищо там...ако беше така досега украина да история и даже и могъщите на думи янки щяха да гледат като бито куче!

_stankow

Терминаторите са цяла рота, видяха се на видео. И от първата, и от втората модификация. И Су-57 е там, има го на видео. За Армата няма данни, но никой не се съмнява, че се изпитва. Сега е моментът за "матурите" на тази техника.

Формиране на нов световен ред. Малко ме е страх че Китай ще е от водещите.... Но все пак явно сме го искали защото наще стъпки за последните 20г. доведоха до това.

"Практически цялата мощ на руската армия, всичко, което им е останало, е хвърлено в офанзивата там. Лиман, Попасна, Северодонецк, Славянск - окупаторите искат да унищожат всичко там", заяви той..Цялата руска мощ ли бе дебилен козацки олигофрен! КЛОУНСКИ! РУСНАЦИТЕ СА ХВЪРЛИЛИ ПО МАЛКО ОТ 1/5 ОТ СВОЯТА МОЩ В РУИНАТА КРАЙНА! АКО БЯХА ХВЪРЛИЛИ ЯЛАТА СИ АРМИЯ< НЯМАШЕ ДА Е ОСТАНАЛО И МОКРО ПЕТНО ОТ УКРАИНСКАТА РМИЯ< КОЯТО В МОМЕНТА ДОКАТО ПИШЕМ БИВА СМАЗВАНА ДОНБАС В СЕ НОВИ И НОВИ КОТЛИ< А ВОЙНИЦИТЕ И СЪС СТОТИЦИ И ХИЛЯДИ СЕ ПРЕДАВАТ ИЛИ ДЕЗЕРТИРАТ ПРАВЕЙКИ ОБРАЩЕНИЯ В ТУБА! ФАКТИ!

Са Бай Дън ще се обиди и ще им сложи още санкции :) Му ха ха ха :)

Вижда се края на краварите :)

Па идеално.

пилците се броят не есен , ще видим кой кого !? първоначално и бай ви адолф-фино е имал големи успехи и анексии , а накрая е свършил с две туби бендzzин в берлин , всички мераклии zа нов Световен ред zавършват те така

Точно! На прав път си "миче". Така ще завършат и онези вампири в Давос, мераклии за Нов световен ред - хер Шваб и компания и техните донори и ментори сатанинските американски щати.

грешка , грешка , в голема грешлка си товарищ 22 . форума в давос е създаден през 1971 г ., т.е. нищо ново под слънцето , никакъв нов световен ред няма там , това си е рутинно събиране ! нов световен ред искат москалетата и отчасти оризоядите ! но те нищо не прелагат , едните москалите дрънкат нонстоп с оружия , а другите оризоядите плагиатстват / копипействат и пълнят света с евтини сорогатни полументета , произведени по западни технологии , със западен софтуер и западни чипове ! те не могат един самолет пътнчески да сътворят ! а иначе най смешната и най любимата на промосковците опорка-мантра е : че на запад нищо не се произвеждало :))) а с какво са известни 20-ти и 21-ви век , ами с мобилността на хора и стоки , а как се извършва тя (мобилността ) , ами с автомобили , камиони , самолети и кораби , ами пита се в задачката , кой произведжа най много коли , самолети и кораби в Света ? отговора е ясен и не подлежи на съмнение , ами Запада ги произвежда , е как ги произвежда като нема :)))) производство според москалите ? да не говорим за всички иновации и високотехнологични галимации , всичко се измисля на запад , после оризоядите и тем подобни симпатяги само плагиатстват и копипействат !

слабо "миче" едни и същи глупости и упорки размятате тук, ей тези простотии съм ги чел поне 4-5 пъти из форумите а ти се напъваше близо половин час докато ги снесеш

На Изток да си правят каквото искат. На Запад и в Европа нямат работа.

Ама тя Земята е кръгла - като тръгне на изток, па ще я обиколиш :)

Ето така трябва да се прави Учения, а не войни. Значи нещата вървят на добро За в бъдеще, може и Япония да се включи

Има една песен: Танцуй Россия и плач Европа...

питай москалите кви песни са пели край Цушима през 1905 г и през ПСВ , никой включително и мужиците не са абонирани за победи ! къде , къде по мощни империи са се гътвали през историяата

Не е добре да стоиш още в 1905 година. А по въпроса за империите, да, падали са, дойде ред и на сатанинските американски щати. Той и Рим беше могъщ "миче", и Египет и т.н. , ама ей го на, не личи къде са били.

