”Само неудачниците бягат от Русия”

Руската пропагандна машина се опитва да убеди руснаците да не емигрират. "На Запад бягат само неудачниците.

Обратно в новината

Коментари - ”Само неудачниците бягат от Русия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голямкенеф от рашистан е само Северна Корея.

опит от КНДР.Руският филм Под слънцето на Виталий Мански показва как правителствени лица се опитват да изградят образа на едно нормално севернокорейско семейство.

изгони един от най-добрите руски режисьори Виталий Мански.

Абе ей...товорищи...в Англия пък и в Германия 100/140 паунда или евро за средно сръчен или интилигентен човек със средни езикови умения(а повечето млади руснаци ги имат)не са проблем.И ако дойдат дежурните чеченци или друга ОНД измет полицията на бързо ги ликвидира.Не е като в големите руски градове!Така ,че за нас и за руските граждани спасението йе ЕС!

Руската пропагандна машина "забравя" едно много просто нещо, което е пределно явно на всеки, а именно: Ако едно място (или държава) е ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА ЖИВОТ, ТО НЯМА НУЖДА ОТ РЕКЛАМА, особенов ерата на информацията в реално време, достъпна за всеки навсякъде и по всяко време! Респективно - ако друго място (или държава) НЕ е привлекателна за живот, САМО С ЕДНА ГОЛА ПРОПАГАНДА, ГАРНИРАНА С КАКВИ ЛИ НЕ ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИИ, ГАРНИРАНИ С ВСЯКАКВИ СТАТИСТИКИ И СЪЛЗЛИВИ ИСТОРИИ нищо няма и не може да се постигне! А ако има някой тъпак или глупак, който все пак да им се върже, то да им е халал и да си го носят на гръб и със здраве!

Пише се някоИ сайтове, някоИ лумпени, някоИ кретени, бе трол! Запомнете го поне това нещо, бе тъпаци неграмотни, в множествено число е "И", а "Й" е само в единствено число. Като например: Само някой голям (ЕДИН) неграмотен идиот може да напише някоЙ сайтове!!!

Дай да те просветим още малко, че ми се видиш малко недопросветен. Емигрира се ОТ дадена държава, а се Имигрира В дадена държава. Сиреч ако ти речеш да се преместиш в Сибир (дай Боже) ще си Емигрант от България и Имигрант в Полярната Папуасия. Понял?

Руснаците, които белят картофи на Запад, защо не се връщат в Русия? Какво не им харесва?

Защото са предатели и предават паметта на дедите си, а и на всичкото отгоре защото руските картофи са много големи, най-големите в света, и да се обелят е много повече работа, а парите са много по-малко, да им се не види у печалбарите и предателите!

И ОТЛИЧНИЦИТЕ КРАДЕМ ОТ РУСИЯ И БЯГАМЕ :))

Искаш да кажем, че Путин и олигарсите му се готвят да бягат от Русия ли? Аз мислех, че има още за крадене там.

една млада рускиня цял живот мечтала, но като отишла на екскурзия на запад, се върнала и казала : аз никога няма да предам дедите си, също като павлик морозов!

Всеки ден от DW и подобни западни пасквили ни заливат с помия за Русия - ето това е сега пропаганда!

Ми ти иди и си чети Известия , щом там те заливат с чист цвик

Това не е ли хибридна война? И тези, които водят хибридна война, не обвиняват ли другите, че те я били водели?? Доста нагло, но най-вече лицемерно. Западни (без)ценности.

Ей как работи Западната пропаганда. Напишат пропагандна статия в дъжавното DW и веднага по команда го препечатват във всички медии в сателитните на Германия държави! Голяма работа са Германците, Хитлер би бил толкова горд ако беше жив!

Така е, Едуард Сноудън един голям Удачник избяга в Русия ... аз понеже съм неудачник няма да бягам там.

че семейството на Воронеков се е усторило доста добре в Украйна. че то там кат в Швейцария галиба

искат да ни убедят, че на Запад заминават само неудачниците. А прекрасно и щастливо живеещите си остават в матушка Русия. И защо го пишат ако е така - за всеки случай. Аз имам познат - старец на85 години - държи се за годините си - довел си от Русия млада жена и си живеят заедно. Представяте ли си - ние бягаме от България, а за тях е разкош да живеят тук.

