”Приятел” на Путин: Русия представлява опасност

Номинираният за американски държавен секретар Рекс Тилърсън неочаквано разкритикува Русия за анексирането на Крим.

Обратно в новината

Коментари - ”Приятел” на Путин: Русия представлява опасност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за България Русия представлява опастност .Винаги руснаците са се мъчили да провалят българските интереси

Този не е приятел на Путин. Правил бизнес с Русия нищо повече.

ордените в раша ги раздават ей тъй - наляво/надясно?

Казал,рекъл ,пред сенатската комисия не може да говори друго иначе няма да бъде избран.Въпросът е не какво говори преди да го изберат ,а какво ще прави после.

"...докато не успеем да пообщуваме по-плътно с Русия и да изясним какви са нейните намерения...".Тоа медалист кво се прави на луд...Само на малоумните не им е ясно КАКВИ СА НАМЕРЕНИЯТА на русия.Но аз вече неколко пъти пиша че хубавото на демокрацията се състои в това че тя разполага с ЗАЩИТНИ МЕХАНИЗМИ КОГАТО БЪДЕ ЗАСТРАШЕНА.КОГАТО БЪДАТ ЗАСТРАШЕНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО.Никой американски президент не требва да забрава съдбата на клана кенеди.А тя никак не е весела.

защитен механизъм казваш?. .Едниственият такъв с който разполага т.н.куха дефиниция "демокрация" е самоубийство на биомасата/суверена/ , като надеждно да бъде избегнато такова при олигархо мафията.

СКОРО КРЕМЪЛСКИЯ ФАШАГА ЩЕ ИЗДАДЕ, КАТО УЧИТЕЛЯТ МУ АДОЛФ ХИТЛЕР, ПУТЛЕРОВАТА БОРБА, НО НЕ НАПИСАНА ВЪРХУ ТЕЛЕШКА, А ВЪРХУ ЧОВЕШКА КОЖА , И НЕ С МАСТИЛО, А С КРЪВТА НА УБИТЕТЕ МУ ПРОТИВНИЦИ!!!

новоназначениято от Путин държ.секретар има опит по голям от предишният в ежедневното чакане пред кабинетите в Кремъл.Той поне има къде да спи щото предишният спеше на походно легло.

Проблема на САЩ с Русия е, че където и да започне война с нея, (Европа, Азия или другаде по света) тя ниеизбежно ще се пренесе и заавърши в Северна Америка.

Братя англосаксонци! "Крим е пълен с индианци"! Да притичаме на помощ!!

ха ха ха ...и малко чукчи... Циганята по-нагоре ни ги бройм....

Браво! Каза каквото искаха да чуят - нает си.

И главата да и резнеш змията пак ще лъже и злослови.

не им искаме смъртоносните оръжия в Европа,да си ги ползват там,у тях си,винаги воюват на чужда територия

"но засегна американски интереси" Вашите интереси се простират дори в непознаните галактики, нищо че една муха не можете да качите в космоса.

държавния секретар го назначава Президентът, това е. на какво толкова се радват тия софийски протестърски плесени, не е твърде ясно...

Мда, Русия е опасност. обаче сащ са не по-малка опасност, даже много по-голяма!!! По принцип всяка държава, която има имперски амбиции е опасна!!! А държава без политици-патриоти е като агне на заколение!!!

какъв признак различавате патриотите? По това, че се именуват, като такива или чрез действията им? Ако е първото, тогава всички политици у нас са патриоти! Ако е второто, такива у нас няма!

Пич , патриотите се самоопределят сами като такива , затова критериите на другите към тях да от + до - безкрайност.

ДИР-а, удобно пропускате един момент от изказването му. Там за премахването на етикета "постоянен враг" и възможността за партньорство. Ама не е удобно за тукашната аудитория, а? Щото нали иначе опорната точка ще е кофти.

а какво каза за бомбанрдировките на Югославия и за анексирането на Косово ?! защо никой не спомена от вас ,журналята за бомбандировката на СОФИЯ ПРЕЗ 1944 Г.от американците и колко невинни жертви са дали софиянци ,шубе ли ви е ?!

Най-вече за анексирането на Косово от САЩ,а? Никой не пита ей!

Ало, пациента, Косово е свободна република, член на ООН. Знаеш ли какво е анексиране или думичката ти се вижда модерна?

Преди 5-10 години, тоя саит беше на хора около СДС. Сега, като гледам, тук пишат само новини за араби, и плюсове слагат на чисто Арабски мнения на разни турци, араби и всякакви чужди Шпиони. А в същото време, скриват чисто българските мнения, под предлог че не са Толерантни. Да не би, араби да са купили тоя саит ?? И, ако е така, да почнем да четем други саитове ?

