От Русия: Лондон избра конфронтация с Москва

Британското правителство направи избор в полза на конфронтация с Русия, заяви руското външно министерство.

Обратно в новината

Коментари - От Русия: Лондон избра конфронтация с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е Полша, Украйна, Литва, Лативя, Естония, Грузия, Германия, Франция, Великобритания, Швеция, Норвегия, Финландия, Холандия, САЩ, заедно с техните милиони жители и стотици политици и анализатори МАСОВО ДА ЖИВЕЯТ В ЗАБЛУДА и ДА СЕ ЛЪЖАТ, че Русия е агресивна мафиотска държава а Путин е агресор? ЗАЩО ЛИ ТОВА Е ТАКА?

Защо всички читави европейски и не европейски държави избраха да се конфронтират с агресора, Хитлер на 21-и век путлер??????

Еропейскките държави избрали... Това някакъв виц ли е? Собствен избор с .... колко казваш бази на САЩ на териториите ни? Те някои избраха да им вътнат и златото, но после размислиха/

разлика от Лондон Русия избра конфронтация с целия свят...

Споко, и други са нападали Москва и знаем как са свършвали....Просто сега Западът е в поредната си истерия.Една от причините е предизборна.

Ами като говорим за избори - май сега е времето да изберат Жириновски та да види запада кон боб яде ли!

чешат си езиците преди 4 години бях на айфеловата кула и друга реч освен руска не чух благодарение на евтина руска газ на запад живеят като бейчета и така са свикнали с този разкош ,че я путин им врътнал кранчето я са дигнали бунт до небесата ще видят и украйна и крим тогава чии са

руснаците врътнат кранчето след два дни ще питат къде се..ат гладните. Тази държава се крепи главно на износ на енергоносители...

От Русия могат да си приказват всякакви глупости - там колхозниците вярват на всичко. Или поне се правят че вярват - иначе ги чака ГУЛАГ, или като се наричат концлагерите сега. Нека не бъркаме причина и следствие - това е елементарен подход в логиката. Има окупация на Крим - следват санкции заради окупацията на Крим. Преди окупацията на Крим от Русия никой и не еповдигал въпрос за каквито и да е санкции. Има нахлуване на руски войски в Източна Украйна. на всичкото отгоре - без опознавателни знаци. Всякакви проиказки са самодейци, за офицери в отпуск са пълн9и глупости - на това не вярват и дечицата в детските градини. Това са си части на Спецназ. Това е в пълен разрез с международното право. И от това следват санкции за намесата на Русия в Украйна. Има доказана терористична дейност, извършена с БОВ, което с еконтролира от Русия. как е стигнало до Великобритания, кой го е използвал, как точно е станало - няма значение. И няма никакво значение че пострадалият е бивш съветски агент на ГРУ (но дъщеря му не е, околните пострадали не са , и т.н.). Това е терористичен акт с руско участие - толкова. И следват санкции. Това е. Много е просто. За човек разумен. Но не и за дебил. Или мандрил. Или павиан. Или за накакъв друг маймунарник. Пиещ или не пиещ Бояришник.

Абе, то и нашите политици безусловно подкрепят т.н. запад, че иначе ще им спрат еврофондовете, а и париците дето си крият по офшорките ще им ги прибере Терезка, като им спретне набързо един комплот.

Е, какво толкова внася Москва от ингилизите , или ще забранят на руските хакерчета да учат английски ?.. това е плашещо...

не знам какво внася, ама знам какво Москва изнася за Лондон. пари! и хора които бягат от "хубавия" живот из безкрайните руски поля

Абе щом колхозниците в Кремъл реват значи все има нещо за което да ги боли.

Ненормалното джудже идиотче така отправяше заплахи и към Турция, че щял да им изпрати бомби да отворят босфора за руски кораби пък то турчалята взеха, че забраниха на всички руски кораби които идват от Крим да спират в турски пристанища. Свалиха им самолетите, навлязоха в Сирия а путлер няма възможност да направи нищо. Само сополи произвежда. Нещастник. Пияния ненормалник забравя факта, че и ангичаните са въоръжени до зъби със ядрени оръжия и е член на НАТО и ако рашките се изпуснат, ще получат ракети от всички страни.

То убаво, само дет "рашките" имат така, един системки, ПРО им викат, дето може и да поуловят тези ракетки.

