Путин: Великден е тържество на живота, доброто и любовта!

Путин поздрави православните християни по случай Великден. Порошенко посети пасхални богослужения на три различни църкви в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Великден е тържество на живота, доброто и любовта! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10 000 украинци заплатиха с живота си неговата ЛЮБОВ към тях.

Поименно може ли? Много си тъп чирак!

"Този велик празник, олицетворяващ тържеството на живота, доброто и любовта, има огромно нравствено значение." каза Владимир Владимирович и нареди да се засилят бомбардировките на мирното ннселение в Сирия като символ на "доброто и любовта"!

Как му позволява съвестта на този убиец да влиза в църква и да се кръсти, ма той е КГБ агент и професията му е убиец, а тези нямат съвест. До сега е ликвидирал 38 политически противници и предатели и хиляди хора в Грузия, Абхазия, Чечня, Осетия, Приднестровието, Крим, Украйна, Сирия,..отделно се дуе като пуяк и заплашва постоянно света с нови оръжия за масово поразяване, чудно как свободния свят не му е намазал дръжката на вратата с полонии или новичок?

Аве чалгопитек, човека поздравява хората със светлия праздник а вие чалгаджиите през това время друсате кючеци и фъргате гюбеци по мегданите!мбухахаха чалгаджииска ви работа!!!

Човека поздравява хората със засилени бомбардировки на болници, училища и детски градини в Сирия! Евала на човека, избавя ни от бъдещите брадати терористи!

ще повърна!!!

колкото щете, ама Путинката е пич!

ка!

Както винаги висша форма на лицемерие и непросветеност.

Благодарим на Владимир Путин! Същите пожелания и към него и Руския народ, здраве щастие и благоденствие !

Както в Сирия!

но НКВД (предшественика на КГБ) що попове затри - уби и изпрати в Гулаг!!! Десетки хиляди! Нещо като нашите комуняги. Преди демокрацията с конна полиция пазеха църквите по Великден и Коледа - сакън някой да не влезне. Сега от комуняги не можеш да се вредиш в църквите. Лицемери и богохулници!

Путьо всеки ден с натрапва с демагогията и масовите убийства на деца и жени в Сирия,отровени по същият животински нагон,като руснака Скрипал и дъщеря му!И Тоя тип има наглоста да манипулира християните и се гаври морала и човечноста!Анатема за безбожника Путин!

а къде им са семействата на тези християни? къде са жени, деца и внуци??

Ало, безработната, ти семейство имаш ли да те харни???

и ти ли не знаеш къде са им семействата на тия??

има хляб в тоя човек надмина ни -направи царквите на кгб-учстаци

всицгки попове -наи добрите агенти хората се изповядват директно на кгб-генялно

има предвид таргество на кгб човека

няма нужда убиец да ни говори за живота.

хиджабът и отива!

ТОЗИ МИНИК, ДОБРЕ Е ПРОЧЕЛ КНИГАТА НА ФЮРЕРА, МАЙ КАМПФ !!! И ОНЗИ ИМА ТАКИВА ПОСЛАНИЯ !!!

Тези двамата са антихристи. Комунистите не вярват в Бог. Патриарх Кирил е полковник , агент на КГБ. Не вярвайте на ЧЕРВЕНИЯТ ДЯВОЛ !

Интересно, Сталин като е учил в Семинарията как се е превърнал в такъв безбожник...Все пак, зимата като немците били пред Москва е накарал със самолет в който е била иконата на Казанската Божия Майка да се облети Столицата! Такива глупости дето ги пишете тук,едно време такива бяха все ортодоксални комсомолци, ако не беше се срутил социализма сега щяхте да крещите с пяна на уста - Слава на БКП, Слава на КПСС!!! Вечна дружба!!!

Така е на Путин-ШАЛОМович прадедо му е бил равин в Питербург казвал се е ШЛОМО другия му дедо Спиридон е бил заклет комунист-атеист агент на НКВД личен готвач на Ленин а по кьсно и на Сталин /има данни 4е ги е тровил методично с отвари от халюциогени есенни гьби и медни окиси предизвикваики у тях паранои а врагове и заговори -така се увеличавали парите за облаги на НКВД и охрана/

САТАНИНСКА символика в логото-знака на управлявашата партия начело на която е товорищ Путин-ШАЛОМОВИЧ -Едина Россия Лого син контур МЕЧКА бял фон КОЗЕЛ с РОГА-символа наСатаната БАФОМЕТ в краката на мечката обьрнат надпис на половона скрит ИШУА/Исус/ на иврит над мечко-козела руския трибагреник и синя лента на вьлни под формата закодирани контури на ТРИ ШЕСТИЦИ /666/Символа на Антихриста Основател и идеен сьздател нсатанинската партия ЕдинаРОССИЯ хазрин евреин МИНТИМАР СЕИМИ МИН-на иврит преброен включващ случваш се ТИМАР-ТАМАР-Палми СЕИМИ-на иврит СЕМИТ почитател на бог СЕМ-ШЕМ 1 от имената на Иехова

абе хора преди да ги повтаряте тея фейкове що просто не напишете "Единная россия" в гугъл и да видите логото

За пореден път се убеждавам какви ЛИЦЕМЕРИ са комунистите. Този до вчера член на голямата банда АТЕИСТИ които убиваха попове палеха икони и църкви сега взел да ни учи що е велик ден.

