Горбачов: Путин да се поучи от арабския опит

Бившият съветски лидер и нобелов лауреат за мир Михаил Горбачов, който навърши днес 80 години, обвини руското държавно ръководство, че пречи на демокрацията.

Обратно в новината

Коментари - Горбачов: Путин да се поучи от арабския опит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е този изрод да бъде натикан в дупката, за да не плещи глупости. За големите му заслуги към човечеството да облече "дървения" балтон.

Путин не е кадафи, русия е е арабия, ало, горби.По-скоро ти причини на русия много по-лоши неща.Чудно е ,че още си жив. Това значи само едно, че си абсолютен политически труп.И си отдавна такъв.

Мръсен предател!Събирай си подлогите от БГ и в ада.

Ето пожелание за рождения ден на Горбачов - Михаил Сергеевич, поучи се от Рейгън и Елцин и пукни.

Кремъл отдавна не е червен. А като разберете какъв му е истинскиятр цвят лошо ще ви стане.

" И все пак Земята се върти"-както е казал италиянския физик.......Жалко за тежко ранения руски народ. Но и той ще оздравее......пожелавам му го.

Горби има в предвид, че: Путин Е ГЛУПАК и осра мероприятието "арабски революции", което се подготвяше 10г. Да се пенсионира и към...колхоза. За толко му стига умствения багаж за съжаление. Световната политика не е лъжица за всяка уста!

Защо изобщо трябва да четем нахалните изявления на този гнусен продажник и американско мекере?! Като е толкова велик, защо не живее в Русия и не се изказва там? Защото ще го удушат веднага (и ще бъдат напълно прави)!

никой не обича предателите ...това е истината

Ох и този неможе да преживее че се застоя по малко от Путин на власт и сега акъл взе да дава. Наистина си повярва че е борец за мир..

Има и тъпи хора като този 55! Благодарение на този човек голяма част от света живее в мир и свобода! Какви мерзавско мислещи хора има в този форум!?! Какви поклонници на мракобесници има в тази страна!? Затова няма благоденствие тук!!!

Добре ли сте??? Загрижен съм за здравето ви?? ако може да вземете мерки при лекар или да прочетете туй онуй за историята поне. Та не разбрах и кога ще канонизирате Горбачов за да не се пропусне и това "велико"събитие като нобеловата награда за "свалените гащи"

Само че ти и България не сте в тази част. Благодарение на Горби. И ако Горби не беше такъв борец за мир, войните на тази планета щяха да са поне 2-3 по- малко.

Хайде не говори наизуст. Говорил съм с кубинци по интернет и не бяха "по-равни".

Този съвет на Горбачов трябаше да е насочен към БГ Динозаврите в политиката.Въртят се 3-4 партии с едни и същи муцуни,и не спират да ограбват хората имащи нужда и съвестно плащали всичките си задължения към Държавата.Но явно тези политици трябва да получат звучен шамар от Народа,по подобие на Ревплюцията в Либия.

Това му изказване ми прилича повече на заплаха за саморазправа и отмъщение. Не може такъв "демократ", като падне от власт, да си показва така пряко истинския лик!! Да си гледа "лекциите", които "изнася" и си печели повече от добре.....

ЯЯЯЯ ПААААА ТОЯЯЯЯ......аре марш...ще даваш съвети....предател...агент на евреите...мърша....видяхме как предаде света на евреите и настъпи глад,мизерия и световввна криза.....преди теб всичко беше наред...само на баднитите не им беше наред... аре 80 г ти стигат....

Този да се радва, че още е жив.... отдавна трябваше да е в Сибир....

БРАВО НА ГОРБАЧОВ.ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ.А НА КОМУНЕТАТА КОИТО ГО ПЛЮЯТ И ТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ. МИЛИ ДРУГАРИ СВЪРШИ ВИ ЦАРСТ- ВОТО ДА КРАДЕТЕ И ДА ГОВОРИТЕ В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА И НАРОДА. НЕ СМЕ В1917г.СОРИ.

Хан ТукТу - пак ли ти платен драскачо ?

туй три букви пак са обади. нема ли кой да му затвори устата, бил отворил кво?

АВЕ ГЪРБАЧОФ,ТИ ДОСТАТЪЧНО ОСРА ВСИЧКО,ЦЕПИ МАРАКА,БОКЛУК

Този провал, да мълчи!

