Тръмп с остра реакция: Приготви се, Русия

Кризата около ситуацията в Сирия продължава да се задълбочава. Двете страни в един евентуален конфликт-САЩ и Русия-си разменят заплахи и предупреждения.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп с остра реакция: Приготви се, Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От войните се печелят много пари.Преди всяка война е имало тежка икономическа криза. дано умни съветници оценят ,че е в пъти по добре по дипломатичен път да се отстрани Башар Асад и със сигурност има и разумен човек ,който да го замести и да се спре кръвопролитието. опасно е да се предизвиква руската стана......справка Сомалийските пиратски последствия ....и втората некотролируема сила в региона частните руски армии ,за които държавата не носи отговорност-

Плаши Пею гаргите....

Същите глупости ги говореше и на Ким Чен Ун и нищо.Тя, Русия отдавна е готова и много добре знае колко са лицемерни и лъжливи западните държави.

А бе от Чингис хан насам много са отправяли тези заплахи към Русия, но се надявам че тя - Русия , няма да отправи /най-сетне/, заплаха към запада!!!

Русия е на правилната страна. След свалянето на Асад ще дойдат ислямистите, единствената организирана система в държава без демокрация. Примери има вече достатъчно.

Е нема такъв Animal

БОЖЕ,никога не съм си помислял ,че съдбата НА ПЛАНЕТАТА ще зависи от КЕФА на някакъв туйтманиак...Ей тъй,,,КВО ,А...ПРАЩАМЕ ВИ РАКЕТКИТЕ!!!???!!!>>>>....НОВИЧКИ ,ПРЯСНО БОЯДИСАНИ,ХУБАВИЧКИ,НАШЕ ПРОИЗВОДСТВО.......А ,Путин--кво ще кайш,още ли ще ми се ДРЪВЧИШ???????...БОООООЖЕ-ТОВА ЛИ Е ПЛАНЕТАРНИЯТ ЛИДЕР!!!!????>>>>Само сравнете говоренето тръмп и ПУТИН,И ИЗБЕРЕТЕ-ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ/с кеф разбира се,с доволно задоволено консуматоство за РАСТЕЖ на икономиката.....

По соца имаше един виц...МОЯТ БАТКО е танкист,,ти знаеш ли АКО дойде с танка,а!!!!!Оооо,ами моят служи във ВВВС и ако си вземе,,МИГА,,А????А бе ей,ами моят е в РАКЕТНИ ВОЙСКИ ,той ако си настрой ракетата,а?????ООО,боже,,и във въздуха замириса на ВОЙНА!!!......!ТРЪМП Е СЪЩОТО дете!!!!!Само с тази разлика ЧЕ ТОЙ УПРАВЛЯВА СВЕТЪТ!!!!!Луда работа.

Прави ми кеф как перукан се бъзика с путкин , днес ви почваме , после утре ви почваме Путкин слага памперса , после маха памперса

любимата тактика на соросоидите последно време - да се опитват да представят пораженията за победи! не се бой , един ден ще станете специалисти ... дет се вика победи няма да ви трябват тогава

Сериозните политици не се подвизават в социалните мрежи.

тръмпи някои да го тества за биполярно разстроиство и да си го прибират вече в лудницата, че прекали :)

Лудият Тръмп умора няма . Той и чичо му Адолф умора нямаше и си получи заслуженото с цената на огромни човешки жертви.

Е, сега е ред на Путьо да последва съдбата на чичо Хитлер. Че както я беше подкарал по хитлеристки много време го търпяха....

Давай Америка смачкай руската сган ,пък после мини и тук да погалиш руските зелени човечета ,като Шипка и Васил Левски все руски военни организации ,че Бойко си затваря очите ,чака доказателства.

,,niksan 46" ти си нашето българско доказателство от породата политизирани дебили .Увреждането ти е опасно за нормалните човеци.Време ти е за лекуване на 4-ти километър.

niki_nikolov116@abv.bg

Новачок тези приказки на руските идиоти съм ги чел ,но от промити мозъци неми пука .Вън руската сган и руснаците от България.

в чест на 12 април - деня на космонавтиката за който не знае , Трамп е решил да изпрати американски есминец в космоса, двигателя ще е руски

този обаче сън не спи за това че предния път половината ракети не долетяха и сега се хвали с нови ... Колко му е влезнало тогава , само той си знае ... половината ракети отлетели по своя работа на някъде ...

Тръмп малко като Борисов - сутринта едно, вечерта друго. Само че руснаците изпитаха на гърба си американската "икономическа помощ" през 90-те, знаят за какво става дума. И да сменят патроните за кашкавал ? Няма да го направят.