Задавам ви един въпрос : С кои можете да изпиете 1 ракия и да си направите мохабет ? американец или руснак И утре като ни емнат пак турците кой ще ни помогне америка или русия Ако нямате отговор питайте Плевнелиев ...

За една ракия стават, за втора - донякъде, ама на третата са под масата. И всичко това за 15 минути. После сам изяждам цялата салата. Няма как да стане моабет за 15 минути.

положението ребята е тралала надеждата че тръмп ще е по - добрият вариант е верна до момента , но не е аксиома за да има някаква трайност ще се наложи лек завой - изразяващ се в принципа на котака ,, ребята давайте жит дружно '' само че по либералните разбирания ще требва да си поеднаквите начините за функциониране на пазара в малко по дълъг времеви период и политическите решения в малко по- къс положението самоосигуряване по либералните схващания се възприема кат готвим се за битка , а за тех хайек е кат маркс - демек мърдане нема та мускулите са си мускули и не се знае колко ще се оценят на масата , но това не пречи ясно да се формулират финансовите параметри и напред айде , със здраве:)

Внимателно с Руската империя, щото на нея не й пука. Колкото е мачкала и тъпкала народа български, колкото го е грабила за 140 години, толкова Османската империя за 500 не е успяла. А продължават да ни ограбват и сега, защото винаги е имало продажници-комунисти, та чрез тях държат икономиката ни. А Тръмпът ще си гледа бизнеса и хич няма да му е до нас.

Любопитно ми е какво точно е грабила Русия от България? Така, едно дълго списъче може ли, за протокола.

Я да не плюеш По Османската империя!

If the relationship between the two leaders will deteriorate, it will be much harder to treat Putin than Hillary Clinton, a Democrat, his opponent in the presidential election. В превод: Ако връзката между двамата лидери се влоши той ще се отнесе много по-твърдо с Путин от Хилъри Клинтън, демократът и негов опонентът в президентските избори.

Не превеждаш правилно, ве, главоч - казва се, че ако отношенията им се влошат, за Тръмп ще бъде много по-трудно да се оправи с Путин, отколкото бе с Хилъри.

Нима някой се е надявал Тръмп да бъде мек с руснаците? И въобще кога Тръмп е бил мек с някого? Тези мечти съвсем очаквано се сгромолясаха. Сори, Путине.

А бе този Рекс Тилърсън, явно е от световнвта банкерската мафия. Търсят си "котаците" от Wall Street, обезпечението на заемът си. Преди революцията, някъде след 1913 година, руския цар взема от ФЕД заем и като гаранция залага Крим. Ленин по обясними причини, не го изплаща. Сталин е непричом, а Хрушчов прехвърля Крим към СР Украйна и така този заем на руския цар, е заметен под килима. За майдана се прахосват 5 милиарда долара, с условието БАНКЕРИТЕ да си получат собствеността - КРИМ. Но руските "къртици" стават причина "зелените човечета", да изпреварят "зелените барети". И сега Путин гони заради санкциите своите олигарси, да минимизират последствията от тях. Ето защо Крим все по тясно се свързва логистично, с Русия. След десетина дни вече ще можем да видим, какво ще се опитат да правят президентите Тръмп и Радев.

Бахти доживях да видя соросодите с насрани гащи. Най-накрая нещо хубаво като новина.КОЙ е държавния секретар на Тромб -и той е русофил с бизнес за милиарди в Сибир. БОМЕЛС соросоядни патки.

И на какво точно се радваш ти?!

Тук в коментарите на Дир-а най-много лъжат соросоидите и бесепарите! Соросоидите непрекъснато повтарят лъжата, че руската армия била навлязла в Украйна, което обаче опроверга дори и шефът на украинския генщаб Виктор Муженко, чието изявление лесно се намира в ютюб. Таза лъжа е опровергана от немалко авторитетни личности: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "...НАТО бяха съобщили, че руснаците били нахлули в Украйна, докато според разузнавателната информация на DRM (Дирекция на военното разузнаване), нищо не подкрепя такава хипотеза..." Из аудиенцията на шефа на френското военно разузнаване (Direction du renseignement militaire, DRM), генерал Кристоф Гомар пред Комисията по националната отбрана и въоръжените сили към Народното събрание на Франция. Аудиенцията на генерала е лесно да се намери и прочете на сайта на френското Народно събрание. Бесепарите пък непрекъснато повтарят лъжата, че ББ бил сикаджия и мутра, въпреки че и ВИС, и СИК, и сичките мутри са на БСП: "...Премиерът коментира вчерашното решение за експресното уволнение на заместник-министъра на вътрешните работи Иван Иванов, за когото стана ясно, че е работил за групировката СИК, предаде БТА. Назначаването на Иванов е вторият голям гаф на правителството след предложението Делян Пеевски да бъде назначен за шеф на ДАНС... Дъбов: Аз бях "Номинацията на Иван Иванов за заместник-министър в Министерството на вътрешните работи е на БСП и лично моя", призна пред Радио Шумен депутатът от "Коалиция за България" Димитър Дъбов..." Из публикация на Дир-а, 09:56 ч. на 20 юни 2013, Редактор Георги Брандийски. И в крайна сметка, кавито и да са ГЕРБ и ББ, поне не са лъжливи и крадливи бесепари!