умниче залупенко , евразийско тюфлече недно :))) виж колко години/векове са властвали Египет или Рим и тогаз дудняй ! рано им е на Задокеанците да слезнат от хълма , те са нъмбър уан от нема и един век , от ВСВ са Империя , но не сухоземна а технологична , индустриална и финансова империя , така че споко , не леж на таа кълка , че Роналдо ке си изкълчи глезена и москалите ше бият на футбол :)))

Zасранец, Рим пада под ударите на готите....от Украйна. Украинеца ПРЕМЫСЛАТУС покорява Рим и императорства над Рим 14 години като император Флавий Август ОДОАКЪР. Бягай в Залцбург да му видиш паметната плоча. Когато на имп. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА му омръзва от самоуправството на ОДОАКЪР в Западен Рим... изпраща гога от Мизия Голям Тодор (Теодорих Велики). Тодор побеждава ПРЕМЫСЛАТУС, убива го а украинските готи бягат в Испания, където остават. По заповед на Петър Юстиниан, ТеодоРИХ Велики премества столицата на Западен Рим в Равена. Там, Библиотекарят на ТеодоРИХ, ФИЛИСТОРГ, написва 12 точната "История на готите". Проконстантинополския политик Йордан я преработва "правилно политически" в една книга, наричайки я " ГЕТИКА". Титула на украинските водачи ХЕТМАН е с произход ....водач на ГЕТИТЕ - ГЕТМАН

"мичето" ти от 1905 година отиде в робовладелската епоха кажи да ти сменят лекарствата, че явно тези не са за теб ще има да чакаш сещ да властват колкото Древен Рим и Древен Египет туй може да стане само в некоя хамериканска видеоигра

Няма ли кой да се погрижи за укроготZкия император от 22-ра стая?

Япония вече официално предявиэпретенции към Курилите. Кстати, Япония притежава самолети F-35. Десетки.

предявиэпретенции Аз тва обратно Е го нямам на клавиатурата. Явно ти се отдава руския. Подсигуряваш се май, щото вятъра на промяната духа в сороската бригада:)

имам Э оборотное, Петух Эбанутый,на българската клавиатура на Samsung Note 9. Инсталирал съм и русская клавиатура, Zасранец, защото живея в САЩ и руссщия език ми е трети език. 6 милиона американци имат русский язык за Майчин, Тролей Пригожински.

Ще спукаш некоя вена от зор. Боли ме фара за руския език и майчиният ти жаргон. Може в паузата, докато си замиваш гъза от поредният негърски чеп, да си инсталираш мозък. Няма да ти навреди:)

Ой бляя, не знаех че руския език ти е през пишката, извини блядь! Ясен си ми, само Путя те вълнува като мъж....

Я викни Призрака на Киев да те качи на самолета, да пофърчите из метавърса. Жалки, мизерни, центаджий сте.

Кофти самолети са F35, Много бъгав софтуер, Над 400 официално установени дефекта. Май САЩ ще ги спират от производство

"Източнокитайско море" е КОРЕЙСКО МОРЕ, блядь.

мъ даже и източнокитайско море да се казва кво от тва , нали никой не си мисли че Индийския океан като се казва Индийски целио е на Индия :) ?

нема москалите и оризоядите да треперят и правят показни безмисленни военни учения ! ние с нашите приятели и съюзници Япония , Индия и Австралия вечера окончателно решихме , че китайските и москалските номера вече няма да вървят в Индийско -Тихоокеанския басейн !

И кво направихте по въпроса? Учение по разтваряне на бузите ли?

С площ,население,природни ресурси от половината свят! А тая клоака Европа и ФАЩ ,това е загниващото жалко минало! Това е обърканото възпитание,тотална бюрокрация,влст на психопати,геронтофили,педофили и друга измет!

какво будете бре товарищ ? питай москалите и китайчетата , барабар с целио БРИКС- индия , бразилия , юар с кви самолети ше летят ? москалите вече никъде не летят , имат около 1000 ербъси и боинги , ама кой излезе в чужбина и го конфискуват ,щото повечето са на лизинг , освен това нямат запасни части , нямат софтуерно обслужване , което автоматически ги лишава от застраховка , никой не застрахова не поддържан самолет , което автоматически им спира достъпа до всячко летище , никое летище не приема незастрахован самолет ! тези самолети ги има във всяка страна , ако някой можеше да ги копира , щеше да го направи много отдавна , проблема е , че това е много високотехнологична област и там копипейс не върши работа , да не говорим за електрониката с която са набъкани западните самолети ! много сте зле промосковчетата искате нов световен ред , а не може да направите световен пътнически самолет , световен софтуер , световен андроид без който всички смартфони са просто тенекийки !

Много си умен, соросоиде. Both Boeing and Airbus receive titanium from Russian company VSMPO-Avisma but Airbus said: “Geopolitical risks are integrated into our titanium sourcing policies. We are therefore protected in the short/medium term.”