той мисли че ще може да ги купи , на пазарлък иска да го обърне , не разбират те руснаците

Сенсей Доналд САМО с един туит накара жирафа да избяга от Сирия, а 'смелите' проссияни да си изнасят тенекиите. Просия никога не е била по-жалка, каква война, яко смях с тия ;)

опитваш се да представи поражението за победа ?

Когато Русия прави военни престъпления или помага на Асад да ги прави, в очите на Запада тя е равностойна на Хитлер. И отношението към нея ще е същото, както къмк Хитлер. 75 години Германия се извиняваше на всички за всичко. И за това, което беше виновна и за това, за което не беше. А на Германия никой не с еизвини. Нито за зверските бомбардировки над мирни градове, нито за над 2 млн изнасилени жени от Червената армия. Което са ужасяващи военни престъпления откъдето и да го погледнем. Сега Русия върви по пътя на Хитлер. И ще си плати. както наказаха хитлер, така ще накажат и Русия. Защото в противен случай до ребилитацията на Хитлер има само една малка стъпка. А от там нататък дявол знае какво ще се случи

Успокойсе де! Айй да си замълчиш, ако незнаеш в САЩ още преди да започне войната е имало фашистки организации, а щях да забравя дори един принц от кралското семейство на Великобритания е бил фашист! Така че вземи си пий хаповете и несе обаждай!

Всъщност не са били фашисти, анацисти. има доста голяма разлика. Италианците с абили фашисти, немците - нацисти. Но за членове и симпатизанти на БСП това е едно и също. Даже и те има принос към историята с понятиетпо "монархо-фашизъм". Което е толкова идиотско че противоречи на идеята на фашизма. Но с работническо-селски произход - толкова. Да, Германия и Хитлер са имали много поддръжници и в САЩ и във Великобритания и в цяла Европа. Посланника на САЩ във великобритания г-н Кенеди е бил привърженик на нацизма. Всъщност самия Хитлер е бил изключително харизматичен. И основните му противници са били в самата Германия, а не извън нея. Но окъде толкова акъл под червените бащини будьоновки...

Мислех си че килари е военолюбка.Но този в добавък се оказа и доста лудичък....

започнаха да управляват този свят и това не е на добро.

Фараонът приближава...

Путин със своята съглашателска политика с Турция и САЩ доведе нещата дотам, сирийците да не са сигурни и в районите под контрола на Асад, досега ислямистите нямаха артилерия и не можеха да ги стигнат, но вече не е така. Предаде Сирия, както и руснаците от Донбас преди това.

Заплахите за война на северо-западните варвари срещу цивилизацията не са от вчера и винаги когато усетят силата тези варвари се скриват. Те могат да воюват само срещу старци, деца и племена под тяхното технологично развитие.

Аре ко стана ве МАЙОРчета и ЩЕРЕВчета и т.п. чалгопитеци и натОВЧЕта, ултиматума изтече вчера в 19:03 часа по Московско време, нали щяхте да ни атакувате?мбууууууухахахахаха усрауте си сите потцрняци ве чираци тъпиииии!!!

Путин щял да сваля всяка ракета изстреляна към Сирия...с кво бре бай хуй ??? В момента сте осрани от всякъде с прехвалената с400 която неможа да прехаване 85% от томаховките миналата година а чалмите я пробиха преди 3 месеца с някви китайски дронове.

ПО долу един олигофрен се нада да сваля американски ракети. Не му стига, че ще умират хора. А ракетите Томахавк са поне от 30 години.

Що не се почерпят с по една водка и ответно по едно уиски. Ще е по разумно.Наздраве Тръмп. Така може да ти дойде разума в главата...

Тези дето стоят зад Тръмпи Дъмпи продължават с нагло нахалство да си врът носовете в анусите на народите по света и у нас. Явно си чакат късмета да видят какво ще излезе от там. За здравомислещ е лесно да се досети, че там не мирише на рози и от там не излизат шоколади. Ама краварите си ровят там щото някои някога им е казал че там Великденския заек си крие яйцата и тези тъпаци взели че му повярвали. Ех кравари ех каубои, усетете се о'време и спрете кукловодите на Тръмпи преди да е станало твърде късно.

Извинявай, четох до "врът" и после спрях.