Според мене е прав за ситуацията в Русия. Путин трябва да вземе да се изпусква в гащите и пак да е на власт така ли? Е аман от закоравяли комунисти в нета. Вярно че разпадането на тоталитарната система обрече 2 поколения, но беше необходимо. Така е господа социалистчета във форума.

БУДЬ ЗДОРОВ!

Наивен,сантиментален,сервилен..... Да получаваш заплата за това да четеш лекции по света срещу собстваната си държава е доста жалко !

Горби, сега когато краят е вече близо поне иди и се покай пред някой свещеник в Църквата за милионите хора които загинаха заради теб ........ Дано Господ да се смили над теб ......

прокълнат е от народа си.

Абе, какво се дивите. Налага се този гнусен предател да се обади от време навреме, за да му снесе чичо му Сам подаяние. Нали затова, когато му засвири тънката струна, ходи да чете лекции срещу родината си, които никой не слуша. Нали тъкмо за долното му предателство му дадоха и нобелова премия. Надали историята познава по-долен тип от тази дърта марионетка.

И има наглостта да се изказва! Да не би да са го махнали от хранилката! Ако имаше съвест щеше да изчезне завинаги.

Глупакът вместо да си мъчи и да не се показва, реши да привлича внимание. Имаше шанс да управлява половин Европа но за 5 години пропиля труда и мечтата на няколко велики царе и управници преди него! Щом САЩ и ЕС го хвалят , това е показателно колко е жалък и на кого служи! Не говори добре за един човек когато американци и "европейци" го потупват по рамото и пощипват по бузките. Всъщност този къде живее? Определено не е в Русия, там не би изкарал дълго време жив!

в началото на 90-те години опозиционни депутати от руската Дума повдигат обвинение до Главната прокуратура срещу Горбачов за национално предателство и престъпления на Горбачов срещу руския народ и държава. Разбира се, управляващият тогава Елцин и подчинената му прокуратура не дават ход на разследването и обвинителен акт няма. Тогава руският народ излъчва Веда (древен руски съвет на старейшините, който през вековете на руската история е вземал решения от името и в полза на народа). Руската Веда разглежда обвинителния акт, предявен от депутатите и произнася присъда, с която Горбачов е осъден от името на руския народ на "На вечно проклятие и позор". От тогава, за руснаците Горбачов е жив мъртвец - презиран, отбягван, отхвърлен, прокълнат. Едва ли има по-жестоко наказание от това проклятие на народа. В крайна сметка Горбачов стана персона нон грата навсякъде по света, защото никой народ не обича предателите - независимо от произхода им

Не зная кой е по-прост, ти или родителите ти? Може би ти, децата обикновено са задминават родителите си!

предател на обикновените хора и раб. класа.

Горбачов няма думата тук ... още повече че отдавна напусна русия и там го считат за предател... Заради предателят Горбачов изпуснахме шанса за едно по-добро общество. В Китай също беше комунизъм, но като видяха какви глупости натвори Горби, много бързо се реформираха и постигнаха резултати. Горбачов - платен предател на световния заробващ империализъм.

" И все пак Земята се върти"-както е казал италианския физик.......

странно е защо "безличният" политик го вадят от нафталина. жаждата да кредеш и окупираш не се сприра пред нищо... та за империи на злото ли говореше ?! :)...изчислението е грешно този път защо мизерията да коят този изрод доведе милионни хора е огромна... за мен си намерих временно решение. сега съм окупатор със син паспорт... по-добре пред алтернативата - човек с червен паспорт, живеещ в "демократична" държва и газещ в тиня :)

Ти си пример за хора, които имат гъдел отвътре нещо да кажат. Ама когато речовитостта и граматиката им е на мизерно ниво се получава нещо като твоя коментар.

Голям ГЛУПАК, Голям Предател! Голям лауреат?! Пък и 80 години направил!

човека които разруши света без да му мигне окото наи добре да си трае

А аз мислих, че е разбрал огромната глупост и предателство (направено поради глупост) към собствения му народ извършено от него. Или е закъсал и е минал на хамериканска издръжка.

прашливи политически трупове да не се обаждат от нафталина....