София към Москва: Парламентът има право да провери за намеса

България е парламентарна демокрация, в която НС взема суверенни решения, се казва в изявление на МВнР за руската реакция на комисията за намеса на Русия у нас.

Обратно в новината

Коментари - София към Москва: Парламентът има право да провери за намеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че все още има национални предатели-рубладжии.

СМЕШНО Е ДА СЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,КОГАТО БНБ Е ЗАВИСИМА ОТ ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ!!!ОТ ТАМ ПРОПАДА ЦЯЛАТА НИ НЕЗАВИСИМОСТ!!!БЪЛГАРИЯ Е ПОРОБЕНА,НО МАЛКО ГО ОСЪЗНАВАТ!!!

как един политик не му затвори устата на тоя жириновски.един да го попита,ако не беше българският език от какъв друг щяха да ми преведат изказването на тоя олигофрен.самият путин му се смее и го подиграва.

това за намесата са прости измислици, в момента опасността от турция за страната ни е в десетки пъти по-голяма, отколкото от русия, в българия напоследък открито се провежда протурска политика и за това ще пострадат основно хората от граничните ни южни райони, повечето от действията на политиците ни са повече от неадекватни

Преди две години националиста Жириновски каза:"Затова,че сме ги освободили,българите трябва да пълзят в краката ни!?"

"Аз не веднъж съм ви казвал: Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби." - Васил Левски в предсмъртното си писмо "О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? ... Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! - Иван Вазов, "На Руските Воини"

Това е ПОРЪЧКОВА стъпка на българското правителство, за да предотврати участието на България в руския газопровод до Италия, който отново бе одобрен от ЕК преди 3 дни (на 24-25). Боко и правителството отново действат ПРЕДВИДИМО и В СЪГЛАСИЕ СЪС СВОИТЕ КУКЛОВОДИ.

Така ли се поддържат дипломатически отношения, ма овцо?

и к'ва уфцъ

Разговор между БГ политик и прадядо му от гроба: "За тебе мрехме бе чедо" "Е па що сте мрели, некой да ви е карал?" "Щото робството не се траеше вече бе, чедо" "Ееее, какво робство, турците просто са съжителствали с тебе" "Какво съжителство бе, чедо. Добре че Русите додоха иначе щеха да ни избият" "Дедо, нещо си се объркал, Русите ни поробиха" "Как ше ни поробиха бе чедо, те с нас умираха срещу турчора" "Е да ама те имаха геополитически интересиии" "Я не знам какви интереси имаха, чедо, ама от ада ни измъкнаха" "Sorry дедо, обаче аз имам евро-атлантически интереси, хайде не ме притеснявай с твоите глупости" "А извинявай тогава, ама за тебе мрехме бе, чедо."

Това страшилище продължава да се прожектира и да плаши децата ми.

В резюме: вестник Ди Велт-Нато няма да се конфронтира с Русия заради Турски простотии!!!!!!!!!!!

Нито Бетинчето е на нивото на Захариева, нито нейните началници могат да се мерят с руските си колеги. Ама по никой начин! Поплювковци.

Какво ниво? Казала е куп глупости тази Захариева (като тази за "неомакартизма") и лъжи! И за руско-турската война, и за "освобождението" 1944 г. Не може държава, която е получила даром основни атрибути на държавността като вяра и писменост (език) да вменява на дарителя си, че трябва да й е вечно благодарен! Още повече, че със защитата на Шипка българските опълченци са спасили де факто руската армия от разгром и резил. Да не говорим за броя на паметниците, които сме издигнали (руската армия дава 15000 жертви, избитите българи са 200000) на руснаци и българи - това не е ли благодарност? А колко паметника на нашите опълченци са построили руснаците?

"Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби" - Васил Левски "О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? ... Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! - Иван Вазов, "На Руските Войни"

Левски НИКОГА не е писал, или изричал тази реплика. Лъжец!

Защо Левски сам тръгва да освобождава България?

Имаш Google, пусни каквото съм написал в него и пак обяснявай как не го е изричал. Подкупен, руски боклук.

сигурно си прав!...

"Байовци, Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения. Но с моята кончина не свървшва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни. Аз не веднъж съм ви казвал: Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава."

