Коментари - ”Руски маршове” срещу имигрантите се проведоха в Москва | dnes.dir.bg
назад

”Руски маршове” срещу имигрантите се проведоха в Москва

В Москва се състояха две демонстрации на националисти, наречени Руски маршове, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - ”Руски маршове” срещу имигрантите се проведоха в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нациите на СССР живееха дружно, бранеха родината си и се надяваха на добро бъдеще. Дойдоха демократите и се появи ксенофобията, мизерията, лъжата и войната. Очевидно алчността на отделни индивиди ги обедини в ненавистта си към левите, към реда и закоността. Пуснатите на свобода криминални типове заедно с бившите милициоинери рушат държавите, сриват живота на милиони, залагат бадещето ни на карта. Лош сън, кошмар и нелеп ход на нещата е днес нашия свят. Свят на велики победи, на смисъл и на светъл оптимизъм.

Основата е т.н. свещена и неприкосновена частна собственост. Само че, нас ни изсипаха в аквариума на тази собственост с щракащи челюсти на чудовища пораснали в средните векове, изяждайки богатствата на ниско развити африканци, индийци, латиноамериканци, индианци и т.н. и т.н. и т.н.

Колкото и да звучи недемократично, в държави с мулти национални структури вкл.и в арабските страни, за да има ред и всеки да си стои на мястото, трябват тоталитарни режими. Измислените демокрации са удобни за САЩ основно, за да има "разделяй и владей природните им ресурси"

Ето един урок по национализъм. Това е имунната система на една нация. Той се появява само когатно съществуването и е поДложена на опастност. Преди никой не се оплакваше от циганите или от африканската инвазия. Когато обаче нещата се влошиха до крайна степен, на сцената излезе национализма, който единствен си поставя задачата, да запази България за поколенията. Такава, каквато ни я оставиха нашите родители. Това е най важното, а не че атакистите са замеряли някого с тапи в Брюксел. Абе вие атакистите за голями балалайки ги смятате. Как ви се вижда един атомен физик и безсъмнено ерудирана личност, като Магдалена Ташева, да се замеря пияна на публично място с тапи. Ай сиктир. Само в национализма остава последната надежда за спасение. СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Всичко, което казваш е вярно. Но защо ни пробутваш Атака с нейния смахнат лидер и тази Ташева??? А за Русия - руснаците ще се справят и без националистите. Там има силна армия и безпощадна полиция, има институции. В БГ ги няма и затова ни пробутват някаква Атака.

сега и българи не могат да имигрират в русия Ами сега Ще трябва да си гледаме в България

Имигрантите са много хубаво нещо за всяко закъсало правителство. Отклоняват вниманието от истинските проблеми, мобилизират тълпи от скодоумници

Господи прибери си вересиите или по точни ги закарай в москва!

БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ ЩЕ СА ОЩЕ ВЕКОВЕ РЪКА ЗА РЪКА ЗАЕДНО НА ПУК НА ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ !!!

сменяй лечението, от тези хапчета няма полза...

при тях марш, а при нас прокуратурата се интересува защо има марш при нас

интересен феномен - колкото повече нагласи има за имиграция у една нация , толкова по-нетърпима към чужденците. Или може би: колкото си по -нетърпим към чужденците, толкова повече собствени имигранти. Или най-вероятно зле си защото не желаеш да се промениш и виниш чужденците.

Свинете Руски си показват тъпата сибирщина, ами стойте си с путкин само у вас! Руски боклуци!

те мангалята от военна рампа га та онодят шъ видиш ти /))))

ДЕФОРМАТОР+ФАШИСТ

така

АЛФА: Най-корумпираната медия

"Щуми Марица окървавена, плаче Вдовица люто ранена! Марш, марш с генерала наш, в бой да летим враг да победим! ...

пръъъъъъъъъъц квъ генерал кой ще марширува бе овен?

О свещенна простата! Създателю, моля те прибери си верисиите като по-горния "пърдящ" индивид!

тия руснаци нямат ли си там хелзинкски комитет, пълен с отрепки, как може така?!

Там Путин не допусна нито една сороска издънка да пусне корени - всички бяха своевременно насметени извън руската граница.

Имат си. Само дето Путин прокара закон всички НПО-та да декларират кой ги финансира...

Ало дир-а, много манипулативно поднасяте новините. При тази конкретно алюзията със събитията от последните дни у нас е очевидна! Искате да изкарате ксенофоби руснаците, както и нашите протестиращи патриоти? И да си затворим всички очите пред престъпленията, извършвани от имигранти (и у нас, и в Русия) и да продължаваме да живеем все едно нищо не се случва и не ни залива опасна ислямска вълна??? Срам, срам, редактори на дир-а, за чии небългарски дир.ици всъщност работите?!

Не виждам манипулация в тази статия.

им са в темпо на рок. Тия са готови отново да газят из Европа, въпреки, че искат всички чужденци вън от Русия. Клонят към чукчите.

"Днес джамия, а утре джихад!" е много подходящ лозунг и за нашите аналогични проблеми.