Щото тука е по- топло, а им е евтино. Нещо против ли имаш?

С една дума, им е по-хубавооо.

младата булка?

Много чудно какво целяла агит машината им ей, много - да се неначуди човек. Сякаш не сме изложени ежедневно на троленето и по всички мислими и немислими канали та да не знаем каква песен ще запее преди да са я съчинили дори. Врякотът не е адресиран към емигриращите или искащите да емигрират, такива хора са зрящи и са си направили сметката, с грак не може да им се повлияе. Цялата врява е за тия дето си стоят мирно и не им и хрумва да бягат (знаят си, че не могат да се класират никъде). Зорът е те да се почувстват от правилната страна и да слушат феодала в Кремъл и занапред, за това става дума.

Преди време Болшой Театър планира турне в Англия. На персонала е заявено, че заплатите ще им се изплатят след завръщането. Навярно за да се избегне повторение на случая, при турнето в Париж, когато от балетната трупа на Марийнския театър, в състав от 58 души, се завърнаха цели......18 човека. Сатира!

ВСЕКИ ден, в българските медии се пуска някоя пропагандна статия. От ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост. Води се яростна кампания, спонсорирана от американски банки чрез американски фондации за оклеветяване и очерняне на Русия. Стигна се дотам, че официалната американска администрация преди Тръмп се включи в кампанията. Сегашният президент Доналд Тръмп назова американските медии като врагове на народа - и е прав! НЯКОЙ НАЛИВА ПАРИ В ПРОПАГАНДНИ КАМПАНИИ - и това се вижда от всички читатели на новини!

някой ли, та то се знае ФР на родшилдови ведно с със сорос и други рептили, помисли на кого са медиите, банките от кой се спонсорират нпо-тата и ще ти светне

Много интересно защо един "едър" руски ръководител смени маршрута на кортежа си от 50 - 60 коли, идващ от двореца му в Огорево, така, че да не минава покрай американското посолство. Дразнели го постоянните опашки, достигащи до 1 км. за визи. А напоследък се забелязвали и палатки. Защо ли?

Щот руснаците изкупиха америка, пидирунгел. Искат да си нагледат имотите.

Пият...лосион,за вана!...

Досега злорадите недоносчета използваха думата "лосион" поне 10000 пъъти. Ти не искаш ли една клизма с лосион? Да се прочистиш!

"Пътувайки из Европа, човек веднага забелязва колко много рускоговорящи има в ЕС. И това не са само нискоквалифицирани хора." - това е 100% истина. Има много руски "мутри"-милионери, живеят в скъпи квартали, има и руски бизнесмени, меринджеи и т.н. също на хубави места има мноооого средна класа - мъже има в университети и какви ли не центрове, руски жени масово гледат деца и хората са доволни от тях, но има и съвсем рядко вече, и доста изпаднали руснаци, но повтарям мн. рядко се срещат, даже е съмнително руснаци ли са или от бивши републики. ТОВА Е ИСТИНАТА, МИЛИОНИ СА В ЗАПАДНА ЕВРОПА И ДРУГА ИСТИНА Е - ВИЖДАМ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ!!!

Това ли ни е най-голямата грижа - че в Русия жизненото равнище е по- ниско от това в САЩ, например. А ние къде сме? Ако си нямаме никакви наши проблеми, нека да се тревожим за населението на Нигер, Чад и др, където средната продължителност на живота е 40 г.

"Руският филм Под слънцето на Виталий Мански показва как правителствени лица се опитват да изградят образа на едно нормално севернокорейско семейство".Страна,която изгони един от най-добрите си режисьори за да запази лоялноста си към Северна Корея може да използва само северно-корейски методи за пропаганда.До там изпадна любимата на нашите русофили русия под вещото ръководство на др.путин.