Тъй де тъй ,тя и институцията като Бетинчето-недомаслена!!!!!!!!!!!!!

Ти историческите факти за пропаганда ли ги имаш?? Освобождението на България е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ, приятел. А който поддържа анти-българската политика на правителството, той е предателя и родоотстъпника. Правителство, което позволи да се говори за "турско съжителство", продаде българското небе, съсипа здравеопазването, окраде народа, направи си експеримент върху българските деца, и какво ли още не. Ти поддържаш това правителство, замисли се.

Освобождение е нямало - имало е Берлински конгрес, който е заставил руската империя да се оттегли от окупираните територии. Планът на руския император е бил да се създаде губерния т.е да се замени турското с руско робство ....

Грешиш "урок по история". 1) Санстефанския договор е между Русия и Османската Империя и дава освобождението на България. 2) Берлинския договор е между Великите сили и разделя България на Княжество България и Източна Румелия. Княжество България е НЕЗАВИСИМО, а Източна Румелия е дадена обратно на Османската Империя, ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ. Берлинския договор е подписан, защото Великите сили не са искали силно руско влияние на Балканите. Като даваш уроци по история, е добре първо да прочетеш малко история.

госпожата вляво прилича на току-що снесла яйце кокошка, темата не е по-розова, нека да публикуват само"суверенните решения" на нашия резерват за престъпници в който се крият там от "закона",наричайки го с гръмките слова"парламент".....

трябва да бъде закрита ...в колко европейски държави може да подслушваш премиера и да пуснеш записите в медиите и да ти се размине ?

Всички НОП-та спонсорирани от руската федерация да бъдат разследвани за шпионаж в полза на враждебна нам страна - рассиа !

Русия враждебна към България??? Май че вие про-турчетата сте враждебни към Русия, начело с про-турското правителство на Боко.

рушката кочина вече 140 години протяга крадливите си татарски ръчички към Родината ни. Даже от 1944 до 1989 бяхме под сАвецко робство....да се свети името му Рейгън и Тачър ни избавиха от се се сере то ви

Очевидно сме нацелили кремлинското жиже в десятката :) Много са рИвали троловете- рублофили :) Всяко поражение за рассия е тържество за България!

Нацелил си дупкта на задните си части и мислиш че е на комшийката.:) Мелези сте и мелези ще си останете. Вие не заслужавате милост.

Абе ти си изтъкан от злоба! ЗАЩО всяко поражение за Русия да е тържество за България?? ЗАЩО?? Ти мразиш руснаците, като че ли се състезаваш с някой!? Нали знаеш, че ако не беше Русия, нямаше да има Санстефански договор, Берлински договор, независима България, комунистическа България, пост-комунистическа България.... а и нас двамата можеше да ни няма

Аксаков е казал че, всяко тържество на България е смърт за рассията ви....бегай да се ограмотяваш, че е срамота - американците ви направиха и Интернета а сте си все същите тъпаци :))

Забавно твърдение - "България е парламентарна демокрация, в която НС взема суверенни решения!" Виц: Плевнелиев отговаря на въпроси на журналисти след заседание на държавните глави на ЕС в Брюксел: - Каква е политиката на България по миграционната криза? - Каквато реши Парламентът! - Какво е решил Парламентът? - Каквото е решил г-н Борисов. - Какво е решил г-н Борисов? - Каквото реши ЕС! - Ами ЕС какво реши? - Каквото реши г-жа Меркел! - А тя какво е решила? - Каквото е решил г-н Обама! - А той какво е решил? - След като изчерпателно отоговорих на 6 въпроса по миграционната ни политика, да минем към друга тема!

Г-жо Жотева, да не забравите да проверите за същото и господарите ви САЩ...или по-добре обръщението ми да е "Госпожо Острие на Националните Предатели"....

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА ПОКРОВИТЕЛСТВЕНО С ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА , НИТО САЩ ,нито Русия ,нито който и да било ,но това зависи от самочувствието на самата държава и управляващите ,нищожеството ще мълчи като ....!!!!!!!!!!!!!!!

