Коментари - Янукович: САЩ координираха ”майдана” от посолството в Киев | dnes.dir.bg
назад

Янукович: САЩ координираха ”майдана” от посолството в Киев

Бившият украински президент Виктор Янукович заяви пред съд в Москва, че е знаел, че в посолството на САЩ в Киев действа координационен щаб на "майдана".

Обратно в новината

Коментари - Янукович: САЩ координираха ”майдана” от посолството в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пффф...Това всеки го знае! Та нали Виктория Нулата-Еби Гейсъюза, раздаваше курабийки на Майдана..А после в телфонния разговор, и определи как Яйцето ще бъде премиер а не Кличко! А в това време, Маккейна-дъртата пръдня, раздаде 5 милиарда на укронацитата да свалят Янукович! Това целия свят го знае!

тоя открил топлата вода и сега съобщава.То на първата минута от майдана беше ясно, че е организиран от хамерокраваското посолство.Обаче много бързо последва отрезвяване .И сега от Украйн остана само една осакатена крайна.

Лъже като брадат циганин за състоянието си. Лично съм виждал яхтата му в пристанището на Балаклава в Крим,година преди преврата. Даже снимки имам с нея на кея.

Путин искал да даде път на дълбокото желание на украинците да се отделят от Европа и да се интегрират със сибирските и централноазиатските народи в Евразийски му проект . Но лошите американците от посолството подло отклонили желанието на украинците да станат тунгуси , да играят дервишки танци и да бият сибирски шамански барабанчета.

Украинците са добре запознати с евразийският проект на Путин и като нормални хора си направиха Майдана , тъй като янукович искаше да ги отклони от нормалния за Украйна европът на развитие, не са нужни никакви посолства, ако си европеец да въстанеш , ако искат въдворят в руски сибирско монголски татарски проект за развитие. Еразийският съюз на Путин иска да въстанови Съветският съюз и властта на Русия над близка и далечна чужбина на базата на идеята , че това е културно наследство на Чингиз хан с Путин в негова роля, който господар да обединява липсата на допирни точки и културно единство между тунгуси, казахи, узбеки и арменци , грузинци, славяни , православни и мюсулмани.. Може да ви звучи налудно, но това е идеята на Евразийският съюз, обаче амбицията на джуджето да властва с тази обречена налудност си е реална. Тъй като е налудно като всичко идващо от Масква и те си го знаят, този вариант се предлага на центрланоазиатските републики , че са братя в Чингиз хан и културата му. Пред славяните и православните не върви да представяш как са културни братя с узбеките , казахите , туркмените, таджиките и тунгусите и калмиките. Затова се приказва за славянско единство , православно единство и прочие. Специално за комунделите в тези страни се говори за комунистическо минало представяно като ... консерватизъм и прочие. Е кой европейски народ ще има мераци се върже да се обединява със татарите и монголите от Сибир и централна азия и сибир, само да угоди на властовите амбиции на джуджето.

Можеше по-кратък да бъдеш. Дали 2 изречение глупости или 20, все тая

Путьо! След като е знаел защо нищо не е направил? И този е от серията малки хорица, които все още управляват в някои страни /като нашата/ в Източна Европа. Предпочете да избяга отколкото да се бори за страната си.

Саддам и Кадафи се бориха - и какво стана? Янукович си е направил нужните изводи.

Този престъпник (доказано осъден) избяга като плъх от страх пред справедливия гняв на украинския народ, който искаше изпълнение на взетите решения за присъединяване към ЕС. Украйна ИЗБРА ЕВРОПА, а не Азия. Янукович получи от Путин милиарди за да присъедини Украйна към Русия, но украинския народ скочи за да се защити от измамата и за да защити правото си на самоопределение. Янукович трябва да отговаря за всичко което забърка и което заграби.

Този е пълен малоумник. Ако това беше вярно, да го беше казал преди 3-4 години. Който от пишещите тук е ходил в Украйна или познава Украинци, а аз познавам и руснаци живеещи в Украйна, знае, че този лъже. Влезте в интернет и вижте само за пример неговата вила и тоалетната му чиния от чисто злато. Нищо повече няма да кажа, вие си направете извода, дали човек който иска да сере в чиния от чисто злато е "дарявал" на бедните и болните. Толкоз, останалото е за тези които се интересуват от фактите, а не от приказките.

Виждали сме някаква чиния, ама дали е негова или така твърди някой си е спорен въпрос. Ти лично видя ли вилата му и откри ли вътре златната тоалетна чиния? Освен това 100% само е позлатена. От чисто злато не само, че ще струва много, но и няма да има подходящи качества. Така че между златна, позлатена и "от чисто злато" има разлика в доста килограми и милиони $.