Постоянните читатели на новини си дават сметка, че яростната русофобска кампания в България започна след приемането й в Европейския съюз. Такова противопоставяне, саркастично и обидно нападателно русофобство бе наложено от американски фондации чрез европейските им представители и няма аналог в близката Българска история. Възниква въпрос ЗАЩО НЯКОЙ ИНВЕСТИРА ПАРИ В ТАКИВА КАМПАНИИ. Нормалните и разумни хора няма да намерят отговор - защото нормален отговор - няма. НO КАМПАНИЯТА Е ОЧЕВИДНА, ЯРОСТНА и НЕбългарска. . . ФАКТ!

Платените от Джей Пи Морган Стенли и Джордж Сорос медии чрез американските фондации - Aspen Institute, "Atlantic Bridge", German Marshall Fund of the United States, "Америка за България", "Отворено Общество" и още десетки подобни, ВСЕКИ ДЕН бълват пропагандни статии чрез ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост, франкфуртер алгемайне цайтунг, гардиън, блумбърг и стратфор. ИЗВЪРШВА СЕ МАСОВА ПСИХОЗА НА НАСЕЛЕНИЕТО, платена от личните интереси на американски олигарси. ХОРА БДЕТЕ!!

Да, да, а ти пи ли си хапчетата?

А от руското посолсвто всеки ден превеждат рубли за такива като теб. Надявам се да взимаш поне нещо за тия глупости, които пишеш. Иначе няма как да се приеме, че нормален човек ще пише такива неща безплатно.

от бхк или отворено "дупе" опа общество си нали

И кво,Путин хакна изборите в САЩ,пък една Холандия му се опря!?

ще ти се да замълча. Ти нали си тук - тук е и Пеевски, - майка му краде от ТОТО-то - кой освен комуняга ставаше шеф на същото. Тук е и Нинова - която не се накраде заедно с Костов, разпродаде и Булгартабак, синът ѝ в САЩ, а тя крещи и лъже повече от някои сънародници. Нейният мъж - шеф на митница - дай Боже всекиму но се дава само на комуняги. Такива като теб пак гласуват за тях, независимо че след всяко тяхно упвавление следва РАЗРУХА - ВИНАГИ!!!

на комунистите, особено на руските, пардон на съветските? Могат да си пишат каквото изсмучат от някои пръст, но защо не пишат, че Русия, т.е. Съветският съюз е икономически най-силната държава, а би трябвало - тя е най-богатата на природни ресурси. Ама много се краде. Не пишат, защото има черно на бяло какъв е фиксингът на долара към рублата днес - 100 рубли няма и два долара - един долар и 70 цента. ха-ха.

Точно ние българите при такива статии трябва просто да замълчим! Защото при нас положението с миграцията,обезлюдяването ,затриването на нацията..е многократно по-страшно!У нас липсата на лекари,учители и др. започна и скоро ще се усети с още по- страшна сила-:(

селяко, ти не гледа ли по телевизията две братчета русначета на по 11-12 години, трениращи бокс в "Черно море" Варна, как няколко пъти повториха, че тука,в България (те имаха предвид Варна) е много по-добре от Русия! Това ти го казаха деца! На разбираем български език, научили са го бързо!

с любезното съдействие на сащ, организирала и управляваща нашата "демократична и просперираща" държава вече 28 години, е мерси цру много сме благодарни за обезлюдяването, за циганизацията и пълната разруха на даржавността, за да има нов световен ред нали...както ви заповядват чифутите озорпирали и вашата икономика, в ада да гниете рептили долни

Ванка много си плосък в разсъжденията!

Е тук пък си имаме няколко хиляди поклонници на тази страна, нека се чувстват свободни да отидат там, след като за тях е най-великата държава!

Истина е - 100 години власт, 74 години болшевизъм и 26 години елцинизъм и путинизъм, превърнаха 95% от руснаците в неудачници! И те, нещастниците, си търсят по-добър живот някъде другаде, само не и в Русия! както вижда, Варна и Бургас се препълниха със заселени руснаци! А честно казано, това никак не ми харесва! Утре ще имаме проблемите на Литва, Латвия и Естония!