Повечето крякащи тук срещу Русия, забравяте едно много важно нещо.И то е, че в Русия в почти всяко семейство имат загинал през ВСВ.Това е една причина руснаците да не желаят тази болка и скръб която са изпитали, да се случва на други хора по земята.И другото е, че Русия няма да позволи да има отново война на нейна земя, никога! Светът може да го няма, но война на Руска земя няма да има!Това нещастниците от САЩ не го знаят, защото никога не са го усетили, а са изнесли толкова войни в други страни за защита на "националните си интереси" И пак към крякащите от детската градина, дето само повтарят:БВП на Русия, па БВП на Корея, па на САЩ БВП-то, пък на Британия ли бвп-то, дето били наполовина по население спрямо Русия.Драги ми малоумници, БВП-то е продукт на това, колко съвършенно една система изсмуква населението си чрез максимално производство и данъци!Е, ваш е изборът ако искате да сте добре изцеждани при капиталистическата система или човек да я кара малко по леко, както сме свикнали в България.Но както казват в Щатите:Americans live to work, while Europeans work to live! Аз бих заместил европейци, с българи или руснаци или сърби, защото ми допада повече, животът не е да си скъсаш задника от работа, за да се отчете най големият бвп или да виждаш, че от данъците ти се изнасят оръжия, с които някъде се убиват хора, а и деца. Ползвайте със здраве!

Знаем и че много руски хора загинаха в Гулаг Сталинистите проведоха геноцид над руската нация

abasador

към, колегите всезнайковци и най вече русофили да обясня, че много пъти съм коментирал и сега пак ще кажа, .... в една трета световна война, победители няма да има! Великана Путин, както и колегата му надуваемият Ким Чен Ун са наясно с това и блъфират НАТО, защото те няма какво да губят, рублата стана почти ненужна хартия а вона можеш да го използваш за тапети. Нека все пак да напомня на колегите с минусите, обобщението и диагнозата на един известен журналист и лекар: ".... русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо.... " д-р В. Кордон. Лек ден.

Е какъв е тоя световен лидер, който сутринта сипе заплахи, следобед е смекчил тона, а утре може да реши да натисне червеното копче за унищожението на света??! Неуправляем пълен откаченяк, на когото всички трябва да се кланят, че живеят още един ден по милостта му ли, какво? Има ли нормален човек по света, който да иска такива опасни индивиди да решават съдбата му, кажете ми?!Да си управлява в Америка и да остави останалия свят на мира, а не да ми натрапват скапаните си демократични ценности, загриженост за гражданите по света, защити на човешките права и прочие изпразнени от съдържание клишета.

американския конгрес са му дали пълен картбланш да прави каквото му душа сака. никакво сечено. вероятно с надежди говежди той да се омаже с цената на стотици, че и повече животи, за да го импийчнат на чужд граб. само че ще го загазят яко и те, господ забавя, но не забравя. минаха секви граници.

истината е че прави това което му заповяда владетелят на света ротшилд

Тази вечер , в едно политическо предаване по руската РТР, бившият н-к на израелската тайна служба "Натив" в периода 1992 -1999 г., съветник на Нетаняху и настоящ военно-политически наблюдател - Яков Кедми заяви , че дали ще има американски удар в Сирия или не зависи единствено от Русия. Според Кедми , ако руското ръководство твърдо заяви на американците, че този път няма само да брои свалените ракети, а ще унищожи и площадките от които ще бъдат изстреляни Тръмп никога няма да нареди извършване на ракетен удар, какъвто и натиск да се упражни върху него, защото знае, че даже и един есминец да бъде потопен, това ще е краят на неговата политическа кариера. Според Кедми всичко зависи от волята на президента Путин и руския ГЩ, защото те разполагат с всички необходими средства да потопят американските есминци. Американците никога не воюват с равностоен противник. Спомнете си какава беше реакцията на Тръмп при първото изстрелване на балистична ракета от Северна Корея, когато заяви, че ще я изтрие от лицето на земята и какво стана след третият опит, заяви Кедми и след това зададе въпроса : кой има по-мощен ядрен арсенал - Русия или Северна Корея ?

те и руснаците не воюват с равни противници. едно е да гониш бунтовници с хеликоптер, друго е теб да те посрещне американеца с хеликоптера и да ти направи "вагнер р р р р р рр р"

То е ясно, че ако стане нещо ще се мре, но дано това да стане, след като видя как мрат тези, които векове тормозят света-САЩ!! По тъпи няма никога да се родят.Сбирщина от племена!

Тръм вече не може да чука жена си и му е е все едно, че ще мре.

Путин има железни нерви и е жестоко устойчив. Но...............всяка нещо си има край! Този американски искофял старец има ли мозък какво може да стане?? Къде е американския народ да му отреже крилата?? И да не забравят за руския, който всеки го познава.

