Путин: ”Допинговият скандал” e геополитически натиск

"Допинговият скандал" е опасен рецидив на намеса на политиката в спорта, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: ”Допинговият скандал” e геополитически натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е така бе путин, ти пич даде 50 милиарда за Сочи и имаше огромна нужда от видими спортни успехи. Така е - даваш 50-крадеш 30 милиарда - всички са доволни. Е реши, че едно рамо на спортистите ти не е излишно - даде им го. сега ко плачеш като вдовица за хубаво... Все някой ти виновен, все ти чист, а 20 но сто от хората ти се чудят как да емигрират, а другите не се чудят, щото не знаят в колко кофти държава живеят, че никога не са напускали матушката.

Верно е ...виновен е Кенеди и Бари Голдуотър ...кратуна червена !

не защитавам никого ама на гемеотата с произхот от краварника маи не е така да не би те да са наи чистите при тези замъсявания на света??????????ебати и до тука доидохме политика и спорт е това е двуличието на всички недоумрели политици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!тo навярно и португалия е ползвала гмео за да постави франсетата на на колене!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти къде живееш бе? Гмео?

КОЙ МИ АКА В ГАЩИТЕ?!

Eй, Путин,(защо Путин, а не Калоянче от село Умряло куче?), оказва се, че това което на народа говориха за светло бъдеще комунизъм, се оказало блеф и фантасмагория, но това, което говорили за античовешката същност на капитализма се оказа Истина. И ние сега го виждаме с очите си и чувстваме на гърба си. А що касае с какво се оправдават руснаци, важното е друго - реалността и това, което пише в последните документи на НАТО, където те открито черно на бяло обявяват Русия за основната угроза за тях и с това оправдават цялата си шизофрения с бази и военни приготовления.

отново говори глупости.Руснаците винаги се оправдават я със световния империализъм,я с заговор ,я с нечий натиск,я преди доста време с врага с партиен билет . Все някой им е виновен.Е как пък един път не казаха ние наистина сме виновни? Като нещо не им изнася почват да дигат врява,та ако мине. Ако не мине се умълчават като бълха в гащи.

Ще видите, че Путин ще ги "оправи" и този път. Ще вземат резултатите от чуждите антидопинг лаборатории и ще се оправят. >много им се иска да елиминират руснаците, защото те вземат повечето медали. Много е ясна тази геополитическа пропаганда. не я пускат за първи път тия психясали кравари, които се избиват ежедневно и научиха света на това и на дрога и на насилие. Ама дано се появи световен Ку клукс клан.

Бабо колкото си дърта трижди си по-глупава!

МОК е обществена организация финансирана от различни държави, основно и най-много от САЩ, съответно МОК конкретно управлявана от САЩ. Светът се превърна в пълна помия след като се установила хегемония на най-безотговорна, бандитска държава САЩ, която рекламира, демонстрира и употребява правото на сила и собствения интерес на всякъде до Галактика. Правилата не важат, моралът умря още преди това. От тук нататък така ще е докато Русия окончателно не се завземе. Но за сега Русия много пречи на хегемон и за това тя трябва да бъде държана от васалската дружинка на зависимия западния елит в всички възможни и невъзможни ограничения в това число и в спорта. За справедливост и дума да не става. Няма откъде да изникне при доминиране на международния диктатор САЩ.

САЩ-исаните съвсем се сащисаха. Никога няма да завземат Русия и нейните природни ресурси. Шломовците омърсиха и прекрасната олимпийска идея. Що не си погледнат ония човекоподобните сестрите Уйлямс. Всички демократични и нормални народи трябва да бойкотират и смачкат тая нещастна сган.

ЛУД ЛИ СИ ИЛИ ПЛАТЕН ПУТЛЕРИСТ?

А останалите държави изобщо не зобят, нали!? Смях отвсякъде. Хайде да не споменаваме конкретни спортове, където това се вижда с просто око и без изследвания и проби. Намесиха политиката в спорта. МОК да не се правят на луди, защото и тяхната работа не е много чиста. Политиката ще съсипе и унищожи човечеството.

Нищо друго не остава освен Русия да направи олимпиада за всички ,които не са получили квоти .. Повторението от 80те показва пълната безизходица на антируската истерия.

за разлика от осемдесетте години на двадесети век ви хванаха. Очевидно отстъпвате дори на пияндето Брежнев. Да се чуди човек как може някои да се възхищават на това некадърно нищожество!

ПроЗд, за твое съжаление не форумите го причисляват към авторитетната и значимата политическа фигура в света, а различни уважаеми западни медийни издания от години го класират като един от влиятелните лидери в света.Наред с Меркел и Обама. Всичко останалото (бръмбари в главата ти) е твоя проблем.

Да ги банват руснаците от олимпийските спортове че да мирясаме!

Руските състезатели по допинг бяха хванати да спортуват.

БРЦК

Абе тея не разбраха ли ,че с такива тъпотии само автоголове си вкарват?

