АФП: Говорейки в ООН, Бокова успя да избегне споровете

Ирина Бокова е предпочитаният от Москва кандидат за поста генерален секретар на ООН, предаде от Ню Йорк АФП, цитирана от агенция „Фокус“.

Обратно в новината

Коментари - АФП: Говорейки в ООН, Бокова успя да избегне споровете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да беше си боядисала косата поне. В политиката има предимно мъже, а те са глупави, имат нужда от травестити. Така че Иринка трябв ада положи повече усилия за външния си вид.

Бокова ще бъде подкрепена от най-големите държави в света - "БРИКС" - не само Русия , но и Бразилия, Индия , Китай...,така,че англосанксонците САЩ и Великобритания имат за цел да си сложат техните марионетки от Нова Зеландия или Австралия . "Юнеско" е следващата по значение световна организация след ООН. Опитът на Бокова като ген.сек на тази организация е от значение , преимущество пред всички останали кандидати ! Дай Боже да спечели !

..... боковщината е синоним на простотия, нахалство, постоянни необосновани претенции, безочие.

На 12.04. беше тествано изделието Бокова..... пълан провал - когато трябва да говори -мълчи, когато трябва да изпрати разбираемо послание до аудиторията - говори на три езика, когато трябва да оспори тезата - избягва споровете !!! Бърз преглед на технологичната карта на това изделие, показва, че руските дизайнери са влагали мнооого пари.... и надежди през годините: преди 89-та отлежава в отдела на ООН за разоръжаване, след 89-та е телепортирано в БГ-то като депутат в ВНС, назначават го за И.Д. министър на МВнР в най-неудачното правителство, за лека утеха след това го изтипосват за кандидат вицепрезидент, най-накрая го телеполтират в Париж като посланик на БГ-то, там е шлайфано от френски дизайнери и само след няколко години, съвместно с руснаците е изтреляно на много по-висока орбита - шеф на ЮНЕСКО. Там първия мандат то се капсолира в кула от слонова кост ..... и с лекота влиза във втория мандат, но френските дизайнери се отричат от него и го изостават/ не без давлението на американците/ , обаче руснаците понеже нямат нищо по-добро, изтупват го от калта и го изтипосват за ..... шеф на ООН - една почти малоумна идея!!! По-лесно би им било да го телепортират на Марс, от колкото да го издигат за шеф на ООН. След теста на изделиета на 12.04. се видя, че Бокова е политически труп. Но в БГ-то има още мнооого боковщина за изкореняване!!!

Англосаксонецо, ти какво губиш от тая работа ? Бокова ше е ООН секретар ?! Не се притеснявай толкова , той - новия световен ред - е предопределен много отдавна ! Но сега , в тази ненормална световна криза е повече от важно да имаме наш представител в световната организация ! Или си кандидат за мястото й :))

...... не съм никакъв англосаксонец а българин, но това е друга тема.... Изделието Бокова няма сериозни шансове за тази позиция, като и руските дизайнери нямат шансове да изстрелят нещо до Марс през близките години - първо изделието е от лош материал, второ нямат технологията, трето...., вече след теста нямат и желание....

"...поражда подозрения у Запада, че тя може да бъде "мека" към военната намеса на Москва... " А у изтока забранено ли е да има подозрения към военната намеса на запада?!?!

Ирина Бокова е единственият кандидат, който е действащ шеф. Всички други са бивши и сега си търсят работа.

Англичани !Винаги са били против България и интересите ѝ. справка:Руско -турската война и освобождението на Б-я,първата и втора световна война и Постдамското конференция...

А защо забрави Съединението на Северна и Южна България, благодарение на което ние изобщо сме държава. Само Британската империя е била за нас, докато твоята Русия е насъскала Сърбия на ни удари в гръб. В двете световни войни България първа обявява война на Великобритания - как искаш да се за нас???? Че те да не са шизофреници.

Хора пенсионирайте я тази говорилня говори много нищо не казва "Знаела езици" ами тя цял живот само е говорила . Стига вече по наследство да си предават постове няма ли някой наследник да я замести

Бокова успя да избегне споровете, обаче с много висока цена - с мълчание по неудобни въпроси, със заучени клишета и с почти неразбираемо ломотене на три езика..... Бокова е вече политически труп !!!

А ти какво би направил? Ще извадиш словесния меч, ама срещу кого - срещу САЩ или срещу Русия? Като си такъв съдник не виждаш ли, че от ВСВ не е имало по-сложно международно положение? И не се радвай срещу българите, а ЗА БЪЛГАРИТЕ! Това е честното, християнското, почтеното.

...... всеки средно интелигентен българин трябва да се срамува от последната изява на изделието Бокова....

На някои българи какво им става - един по често пътува до Париж, а други се крият зад руското знаме?

От къде на къде МОСКВА? Ирина Бокова е българка.

Да де, ама не съвсем. Съветска възпитаничка от "сериозно" комунистическо потекло. Сигурен съм, че баща, майка, баби, дядовци, лели и чичовци не са я учили на друго, освен да възхвалява социализЪма и комунизЪма.