Ватенките нямат НИЩО. Всичко е мултфилми. Те по времето на много по могъщата ссср имаха "перфектната" отбрана, а Матиаст Руст кацна със самолета си на червения площад. Срам и позор за ватната кочина.

Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райха. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове. Руските анимационни воиски са най- добрите в света! Агресивните руснаци през деветдесетте години бяха в центъра на Европа в Берлин. А сега са сами, изоставени от всички сателитни държави, които бяха окупирали. Сега Русия е навряна в своите граници, а около тях са НАТО и Америка. Рублофилите са като препикани мушката. Шойгу пише доклади като замаян, Кремлин затъва все повече в блатото... Ложь и россия стали синонимами.

Големи изцепки, интересно руснаците какво ще предприемат.

конфронтация - противопоставяне! никой не се противопоставя на раша! само и показват къде и е мястото, и че и се налага да си седи там!

вече почвам да се дразня от спокойствието и търпението на Путин, може би ичаква само изборите и да ги зачеша тия третополови боклуци, тва англосаксонците заедно с онаяя каша в сащ трябва да се изгори в най-скоро време че света пропищя от тях, то не беше Панама,Виетнам Югославия, Авганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна....много са провокациите за американска "демокрация" включая и ние дето сега там и трева не никне, а сега вече Русия им е виновна за всичко, егати долните лицемери

Като си слаба държава, а се правиш на велик, та всички да ти се смеят, така става, всеки ще те подритва!

Добре че има железни нерви, инак ще настъпят интересни времена, а са казали мъдри хора че е проклятие да живееш в интересни времена.

В отговор на гнусните инсинуации на Тереза Мей, Путин нареди да и блокират всички сметки в руските банки!

Правилно, и да се изгонят всички британски олигарси от Русия и да им се конфискуват именията в Крим! Вънь!

абе олигофрен, сега ще видят кан боп яде ли ако руските милиардери си изтеглат парите от насрания остров ситито ще изхълца, а може би и това е целта да им запорират авоарите щото без чичко паричко нема фиш енд чипс

Олиго,като ги изтеглят кво ще правят с тях, ще ги подарят на чукчите в Сибир! И как ще ги теглят, с чували или с куфари, както кокаина от Аржентина! И дали каката Мей няма да реши да ги национализира в полза на кралицата?

Некой да е чел кака Мей с какао образование е?Прочетете !В средновековието дипломатите са били по образовании далновидни от нея и нейните главундери!!!

Кой е казал, че тя е дипломатка! Дипломат е Борис Джонсън!

Да, това е техният - на Америка и на техния, клакьори в Европа, Англия - начин да се опитат да повлияят на президентските избори в Русия. Сигурно ще се появят и други напъни от тяхна страна. На тях много им се иска Русия отново да има един слаб, доверчив, наивно вярващ в тяхната "честна дума" президент,като Горбачов и Елцин. Америка и Англия още не са узрели за честни,доверчиви,откровени отношения. А им се довериш,а са те глътнали! Освен това ще има и световно по футбол в Русия. Ще провалят и него, и така ще се опитат да настроят, и целия свят против Путин и Русия. С един куршум два заека!

Добре казано. На англосаксите може да им се има толкова доверие, колкото на немците по отношение на пакта Рибентроп-Молотов.

"Договор подписан с руснаците не струва и хартията на която е написан!" - Бисмарк.

Забележете, че руснаците не отричат че са го отровили, а протестират че не е няма взаимодействие между двете страни в конфликта.

Напротив, само че както обикновено, няма кой да чете. Русия официално отрече каквато и да е съпричастност към случая. Лавров го коментира достатъчно ясно. А и ако се приложи критерия кой печели от този скандал, ясно е, че не Русия би следвало да оглави листа на "заподозрените".

Бе какво искаш от държава де е позволила да я команда една шепа наречена Лондонско сити което е държава в държавата и никой няма власт над него дори дъртата гущерка, този със сламената коса и тази сбабичосаната то не че и у нас е по различно но поне ние сме много малки !

Да наложат ембарго на тези гадни англичани и да спрат да им внасят Лади. Да видим какво ще правят тогава.

реално всеки руски гражданин е потенцяилен шпионин-кат се варне у русия го ловат за гушата и изтискват секаква инф. могат и лесно да си манипулират гражданите- за путино за крим и пакости да ни прават повтарям пална карантина на руссия докат не се изтроват отватре с лошотята си

Ей плевня ти ли си бе,я пробвай да им направиш пълната карантина

Британските служби само химически оръжия сънуват и търсят, в Либия, в Ирак, в метрото. Няма никакво творчество.