Много още ще ревът дрогираните фашаги, но така е -д сопинг вън, а путлер нека си се тръшка!! да не ходят по състезания , за тях никой не е приритал, да си се друсат в русия!! и да си предтавят колко са "велики"-наистина са велики изроди!!!

по-силни от руснците няма, те винаги са на първо място и в спорта - също. Само се чудя защо не отиват там мигранти, а отиват в Зап.Европа.

Мигранти отиват в Зап.Европа,тъй като там на хрантунтиците и джихадистите дават пособия и дават жените си , а в Русия ги пребиват при същите им мераци.

Nikolai Vasilev

напълно прав!!!!!!!!!!!! нека да идат тези наши отворковци да им сипят по едно уиски 100 пъти по главите гумени!!!!!!!!!!!!!!

От проверки,дисквалификации и какво ли,още не,а на тях,сега им е мъчно,след като ги разкриха!...

На времето бяха от ГДР-то.Сега Россия и Китай -спорят,за първото място!...

какво да ручат защото си дават парите за всичко друго - само да видим колко са силни - за оръжие, за ракети - много важно космоса още не е възвръщаем. А и за допинг - нали мрат да са най-добрите в света. Смешни са. Преди бяха изобретили всичко - аз съм го учил - и ел.крушката и радиото, всичко. Не са бедни - газта им стига, но парите отиват при Путин, при негвите приближени и за такива изхвърляния.

Или поне, не бяхме. Докато не дойдоха американците.

Путин си е пич и затова .ривете. тука като вдовица за .." краставичка"!?!?

Путя рИве в момента!...

А бее, путаци -русофоби? Нали ръшите немаха кво да ручат, а ка създадоо тее неоткриваеми допинги? Ми то за тва - наука требе!

Ама требе и да се яде ,нали?...!...

на този все някой му пречи,някои го напада,търси вътрешни и външни врагове. А като цяло света си върви напред,а разсъхналата се каручка на Русия,карана от Путин крета зад всички.

Те имат една поговорка - простотията е по-лоша от кражбата.

Тоя от снимката е толкова луд, че трябва да го вържат за едно дърво и който мине да го цепи

За сеги , баба, той цепи!

ма бабо Куне та цепи путин?

С олимпиадата нещата са ясни.Руснаците са аут.По-интересно ми е дали господарите на путин са толкова луди че да построят стадионите за ритане на топка.Щото първенство в русия няма да има.И нема да има кой да плати ...хихи.Докато русия се управлява от теа евреи тя ше бъде изолирана от света.Това е другари.Никой не може вече да им помогне.И евреите по света вече няма как да си отварят устите след всичко станало.Интресно как заради интересите на една шепа разбойници един народ е отделен от света.Прочее то май точно това е и целта на теа разбойници.И така да властват над руския народ.

А тази мърша има наглоста да се отъждествява с руския народ.Тоа тъп милиционер с трети клас...Той бил руския народ.Той защитавал интересите на хората в русия.Теа копелета защитават само своите интереси.И ако некой почне да им занича в канчето,го чака куршум.Но да не забравяме че тоа е само един милиционер,паравана на комунистите евреи...Тези които го сложиха на това место и в чийто интерес действа таа мърша.

Колко трябва да си тъп за да драскаш тука цели романи? Аз пиша по 5 реда на ден - да не забравя правописа. Гошко -акуратен

Кой те излъга, че можеш да се отъждествяваш с руския народ? Той, руският народ си казва думата на избори -каква му беше подкрепата на Путин, че нещо не се интересувам от политиката в Русия?

Кой ти сра в гащите??

Олимпииските игри са провеждани извстно на всички ни в древна Гърция......Олимп....на 200-300 км от Атина,Солун, СОФИЯ, Пловдив....на Балканския полуостров. Моля Ви, разумните и обективните по-долу, да направим необходимото олимпииските игри да се завърнат тук и сега ,където им е мястато, под ръководството на гръцкия олимпииски комитет и.....тези самозвани МОК, БАНДИТИТЕ ДЕ ДА СИ ЗАМИНАВАТ.

А какво да кажем за газта като геополитически натиск?!

Така е. Интересно защо?

Питай си к у р а Путин.Нека там си се състезават мангалите.Нали видя какви красиви европеийци играха футбол.Особено ФРАНСЕТАТА.Без Русия нищо не става.Лошо е че в нашата държавица има още много заблуден народ.

Не са много. Платени писачи са, да са 10-20. Малко са, просто САЩ плащат повече и по-смислено, отколкото Русия.

Споко. Олимпиадата в Рио наближава и ми се струва, че големите допингови скандали тепърва предстоят.

А да анексираш Крим можеш, а? Стопи ли се вече резерва от иностранная валюта? А иде зима....

Шило

И кво като иде зима? Газ и ток ли ще купуват?

vangivangel@dir.bg

Няма да купуват газ и ток, ще се учат да ги ядат........ :-)

Крим го анексира Хрушчов, а сега просто се върна там където му е мястото, в Русия.

Ами какво тогава за Кроненсбург?

А в Германия, вероятно след като е употребил допинг, 17г. афганистанец от "новите немци" на баба Меркел се е опитал да постави рекорд по накълцване на 20-тина немци...