Особено за кражбите много ме разсмя! Да добавим и рекета! От години стройна организация от подръжници на всякакви партии рекетират в полза на управляващите и разбира се в своя полза!

Абе прав сте за рекета и "всякакви партии", ама в това отношение БСП-то са шампиони!

Е то целия свят не може да се върти около "американските интереси", които са само за завладяване на нови васални пазари и война.

За Путкин е на живот и смърт да махнат санкциите защото 2017-та свършват валутните фондове а Жужи не може да се финансира от пазара-има санкции.Само,че след тия хакерски атаки по-скоро ще ги увеличат.Дори и Тръмп да не иска.Така,че започва голямо шоу. За пореден път си казавам:Славабогу ,че този път не сме хванати в евроазиатската кочина.

Значи признаваш, че ЦРУ не струва? Хех, то и за тях е било труден избор, предполагам - да признаят, че не могат да спрат руски хакерски атаки или да признаят, че Тръмп е законно избран. Светът вече повярва и в двете, хахах. Колкото до санкциите - самите руснаци вече не искат да се вдигат. Виж, от страна на ЕС обаче непрекъснато има спорове дали да се вдигнат или не.

Санкцийте срещу Русия трябва да бъдат приети без право на отмяна . Така Руския народ ще бъде много по щастлив ( те нали не искат вече премахване) а в Европа и САЩ ще могат да забравят за Русия веднъж и завинаги. Всички ще са доволни .

Нормално. Бъдещето на Русия е да бъде енергиен придатък на САЩ.

А твоето на перманентна грантова абстинция.В грантовата сметка сумата ще бъде 0,00$ в следващите ПЕТ ГОДИНИ.

Всъщност беше, преди да дойде Путин - дори имаше план за разпарчетосването на Русия на отделни републики. Колкото до бъдещето на САЩ... имат някакви добри карти, ама май най-вероятният вариант е да послеват съдбата на Детройт в по-голям мащаб.

Ама ние в Източна Европа отдавна си го знаеме.

Закривам Платена мрежа и професията протестър.Да ходят да бачкат нещо.

Помните ли какво предрече Баба Ванга...в САЩ ще има гражданска война и черен ще бъде последния им президент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А Тръмп, като какъв ще е след десет дни?

Това Ванга не го е казвала. Не си играйте с думите и!

ванга казва буквално следното: - ще има ли голяма война? - не още, още Сирия не е паднала. Та, доколкото Сирия не падна: и големата война се размине. мислим ас.

Ще видите вие как бай ви Тръмп излъга всички и се добра до президентския стол ;-) ТО да беше само държавния секретар, ми преди малко Тръмп лично обяви Путен за хакер ;-) "Путин не е трябвало да хаква и не смятам, че ще го прави повече. Русия ще уважава САЩ повече, след като стана президент", каза Тръмп, цитиран от Ройтерс. Обаче кефи колко са му простовати изреченията като станел президент Русия повече нямяла да прави така....хахаха, бхати "президента"!

ти да видиш на боце колко са му мъдри приказките, чичо митко от цска направо не важи.

Тоест, Тръмп е признал, че е избран благодарение на Путин? Сигурен ли си, че си гледал както трябва въпросната пресконференеция?

Путин изпути всичките. хе-хе

Напиздился, викаш?

Протесторите отново вият на умряло.Откакто избраха Тръмп съвсем изперкаха.

е човешко ли това да ти дръпнат залъка от устата посред такава зима. Трябва да проявим разбиране. Пък и някаква благодарност им дължим са това ,че ни забавляват във форума. Не ми се мисли каква скука ще настане тук като отидат пак на околовръстното.

В последните двайсетина часа, ти специално, си вил под различни ника, някъде около 500 пъти. Какво друго да прави един самотен човек като теб?