Те толкова и намериха.

Да разберем, че сме в етап на студена война и всички руски задници трябва да се допускат в страни от ЕС по изключение. Да ходят на екскурзии в крим, сочи, китай, и други азиятски места. А те да ни забранят да ходя в русссссссията, като по този начин ми разгонят фамилията. Ей туйцък трудно ще го преживея да не мога да вида кремъл и красная плошадь...ужас майна.

Крайно време е вие русофобите да разберете, че на нас българите Русия не ни е враг а приятел и освободител.

е па кои иска да се састезава с руските наркомани -направо вече ша тичат с набодени спринцовки по вените --на техна територия са могат да се бодат и в движение

На тъпите ватници и партенки това им се пада. Станаха за смях на света, как красивата, многодетна Тереза Мей се гъбарка с тях.

Руснаците са много тъпи. В лицето им казват че са убийци, без доказателства, а те на дипломати се правят. Затваряй посолство и бягай далече.

признавам у русия е измисле наи добрия воден смесител-една железна кофа у нея се изхождат после пият вода и си перат валянките-англичаните не са толкова напреднали ощте верно е

Сигурен съм, че си получил средното си образование в САЩ, толкова ниско ниво и тук в България няма.

И много правилно са решили да не посещават първенството в Русия да гледат колко бой ще ядат и футболистите им и феновете им.

Побойниците тва могат.

Гадните английски робовладелци, веднъж за винаги трябва да разберат, че отдавна не управляват света.

Са ти кой мислиш че управлява тоя свят. Тъпоъгълник като бат ти Боже ли?

Време е нагличаните да бъдат научени на обноски, да си оправят движението по пътищата както е в нормалните държави като Русия и да се научат да си слагат смесители за топла и студена вода.

Скрипал искаше да се спаси, но от САЩ го изгониха а нагличаните го отровиха.

абе твоя лавров направо плаче на снимките -даже и него го е сраам от путин -само такива селски бастуни кат тебе още пеят партизанските песни на селяндурите от родата

А бе, вярно ли , че някакво джудже от Русия ви е назначило президента в Краваристан?

Добре би било ЕС да приеме РФ, но още по-добре ще е ако РФ приеме ЕС в състава си.

мечтите са безплатни за издухани путиноидни смотаняци.

Тереза Мей си била оттеглила поканата, че те руснаците могат да отидат където си поискат и без покана.

тва да не са руснаците дет сами се троват с антифриз-ами докат не ехполсират всички руски граждани от европа барабар с троловете кат тебе нема се оправиме

Че ти нали си в америка, какво те интересува Европа.

Той и плевнята беше избрал конфронтация с Москва, но набързо го сменихме.

Време е Русия отново да освободи Европа, но този път цялата и островчето също.

Понастоящем Русия е икономичеси, е като Горна Волта, но с ракети. -Без приятели, сами като трън в пустинята, зли като азиатски орки -Без сателитни поробени държави като при соца. -Без пари, пълна нищета - те печелят само от това което земята им дарява все още-газ и нефт.Но те ще свършат.

Наглосаксонците отровиха човека и дъщеря му сама за да обвинят Русия за това. Не мога да разбера само , от къде извадиха това самочувствие да скачат на руснаците, все едно мухата да каже на слона, ще те изям.

има да мечтаят те за водка -да си смучат антифриза от ладите за наказание

Руските малоумници всички при водката.Няма какво да правят в развитите страни.

путин да изтегли и маимуните си кат тебе от бг

каде си видел крави у америка бе маимун за сажеление за затворени в супермодерни пасищта кат руските маимунятси кат тебе у руската клетка дет ти е ощте у главата

Крави не съм виждал в Америка, но телета има колкото искаш, че и компютри им раздали.

Путин да изтегля олигарсите от мъгливото островче и да го оставя да фалира. И без това само проблеми идват от там.

ама чак сега признаха че са дали отровата да убят г марков нали- кат паднр путин всичко ш си ка ж а т

щом лавров се фана за главата .руския кораб потава некадарна нация не могат да се оправляват сами а и никои не ги иска тея манияци -колко шпиони изтрепаха кат почнем с г марков-тва са си сериини убиици

Ами не са като вас краварите, 90% от жертвите на войните в Ирак да са цивилни граждани.