Прости хора. Те наистина мислят че проблемът на Русия е в чужденците. И там така откланят вниманието .

Само Русия !!! Те са над всички , всички треперят от руската мечка , която гази !

"Гази" е точната дума! Явно благоговееш пред всеки, който гази!

слабо развита държава с неграмотни и повредени хора

Ти тъп ли си , или си увреден при раждането?? Да наричаш Русия слабо развита :)

Къде са сега Хелзинските комитети да им повдигнат обвинения.Не искали имигранти.И ние не искаме,ама веднага ни дават на прокуратурата.

За да подкрепят имперските си въжделения, рашките веят царски флагове, крещят Россия над всичко и т.н. обявиха се и за арии, много смешно, могат и да бъдат, но само ако признаят българското присъствие и съзидателно начало по онези земи...но няма да го направят, за друго говоря... само преди 20-тина години народите в СССР живееха, както ни убеждаваха "по братски"... че как се получи, вече да не могат да се дишат, а тези с мюсюлманска религия направо да бъдат мразени и те да отвръщат със същото...Мисля отговора е един- КГБ/ФСБ и старата имперска/римска/максима- Разделяй и владей...

Мразиш руснаците, но обичаш циганите и джихадистите ! Браво ! Истински предател!

... от някакъв много овехтял речник се появиха думи от отминали времена "мразиш руснаците", "обичаш циганите и джихадистите"..."истински предател"... ))))) вярно е, че има хора, че и народи, които съществуват и се чувстват значими само в условия на напрежение, и да -трябва да го има внушението за омраза, ненавист, предателства ... щото в нормална среда просто не могат да оцеляват... лошото в тези случаи, е че крайните действия обикновенно са ексцесии, войни, революции и т.н.

Da sivee noviyat KONSTATINOPOL ,i RUSSIYA .

в който днес живеем е по лош и от най лошия фашизъм!!! Честита ви "демокрация" вече 23 години. Нещата отиват от зле към безнадеждно състояние. Скоро може да се наложи жените и фереджета да носят и да се кланяме на друг господ. Пази боже дано това да не стане че и фашизма ще ни се види цвете.............

по комунистите. Те така разбират капитализЪма.

Свобода на информацията... Само дето днес журналистите не обичат да информират, а предпочитат да ни учат на ум и разум. Протестиращите руски националисти са развявали личния флаг на Александър II Романов. Имреските цветове са тези които Петър I е избрал и са знаме на днешна Русия. А и протестират против слабата дейност на полицията и Емигрантската служба на Руската Федерация при ограничаването броя на нелегалните работници, ама в тая жега кой ти гледа подробности от пейзажа.

Явно си прав за жегата.Как то и итересно как азик (азербайджанец) се превърна казахстанец "след като казахстанец уби руснак в Бирюльово".Казахи и белоруси могат да се намират на територията на РФ неограниено време и и нямат ограничения за работа.

Вън на джихадистите и нелегалните дегенерати от България!!!

Все повече ми се струва, че българите по произход са руснаци.

Като си прав, прав си само да добавя, че ционизма е най-висшата форма съдържаща и двете. Както може да перефразираме фашизма и комунизма са в ционизма и ционизма е във фашизма и комунизма той тях преобръща и те него.

!

Два конгреса, една цел.

Тези емигранти явно са сбъркали посоката и са се озовали близо до Сибир.

Руснаците дали маршируват по същия начин, когато пиян руснак убие друг или когато руска мутра убие журналист? Риторичен въпрос. Същото важи и за България - надрусани мутри прегазват хора по пътищата, бодигардове убиват момче в дискотека, младежи-чисти българи убиват студент пред заведение, наркодилъри нарязват "колеги" и заравят останките им, младо момиче е убито, а в случая са замесени и ченгета. Знаете за тези случаи, нали? Да е имало масови демонстрации срещу тези зверства? Не... Само група съсипани роднини на мълчалив протест, защото няма кой да осъди престъпниците. Но иначе, заради алжирския престъпник, комплексираните български страхливци излизат масово по улиците и тръгват да бият, защото се чувстват силни, когато са много. Ами излезте да биете мутрите, наркодилърите и другите бандити, дето ни разкатаха фамилията бе!

Доста си прав...

Рок - това е известен руски танц.

Основен враг на ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ - СОРОС,РОТШИЛД,РОКФЕЛЕР и ЕРДОГАН!!! Всичко останало са техни производни!

Идея си нямаш колко си прав!

Великоросите-националисти, които се самоопределят като мелези между угро-фини и татаро-монголи, наследници-завоеватели на златната орда. За тях славянството е мека работа, податливо на всякакви мачкания.

Наричат сами себе си Славянски съюз!Както винаги си далече от истината!

Дааа, а в България си немаме националисти които да защитават националните интереси.

Аууу, комундилите им е спукана работата, те щяха да ходят програмисти у Русия. За да не хoдят в USA

Не четеш ли говедо.Става въпрос за ислямисти. За теб е забранено поради римския ти произход.

