Правителството на Русия подава оставка на 7 май

На 7 май ще се състои официалното встъпване в длъжност президент на Русия на Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Правителството на Русия подава оставка на 7 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбирам путин си подава оставка за да се избере пак ли-винаги неговото имефигурира така или иначе-аполитичен сам иначе

Авторът сам ли измисли заглавието или му го "спуснаха"? На 7 май ще се състои официалното встъпване в длъжност на президента ...може би е по-правилно.

Хващам се на бас, че новият премиер, ако има такъв, ще е по-нисък от Медведев. Няма да се учудя ако е джудже...С това не искам да обиждам джуджетата....

В политиката момченце, ръста се измерва не в сантиметри, а във влияние. И в света по-голям от Путин няма. Колкото и това да ви обърква срето.

Това е конституционна процедура в Русия.По конституция президентът назначава правителството.С приключване на мандата на президента неговото правителство подава оставка.Просто Путин е преизбран, но това не отменя конституционния механизъм.

до 7 май рублата може да е 1евро = 160 рубли обстановката ще е доста различна

И ... ти от трол ще се превърнеш в човек ?

sonibvc@gmail.com

Маймуна е :-) Едно йорданско левче е по скъпо от 1 американски долар, което по неговата маймунска логика означава че Йордания е в много по завидно положение от САЩ :-)

Например?

Цирк :-) Ама и какво от това?! Вършат добра работа за държавата си така че нека стои. В САЩ - големата демокрация - 2 партии си подхвърлят топката вече 150г и не допускат друга да излезе на сцената. Там цирка е още по голям!!!

Абе мани това , Тръмп преди малко обяви война на Русия.... Честито с 3 СВ.

Успешен екип !

Цирк Ватник!

Ще минат на военни релси , натам вървят нещата !

Абе да си върнат дореволюционната система на управление, да коронясат путлер в император на цялата руска федерация вкл. и това което заграбиха от Украйна, Ингушетия, Азербайджан и др. И ДА СЕ СВЪРШВА С ПРЕБИВАВАНЕТО ИМ В 21 ВЕК!!!!

Аз

Путин ще бъде президент до двайсе и някоя година, а после ще става губернатор - на Североамериканска губерния.

На Сорос ли си ЛОЯЛЕН?