Великите американци отиваха и решаваха проблемите сами. В последните години решиха , че с подмолни действия някой друг ще извърши мръсната работа ... но дойде време за избори и гласоподавателите показаха , че имат още гени от прадедите си..

.. така е. Определям това към момента, когато от Marlboro преминаха на ГМО.

Руски граждани организирали опита за преврат в Черна гора са:Эдуард Широков и Владимир Попов.

санкции! Да ви е честито!

ПУТЬИН ПРОИГРА УКРАЙНА, СЕГА ОЛЕЙНИК ПЛАЧЕ В РУСКИ СЪД, ХАХАХА

стига глупости краварски ако януш бе мъж то от прасето и яицето не би останало нищо!!!!!!!!!!!!

ПУТИНОИДИТЕ НЕ СА МЪЖЕ, А СА П-И

пък тука в София пискливите недоклатени протестърчета.

този майцепродажник(както всички путлеро-безродници) що не каже кой открадна украинска територия и кой поддържа руските терористи в Украйна

щерев, грабвай пушката и тръгвай да помагаш в Сирия, че работата ви е стричена!

ти недей ми се вживява на советски руководитель!!!!

щерев слагаи осраните пражки и бегаи в харманли да споделиш крастата

попитали радио Ереван дали ив Америка може да стане 'майдан' като в Украйна. Не може- отговорило радиото, защото в Америка няма американско посолство.

нещастието на славяните е, че не са единни, лесно се манипулират и винаги са готови да предадат своите, а всъщност великият западен свят е изграден от покатоличени славяни

Момче евреите славяни ли са.Щото съветска русия е създадена от евреи.И вече 90г се стопанисва от тех.И за това което евреите са донесли на света през теа 90г-всички деликатно мълчаааат...През 1918г от 316 ръководни персони в русия-най-ръководните- само 16 са руснаци.Другите са евреи.Казват че некои били от долен иист сайд на манхатън...И вероятно е било така.Това е...

Ако говорим така Австралия е създадена от престъпници. САЩ от други съмнителни. Германия с проливане на кръв и вътрешни битки. Великобритания да не говорим. Погледни първо запада, преди да обвиняваш другите.

Меркел и Оланд бяха успели да убедят и двете страни за мирно приключване на сагата. На следващия ден И ОТ ДВЕТЕ страни имаше провокации. Кой имаше полза от това да се провали дипломацията на ЕС оставам на всеки от вас да си отговори сам. Европа загуби, Украйна загуби, спечелиха всички останали играчи. Смятам знаете , които са останалите играчи.

А бе умник,как точно си представяш господарите на путин да преглътнат загубата на украйна.Това не е нито армения нито кавказ...Как си представяш русия да остави украйна да се развива нормално-мирно.Ми нали след 10-15г разликоте между украйна и русия ше станат видими и за зомбирания от режима руски народ.Достатъчно е да погледнат през оградата и да видат...Ооо ужас.Хората в русия ше почнат да задават въпроси....И така.Сега разбра ли или ше ми се правиш пак на много умен.

нали гледат България

ето ти едно заглавие от укро новините с дата 15.12.2016г- "Речи о вступлении Украины в Евросоюз не идет, глава Европарламента"

хаха ти вярваш ли си на глупостите, ние сме демократизирани от 27 години и все по-зле става положението, а пък Украйна щяла да се подобри за десет, как ще стане хич не ми е ясно.

Тоа хубавец е недоволен че му взели колкълчето.И това той смята за незаконно.А когато той е дошъл на власт с покрепата на управляващите в съветска русия и е защитавал техните интереси а не на своя народ-това според него законно ли е?Щото ЧЕСТНИ избори спечелени от лица подкрепяни от русия историята НЕ ПОЗНАВА.Така че е малко странно тоа хубавец да претендира за квото и да е.И най-малко за справедливост.Когато си дошъл на власт по несправедли начин,не требва да се чудиш че са те прогонили по некакъв начин. Всеки начин за прогонването на такива като този е добър.Некои казват че две злини не правели една добрина.Верно така е.Но всеки начин за отстраняването на една злина е оправдан и добър.А и вече сме 21 век,ако този хубавец не е разбрал.И марионетките на диктаторските режими требва да си ходат.Без значение как.А едва ли има нормални хора на таа земя които да се съмняват в характера на режима в москва.Така че на теа крокодилски сълзи за справедливост- нормален човек нема как да се върже. Ама вижте го сладкия как образцово е сресаничък...