"Умните масово се завръщат в Русия", пишат верните на Кремъл издания и твърдят, че на Запад се живее по-лошо." ХА-ХА-ХА-ХА-ХА! Какво повече да кажа? Ако бях руснак, тутакси щях да ревна от мъка и скръб, знам че не е хубаво да се смееш на чуждото нещастие, но какво друго да коментирам, кажете ми? Ами пропагандата на Йозеф Гьобелс като министър в Третия Райх е била къде къде по-изтънчена, рафинирана. Този Путин направо го удари през просото - на черното вика "бяло" и обратно. Безброй, безброй са примерите на умни, талантливи и направо гениални руснаци живеещи добре и преуспели в чужбина. Няма място тук да се изброят. Само едно име ще напиша: Константин Новоселов, лауреат на Нобелова награда по физика за изобретяването на графена. Разделил си е наградата с още един руски учен евреин. Живее и работи в Англия. Даже са му присъдили титла "сър". Сър Новоселов - как ви звучи? Неудачник лауреат на Нобел, брей, за пръв път научавам че имало и такива...

Нормално е една държава да се опитва да задържи хората си, друг е въпроса доколко е намерила подходящия начин. Ненормално е, когато като у нас, още от раждането на едно дете се започват планове как и къде да го пратят, за да не живее в родината си.Нито семействата, нито държавата, никой не обяснява на младите, че никъде по света нищо не са дава даром, че ако си трудолюбив и умен, тук, у нас ще ти е по-лесно, защото ще имаш подкрепата и на семейството, приятелите. От години гледам и слушам как по всички възможни медии и начини се говори за ужасната държава, в която живеем и никой не се срамува от това, че така не се говори за МАЙКА, каквато е България за всички нас! Вярно, че може и да не е най-хубавата, модерната и богатата, но която и друга да хванем за полите, ще ни подритва и рано или късно ще пожелае да се отърве от нас. За тези, които не обичат сантименталностите, но пък все пак са чели туй-онуй, нека припомня една от Десетте Божи заповеди - почитай майка си и баща си...Дали майка ни трябва да се спомине, та да се сетим, че бихме могли и да не я изоставяме, че бихме могли да й помогнем, вместо да хукнем по света в търсене на лесните пари?Когато я загубим плача ни няма да й помогне.

Аз съм още в България напук на "ужасната държава-мащеха", която прави всичко и даже отгоре за да ме пропъди, жив съм и ще съм тук ВЪПРЕКИ НЕЯ и ще работя срещу нея, защото като такава ТЯ НЕ НИ Е НУЖНА. Да живее РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ на ужасната ДЪРЖАВА-МАЩЕХА и създателите и.

Хаха, да руснаците в Западана Европа са нещастни: ето вижте например колко е нещастна дъщерята на Путин която живее с холандец, доскоро в Холандия, но сега е в Германия (поне според медиите). В холандския град където живееше я изгониха след свалянето на самолета с преобладаващо холандски пътници.

Само прочетох DW (къде е пусната статията) и всичко останало ми стана ясно. Няма толкова на`срана агенция и по-големи лъжци и манипулатори от Дойче Веле...

Прав си, друго си е ТАСС! СССР отдавна се спомина, но нейният призрак, агенцията ТАСС, е най- правдивата, защото пише от отвъдното!

Руснаците на Запад са нещастни? Е как няма да са нещастни при тая скъпа водка на запад! То защото в Русия е много харно, та затова и арабските мигранти на пълчища все за Русия тъпчат! А и на кака ви Курни и други БСП величия в Русията са отишли да учат!

Най-голямата трагедия е че там няма "Боярышник"!

всяка година от менте ракия умират 500 човека, та най-добре да мърчиш за Бояръшника

Когато фактите говорят и руските тролове мълчат.

"Денег нет", затова мълчат некадърниците! Подхвърлян им някоя друга келява рубла на ден, колкото да не умрът от глад! Ако бяха кадърни, щяха да изкарват заплата по 5 милиона рубли на ден, като "удачника" другаря Сечин!

Като чета, разбирам колко руски неудачници се "трудят" тук!

едните викат - няма вече руски тролове, ти пък викаш - колко много руски тролове пишат. Продажни тролове има само сред българите, защото все се навеждате и ближете гъзовете на той и ония от векове. Та, не мерете по себе си, не всичките са като вас

И при нас е така.

