Русия е спряла издаването на визи за българи, намекнаха за закриване на посолството в София

Захарова: Българите сами сведоха до минимум възможността на функционирането на мисията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Zбогом, курви!

туристически визи не се издават. Леле като гледам какъв наплив има за туристи към русия направо се чудя какво ще правим сега......

какво ще правим сега...

Залагам че ще изтеглят посолството си

Може би искаше да кажеш благодари на берлинския договор от 1878 г. тогава разделят България и ни взимат Македония. А Санстефанския след Руско-Турската ни включва Македония в територията. Ама на вас все Рашата и въображаемите комунисти са ви виновни

Те щот до сега се изтрепваха да пътуват нататък :)

Добре дошла " Маймунска шарка".

Да приложим реципрочна мярка. Поне по Камчия ще сме спокойни, че няма да ни залагат мини.

Ще си разплетем чорапите от яд

Абе знам, че в България има милиони, които всяка година искат да пътуват за Русия, ама айде пък с 50 души персонал да могат да се оправят. Клоуни.

Сорося пуснал ли ви е "вътрешната" информация на кого са ви артисали ЦРУ, естествено след като поемете ракетните атаки. Русия тук няма да прати никой да влиза. Доказали сме се като продажни парцали, които и висока цена не могат да си докарат. В евентуална патаклама, за която ни гласят еничарите в Парламента, България ще е Турска губерния. За незапознатите препоръчвам разходка из китните Родопи, особено покрай водоисточници, язовири и китни селища. Освен постоянният трафик от скъпи автомобили с немска регистрация ще ви направи впечатление колко джамии и минарета има. Позитива на тази промяна е, че Турците са работливи и правят от пустинята - оазис. За разлика от нас, майстори на обратният процес - да имаш оазис и да го превърнеш в пустиня от мързел и курварлък.

Недей, че идва Зима и ще ти трябват.

Значи ние с 12 дипломата в Русия можем да издаваме визи, но Руското посолство с 43 дипломата не може!

Путин унищожава Русия. Този не заслужава да бъде погребан, а да виси на въжето докато изгние на него.

О не! И сега как ще ида в страната, в която даже и Макдоналдс няма!

Това ще бъде само началото от последствията, които ще усетим след поредицата простотии на КП и компания

Благодарение на вас комунистите СССР обявавява война на България, изпреварва обявяването на война на България от Германия и така не се сбъдва решението на Чърчил влиянието на Русия да се птостира до Дунав. Благодарени на болщшвишката сган. А колко млади хора са си дали живота за вас- излъгани и употребени. Ей затова само трябва да сте в ада.

Статията е за Русия, какви турци те гонят?

РЕЦИПРОЧНОСТ!!!!!!!! На тази база - нашите веднага да спрат издаване визи на руснаци и ДА ОТЗОВАТ ОЩЕ 25 от руското посолство! От къде на къде ние ще имаме 12 дипломати, а те - 37? Апропо, руснаците сами са си виновни. Ако си спомняте - ние отзовавахме на няколко пъти малък брой шпиони. Руснаците - да се покажат корави - отзоваваха същия брой наши дипломати... Да де, ама така нашите останаха само 12... Ха да ги видим колко са корави сега!!!

Руснаците ясно че в голямята си част са некадърници, но щом нашето посолство в Москва може да работи с 13 човека, и тея льохмани тук ще работят с 43

Изчезвайте и никога повече не се връщайте мръсни отрепки!

Баси, няма да спя щото ми пропадна почивката в блатата на Рязан. А каква романтика е там - преди 35 години ( пионерски лагер) имаше толкова комари, колкото никъде другаде не съм виждал. Подозирате с какви "мили" спомени съм останал.

И колко руснаци са необходими за да издадат виза на един българин???? 10? 20?50??? И колко са българите кандидатствали за визи за Русия миналата година например? Путинистите май не разбраха че вече няма съветски съюз и България вече не изпълнява безпрекословно заповедите на Москва. Май не разбраха и че в 21-ви век не става със заплахи и ултиматуми.

да но само за онези с 4000 лева. Ние нормалните си ходим по Европа. В Русия работя нямаме. Наказват вас, руските агенти, че не сте направили България руска колония. Като прибавим и паричките - нормално е да пищите.

SU-152

Слънцето пада в посока за-пад,всички народи са привлечени от светлината му, всички те са се движили на Изток-в посока към изто-чника някои после са се връщали по различни причини.................Но предателите винаги са били прогонвани на за-пад,към селенията на мрака, това е присъда,а днес към атлантика-ще има нова порция предатели ненамерили мястото си в живота със светлината; кръгът се затваря; дано не се прероди в спирала..........