точно тои защитаваше интересите на украина като отказа непосилните условия които мвф му поставиха , а ретификацията с ес отказа да подпише понеже почти 70 % от експорта на украина е за русия , общо 340 завода и предприятия в украина работят и произвеждат продукция изцяло за русия , руснаците също имаха свои условия и те бяха или с ес или с тях .

Момче,който е работил за русия управлявана от евреите комунисти-ХУБАВО НЕ Е ВИДЕЛ.Разбра ли...През 89г заплатата на научен сътрудник в циитт бе 230-250лв или по курса на другаритИ,120-130 долара.

Браво! Ашкоулсун, бе! Това се казва ненамеса във вътрешните работи на суверенна държава. А на теб ти харесва .

къде тук е новината ????

Че се говори открито за това!

новината е за ДЕМОКРАТИТЕ . . . .

кое че сащ са финансирали и извършили десeтки преврати по света ли ? толкова ли са "хабни " в главите тез демократи ?

До година и половина на никого на запад няма да му е до бивша Украйна. Това ще им е последният проблем на западняците и никой няма да иска да плаща за нея. Киев сам ще се обърне към Москва за спасение.

путлер си оправя навсякъде проблемите с танкове и отрова главорез

не мога да ви разбера кво се чудите че украинците искат в ЕС а не в ссср ?! та това е най-нормалното нещо на земята посмяха да се сбият с русия за свободата си!

така се сбиха че от 20000 военен укро контингент в крим всички се предадоха без един изтрел , от тези 20 хиляди почти 6 хиляди поискаха да останат на служба в руската армия .

Сега, че Янукович не е "цвете за мирисане" е ясно, да кажем че подобно нещо като българската прИватизация в Украйна не е имало . . . . разликата е, че нашите прИватизатири влязоха в ЕС и станаха ДЕМОКРАТИ. . . . . . . .Друг е номерът, . . .как мислите преди няколко месеца подобни новини дали щеше да ги има? . . Има няколко заведени дела в Украйна на които Янукович е СВИДЕТЕЛ, едното за стрелбата на Майдана и другото е - извършен ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ . . . .От както Тръмп и Путин говориха по телефона почнаха "бъркотиите" . . . Алепу Асад го превзе, Северен поток - 2 върви уверено, Турски поток - също . . . Украйна "реве" Кремъл бил монополист, обаче натискат Путин да продължава да транзитира газ през Украйна, зер кой ще рани 32млн украинци, ЕС внася от Украйна само чернозем и ток НИЩО ДРУГО, с Русия правят независимост . . . . и кой ще ги рани . . . и Господ не знае. Та май ЕС-демократите искат да "окачат" Украйна на шията на Путин . . . . .братския СССР вече го няма . . та колкото Путин е "пуснал" доматите на Ердоган, нищо че вече са приятели, толкова и на украинците ще им купува продукцията . . . .

великият президент на украйна който не смее да се покаже пред народа си :))) като е толкова прав и велик що никой не го защити бе?! освен путлер кървави

тои па порошенко да не би да смее ??? що не отиде в донбас на посещение или пък в крим ????

е там не се ли избиват сами кой нормален иска да ходи в днр?? нали си убиха шефа на терористите там кво стана

- Снайперистите и те бяха изпратени от някъде? - А БЕРКУТ от кого бяха пратени? - А ти къде си сега? - А ти защо избгяга в Русия? Нека като говориш да не си избираш само тези удобни за теб

Руснаците пуснаха един филм "Крим пут родину" . . чукни в ютуба, гледай го, има какво да се разбере . . . и най-вече къде е БЕРКУТ . . . . и си помисли през 2001 -2002 години как Луджев и Михов гонеха от българските военни от поделенията, само и само да направят "малка, компактна и маневрена армия с висок потенциал " . . . .

ще видят укрите кон боб яде ли, не че и ние не сме като тях

Това цитат от Киряк Стефчов ли е? Свободата иска жертви. Децата им ще живеят по добре обаче и това е важното.

ходи се гръмни

До две години Киев ще бъде на пълно подчинение на Москва.

И то без РФ да полага каквито и да било усилия за това.

ДА СЕ ДИГАМЕ И НИЕ ,КАТО БРАТСКА УКРАЙНА И ДА СВАЛИМ ШАЙКАТА НА ФАТМАКА- ПРЕЗИДЕНТА НА ВСИЧКИ ПЕЙЗАНИ,БАСТУНИ И ГАЩНИЦИ! СВОБОДНА АМЕРИКА И МАЙКА ЕВРОПА НЯМА ДА ДОПУСНАТ РУБЛАДЖИЙСКИТЕ ОТРЕПКИ ОТ ПОЗИТАНО И ВРАБЧА ДА СЕ ГАВРЯТ ОТНОВО С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

Може, ако искаш Варненско да стане следващата Руска република след Крим ...