Масово се бъркат понятията затова пояснявам: ЕМИГРАНТ (изселник) - бяга, напуска страната - не иска да живее в нея ИМИГРАНТ (заселник) - идва отнякъде в страната за да живее в нея МИГРАНТ (преселник) - идва отнякъде и не знае накъде отива

е тъп народ и проста държава. Нищо не знаят, не разбират, само лалат

Правилно,не трябва да се емигрира,защото скоро отново ще започнем строителството на комунизЪма,който ще победи в целия свят и т.н.познати неща,с които ни откраднаха младостта,наглите и тъпи комунисти,бог да ги убие...

Стига с тези сополи!Едни са недоволни от комунисти,други-от царисти,трети -гербаджии!По същество-членуване в ЕС-факт за обедняване и деградация ЗА МАСОВО БЪЛГАРИ!А като имаме предвид,че най-малко комунисти бяха на власта през този период.....Кой сега виновен?

Немците заиграха твърдо. Посланието, обаче, не е за руснаците- те са ясни до болка. Посланието е за англичаните да си опичат акъла, че компромис за сметка на ЕС няма да има. Басма няма да се цепи. Последните седмици руснаците са направо кротки в сравнение с Тереза Мей, която освен заплахи друго не е изричала.

ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ ВОТ!!! Колкото и да фалшифицираш изборите, колкото и да те хвалят рейтинговите агенции, хората намират начин да си кажат тежката дума за управлението на "великите, миропомазаните, слънцеликите" Нашите и те не искат да разберат простички неща, все "материала им бил лош". Следващата стъпка е да ги мятаме със сопите, като не искат по демократичному.

стига с това бягат, всеки може да живее където иска, а на Путин дъщерите къде са мръсни лъжливи комунисти

Те са неудачници, затова Путин се разведе с тях.

дъщерите му, руснаците го знаят, само ти не си в час и лалаш ли лалаш

Защо ли,при милионите бежанци, никой не бяга към Русия,пък сега и руснаците побегнаха от нея,а пък тия които са останали в путиновото калчище са удачници в мизерията на империята на злото!

За последните 2 години в Русия са пристигнали повече от 2 000 000 емигранти, предимно от Украйна. Това лесно се проверява. Моля не манипулирай хората.

Да бе, лесно се проверява! Щом е толкова лесно, фърли тука един списък от 1000 души, ама с пълни лични данни! Кой, откъде, накъде, кво работи в Русия за 100 евро заплата, семейство, деца, детски надбавки по 7 БГ лева на мецец! Напъни се малко да да ти повярваме!

Чета и се смея на малоумието на тоя олигофрен дето е писал тази статия. За руска пропаганда не знам, но виж тази статия, си е пропаганда в най-малоумния и вид! Да ви светна нещо европедали! В Русия се строят заводи и фабрики, възражда се тежката промишленост и селско стопанство, а какво става в Гейсъюза и Краварника, а? По голямата част от промишлеността вече носи фирмено лого Маде ин Чайна! Всички вече зависят от държавни субсидии.... Да не говорим за десетките милиони мюслита в Европа и още 7 000 000 дето Бабуля Шмеркел Фередже Хабиб пусна в Гейсъюза!!! И как всичките тия мюслита живеят на гърба на европейците! Как има цели квартали в Берлин, Брюксел, Париж, Амстердам, Лондон, където бели не смеят да припарят! Защото там са си мюсюлмански анклави, където съдят едва ли не по законите на шариата! Как в Новогодишната нощ в Берлин, Кьолн и други градове от Западна Европа бяха нападани и изнасилвани хиляди жени...И европедалските медии си трайкаха като фекали в гащи, защото техните педократични правителства им бяха наредили да не излиза истината по новините, телевизията и вестниците! Колко педократично , а!!!! Естествено е нормалните хора да бягат от тоя сбирщайн от всякакви мелези и животни, и да се връщат по домовете си в Русия! За разлика от Педалсъюза, руснаците са все още нормални хора и не страдат от такива болести като , педерастия, зоофилия,либерастия толерастия и т.н! Никой не иска жена му да ходи като пингвин, в чаршаф от глвата до петите!Или да се продава дъщеря му като животно, като някоя коза или овца!Та тоя еврогейски манаф, защо не разкаже тези неща за Педалсъюза, и тогава да сере за Русия, а!

