В Москва танцуваха под дъжда

Буря и порой освежиха Москва и тази нощ - много хора танцуваха от радост под дъжда, който най-сетне освежи атмосферата и им помогна да вземат глътка въздух, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - В Москва танцуваха под дъжда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците ще се справят, те са са справяли с по-сложни обстановки в историята си и имат опита . Народ, който не хленчи и на колене не заствва.

Дано Господ им помага,за да им е по-лесно да се преборят с нещастието!На никой не пожелавам такива бедствия -няма значение какъв е турчин,циганин,арабин!Ще помагаме ,да защото ако на нас ни се случи само Господ ще ни спаси!Нека дъжд да вали в Русия!Господ да ги спаси!АМИН!

Русия ни е помагала... сега те имат нужда от макар и малка помощ. Ще бъде върха на неблагодарността, ако нашите се бяха свили в миша дупка! Браво ... 95 огнеборци са малко, но все пак е нещо и Русия го оценява!

Много преживяха руснаците, че и още има да патят от последцтвията... Притеснена съм за пожарите около ядрените им обекти и замърсените земи около Чернобил. Надявам се този път да няма информационно затъмнение и да искат адекватна помощ навреме! Дано имат подходяща техника ( и авиация) за борба с такива мащабни пожари, а и недопускането да достигнат пожарите до ядрени обекти. Надявам се!

НИЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕМ НА РУСНАЦИТЕ, ТРЯБВА! НО КАК ДА ОГАСИМ ПОЖАРА В ГЛАВАТА ТИ , ИЛИ ДА ГО ОСТАВИМ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА???

Гордея се, че България оказва помощ на Русия

Тъпо си е тъпо.Първо попрочети закона за гражданство, а след това ръси мозък.В българия детето да бъде български гражданин, трябва поне един от родителите да има такова.Ако родители нямат бг гражданство - и в парламента да се роди, гражданство няма как да получи.Ама тъпо си е тъпо

Не е достатъчно единият родител да е с българско гражданство. Ако детето е родено извън територията на България, родителят с българско гражданство подава документите на детето (включително и уверение от общината, че единия родител е български гражданин!!!), чака се месеци наред и чак когато има указ на президента, детето получава придобито българско гражданство. И хайде научете го вече този пълен член, пък тогава пишете по българските форуми!

извинете но, това е силно преувеличено-моят син получи гражданство за 2 седмици след предаване на преведени и заверени документи в отдела по гражданско састояние в обстина в софия.какав президент, какви укази-божееее

Руснаците танцуваха и пееха: "Слава на Бойко Борисов! Слава на Бойко Борисов! Слава на Всемогъщия, който прати дъжд над многострадалната руска земя! Слава!"!!!

няма нужда от думата,, хеитари,,

И за малкото достойни дела, които вършим се намират дребни, злобни душици да плюят! Как пък нямаме малко единомислие, дори за такова благородно нещо като помощ за бедстващи хора! Браво на лекарите които предлагат помощ, поздравления!!!

подкрепям коментара на дарина.

Най-после нещо, с кото да се гордея, е сънм българин! Браво за благородните инициативи!

Хора, бедствието там е голямо! Върнах се преди два дни и още не мога да се отърся от ужаса! Нека Господ им помага, но и ние с каквото можем! Инициативите от България са много и руските хора няма да ги забравят. Помощта е по- ценна когато идва без да си молил за нея! А ако не можем да помогнем с друго, то поне с блага дума!

Приятел, я ходи да си изпиеш хапчетата!

Малоумник в България няма закон , който дава гражданство при ражсане на територия на България.

По-добрия генетичен материал е винаги добре дошъл :))))

Господ е на-хубавото нещо! Да се молим за грешните си изтерзани и бедни души. Хората вече не са хора.

ти си расист.

аре нема нужда от хейтъри, замаскирани с добродетелна физиономия. това първо. второ, има си заплащане, има си застраховки. трето, недай си Боже, утре ще трябва да ни помагат пак. Съседи са. ...извинявай, че не са турци или цигани...

ГОСПОД Е С ВАС, БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ БРАТЯ СЛАВЯНИ И ХРИСТИЯНИ!

Радвам се за тях!!!

ВИДЯХ СНИМКА В НАШАТА ПРЕСА, РУСКИ СВЕЩЕННИК И ЖЕНИ НА КОЛЕНЕ В МОЛИТВА ЗА ДЪЖД И ПРОМЯНА НА СИТУАЦИЯТА. РАДВАМ СЕ, ЧЕ БОГ Е ЧУЛ МОЛИТВИТЕ ИМ И ВАЛИ ОБИЛЕН ДЪЖД. НЕКА СЕ РАЗБЕРЕ И ОТ ТЯХ И ОТ НАС,ЧЕ КОГАТО НЯМА ИЗХОД САМО МОЛИТВИ КЪМ БОГА ТРЯБВА ДА СЕ ОТПРАВЯТ !!!

Ние помагаме на хората! Те страдат най-вече!

много неща зависят как точно се казват. в такава ситуация на русначетата не им трябват допълнително паникьори, справка: австралия и пожарите там. и понеже все ще се намери някое ханско говненце: няма лошо да им помагаме, особено ако е свързано със стандартно за случая заплащане. говоря и за визите за туризъм, и за ражданията. Все пак, съседи са (да, погледнете картата!)

Dано п р е д и танца да са се помолили! Hо ние им помагаме и в това!!! Hали сме хриcтияни!?