светът знае,че САЩ дирижираха и мътеха действията в Украйна и 'Майдана' и се настаняват трайно в соц.републики/Източна Европа,за да тормозят Русия да им се предаде,но не са познали,не виждат ли Руската МОЩ?

светът нарече путин - путлер русия - терораша знае че руснаци свалиха боинга вчера айфеловата кула загаси светлините си в знак на траур за жертвите на путлер в алепо това знае светът а вие сте шепа руски тролове платени

ЕС значи благоденствие и мир путлер означава мизерия и война изборът е лесен

Супер е Янука само дето е марионетка. Украинците им писна да са Хохли искат да са Казаци и писмото до Руския султан го пратиха пред цял свят. Сега колкото можем ще им помогнем да станат част от ЕС. А турция и русия да си правят евроациатски съюз ... като на Руснаците им дойде акъла и те в ЕС един ден и това е.

на кой ще помагаш бе цървул. Щото ние сме цъфали и вързали. Русия /СССР/ им направи държава, тия майданци-тъпанари ще я разрушат - това е

Никой не иска да живее в държава направена от "друг". След като се считат за втора категория хора в собствената си държава нормалните хора правят революция. Сега ще я развалят и ще си направят нова ... такава каквато те искат да е. За да не може такива като теб да ги унижават като народ.

Не че не я знаем, но е нужно истината да се казва от правилното място. Защото иначе платените предатели Бгеец, стрелките и другите два трола надвикват и прокарват някаква диктувана от САЩ "истина".

Първият президент на Украйна Леонид Кравчук заяви в интервю за агенция УНН, че Крим вече е част от Русия.

Този криминален престъпник, осъден на 16 години за "мокрое дело", по принцип няма право да е украински президент, тъй като майка му е рускиня, а баща му полски евреин. А иначе е наистина беден...Във вилата му до Киев откриха само 40 коли /от които 4 Ролс-Ройс/...Сиромах е човекът....И оклеветен!

или хората на украйна не пожелаха ссср 2 а ЕС?! на кого му пука какво съска змията най-вече руската

сега са "много добре" :) Демокрацията им се отрази идеално :) Нямат храна даже :):)

най-богатите държави са демократични демокрацията не пречи на никого на украйна пречи путлер той започна война там оставете хората да се развиват спокойно ЕС е мир путин е война

На референдум ли "предпочетоха ЕС пред СССР 2"? Що никой не ги пита наистина какво искат? Щото знаят какъв ще е резултата...

предизборните обещания на Янукович и тогава пиши!

кой ги пита хората какво са пожелали. Или тая шайка платени сороски говна наричаш народ? Които изтребваха със снайпери, горяха живи обикновените хора. И за какъв ЕС ми говориш, като вече Ес не искат основните членове - за начало Великобритания, а после на опашката се редят и следващите

Вече официално, открито и на висок глас нещата започват да се наричат с истинските им имена! Не е далеч и времето, когато от превратаджиите ще бъде потърсена и отговорност за извършените престъпления.

Янукович може да е такъв онакъв ама тия новите по-добри ли са? Украйна намаля след събитията с 10 милиона, срина се цялото им производство защото основно продаваше на руския пазар, безработица, инфлация и най-важното - води се война. Показаха какво имал Янукович - там някаква резиденция - ами марципанения крал Порошенко по-хубав ли е? Просто и у тях като у нас сороската хунта изтребва народа за да живеят добре няколко олигарха

Добр'утро сватя...

Не може да се криеш в мазетата на Кремъл да си предизвикал гражданска война с безхаберното си управление и да си настроил два народа, които генетически са неразличими и пак да се блещиш и да си искаш обратно властта, защото нямало процедура по импийчмънт. Да ходи да управлява Крим и Донецката республика и всичко е ОК.

А ти, какъв си бе Смийгъл или Ам-Гъл (както предпочиташ)?! Лесно ли е там зад малкото екранче на старото ти компче, да чукаш по клавитурката с мазните си влажни пръстчета?! СМРАД...

Днес , само три години след демо-кратичните промени У всяко украинско домакинство от чешмите текат мед и масло. И не само това , мъже се омъжва за мъже , жени се женят за жени , изобщо разкош. И свобода , свобода та чак да ти е едно мило и драго.