и до теб!

Не намирам тази новина за радостна. Просто се чудя кога напрежението между новите и старите немци ще експлоадира..., при тази взривоопасна ситуация допингът е излишен.

козяците не спят

С "офшорния скандал" се провалиха в опита си да очернят Путин, сега опитват с "допингов скандал" по същата схема...

abasador

брей, много умно изказване за един голям Президент. Другарю Путин, с подобни идиотски изказвания, че.... Допинговия скандал е Геополитически натиск (абе няма ли съветници около тебе) и дуене на мускули, изолира Русия от цел свят почти. Не само като диктатор ще останеш в историята на страна та си, но и като единствения президент дето постави Русия в международна изолация. Лек ден.

Путин по никакъв начин не може да бъде идиот, или да прави идиотски изказвания. Това е приоритет на западни политици! Той е уважаван лидер , както в родината си така и сред хората на запад. Последователен и отговорен политик!

Почти всички спортисти взимат допинг, но заради Украйна сега трябва да се елиминира Русия! Путин е прав, че се намесва политиката в спорта!

Е Излишно да коментираме... -> Докладът - Е Публичен. -> Пресконференцията - Бе Директно излъчена И В Русия. ..а ДнешенКремъл -> Унищожи И-останалото всеНякакво Уважение на Всички Хора по Тази Планета.

БРЦК

Не лъжи бе. Путин има по-голямо уважение в САЩ и Германия от Обонго и Меркел. Сигурно там не са хора от тая планета , а? Подло, нищожно и лъжливо дърварче си ти и такова ще си останеш.

Ега ти речта, изключително банални и тъпи клишета, този е истински ученик на Брежнев. А трябва да се учи от Ким Чен Ум, онзи поне толкоз акъл има - да си мълчи, за да не се излага.

Запада в момента води пропагандна война срещу Русия и се използват всякакви методи за целта! Запада запада все повече и повече!

Опитват се да ударят по имиджа на Русия от всеки ъгъл.

Ха-ха-ха...... Русия и имидж?????? Та какьв е имиджа на Русия в Света??? Изваждаме само Северна Корея, евентуално Венецуела...... :-) :-)

От утре чебурашките във форума минават на "зоб". 'Щото много са се отпуснали и загубили форма.

Срази конкуренцията с това мъдро изречение ОБЯВЯВАМ ТЕ ЗА НОСИТЕЛ НА ЖЪЛТОТО ФАНЕЛКА ПО ИДИОТИЗЪМ

И за теб "зоб"!

Всичките успехи на Русия са дело на много труд. И сега все намират причина да ги хванат в несъществуващ допинг.

Спортът е основен елемент от политиката на всяка тоталитарна държава и затова се ползва с всякаква подкрепа на правителството, включително с допинга. Жалко за руските спортисти, но те са жертви. Тези, които не се съгласяват да 'зобят" просто се изхвърлят от отборите.

Професор доктора дето преподава в няколко вуза и е автор на дисертацията на Тиквуня пристигна гешев активизирай се този е по голям идиот и от тебе

Major Payne

Майка ти пак ли е нощна смяна та си захапал компа? ;)

Всички спортисти дето ходят на състезание от окръжно нагоре зобят. И така е от време оно. Въпросът е дали това което зобят е в забранения списък. А на рашките им го начукаха елементарно - забраниха мелдония при условие че той излиза на тестовете доста време след спирането му.

Major Payne

За мелдония имаше предупреждения месеци преди да влезе забраната в сила. Не зная за колко време се чисти организма, но мисля, че не е проучено добре и хванатите за мелдоний не са наказани ефективно. Например Шарапова. Тук става въпрос за организирана подмяна на пробите и фалшификация на резултатите, което е съвсем друга бира. Иначе цистемата е елементарна - препаратите се забраняват по име и след като един препарат е забранен, се пуска в производство друг, със същото действие и почти същия състав, но с друго име. После го забраняват и него, хватката се повтаря и така до безкрай. Системата с контрола не е безгрешна, не е и защитена от корупция, така, че когато на някой му вдигнат мерника, го заковават. Помним как ни работеха в щангите.

Всички руски мишки в капани за

Поне да беше дописал изречението После що битува мненито че соросоидите са кретени

ПуснИЕтИ на бе... нали видяхте, че футболистите ни дори с допинг са пълни капии... и издържат по половин полувреме. нека се зарадват "спортистите" ни и да видят малко свят.

от години им предлагам да направим олимпиада със допинг та да можем всички дружно да се надлъгваме и да видим коя компания е по-добра.

:-) Другаря путлер като типичен кадьр на КГБ вижда "врага" навсякьде и вьв всеки и всичко...... :-) Параноята на джуджето придобива застрашаващи размери, има нужда от психоаналитик, психиатьр..... :-)

не можете да настигнете Гешев по глупост и идиотизъм тази вечер И до сутринта да стоите таз вечер жълтата фанелка се печели от Гешев Той е шампиона

уредете състезания и бой за политици, народа ще залага