Разговор между БГ политик и прадядо му от гроба: "За тебе мрехме бе чедо" "Е па що сте мрели, некой да ви е карал?" "Щото робството не се траеше вече бе, чедо" "Ееее, какво робство, турците просто са съжителствали с тебе" "Какво съжителство бе, чедо. Добре че Русите додоха иначе щеха да ни избият" "Дедо, нещо си се объркал, Русите ни поробиха" "Как ше ни поробиха бе чедо, те с нас умираха срещу турчора" "Е да ама те имаха геополитически интересиии" "Я не знам какви интереси имаха, чедо, ама от ада ни измъкнаха" "Sorry дедо, обаче аз имам евро-атлантически интереси, хайде не ме притеснявай с твоите глупости" "А извинявай тогава, ама за тебе мрехме бе, чедо."

Дедо на мен ми дадоха американците 10 $ за близалка и отивам да си я купя.

Американската компания Cheniere Energy търси сътрудничество с държавната газова компания на Гърция DEPA за навлизане на газовия пазар на Балканите, пише гръцкото издание Катимерини. Сред перспективните пазари за компанията са страните от региона и Украйна, посочва още изданието. От месеци в гръцките медии се коментират спекулации относно интереса на САЩ за изграждането на газовата връзка между България и Гърция IGB. Окончателното инвестиционно решение за нея беше подписано в София на 10 декември. Подкрепа за проекта изказа държавният секретар на САЩ Джон Кери още в началото на октомври по време на посещението на гръцкия премиер Алексис Ципрас в Ню Йорк. Според коментарите по IGB ще може да бъде пренасян американски втечнен природен газ, който ще бъде разтоварван на терминала в Александруполис. Проектът също е определен като важен за развитието на енергийния пазар в Европейския съюз (ЕС), т.е. е от общностно значение.:)))) Ето защо се продаде Бойко и така не улучи място на хъба пак.:)))) Византийците пак прееецакаха.

то не случайно хамериканците накараха турчулята да свалят и руския самолет и ги вкараха в калта:)))

Когато са ни освобождавали, руснаците са "забравили" да пишат в договора с турците, кога ще напуснат България! ЕДВА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ДАВА 3 МЕСЕЦА СРОК НА РУСНАЦИТЕ ДА СЕ ИЗМЕТАТ ОТ БЪЛГАРИЯ! ЯДОСАН ОТ ТОВА РУСКИЯ ИМПЕРАТОР ЗАЕДНО С АНГЛИЯ РАЗПОКЪСВАТ БЪЛГАРИЯ!

Исторически факт: Берлински Договор - Великите Сили раздробяват България, с цел ДА НАМАЛЯТ РУСКОТО ВЛИЯНИЕ на Балканите. Следователно това е против интересите на Русия.

С Берлинския договор България е разделена на Княжество България и Източна Румелия. Източна Румелия е дадена на Османската Империя. Това НЕ Е ДЕЛО НА РУСИЯ, защото Русия и Османската Империя са врагове от войната. Стига лъжи!!

Престанете да каляте по Русия, родоотстъпници. Ако не бяха те, нито щеше да има Санстефанска България 1878 г., нито Берлински конгрес, нито Съединение 1885 г., нито Незевисимост 1908 г., нито вас такива, а едни цървули потурджии!

... Господин Робъртс, кои са групите, които действително управляват САЩ? Кой е най-влиятелният субект от тях? Съединените щати не са демокрация. Те са олигархия. САЩ се управляват от няколко мощни икономически групировки с частни интереси. Най-важните са: военният сектор/секторът за сигурност, Уолстрийт и мегабанките, израелското лоби, агробизнесът (например Монсанто) и добивните индустрии (енергетиката, минното дело, дървеният материал). Тези заинтересовани групи разполагат с големите пари и осигуряват основата част от средствата за политическите кампании на кандидатите за Конгреса и президентския пост. ..... заявява в интервю за ФОРУМНЮЗ финансовият съветник на американския президент Роналд Рейгън Пол Робъртс. Робъртс ти мръсен комуняга.:)

На върха на пирамидата са 3 фамилий - Морган, Рокшилд и Рокфелер. Всичко останало са слуги. Казвам го аз, Щерев от Щерево.