Двама комплексари от Белия Дом и Кремъл си мерят пишките, а света трепери от това, което може да се случи. Няма ли народите да проумеят, че тези "лидери" са психично болни и трябва да бъдат отстранени от властта, докато не е късно!

Дончо е един изтрещал селски бек.То за това се иска дупе.

каква е тая дума бек ва ? откъде я измислихте ?

Така става като нациналисти вземат властта в Русия и.САЩ нещата са близо до война.

ха ха ха , не е истина Путарана колко е жалък...Тръмп му обещава ракети ,а Путя говори за конструктивен диалог Къде отидоха безаналоговите анимации от предизборниото изказване на Путя пред радващите се дебили!?

Лягай да спиш, нещо си се загубил в прегледа на печата. Последните новини са, че Тръпарата е "смекчил тона", но за теб това е висш пилотаж, няма как да го асимилираш.

Много си тъп бе дрисък...

По тъп от Тръмп - няма. Каква икономика на Русия иска? Те са си държава и нямат нужда от САЩ и боклуците от ЕС, които вече са само педита Жалко, че и ние ще изгорим

Хора които се заиграват с ядрени арсенали , които могат да унищожат света няколко пъти не трябва да бъдат в политиката и властта . Това е изнудване и държане в стрес на всички останали държави . Оказва се че по време на студената война избора на лидери на двете супер сили е бил далеч по-добре организиран и не са предлагани хора които които нямат понятие от политика. Това е просто несериозно !

Всички съвременни т.н. ЛИДЕРИ по презумпция са ДЕБИЛИ, защото нямат никакви лични преживявания от световните войни! Путин не иска ядрена зима и пустиня за внуците си, но това не значи че няма да участва в ИГРАТА! Всички ДЖЕНДЪРИ си мислят че войната е кликане и лайкане по PDA и GSM устройствата! Уви съвсем скоро ще разберете какво точно РЕАЛНО се случва. Без ток , без топло, без храна и без кликане и лайкане по цял ден! При студове от порядъка на -46 градуса в продължение на 4-5 години, какви са шансовете ви за оцеляване?

Тръмп: Русия, приготви се, ракетите ни идват, а ние сме готови да посрещнем вашите и най-новите ваши оръжия:стратегическом ракетном комплексе Сармат, крылатой ракете неограниченной дальности, подводном беспилотнике, авиационном ракетном комплексе Кинжал, гиперзвуковом ракетном комплексе с планирующим крылатым блоком и боевой лазерной установке. ,

Войната започва в събота на ШИБАТ! ЗАЩО ЛИ? Ще бъдат ударени с крилати ракети дворецът на Асад, химическите комбинати(за да се изтровят повече граждани) и обекти на Хизбула! Съответно Израел ще се ОПИТА(защото иранците имат доста зенитни комплекси) да унищожи с ракетни и авиационни атаки различни обекти в Иран, произвеждащи материали за ядрената енергетика и въоръжените сили! Истината е СТРАШНО ИНТЕРЕСНА! Петролните запаси на Саудитска Арабия са ИЗЧЕРПАНИ! Сега трябва ДА СЕ ОГРАБИ ИРАН!

Ще почне на Шибат и ще свърши на Шибат, а Израел ще липсва като държава от географската карта! На всички в Близкия Изток им е писнало от золумите на Израел, и над 200 млн. араби са готови да сравнят със земята държавата Израел!

Относно КРЕТЕНА ДЕТО СЛАГА МИНУСИТЕ, ПОЧАКАЙ ДО СЪБОТА!

Руснаците сте много смели, ако сте 10 срещу 1. И се репчите, и си вярвате. Комплексирани нещастници.

Май е обратното! Срещу Ирак бяха 10 срещу 1! Срещу Афганистан също! Срещу Сърбия също! Срещу Либия също! НАТО винаги са по 10 и нападат 1! Селските батки на света са НАТО!

Верно ли че при новата си версия нямате да допускате лични коментари?!.. Защо? Какво стана със свободата на словото, демокрацията, човешките права?! От къде ви хрумна тази идея точно сега? И точно когато им хрумна нещо и на Мей, Меркел и Макарон. Кои от къде нареди този заповед на вас?- Западняк ли!

ми те ако махнат свободните коментари, никой няма да влиза от редовно влизащите тук! споко има и други сайтове!