Чудесен коментар. Ама е минал"германеца", не му е харесал, а той наведнъж по 4 минуса слага!!!

Вижда се че пропагандата ти е повлияла .Е като се строи и прави в Русия защо цялата и икономика се крепи на продажбата на нефт?Съгласен съм че Русия разполага с ресурсите да строи и космически кораби ,обаче това би се случило ако не управляват същите тиквеници като в Сирия и Турция .Лош генетичен матерял и липса на адекватни спецялисти ,това им е основния проблем .Ако се обърнат към Япония и предложат известна сума пари за спецялисти ,ще могат да си оправят положението ,но те си разчитат на методите от онова време не работиш за страната на ти ГУЛАГ .Е не става ,затова и кадърните хора бягат на запад ,защото там са оценени освен по достойнство и финансово най вече .Достойнството хляб в магазина няма да ти купи !!!Оръжия и нефт , е да де ама няма да е завинаги нали , а рубличката и без това е вече взела дала !!!

И на теб пропагандата ти е промила мозъка.Бензиностанция нали? Тая "бензиностанция" храни света.

Между болестите от които уж не страдат руснаците си забравил да изброиш алкохолизъм!

ТРАНСПОНИРАНЕ НА ПРОБЛЕМА. Така се нарича това твоето, където лепиш на всичко и всички я "педо", я "гей", я "хомо". Несигурна, колебаеща се СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ която придаваш на всичко и всички за да направиш света по-близък (сексуално) до твоята истинска сексуалност и така да се чувстваш комфортно като един от света. Просто си признай, че си обратен и всичко ще си дойде на мястото и ти няма повече да се съмняваш в сексуалността си и няма да се питаш "какво съм аз".

Оригинално, забавно, надъхано, но....невярно. Някога, един голям български писател, николай хайтов беше писал: 'Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш." Изключително мъдри думи. Които с еотнасят предимно за руснаците. Путьо се опитва да с еправи на мъж. Те, дребните обикновено страдат от Наполеонов синдром и избиват комплекси на тази тема. Но дали Путьо е особено оригинален. Едва ли ленин е бил дребен и се е опитвал да избива комплекси. Затова историята ще го помни като масов убиец на деца. И Сталин не е бил особено едър. и той е избивал комплекси. И него историята ще го запомни като масов убиец. Не само на деца какво са постигнали тия двамата, и двамата екземпляра след тях - селяндура Хрушчов и полуидиота Брежнев? "Великата", "непобедимата", там където се празнива Победата докрета до "Москвича". И ЗАЗ-а. Оня, гърбатия. Когато победената разрушена съсипана Германия се беше възродила и произвеждаше Мерцедеси БМВ-та, Ауди-та и какво ли още не, в СССР се гордееха с Лада 1200. Едно доста нескопосано копие на Фиат 124. Когато в победената съсипана Япония се произвебдаха Тойоти, Хонди, Мазди и какво ли още не в СССР се гордееха със ЗИЛ-а. Когато на Запад се продаваше първокласна електроника на Сони, Панасоник, Сименс, Бош и какво ли още не в СССР се продаваха лампови телевизори "Електрон". След 1990 нещата се влошиха още повече. над 15 млн руснаци емигрираха (това е официално, неофициално са много повече. Достатъчно е човек да се поразходи из Зап. Европа, САЩ и Израел за да разбере зза какво говоря) Сега с "високите технологии" в Русия се занимават полуграмотни инженери, работници-пияндури (с любима напитка лосион Бояришник) и пишман-мениджъри бивши комсомолски функционери. Цялата тази работа се ръководи от кадри на КГБ и другите спец-слуби. Които имат понятие от пазарна икономика, колкото свиня от бели чаршафи.

Успокой се малоумник, вдишай три пъти дълбоко и си изпий хапчетата за нерви, въпреки че доколкото те познавам си безнадежден клиничен случай. Няма какво да ме светва някакъв селянин, който не е излизал от село, смешник.