Напълно си прав! То като гледам и нашите Бойко, Цецка, Плевнелиев и цялата им компания - все отбор бивши млади комунистчета, ама вече са с друга, права вяра! Утре, както е тръгнало, и будисти ще станат!

Няма срам това безбожно джудже и това си е!!!

Така е, не е като продажния евреин Сорос - пари не ви плаща, пък и за държавата си мисли как да я издигне, а не как да я пазпрердушини!

Великден-Празника на Празниците! Тържество на Живота над смъртта! Победа на Истината срещу лъжата! Победа на Правдата срещу неправдата! Тържество на Светлината над тъмнината! "ТОЗИ който дарява Светлина, ТОЙ не остава на тъмно!" Благословен си Господи, нека се свети името ти вовеки! Христос Воскресе!

Най големия убиец говори за доброта и любов. Последните му жертви в Лондон обаче оживяха.

"Mail on Sunday цитира британските служби за сигурност, според които веществото от типа "Новичок" е било под формата на прозрачен гел без мирис и е било нанесено върху дръжката на входната врата на дома на Скрипал РАНО СУТРИНТА на 4 март. Изданието твърди още, че "руски агенти" са наблюдавали семейство Скрипал в продължание на две седмици и са решили да извършат нападението в неделя, за да се избегне възможността до дръжката на вратата да се докосне пощальон или някой друг външен човек. Вестникът твърди още, че в деня на отравянето в болницата СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО е имало лекари, които са били на обучение за подпомагане на жертви на химически оръжия. Като противоотрова те са използвали атропин и други медикаменти, одобрени от лабораторията в Портън Даун, съобщава Mail on Sunday, цитиран от ВВС." Скрипалови РАНО СУТРИНТА пипнали отровата; ходили до гробищата; пили в пъб; хапнали в италиански ресторант; разходили се; седнали на пейката и в КЪСНИЯ СЛЕДОБЕД / 16.15 / заспали...

ченгета...

и убийци!

Аман от дебили като вас!

Кои са вас ?

Кво, ще ни изкормиш ли?

Великден е тържество на живота, доброто и любовта! Да! Така е! Точно ти ли бе, Путин? Оскверняваш и най-светлите неща на този свят. Нямаш право да изричаш тези думи! Остави ги за ХОРАТА!

И АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ЧЕ КАПИТАЛИСТИТЕ ПРАЗНУВАТ ЖИВОТА И ДЕЛОТО НА ПЪРВИЯ КОМУНИСТ - ИСУС ОТ НАЗАРЕТ :)

НЕ БОГОХУЛСТВАЙ!

Днес Русия е в много по-добри ръце от времето на алкохолика Елцин и некадърника предател Горбачов. Браво Путин - 6 ++++++++++++ А в какви ръце е България днес ??? Командват я с директиви от щатското посолство и еврокомисарите. Директивите се приемат от политиците ни със слугинажска чупка в кръста и покорното " yes Sir ".

Масов убиец на деца, старци и жени, говори за добро, живот и любов ?!?!?! НАГЛЕЦ !!!

Новичок.

И никъде не пише "второразрядното ченге " поздравило пи е руския народ! Бива ли така -днес той би трябвало да е преди Прецедента ! Това само един калпав журналист може да го пропусне!

Второразрядното ченге има подкрепата на 80% от народа, а гьотверен като теб могат само да го перкат мангустите край боклуците

Жалка работа. Не че не им личи ...

Такъв егоцентрист като путин ще се поболее,ако един ден не го снимат камерите.Като види журналисти и получава оргазъм

духаш супата от злоба и чупиш всички тъпомери

И това казано от един тъпак, от най-бедната, корумпираната и с най-висока смъртност държава. Демократично постигнала това като член на ЕС и НАТО за 30 години.

А преди това какво беше, глупако нещастен. Докато има такива неудачници като теб, няма оправяне.

Искрени слова, от искрен чиляк..На фона на поредната химическа атака в Сирия..Особено интересно е, когато комунисти се правят на християни...Докато държат препариран човек в центъра на столицата си..Очень християнско е това..Точно според традициите

Затвърждавам си мнението че дори и готварска да е рубриката дираджиите ще сложат Путин за да има кой да им я отвори и да си броят ''рейтинга'' на четене.. Статията ви няма нищо общо със заглавието освен пътвите три реда...

Истински християнин за разлика от боко и сие...Да бяха видели службата на Кирил и да видят че християнството наистина се развива и спазва в Русия.. Нашата ''служба'' си беше 1/100 от Руската защото там вярата е верую= а при нас лицемерие..

Видяхме и Радев. Аре у лево!

Не си прав, нашите богослужения са много по-хубави, имаме ангелски хорове, никой няма такива, просто т. н национална телевизия не предава цялото богослужение, всъщност литургията започва след "Христос Воскресе!" и продължава до около два и половина след полунощ. Минусът ти не е от мен.

Защо заглавието ви е за Путин, след като по-голямата част от съдържанието е за Порошенко, може би защото името Путин води до повече коментари, а Порошенко отдавна е престанал да предизвиква интерес.

Честит празник на всички християни!!!Да сме живи и здрави!!!