Факта че в отчаяние некадърни писатели платени от руското посолство са на път да се провалят в лъжливото творчество възхваляващо лирическия герой-диктатор Пути в жанра късен социалистически реализъм и има обратен ефект върху българския народ са написали цееели 2000коментара..ха.ха Това означава че Правителството реагира адекватно и показва на руските робовладелци че България не им принадлежи..ха.ха

О да, прав си, ЩУрев, правителството на Боко Тиквата следва послушно и предвидимо правилната политика предначертана му от Меркел и сие. Напред с Боко и братята турци към светъл евро-атлантизъм и гов.. до колене!

Разговор между БГ политик и прадядо му от гроба: "За тебе мрехме бе чедо" "Е па що сте мрели, некой да ви е карал?" "Щото робството не се траеше вече бе, чедо" "Ееее, какво робство, турците просто са съжителствали с тебе" "Какво съжителство бе, чедо. Добре че Русите додоха иначе щеха да ни избият" "Дедо, нещо си се объркал, Русите ни поробиха" "Как ше ни поробиха бе чедо, те с нас умираха срещу турчора" "Е да ама те имаха геополитически интересиии" "Я не знам какви интереси имаха, чедо, ама от ада ни измъкнаха" "Sorry дедо, обаче аз имам евро-атлантически интереси, хайде не ме притеснявай с твоите глупости" "А извинявай тогава, ама за тебе мрехме бе, чедо."

са умирали повече българи отколкото турци! Справка: ПЪРВА СвЕТОВНА, СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА!

И кога в тези две войни българи са се сражавали срещу руси?? Всеизвестно е, че цар Борис е ОТКАЗАЛ участие на български войски на Източния фронт срещу руснаци. Два дни по-късно той е бил отровен. В последствие български войски са се присъединили ДОБРОВОЛНО НА СТРАНАТА на руските.

Я дай я тая справка, че нещо ми се губи. Не знам някога да сме воювали с руснаците последните десетина века

Нека сравним: 1) ПЕТ ВЕКА убийства, кланета, набиване на колове, изнасилвания, подпалвания, изтезания на БЕЗЗАЩИТНИ жени, деца, старци. 2) Жертви на ВЪОРЪЖЕНИ войници по време на война, продължила НЯКОЛКО ГОДИНИ. Такова сравнение ме отвращава, а тебе??

Русофил съм, не се срамувам от това и този факт не ме прави по-малко или повече патриот от хората харесващи запада и САЩ. Само, че нашите политици в раболепието си към Брюксел и Вашингтон забравиха, че има български народ , забравиха историята на собствената си държава и най-вече собственото си поведение по времето на управлението си !!! Абе тъпанари, нали се доказа лобирането и натиска на турски политици над регионалните председатели на ДПС за подкрепа на Местан, а?!?!?! Не се ли шмугна същият Местан в турското посолство пренебрегвайки българските власти,а ?!?!?! Забравиха ли същите тези политици изказванията на Уорлик, Ксавие и кой ли още не от западните посланици ???? И що не посочат поне един факт за намеса от руски посланици ??? Долни предатели, за собствена изгода са готови и майките си да продадат !!!Цецо е ангелче щото сложи на пангара таста и тъщата !!!

Кой не играе казачок е соросоид,фашист,и западен агент,НАЛИ?..ха.ха

а най-вероятно е родоотстъпник, платен туркофил, или просто глупак

С такава политика скоро ще станем едно с "братска" Турция. И ще продължим "гордо" напред, знаейки, че сме предали кръвта на дедите си. Горе главата Жотева, още малко остана и ще сложиш фереджето.

Към нашите анти-български жалки политици: О, Шипка!   Три деня младите дружини как прохода бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят по урвата дива и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Сюлейман безумний сочи върха пак и вика: Търчете! Тамо са раите! И ордите тръгват с викове сърдити, и Аллах! гръмовно въздуха разпра. Върхът отговаря с други вик: ура!

Досети се да покажеш, че БЪЛГАРИТЕ са дали за свободата си ПОВЕЧЕ жертви от руснаците! Ако покажеш и на коя дата са щели да напуснат България руските войски според Санстефанския договор, ще ти дам 200 рубли!