Как е, ще има ли грантове и след 20-и или шалтерът пада и с него и професията протестър?

Путин е отправил неприкрита заплаха, че ако продължават неоснователно да го обвиняват в хакерски атаки срещу щатите, щял да смени всички пароли в белият дом и пентагона

Това са мръсни инсинуации. Една страна бензиностанция това не може да го направи.

Напротив - дори ЦРУ призна, че може.

Представете си само колко бързо ще се покрият селските червени простаци от форумите, когато една в една ранна сутрин се разбере, че през нощта NASA e изпепелила крепостните мужици.

Напротив никой няма нито да търпи, нито да прости нов Хитлер, нацисти тъпи.

НАСА е космическа агенция, не е това което си представяш с малкото мозъче, Геноф.

Системата, наричана на Запад "Мъртвата ръка", гарантира неизбежното възмездие.

Естествено, че представлява опасност, след като държавата не се ръководи от американското посолство в нея тя представлява опасност и трябва да бъде демократизирана. С Русия обаче не се получи. Много бързо връзката му руската държава и американското консулство в Русия беше отрязана.

СИРИЯ Е ГРОБА НА РУСИЯ!

путин е единствения руснак ,който успя да си избере американски президент и го направи с магическата пръчица на хари потер ,която е невидима за всички разузнавания по света ,с една дума :майсторска работа ! и дано да е за добро на всички ни !

Какво избра Путин? Братушка или поредният Соросоид? Надеждите на цяла Сверхдержава Россия са вперени в някакъв си Тръмп Смешници

Тръмп привлича в екипа си соросоиди.

Дръжте се за Русия е казала Ванга и ще успеете!

В какво? А и коя Ванга го е казала? Ако е казала на Нешка без грешка, значи дръжте Барека за....

Държахме се 45 години за Русия и 3 фалита и икономика, която е била на средното европейско ниво, до последната дупка на кавала, където е и Русия.

Вярно е. Аз съм за Русия а не за САЩ. И то защото само и единствено Русия ще поиска да помогне на България. Тук пъпчивите българоамериканчета не знаят, че САЩ са бомбардирвали София и са убили сумата и бг народ, и че на САЩ НЕ ИМ ПУКА за България и българския народ! А те пъпчивите си мислят, че САЩ ще ни оправели... колко са заблудени горките. САЩ иска да ни унищожи както индианците навремето. Единствената държава която винаги е помагала на България в история назад и ще го прави и за напред това е Русия. Нагазим ли пак в някое робство само те ще искат да ни спасят. Братски народ, еднаква религия, и пишат с нашата кирилица. Най-близкия народ до нашия е руския! Факт! ! !

Бай Петко, оправят ни непрекъснато, та чак цъфнахме като майски рози. Лошото е че с насаждането на еврогейските ценности успяха и на пъпчивите пубери им харесва като ги оправят

Руснаците постоянно те оправят но не го усещаш защото вече си свикнал.

ще помогнеш ли на някого,който те плюе? Надай се.

Ето защо Путин нападна Украйна и се опита да я окупира цялата: Без Украйна Русия представлява една жалка Восточна гладна орда, която чака или Путин да продаде газ, или ФАЩ да си сменят Президента с някой по-благосклонен към Супердержавата-Бензоколонка

На никой не му пука вече за територалната цялост на съветските граници на Украйна.

Бай Ставри

Никой не му пука за амбициите на Негово Российское Величество Украйна го загроби Няма газови потоци - няма пари за Кремъл На Кремъл газта е 160 млрд куб м год през Украйна, 45 през Северен 1 и 35 през Беларус. Други НЯМА и НЯМА и да има Путя да се гръмне

Кичо

бе ГЕЕЦ питах те тъп по рождение ли си или е от удар с лопата...

Правили са му лоботомия, като малък, затова.

Късопаметните и невежите скоро ще разберат какво е това републиканците в САЩ - с пълна власт!

Майка ти е нашата опора.

И Рекс Тилърсън усети че идва руската пролет и Путин няма да го бъде за дълго, и реши де се прегрупира навреме.

Руската пролет дойде отдавна, в края на фвруари 2014, когато обонго и съветниците му се чудеха какви са тези толкова стройни и вежливи хора, които толкова добре се справят с оръжието в Крим.

Няма вечни приятели, има вечни интереси!

Ех този лош Сорос, лош:)))) Няма отърване от него:)))

Спечели - вечните ловни полета.

Сега като Тръмп се изкаже лошо за Русия, и той ще стане соросоид за нашите подлоги. Този филм сме го гледали вече много пъти и пак ще го гледаме, тъй като луд умора няма.