ся, аз кък ша отскоча на екскурзия до челебинск

Заслужаваме си всичко! Търпим атлантически олигофрени да се гаврят с народа вместо да ги изметем вкупом с шутове. За тази продажна пасмина Беляне и е малко. Такива вреди нанасят на хората и икономиката че би трябвало да бъдат съдени и разстреляни. Народният съд е добър вариант.

Вече сме официално под джендърското командване на USA. Да са ви честити всички увеличения - от ток до храна горива и т.н.

Твоята любима Русия как по-точно ни защитава от Турция? Праща всеки месец три синджира роби на Ердоган ли? Нещастна руска подлога.

SU-152

Купуването на местни измекяри е стара колониална практика още от древността. Тя дава краткосрочни резултати, но нищо повече. Просто тези, които се продават по този начин, никога не си заслужават вложените в тях средства...

ти само се покажи! Путин ще дойде и за теб :)

Защо не зададеш същия въпрос за турското посолство, например ? Или с тях си приятел (падаш си по анадолска любоФ ?)

Нека се замислим за следното - в Русия има около 20 български дипломата, в Москва и Петербург, те се справят дори с големи туристически потоци, докато в руското посолство са били над 100 човека и сега остават около 40, които не могат да се справят с рехавия туристически поток на българи към Русия. Или в посолството мнозинството са само шпиони, които друго не пипват или са толкова мързеливи, че нямам думи, просто не знам нещо по-неефективно от българския чиновник, но явно руският е в пъти по-зле...

Тъп си ако не схващаш за какво става дума. Русия ако махне посолството си, това е равносилно на война. Което устройва плана на ЦРУ перфектно и дава зелена светлина на правителството да обяви полу-военно положение. Турците са най-силната армия на Балканите. Руснаците ще ударят стратегически възли и бази тук и няма да се напъват да идват. От там в последвалата криза ще трябва някой да сложи ред, естествено, че Турция няма да откаже плодородна земя и излаз на Черно море.

ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖА ДА ГЪЛТАМ НЕГЪРСКА СПЕРМА

за русороби не може ли без визи?

А можеш ли да кажеш ПОНЕ ЕДНО ПОСЛЕДСТВИЕ? Русия ни спря газа ПРЕДИ да отзовем 70 дипломати. Износът ни към русия е 1,5% от общия... Даже към Македония изнасяме 2%! Какво може да загубим? Да ни нападнат? А член пети???? Сега ще са меки, като бебешко дупе! Само на по-слаби скачат от тях руснаците. И ни скачаха, докато бяхме по-слаби... Но вече няма какво да губим И НЕ СМЕ!

Ами, да, хора, които искат да видят и нещо друго освен Халкидики като теб и най-много сигурно да си ял плескавици в сръбския Димитровград до границата, имат желание да посетят и Москва и Санкт Петербург и т.н. Има какво да се види, но не знам дали ще ме разбереш. Да не говорим за хилядите бизнеси, които са свързани с Русия. Виждаш ли по-надалеч от носа си и кой ти каза да мразиш Русия, дори да не одобряваш политиката й.

Абе руски цървули! Още на 04.04.2022 г. Шуткин подписа указ и спря издаването на визи!

На полетата в Укрия да умираш за Бандера и ЦРУ, продажнико.

Глупак, какво общо има едното с другото - ние сме към Запада от 1992 г.

трол смотан. Стига си плашил с последствия платен роб такъв. Колокото по-независими сме от този Путински режим по-добре!

Ани я дрънчи който я хвани!

Аз си го премиестих. Да му мислят всички русороби, които са на хранилката на посолството.

Наказват ги- няма да им издават визи. Не са си свършили работата з апарите, които са взели. Затова сега пишят горките.

За тези от посолството има смисъл само,ако го ползват за шпионаж

Боли ли истината руски тролчета??? Хайде родоотстъпници колко от вас искат руски стандарт на живот? Колко от вас са кандидатствали за виза в Русия последните 10 години??? Колко от вас искат руски заплати и колко от вас са поискали да ходят да живеят учат или работят в Русия? Колко от вас изпратиха руските дипломати на летището???? Колко от вас излязоха на площада в защита на Русия? Смешни сте всичките платени руски защитници.

Брей, въх! Ама и на двамата кандидатстващи за визи ли са отказали ?

В американското посолство колко души са? Аз съм чел за цифра около 800.

Много отдавна Русия трябваше да си закрие всички взаимоотношения с БГ. Не и трябват неблагодарни Цървули.