Щом е успяла да стигне на този пост в Запада, значи логиката ти куца. Виж, злобата ти е направо в спринт.

Като чета коментарите ми се иска по бързо да да дойдат арабите и да се свърши накрая с това простовато, кардливо и тъпо племе или поне това , което е останало тук. Заслужаваме си да ни управлява ББ - типичен представител на "матряла"

"Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи.."

иди в Германия да видиш какви многоцветни кутии са, де! Даже на капачката на крема за бебешко дупе имат стрелка на къде да въртят по 7 пъти на ден, да не би да сбъркат посоката. А кражбите се оправят със закон. На българина, ако му сложат един знак на пътя, той трябва да го наруши или да псува. Ако го глобяват ще стане като цветните немски кутии. Ама нали все са бедни.... все да се отлага.. закона.

суха и безцветна като дружинна ръководителка. всички комунисти са абсолютни бездарници, които ги бива само в едно: да лъжат и да крадат.

Да ви у кадърните! За 26 години ликвидирахте, реституирахте.. ама най - вече ограбихте ..ама и пак има! Ех! Защо затвориха Белене, не говоря за АЕЦа.. затова няма управия!

преди 89 бкп се кълняха във вярност към русия , след 89 във вярност към "прогнилия запад ", а догодина към китайците ли ?много бързо получават амнезия и лесно се присламчват към новите им господари , дори и хамелеоните им завиждат !

Това е защото е изтрита историческата памет. Не знаем кои сме. Не се изживяваме като светлина, а се обръщаме навсякъде от където изгрява. Борете се да не се заличава историята в учебниците. Имаме много велика древна история, много по-велика от на който и да е народ - затова историческия геноцид винаги е бил целенасочен към нас от всички - и от Изтока, и от Запада.

Логиката на соросоидите - ако си ченге и БКП кадър, но служиш на САЩ няма проблем. Обаче ако си ченге и БКП кадър, но служиш на Русия си убиец, терорист, кръволог... Иначе аз не симпатизирам на Бокова защото нямаше никаква полза за България от поста и в Юнеско. Подобна полза имаме и от Кристалина.

Защо не оставите г-н Джордж Сорос на мира? Не е длъжен да спонсорира някои организации. Да се справят сами.

Забавни са коментарите тук. Никой, никого и за нищо не пита България, а още по-малко - лошия матр'рял. Свиквайте - ако САЩ, Русия и Китай се спрат на Бокова, ще я посрещате с военни почести като държавен глава... Ще бъде забавна гледка.

Много вярно! Българския чиновник прави всичко за да се хареса на големите.. и майка си ще затрие само и само да угоди на САЩ, Брюксел.. ако му кажат и на Русия! Само че сегашните са такива гъзолизци че даже САЩ и Брюксел ги нещат.. те искат човек с принципна позиция.. а е въртиопашка! Е те затова харесват Бокова. Че тя и с Обама ще си говори ама и Путин ще я приеме! А не като Пленелиев, освен в Косово и Монголия никъде не го канят вече!

егати потеклото има рова нещо

Баща и е убивал свестни хора с голи ръце.Семейството и е изцапано с кръв.

Ами те са все такива по върховете на властта, още ли не си го разбрал? Дядото на Джордж Буш пък е спонсорирал Хитлер, а около семейство Клинтън има десетки убити и самоубити при съмнителни обстоятелства.

Бокова е агент на КГБ нищо общо няма с България.

Бокова не става и за чеп на буре.

Какво общо с България има един комунист като Бокова, нищо.Такъв е и Станишев.

Една Лиляна Павлова например е абсолютно същата като произход със Станишев, даже и по руска линия.

Ама не се натиска за ООН.Поне строи пътища само и не за руснаците а за нас.

България не иска Бокова!

Бокова е с БКП произход ама такива са и най-видните ни соросоиди.

Как няма да е с нея Москва, Бокова не е български кандидат, а руски.

Щом ривът соросоидните маймуняци ,значи съм изцяло за Бокова .Ривете маймуни мръсни .Поболяха са фашагите лигави .

Русофилистиците като теб заразени от комунизъм са цирея на България.

Е защо тогава най-верните на САЩ са все БКП-ДС номенклатура?

Ами как няма да я предпочита Москва, като Бокова е от семейство на убийци и крадци - най-тачените хора в Русия.

Ок, ама я виж, че американците плащат за пропагандата си на такива като стипендианта на ДС Иво Инджев на който майка му е участвала в комунистическо терористично движение, в полза на СССР...

найголемия производител и износител на комунисти

шъ представи България и Русия.

какво предпочита москва е като ония дето го осъдили на смърт и като го питали какво предпочита разстрел или бесило , отговорил предпочитам пилешка супа !

москва предпочита бокова ! бокова предпочита ню йорк! а ще си седи в париж ,засега.

Подкрепете преди всичко българката Бокова.

Навремето така българите са подкрепяли Георги Димитров, щото бил българин. Нямаше ли да е по-добре за нас да си беше умрял в Моабит?

Като гледам цифрите от 1944 до 1989 и от 1989 до 2015.. Георги Димитров си е бил О.К. ама тия от 1989 насам са за бесене!