България станала ли е част от Русия след Освобождението?? Мисля че не! Тогава?? Българите са дали повече жертви, но ако не беше решителната помощ на руските войски, аз щях да нося фередже и да говоря турски. Вечна памет на ВСИЧКИ ЖЕРТВИ! Аз съм благодарна за всяка капчица пролята кръв.

Бетуно, ти днес НЕ НОСИШ ФЕРЕДЖЕ, благодарение на Русия. Долна душица, бе!

Освобождението е исторически факт. Който не го харесва да спори с историята.

Абе Жотева, защо не провериш за намеса на Турция?? А, чакай бе - намеса от Турция БЕШЕ ДОКАЗАНА, но вие НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ. За кого работите, Жотева?? Със сигурност не за България.

Бетуна е станала същата сухарка , с вид на застаряла чистачка , като Виктория Нюлънд. Със сигурност и псува не по-зле от нея.

Абе, не ги разбирам бл.ядовете....използвам го защото е всяка втора дума чута от тях. Първо трябва да се учим от фесовете как трябва да се защитава национален суверенитет, после фесовете станаха лоши. Айде малко последователност в опорните точки бе деа, объркваме се.

Честито !Местан ефенди,или Зидаров,или както му е там името на дьонмето,учреди днес нова турска партия в България.Не пиша протурска,а турска,защото тя си е такава и съучредители са гаджали живеещи в турция,изритани от Тато и лежали в Белене(колко е вярно не знам).Ние не заслужаваме Родината си,нито да се наричаме Българи,защото истински Българин,никога не би допуснал това.Вече се нароиха и демократи,които със сълзи на очи приветстват това значимо за България събитие,което ще е пирон,не пирон,а забит меч в сърцето на дпс и вместо да "избием" всички турски партии,ние дори гласуваме за тях.Няма да обсъждам целите и директивите на дост,защото няма смисъл да се обсъждат завоалирания с евроатлантически идиотизми,геноцид над Българите в собствената им Родина.

Е ти, като имаме поне четири руски партии в България, нещо обажда ли се?

Кои са тези 4 партии бе смешник? Има ОГРОМНА разлика между ДПС - партия в която членуват хора мюсюлмани от турско потекло, и партия, която води анти-натовска политика. Те партиите затова съществуват, за да водят НЯКАКВА политика, а не да всяват етнически раздори.

Нашите национал-предатели ни направиха турски вилает. България е най-жалката балканска страна в момента - продънената порта към Балканите, която Турция ще изкърти с едно текме( ритник) за да се опита да завладее отново Гърция и Сърбия. Ние се държим като помияри и турски подлоги.

Парламентът ни се унижава подобаващо със създаването на такива комисии. Нищо неочаквано. Също така нищо общо с реална заплаха или намерение да се свърши полезна работа срещу такава.

Не мога да повярвам!2213 коментара и за какво е всичкия тоя вой,за парламенто.Ама то има ли такъв въобще че и акъл да дава,ПАРАНОИЦИ.

Тук май дежурните са напълно организирани и мобилизирани ..а?

Колхозниците,или крепостните никой, аманикой не ги е канил нито през 1878,нито през 1944 г ,както никой не ги е канил 1920 в Полша,1921 в Финландия,Монголия, 1956 в Унгария В Чехословакия също не са ги канили Крепостни селяни,вървете си вСибир

Тодоров, ти имаш ли уважение кум баща си, дядо си, прадядо си, и т.н. Те БЯХА КЛАНИ от ТУРЦИТЕ, и КЛАНЕТО СПРЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ. Ти може да не си викал руснаците, а те може да са имали каквито си искат мотиви, ама ако не бяха те днес щеше да говориш турски.

Тази Дама я помним , като говорителка в Първа Програма (тогава нямаше високопарния Канал 1) където е запомнена с неритмично мигане, мъчителни паузи и трудности в разчитане на материала.После отиде ....в Брюксел където е научена да се "пули", както се прави на Запад и все пак гладко да чете.После се върна , като настойничка на Външния Министър.Не Ни е интресна.