Имигрантите са много хубаво нещо за всяко закъсало правителство. Отклоняват вниманието от истинските проблеми, мобилизират тълпи от скодоумници, които искат кръв, разделят обществото, използвани са за манипулации и т.н. Защо ли в Русия има 11 млн. имигранти, а по-малко от 1 милион са легални? Защо в България положението е донякъде сходно и ние допускаме в страната свободно да влизат хора без документи и без основание? Някой прави кинти от цялата работа, а освен това лови риба в мътна вода.

Да, точно така. На местно ниво се блажи Митьо Очите, а на правителствено ниво чет нямат.

Ну, товарищ емигрант, ну погоди!

Национализмът е нещо дълбоко нехуманно, престъпно и неевропейско ! Просто се погнусявам като чуя думата национализъм !

Национализмът си е много хубаво нещо! Крайният национализъм, за който най-вероятно говориш е отговор на провокации към първия!

Турчин съм и искам да поканя Атака и господата от Русия да дойдат в Кърджали да им сложим по един фес

Ахаааа, както на БСП ли?

Атака за к`во? Те нали си имат вече!

Уважаеми турчино, другарят Медведев сам дойде в Турция да се поклони на гроба на Ататюрк като положи огромен венец с руското знаме на саркофага му. Има снимки в интернет - официално отразено от журналисти събитие. Какво повече искаш от това? Какво повече от аркадашите руснаци?

Na6ite samo praznuvar Ramazana zaedno!!!

Вие, господин аркадаш, се замислете по-добре къде принадлежите наистина, пък аз доколкото знам Кърджали е български град, да не дойдем ние, да ви сложим на всички по един черен печат. България е на ръба на гражданска война, и то заради "граждани" като вас. Така че не надигайте глас много.

Абе защо ми трият коментарите? Та викам щом Мехмед ни кани в Кърджали да ни сложат фес, ние пък ще ги почерпим с рахат локум. Само да не забравяме че Родипският край е страдал много от потурчванията и помаците там са чисти българи, ама са необразовани и лесна плячка на ДПС, която плаши със смяна на имената, фалшифицира историята и т. н. Едно нещо ще ви кажа- като питаш албанец дали е мюсюлманин или католик или православен отговора е: -Преди всичко съм албанец!!! А ние ги смятаме за глупаци. Ние сме глупаците.

Ей,турски циганино с български произход! Аз ако дойда,горко ти! Така ще те мачкам,че ще се чудиш на кой господ да се молиш.....

Няма какво да ги мислим руснаците, ако решат да се отърват от тези емигранти ще го направят по най-бруталния и безкомпромисен начин и после ще седнат да си пият водката...

Някой вярва ли, че шествията на руските националисти случайно съвпадат по време със шествията на българските националисти? Или са склонни да признаят, че всичко се дирижира от Кремъл?

Kalin

Даже алжирец наели да намушка някой за да е в синхрон.Много си тъп!

Хайде сега пък измисли и алжирец! Ти си много тъп, защото ще измислиш не само алжирец, но и австралийски бушмен с лък ще измислиш, само и само да ръчкаш с ръжена и да наливаш маслото в огъня!!!

в балгаря и русия за сажаление комунизмат се изроди вав фашизам. добре че запдните даржави остават демократични иначе нямаше да приемат един балгарски емигрант там.

Kalin

Първо се научи да пишеш.Второ малко се просвети.Фашиски или националистически образования има в почти всички европейски държави ,а в някой от тях даже са и застъпени в парламентите им.Същото важи и за САЩ.

Споделям мнението ти! А, и хубаво е и ти да се научиш да пишеш!

Научи се да пишеш грамотно!

Тъпи славяни ! Вижте ги само : 1.Забраняват хомосексуализма. 2.Нямат демокрация. 3.Отнасят се нетолерантно към чужденците. Съжалявам, но НАТО трябва да раздаде справедливост !

Ти явно си циганин или турчин. Тъп "европеец".

Пределно ясно е, че репликата на "европеец" е провокаторска и саркастична. Той си е баш нашенец, който е силно против изброените явления: хомосексуализъм, демокрация, чуждо влияние в БГ - сиреч, националист. И се опитва да насъсква срещу лошата Европа.

Не, просто провокатор, който иронизира. По душа е абсолютен русофил, нищо че кръвта му е българска.

Време е и в България да се чуят военни маршове. Срещу имигрантската сволъч и циганите.

Чудесна идея! Аз предлагам, първият марш да бъде: "Хава нагила!"

Бре, някой в БГто знае какво е това?

под сурдинка от няколко хилядолетия ...))и навсякъде...ама балъците-гои тук само дрънкат

Какво странно има - Сидеров си е руска подлога.

А ти каква си - мюсулманска?

Леко подозрителен е синхронът между протестите на Атака и на руските националисти. Всъщност - изобщо не е подозрително, защото е явно :)

Явно е кой, защитава народа си ! Това са националистите ! Явно е и кой го продава -демократи-сини,либерали, толерасти и други модерени европейци !