успокой се дргарю , титан да сакаш : Значителни титанови находища на илменит съществуват в Западна Австралия , Канада , Китай , Индия, Мозамбик , Нова Зеландия , Норвегия , Сиера Леоне , Южна Африка и Украйна ! лежте вие на таз титанова кълка , че сал московия имала титан

Неграмотен, долен соросоиде: Airbus Defends Russian Titanium Use, Urges Against Sanctions https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-12/airbus-defends-russian-titanium-use-says-sanctions-won-t-work

мъ за кво ми копипейсваш таз тъпня : И Boeing, и Airbus получават титан от руската компания VSMPO-Avisma, но Airbus каза: „Геополитическите рискове са интегрирани в нашите политики за снабдяване с титан. Следователно ние сме защитени в краткосрочен/средносрочен план.” ++++++++++++++++++++++++++++++++++ янките от Боинг вече са прекратили покупките на титан от москалскста титанова комапания , скоро това ще направят и от ербъс и без друго заради ковида доста намаляха самолетните пътувания !

Петух Эбанутый, Руската икономика БЕШЕ,вече не е, с размерите на Ю. Корея. Само щата Калифорния беше, вече е повече, с размерите на ДВЕ И ПОЛОВИНА ИКОНОМИКИ на Матушката ти, блядь. САЩ вече гласуваха и край с руските плащания по външният им дълг. Русия вече е в ДЕФОЛТ. Куда ты пошёл, блядь, с той обнажённой ЖОПЕ?

Тука сме БЪЛГАРИЯ. Пиши на БЪЛГАРСКИ. И си забий дефолта в трътката, видимо ви харесва на троловете от сорос клоаките.

ОТВРАТЕН ОТ ЕС И НАТО ! ЕС - ТОТАЛНИ МОШЕНИЦИ ОГРАБВАЩИ , ЧРЕЗ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ, КОИТО СА ГИ ИЗБРАЛИ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ХРАНЯТ БУНКЕРА, ПОДДЪРЖАЙКИ ИКОНОМИКАТА "ИЗНОС НА ЕНЕРГОРЕСУРСИ" НАТО - ТОТАЛНА МИШКА, НЕ САМО НЕ СМЕЕЩА ДА СМАЖЕ ТОЗИ, ЗАРАДИ КОГОТО СЪЩЕСТУВАТ, АМИ И НЕ СМЕЕЩА ДА ДАДЕ МОЩНО ОРЪЖИЕ, С КОЕТО УКРАЙНА ДА РАЗБИЕ ОКУПАТОРА ! ТРИ МЕСЕЦА - И ПОЛОВИНАТА УКРАЙНА ВЕЧЕ ЗАМИНА ПОД ПОГЛЕДА НА НАТО И ЕС, КОИТО "С ВСИЧКИ СИЛИ ПОДКРЕПЯТ УКРАЙНА" ! БОКЛУЦИ! ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КЪДЕ ДА СЕ ДЕНЕ , ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!

Тези велики оръжия, не могат да бъдат приложени. Това означава директно обявена война на Русия. През проксито Укрия е лесно. До последния украинец ще се млатят. А сериозни оръжия са планирани да влязат, но дотогава няма да има кой знае какво значение. Поляците вече дадоха заявка за самоубийство. На опашката чакат Финландците.

От 1939г до края на 1944 в 4 войни и 6 кампании ВЕЛИКИЯТ 3 милионен финландски народ ИЗБИВА 250000 мурзилки на 250 милионна СССР, давайки 25000 свидни жертви, НО Финландия до днес е НЕЗАВИСИМА, пиздя.

jingiby

"Хуй войне, хуй войне", скандират хиляди младежи на концерт на групата Kiss-Kiss в Санкт Петербург, съобщи "Билд", позовавайки се на опозиционни източници. Концертът се е състоял миналия петък в голяма зала, има няколко хиляди зрители. Скандиранията продължават почти минута. Както е известно, дори само споменаването на думата война в Русия е съставомерно. Стигна се до там, че хора, които се опитваха да протестират дори с празен бял лист, бяха арестувани. Някои получават 15 дни арест, други парична глоба. Очевидно няма масова подкрепа за режима на Путин, коментират руснаци в телеграм каналите.

Сорострол с никнейм: jingiby. Изкара 20 цента за деня. Реалността е много по-различна от тази, която ви се иска. Малцинството "прогресивно опиянчени" олигофрени не подържа военната операция. Не знам, кои Укра телеграм канали следите, но обратната страна на монетата е очевидна, стига да искате да я гледате. А тя е, че след всяко програмирано действие на запада, подкрепата към операцията не само расте, а и хората са изключително екстремно настроени към всичките си "звезди" и представители на петата колона - милиардери и високи чиновници. Не ги искат да ги чуват даже. Още по-зле, искат да ги линчуват. И не по команда. Всъщност повечето хора започват да искат народен съд за всички предатели. Ма продължавайте да копате центове и да живеете в метавърса на сорос сатанизма. Зимата идва.