София, нея я помним,а теб

да се отрича очевадното е признак на нисък интелект. след 19ч4 у нас е имало поне трима министърпредседатели руски граждани. Г.Димитров, А.Луканов, С. Станишев а за В.Коларов не съм сигурен. Всички останали с малки изключения са обучавани в Москва. Ако

И кво от това ние сме били и под турско управление а сега сме по европейско и какво да правим живота си продължава.Промени го ако можеш

Човек остави тия са толкова тъпи няма смисъл

Не руски граждани, а българи учили в Русия - разликата е ОГРОМНА.

благодаря на правителството на генерал лейтенант доктор Бойко Методиев Борисов, че с последователната си политика ни вкара в най-голямата каша от покръстването на сам.

А, моля, моля. Къде по-големи каши е имало след покръстването. Например инвазията на руския княз Святослав, която сложи началото на края на Първата българска държава.

Я си признай, колко време се рови за да изровиш нещо против Русия! Ха-ха-ха. Между впрочем, толкова голяма каша е забъркал княз Святослав, че 99.9% от хората не са я и чували.

ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ: Княз Святослав е убит от печенегите през 972г., а Първата Българска Държава продължава до 1018 (46 години по-късно). Защо лъжеш?? Какво по-точно печелиш от тези лъжи??

Даже не съм чел тъпите коментари /от който печели само сайта на дир-а,ама да ви кажа че тази тема е много шум за НИЩО.Какво сте се разврякали като ощипани девици.Много го е еня някой за България

Особено пък руснаците,ние сме бита карта ОТДАВНА ЗА ТЯХ

Бетина лесните гащи . скрий се бе, моме недо.елбана!

Намирам, че изявлението на МВнР е балансирано, даже леко беззъбо към дипломатическата агресивност на Москва,с нищо не предизвикана! Става дума наистина за безпрецедентен акт на българския Парламент - установяване едновременно на чуждо влияние на ДВЕТЕ отвратителни държави,заети с обезличаването на българите вече СТОТИЦИ години!!! България е вкарана в тоя руско-турски сериал вече над 600 години, но особено от 1878 година насам! Оттогава датира превръщането на българите или в тюрки (разбирай турци), или в славяни (разбирай руснаци)!!! Клането на българи от османците е заменено с изтриване на историята и родовата памет на българите от руснаците, извозвайки тонове български стари книги с мулета и влакове към Русия! И така ни подмятат непрекъснато столетия. Ако не сме под турско влияние, ще сме под руско и обратно. Доказателство - мръснишкото и предателско по същността си изявление на Путин към Ердоган само преди 2 години при преговорите за "Турски поток". Обаче тая се свърши! И точно от това ги е страх в Москва и Анкара, че българите неизбежно ще се събудят и съвземят от капана, който са ни наложили османлии рушняци! И тогава става лошо и за едните, и за другите. Тоя общ техен сговор на лошото и доброто ченг вече е пред разплитане и тия усещат това. Мерси от "приятели" и "братя" като руснаците, чиято "братска" прегръдка означава само едно - робска признателност на българите за тяхната инвазия и непознаването, неразбирането на тази инвазия! Защото Освободителната за нас от османците война 1877-78 е в същото време окупационна по всички официални документи, както и по заплатеното злато за разходите по нея.

Продължение: Ето това се иска от нас - робска признателност за вечни времена, точно както нагло се е изразила и иначе хубавата кучка Захариева. Рушняците идват за Проливите в 1877г,а не да освобождават българите, създавайки си нова Задунайска губерния тук. Но каква е огромната им изненада, когато българите не са съгласни с тая си участ и решават да си правят собствена държава - и о, ужас, само 2 години след Освобождението ни, заемат най-агресивната и мръсна политика на "освободените си "братя"! Защото идвайки на наша земя уж да ни "освобождават", руските военни стратези са мислели,че тук имат пред себе си туземно население, нещо като индийското за Британия или африканското за Франция и Белгия. Да, ама не! От тоя момент нататък "освободителите" ни стават най-големите ни врагове, често прикрити обаче. Ненапразно осакатиха и азбуката ни, изхвърляйки няколко важни за нас букви в нея. Осъзнаването на цялата тая истина от българите е най-големия страх на руските имперски кръгове по отношение на Балканите. И започват да надават вече зверски вопли. Руското Външно трябваше да забележи,че българския Парламент създава комисия да провери не само за руско,н ои за турско влияние! Къде е тука проблема,питам, след като няма специално тенденциозно отношение към Русия?!!