То и преди това в Украйна си имаше "демокрация", бате! Само дето един от "демократите" му платиха да краде в полза Путина!

Да помня как и преди палеха живи хора , ей така демократично и за разкош.

... и икономиката им цъфнала, и армията им силна, и политиците им мъдри..... Тая зима ще взимат пример от индиянците как да я изкарат.... :)

Студа ражда качествени народи, за разлика от лицемерната братска любов. Куриците са винаги нахранени и доволни, но в кокошарника. Украинците имат вече собствена държава и не са хохли.

Бившата мутра Янукович, два пъти лежал в затвора, развалил Украйна като държава, избягал в Русия като плъх, се жалва на това, че САЩ му организирали Майдана. Пълна помия, него народът му се вдигна и го махна, защото беше некадърен и пълен боклук

...много са ти елементарни лъжите бе, лайнар! Точно толкова елементарни, колкото си и ти самият...

Бай Ставри

Ласйнар е твоят Путин ВВ Аз съм бил на Майдана НАРОДЪТ НА УКРАЙНА ИЗМЕТЕ ТАЯ СВОЛОЧ

Това го знаем. Кажи ти защо не ги опраска?

Имаше една елитна американска държавна пронститутка Виктория Нюман, която ебе*ше целия ЕС за това, че не се избиха на Майдана. САЩ вложи $5 милярда за да организира масова сеч със снайперисти по двете страни на барикадата и изгори с напалм стотици обявили се в подкрепа на братята си руснаци, но не успя да заграби Крим за американска военна база и да седне на тръбите с газта от Русия за ЕС. Другото го знаем: Новите Киевски управници с тлъсти сметки в долари започнаха поголовно избиване на братята си Руснаци за да угодят на САЩ и затриха цялата си икономика и промишленост, чакайки още долари и евро които никога няма да получат.

Единствено спечелиха независимостта си. Вече не са хохли и втора категория хора в собствената си държава. Не им се налага президента им да е марионетка на съседското диктаторче .. Казаците ще се оправят ти гледай себе си!

цъфтят и вързват, нали? Защото от майдана насам са намаляли с 10 милиона. Срина им се производство, води се война - Порошенко си продава марципаните а хората му мрат

...точно такива са, каквито твърдиш, че на са, глупако! Сега са по-зле и по-зависими от всякога! Но ти няма как да го знаеш - никога не си бил там, само попиваш тъпата краварска пропаганда... Нищо, плувай в соса на собствената си неграмотност и простотия...

Добре де, новите били крадци. ОК! А това отменя ли факта, че Янукович и Шпонка беха АБСОЛЮТНИ КРАДЦИ. Ето, напиши в Google Виктор Янукович и Виктор Шпонка и гледай имоти, палати, колекции от коли, колекции от скъпи картини. Има го и в нашата преса, и в британската, и във френската, и в украинската, даже и в руската. И сега, когато тези доказани крадци са в москва, това прави ли ги честни хора?! А тези новите, ом са крадци кой ще се захване да ги оправдава?

Да припомним на нпо-шерповете прозрението което получи наскоро техният кумир, любителят на хубавия коняк: Председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер в четвъртък (15 декември) определи като наивни предложенията на някои европейски политици да се въведат допълнителни санкции срещу Русия заради обстановката в Алепо, съобщи "Аргументи и факти". "Онези, които мислят, че въвеждането на допълнителни санкции ще помогне да се реши сирийската драма, проявяват особена форма на наивност. Това няма да направи никакво впечатление на Русия", заяви Юнкер.

Това е ясно и разбираемо, нещо друго по-пикантно и тайно да ни споменеш??

да се запознае със съдбата на Янукович и да внимава!

Защо? Врякащите и красивите да не би да го свалят? Тоя път аз лично ще изляза с една бата да ги млатя по красивите им главици!

Ще се върнат от ЕС в България и ще ти наврат батата.....

с обещанието да подпише с ЕС а подписа с Путин! Хората на Майдана го предупреждаваха да не прави това, НО ТОЙ ГО НАПРАВИ-ПОДПИСА С ПУТИН! САЩ ЛИ ГО НАКАРАХА ДА ПОДПИСВА С ПУТИХ?

Две години ли му трябваха да достигне до тоя извод? Две години мълча като бит пес и сега взе да лае! Щом сега започна да се обажда, значи нещата в Русия не ги бива въобще... и са му наредили да вие срещу Луната!

БРЦК

Или по скоро подготвят свалянето на хунтата?

Добър ден. Открихме топлата вода.