Русия блокира достъпа на чужденци до руски сурогатни майки

"Трафикът на деца е нещо неприемливо", заяви председателят на Държавната дума Вячеслав Володин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

точно така, няма нужда да се подобряват генетично бледолики западни урунгели

радвам се, че има рассияни които осъзнавате, че сте далече от бялата раса!

Важното е че до руските курви има достъп.

Украина е най-големия износител на сурогатни бебета, допреди войната. С клиенти предимно в Израел.

Ами, ако не могат да гарантират, че, отведени в чужбина, децата няма да бъдат използвани като донори на органи...

Строгатна майка въобще ?

Какво спура богат "осиновител" да си е поръчал бебе, за да се сдобие с органи за смяна?

Демократичният свят е толкова голям, че какво толкова, ако Русия откаже услугите на руските сурогатни майки?! Какво толкова?! Ами европейките и американките да раждат за пари за демократичното общество, малко ли са?

Смразяват кръвта хахахаха

Студената война винаги ражда глупости. И от двете страни. Младите хора нямат спомен от тъпотията. Аз я виждам отново. Епохи, какво да прави човек:))) Преди 30 години светът се събра, за да се раздели отново:))) Следват три-четири десетилетия тъпотия и после пак:)) В това време на вентилаторите ще се хвърлят кофи с фекалии в двете страни:))) В междинните територии като България ще е най-трудно да осъзнаем зависимостите. На стара Европа и е лесно. Ние за пръв път ще сме съзнателно от другата страна. Никой не знае дали ще е за добро. Само добро няма никога. Знам, че звучи като клише, но.... сме в преход:))))))

Развъждат деца за секс услуги и резервни части.

Путьо съ ибе ще ми износи близнаците

Ние Северна Корея,сме с братският съветски народ!!!

Двете азиатски тоалетни

Глупости, който иска ще си наеме, ще я издържа 9 месеца някъде и Путьo дори няма да разбере, че е родила. За съжаление бездетни семейства има много.

Горките мекерета укровски

И ся кво ше правиме без руски путки? Това е най-тежката санкция досега. Путя свали ръкавиците и почна сериозно.

Российский безпилотник: - Китайски датчик от али експрес за 20 долара - Тайвански ноутбук - Американски Windows https://youtu.be/_UTGhvMl5FA Чиста печалба! АналоГовнет!

С нов вид ( смешни ) санкции

въх ама толкова ми е мъчно..ха.ха ха ха

И видя новите дневни статии за Русия!

щото и аз ха ха ха ха

Особено ме кефят мненията и репликите. Трол до трола...

Опитват се да ни отрежат достъпа до най- лесните жени ! Ужас

Те нашите пък много трудни...

По-скоро ще блокира досъпа на руски сурогатни майки до чужденци.

Използваха рускини и украинки като инкубатори. Главно украинки, но сега със санкциите рускините станаха по-евтини. За да могат старчоците на запад да си имат деца а и за по-богатите да не си развалят фигурата жените им. И това е първата много болезнена за западняците контамярка.

Тогава вече излизам на стачка !

Малее, и сега джендърските и педофилски ЕС и УСА какво ще правят?

В руската дума имало предложение да сменят герба на знамето, щяло да изобразява хипопотам... Щото до шията били в лайна ,ама устата широко зейнала...

в Русия сурогатни майки и рогатни руснаци..ха.ха.ха

В Русия са нормалните неща, нормалните порядки. Наскоро прие и закон срещу рекламата на ЛГБТ. А нали виждате как целокупният Запад гневно реагира на това ,че Катар забранява тъпата инициатива за реклама на ЛГБТ на световното. Още един повод за размисъл, че русофобията на Запада е нещо нездраво, глупаво и перверзно.

Няма по-деградирали боклуци от руските ти господари, робе! :)))))

Ако си мислиш че в рашка говняшка няма педерасти освен руските тролчета педерастчета много се лъжеш, разликата е че на запад педерасите не се крият докато в говняшка ходят по храстите и се плющят един друг .Между другото руция е на първо място от държавите на север от екватора по брой на заболели от СПИН на глава от населението (има го в google)първите места се заемат от африканска държави.

Педерасти има навсякъде...ма само на запад са издигнати в култ и са модерни...и от малки се зарибяват... И спина не е заради предерастите а заради хероина които се лее от братски демоктратичен Афганистан... 20 години там американските другари охраняваха полетата с мак...после през огромната практическа неохранявана(от Волга до Монголия) граница с Казахстан отиваше в Русия...Точно както кокаина пък от Мексико и Колумнбия отива в САЩ...

За богатите навсякъде нещата са нормални. Изглежда и за тези, които на на религиозно право като мюсюлмани и ултраортадоксални евреи. Но за обикновените хора освен Русия и няколко азиатски страни няма нормалност.

Тази сутрин гледах репортажи от Украйна по немската телевизия.Орките са отвлекли десетки хиляди бели украински деца и ги дават на насилствено осиновяване на пияните мустакати мамашки.

Най-важното е да не спре достъпа на рускините до Only Fans, че тогава го закъсаха.

аз си правя чикия когато гледам портрета на нашия вожд и учитель Влодимир Путин

Ставайте, свини! За какво ви плащам?

Ставайте руски тролчета педерастчета ,за какво ви плащам!

Нали знаеш за майка си.

... нали си знаеш продължението.... завършва на който те хване...

И правилно, никаква помощ за тия нацисти подкрепящи и финансиращи укронацизма.

като няма да ни дават руски газинки.. твоята дупка свободна ли е да я взема под наем

Ако баща ти е терорист а майка ти проститутка ти какъв щеше да бъдеш?

Соросоид!?

Руско тролче педерастче!

Грешен отговор.

Русофил. Какъв друг да бъде?

Е кой луд ще иска дете терорист от майка свиня.

Искат ги, повярвай, щом са руси и синеоки. Ако не искаха такива, в Столипиново и Факилтета щяха да са богаташи.

Путя сериозно се е заел да изтрепе и осакати всички млади мъже там, незнам кой ще им прави децата

Путин трепе за сега дагестанците и поробените еничари от Донецка и Луганскни украински области.

ха ха ха х сурогатен баща- педофиль- Путин..ха.ха Екстравагантната идея включва спермата на Путин да бъде изпращана на рускините по пощата. Това щяло да е силен инструмент за борба с демографската криза „Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“. Това е записано в нов законопроект, внесен в руската Дума, съобщава trust.ua. Авторът на екзоточното предложение е председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството е Елена Мизулина Мизулина, която има докторска степен по право, направила предложението по време дискусия за пловодитостта в Русия. Тя обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция по подобие на училищата на Суворов с целта да възпитаме граждани, верни на отечеството и лично на президента Путин.“ Така в бъдещето тези деца ще формират военния и политически елит на страната, защитава предложението си депутатката. По този начин щяло да се въздейства и върху демографската ситуация в страната.

След време раZZия ще бъде населена от дребни и плешиви хобити-страхливци, които се крият в бункери под земята! раZZия ще бъде прекръстена на Графството! БУХАХАХАХАХАХА

съвсем изплискаха легена.......

Сега разбрах от къде идват русофилите.

На рожденият ден му гръмнаха моста, а после му вземаха и ХЕРСОН

Забранете и проституцията в РоZZия

Няма как да стане, съвсем ще обеднеят.

рускиня - професия..ха.ха