Най-много ми хареса колко уверено е заявил авторът на тази статия, че сто процена ЕС има по-добра статистика за това кой влиза и излиза от Русия, отколкото самата Русия. От гъза си вадите глупостите вече.

...+10000 .... УЖ РАШКИТЕ ПОИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА СПОРЕД ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ А А НЕ ЗНАЯТ КОЙ ВЛИЗА ИЛИ ИЗЛИЗА :))

хайде да прочетем какво ни казва пропагандната машина на ДВ

ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЪЛГАРСКИТЕ ИМИГРАНТИ И РУСКИТЕ ИМИГРАНТИ НА ЗАПАД : - БЪЛГАРСКИТЕ ИМИГРАНТИ БЯГАТ ОТ ГЛАД , ЕДЕНИЦИ СА ОГАТИТЕ БЪЛГАРИ КОИТО СА ИМИГРИРАЛИ ... - А РУСКИТЕ ИМИГРАНТИ СА 80% ОТ РОДА "КРАДЕ ОТ РУСИЯ И БЯГА НА ЗАПАД" ..... ... ТАКА ЧЕ РУСИЯ Е ПО-ПРАВОВА ДЪРЖАВА ОТ БЪЛГАРИЯ - ТАМ ВСЕ ЩЕ ИМА СТРАХ ОТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ , ДОКАТО В БГ МИЛИЦИОНЕРИТЕ РАБОТЯТ ЗА МУТРИТЕ :))

са ли ви учили, че се казва ЕДИНИЦИ а не ЕДЕНИЦИ.За останалите грешки ,да не говорим.

ЕМИГРАНТ (изселник) - бяга, напуска страната - не иска да живее в нея ИМИГРАНТ (заселник) - идва отнякъде в страната за да живее в нея МИГРАНТ (преселник) - идва отнякъде и не знае накъде отива

Дааа както казваше приятел руснак в Москва специално хората се делят на дачници и неудачници /непритежаващи дача/. А желязната завеса не беше за да не влизат т.н. диверсанти и подривни елементи а за да не влиза информация за състоянието на нормалните хора по света, защото както казваха англичаните не е страшно че един стахановец миньор рекордьор взима пъти по-малко пари от негъра в Совето страшно става когато го разбере това миньора:) достатъчно е само да си пуснете клиповете правени от руснаци за пътното движение в Русия и ще разберете, че дори пернчаните са супер стриктни шофьори спрямо редовия руснак, а въобще не говоря за тези които са с джипове и гонят деца по платното, а бе това колкото и да са симпатични някои индивиди не са бели хора:)

1985 ГОДИНА 1 БУРГЪР - ХЛЕБЧЕ - КЮФТЕ 65 ГРАМА - РЕЗЕН ДОМАТ - РЕЗЕН СИРЕНЕ - ЛИСТО МАРУЛЯ СТРУВА ПРИ НАС 0, 74 ДОЛАРА ИЛИ 1.60-1,80 БЪЛГАРСКИ ЛЕВА ..... ПАК 1985 ГОДИНА В ЗАВОДСКИ СТОЛ ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ ПОЛУЧАВАШШ 3-КА КЮФТЕТА , САЛАТА , СУПА И ЛИМОНАДКА С ХЛЯБ НА КОРЕМ :))

БЪРГЪРА Е В АМЕРИКА ... А ЗАВОДСКИЯ СТОЛ В БЪЛГАРИЯ:))

А сега напиши и колко е била заводската заплата в Краварника и колко във великата НРБ напиши и колко заплати и време му трябваха на човек за кола; хладилник и т.н. или най-добре спри изобщо с писането:)

В ЕРАТА НА ИНТЕРНЕТ Е ВСЕ ПО-ТРУДНО ЗА ТРОЛОВЕТЕ ДА СИ ВАДЯТ ХЛЯБА ПОНЕЖЕ ВЕДНАГА МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ ПРОВЕРИШ НА ГУГЪЛ И МУ ГО ХХХ В ХХХХ:)) Interactive: How Much Did Your Favorite Burger Cost 30 Years Ago?

DW се превърнаха в жълтия флагман на западната пропаганда. Има ли още заблудени овце , които да му вярват.