Тези дни във френската преса многократно бе препечатана уводната статия от Boulevard Voltaire в която статия се развенчава мита за слабата в кавички руска икономика...в статията аргументирано се доказва, че реално руската икономика е трета в света заради своята стабилна финансова ефективност и грамотен структурен баланс, за разлика от икономиката на САЩ, чиято структура е крайно небалансирана (75% услуги, производство на нискокачествени Холувудски бози, обслужване на безбройните печатници на зелени хартийки и др. подобни шитни и едва 25% реално производство) и чиято финансова задлъжнялост възлиза на над 22 трилиона долара(и то само във видимата част)!?!?!?

4акаме йелоустоуни, дългове, цунамита, кризи и т.н. 100 години да сринат гнилите САЩ, а джуджето ще живее вечно, ще има достойни, че и по-зли заместници и русия най-накрая след 1000 години ще има продължителност на живот 90г за мъжете и 100 за жените, провинцията им ще стане като калифорния, флорида и лас вегас, а целият свят ще подкара лади, елбруси, йотафони и ижета ... мдаа, айде измий си зъбите, хап4етата и се завии с две одеяла

Тия пари ги побъркаха и изперкаха окончателно! Меркел и Мей са сдали багажа, само на акъла на Макрон се чудя. Лоша работа!

Тръм изпуши тотално, но защо европейските лакеи продължават да му лъскат бастуна. Ако иска да се бие с Русия, за какво му са съюзници, нали се изживява като Властелина на пръстена. Лесно му е да се перчи от десетки хиляди километри, пък и да плещи махленски заплахи от клюкарниците в интернет. Ако иска да се бие с Русия, да ходи в Аляска, хем ще му е по близко, хем по-малко цивилни ще отидат зян. Но по-сладко е близо до неадекватната Европа, и да я сринат, той най-много да посрещне поредното попълнение сандъци в Арлингтън.

Трълпчо, да внимава неговите СЪЕДИНЕНИ ФАШИСТКИ ЩАТИ да не бъдат ударени от нещо идващо от космоса, че да не стане както с Атлантида преди 18 000 години!

Ти не беше ли преди 20000 години? Само че не мисля първо да падне върху САЩ след като го има този ЕС начело с Рапунцелката.

Съединените щати сигурно си мислят, че щом техни кораби от пети и шести американски флот се появят в Средиземно море близо до границите на Сирия, то всички останали страни ще замръзнат от страх и ще изпълнят безпрекословно всяка заповед на велика Америка.Само че този път явно не са познали. Защото ако все пак се престрашат и решат да се приближат до Сирия и руските военни бази в Тартус и Хмеймим, там ги очаква страховит и безкомпромисен отговор.Нещо повече. Освен онова, което са им подготвили руснаците, върху тях ще се стовари още една изненада.Мощна групировка кораби от Военно-морския флот на Китайската народна република се намира в Средиземно море, където провежда съвместни учения с кораби от флота на Руската федерация.А по сведения на френски медии, цитирани от РИА ФАН, на китайските кораби е наредено да потеглят незабавно към военно-морската база на Русия в Тартус, за да помогнат, в случай на необходимост, на своите руски приятели. Руската морска групировка също е увеличена и има заповед да тръгне към Тартус.Така, Руската федерация получава нов мощен съюзник в конфликта, който САЩ предизвиква умишлено в Сирия. По всичко личи , че китайското ръководство разбра, че времето за чакане е свършило. И е дошло време за действие. Но това все още не е всичко. На иранските военни, които се намират в Сирия и част от които пострадаха при израелската бомбардировка на базата Т-4, е било наредено да поставят в пълна бойна готовност стратегическите ракети, намиращи се там, съобщава сайта Strategika 51. А всички знаем, че това означава подготовка за удар по САЩ или по техните военни бази.Има и още нещо. Руският посланик в Ливан Александър Засипкин току що обяви пред ливанската телевизия Ал Манар, че Русия ще унищожи всяка ракета, изстреляна от САЩ по Сирия, както и корабите, от които са изстреляни те, заедно с военните бази, от където ще излетят самолети, нападащи сирийската територия. И това не е празна заплаха. Русия вече започна учебни стрелби в Източното Средиземноморие като по този начин закри внушителна акватория около сирийските морски граници.

Хиляди "матросовци" на "Посрано" 20 са застанали на амбразурата да бранят с гърди и ръце своите мужишки- московски господари от нападките на останалия цивилизован свят. България се прочу като дръгливата троянска кобила на Путин в ЕС, НАТО, и няма да е далеч времето, когато ще бъде натирена от там.

Преди да предлагате помощ си оправете квадральонния дълг който имате надвишавайки 1000% брутният ви вътрешен продукт, па тогава помагайте.