"Българин", ти не си ли признателен че руски войници са се били за свободата ти?? Разбираш ли?? - Руснаци са умирали на полесражението, до българските опълченци, и са освободили прадядо ти. Ако не мислиш така, значи си от "българите", които говорят турски, определят се като турци, поддържат Местановци и Догановци, е да за вас Русия е била врагът??

Продължение 2: Руската пропаганда вече над 140 години набива робско овчедушие у българите, че уж са ни поднесли свободата на тепсия! Което е абсолютно неверен факт. Свободата е поднесена на тепсия на Албания, но не и на България! В Москва историци и политици трябва най-сетне да разберат, че войната от 1877-78 година е от ВЗАИМЕН ИНТЕРЕС на България и Русия. Защото ако не беше решителното участие на българското опълчение и българския народ като цяло, Русия щеше да загуби цяла Украйна и Кавказ, а с британска помощ тия огромни "исконни" руски територии щяха да станат отново османски и след това никой не знае какво и що! Но героичната саможертва на българите заедно рамо до рамо с руски и финладски войни доведе до решителна победа, от която имаха и имат полза и двата народа и двете държави! Защото руснаците тръгват в 1877 година сякаш не на война, а като на сватба - слабо въоръжени и с остаряло всякак оръжие, смятайки само като се появят и османците сами да побегнат. Да, ама не - османците са въоръжени с последна дума на оръжейната техника, с пушки "Уинчестър", срещу старите руски пушки,които са могли да служат само като тояги! Да благодарим и на идиота Сюлейман паша,че Аллах му е изпил ума та прави съдбоносни грешки в наша полза! Така че - дотук с робската признателност към Освободителната от османците война, време е да се преразгледа тая част от историята и да се разбере,че тая война е от взаимен интерес и взаимна помощ! Не случайно няма НИТО ЕДИН (!) български национален герой и революционер, съвременник на тия събития, който да е бил русофил,а ако имало такъв (като Взаов, например) заблуден, той много бързо е изтрезнял скоро след "освобождението" си!

Винаги и само с Русия. Американци и турци ще превърнат страната ни в локва от кръв

Те и арменците си мислеха "Винаги и само с Русия", но за съжаление повече от милион от тях заплатиха с живота си.

нека видим какво са правили руснаците с българите в Казан...текли са реки от кръв!

Не ме интересува кой какво говори,НО МОЯТА РОДИНА УМРЯ ПРЕЗ 89г.От тогава до днес 25години измикяри крадат и разрушават всичко построено от нашите родители!Малоумен президент и инфатили в управлението.

А моята родина умре през 1944 г. От тогава до сега управлява една и съща клика, в която Москва е имала и има влияние.

Бъркаш драги,знаеш ли кой застреля децата на 19 декември 1943 г. в село Ястребино (шест невръстни деца,най малкия на 7г.),г-н демократ?Нали сме много добрички... П.П.Не ми говори за комунисти и т.н,поради простата причина,че 96 бях на барикадите, с идеята, че най-после ще се справим с недъзите на реалността си. Само дето пропуснахме ония момент, в който обещанията и преговорите се изродиха в триумф за победа над ... ами над нас. Не над елита, срещу когото беше първоначално пропагандата (те сега са милионери), и срещу когото имаше недоволство сред населението, а над обикновените хорица, които платиха и продължават да плащат с имота, живота си.

Такива изроди като теб нямат родина,преди1944 родината ти беше фашистка Германия,сега е Фашистки САЩ!!!!!!!!!!!!!!

Заваллиите за лепта се борят, Русия да оплюят, а пиндостан да възвеличаят!

"Тоз който ни "освободи" той ще да ни и пороби" - Левски

wiarno s originala

Долна ЛЪЖА.Факт

Краварите ни "освободиха" от руснаците и ни поробиха, нали боклук?