вече и рибите в марианската падина разбраха че бокова е агент на москва

дебил

АКО СЕ ОПЛАЧЕШ ЧЕ ТЕ Е ИЗНАСИЛИЛ НЯКОЙ 2 МЕТРА 130 КГ ЗЛОДЕЙ , ХОРАТА МОГАТ ДА ТИ ВЛЕЗНАТ В ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СИ ТАКОВАН ..... ОБАЧЕ КОГАТО ТЕ ИЗНАСИЛВА КРЕМЪЛСКО ДЖУДЖЕ НЕ МОЖЕШ И ДА КАЖЕШ - ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯТ И ПОДИГРАВАТ :))

Винаги, когато се доберат до властта, комунистите управляват антихуманно, което е емпирично доказателство, че те всъщност не са хора, най-много да са липсващото звено. От тази не очаквам мир, предполагам, че ще организира някаква световна война да се избиват човеците, за изгода на комунистите.

ЕВРЕЙСКАТА ШАЙКА ОКОЛО ДЖОРДЖ СОРОС ПОДКРЕПЯ ХИЛЪРИ КЛИНТЪН СРЕЩУ 100% ЕВРЕИНА БЕРНИ САНДЪРС И !!! .... ТАКИВА НЕЩА СТАВАТ ВСЕКИ ДЕН :))

AbuTalib

Детройта, Абе чоджум, Сорос е евреин от Унгария и е логично друго негово поведение, не това, което си мислиш.Как мислиш?

ЕВРЕИТЕ СИ СЕ БОРИЧКАТ ПОСТОЯННО :)))) ЕВРЕИН РЕПУБЛИКАНЕЦ ОБВИНИ СЕМЕЙСТВО СОРОС ЧЕ ОБИРАЛИ ДРУГИТЕ УНГАРСКИ ЕВРЕИ И КРИЕЛИ НАЦИСТКО ЗЛАТО В АМЕРИКА :)

Кагебистът Капуткин не знае ли, че комунягите са като хамелеони - въртят си гъза натам, откъдето идва келепира?!

Истинската и фамилия е Лайнова, защото на турски бок значи лайно

Другарю джудже света не е червената буржуа а посинелия Плевел

Те всички комунисти са бок-ови!

Другарю ти колко си висок 1,6-1,7м. Не ставаш за ремса. И с тоя турбух ептем.

Анджелина Джоли!

Я не се излагал,ама кой ще си хаби патроните за една оскубана гарга като Бокова и то пръкнала се от миризливото колхозно гнездо на още по-миризливия,лайнян Путин!

Как няма да е предпочитана от мафиота путкин, като си е по рождение комунистическа подлога и агент на КГБ>

Москва да лансира изделието Бокова, е все едно да успее да лансира/достави/ Филип Боков за губернатор на Марс, заедно с вината и мезетата.... Има огромно желание ..... но няма технологията......

Дори само подкрепата и на Путин е вече достатъчна да бъде изритана като болшевишка фъшкия!Ами по достойноби било Ким,Чен,Ун да беше се кандидатирал вместо нея!Бокова е резил за българите,но комунистическото нахалство и натрапване са вродени в нисшите същества!

В някои спортове определи спортисти изпълняват роля на фалшив лидер, патица. Може би сега патицата на Русия и Китай е Бокова, която ще е обстреляна от САЩ и Великобритания. Те обаче си имат втори скрит кандидат. По същия начин новозеландката е патицата на САЩ и Великобритания, която ще е обстреляна от Русия и Китай, като и те вероятно си имат скрит фаворит.

Демек, 2 часа е плямпала клишета - ами на това са я учили цял живот, сега на 95 години как да се промени? Дано да изберат най-младия кандидат, да вдъхне малко енергия на тази умираща организация.

Ирина е личност от световна величина, за разлика от платените и жалки плюещи я отрепки, които си изкарват на нейният гръб прехраната! Вие сте кучетата, които лаят по кревана, той ще си върви, а вие ще сте все така гладни и окаяни с преддрезгавяли гърла!

да я плюят , но ти си платен да я хвалиш . От километри си личиш .

Бокова - от турски бок което значи лайно - ха-ха.

Бокова участва на парада на 9-ти май в Москва. Почти всички политици и дипломати от цял свят уважиха международните санкции. Бокова ги прегази. Такива гафове се помнят, ако въобще са гафове, а не обвързаности. Как политиците във Великобритания и САЩ да очакват, че Бокова пак няма да е пристрастна, при друг подобен случай.

Като ви чета коментарите каква майка ви е раждала боклуци?да земете да изтриете от графа народност БЪЛГАРИН.

И аз като чета коментарите тук се чудя що за хора са ги писали.По тъпи глупави коментари едва ли могат да се измислят.Ясно ми стана ,че това са избирателите на герб.

Изделието Бокова няма никакъв шанс за успех защото е изработено по руски дизайн от средата на миналия век, все едно да сравняваме локомоттив от 19в с Hyperloop на Илон Мъск...... А именно говори на три езика ... но неразбираемо за аудиторията, използва хуманни призиви, но те се възприемат като клишета....., при неудобни въпроси - мълчи!!!